6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Zdravím vás vechny. Nevím komu bych se mohla svěřit a kdo by mi tak mohl poradit. Proto jsem se tady zaregistrovala a doufám, e mi nějak pomůete. Jde o mého přítele. Pořád mi říká, e mě má rád a já nevím jestli mu to věřit. Kdy sme spolu chová se ke mě normálně a hezky. Dříve kdy sme spolu nebyli tak mi psal a hezky, ale poslední dny se ani pomalu neozve. Kdybych mu nenapsala první tak ani nevím co dělá. Přestávám mu rozumnět navíc jsem si hrála nedávno na jeho telefonu hru a jak sem ji vypla objevily se mi tam jeho SMSky. Měl tam jednu od nějaké slečny a nedalo mi to a podívala sem se co si psali. Vím, e se to nemá, ale byla sem zvědavá. Psali si kdy se zase uvidí a on, e se mu o ní zdá a takové Přitom mě tvrdil, e co poznal mě se změnil a e má rád jenom mě. Nejsme spolu moc dlouho něco přes půl roku, ale i tak ho mám moc ráda. Nevím co se to s ním v poslední době děje. Má tady někdo taky podobnou zkuenost?? Já Váně nevím co mám dělat
Není tady
Tak se zkus neozvat. Uvidí, jestli se ozve sám.
Je moné, e má vedle tebe "rozjednaný" jetě jeden vztah a rozhoduje se.
Do telefonu bych mu u nelezla a nechala jeho, a se trochu snaí, chce-li se mnou být.
Stejně nic víc udělat nejde.
Není tady
Kdy bude chlapec ikovný, zvládne obě. Pokud cítí, e to není to pravé, jdi dál......třeba se ti neozývá, abys pochopila, e o tebe nestojí.
Není tady
Stránky: 1