29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Zdravím vás všechny. Nevím komu bych se mohla svěřit a kdo by mi tak mohl poradit. Proto jsem se tady zaregistrovala a doufám, že mi nějak pomůžete. Jde o mého přítele. Pořád mi říká, že mě má rád a já nevím jestli mu to věřit. Když sme spolu chová se ke mě normálně a hezky. Dříve když sme spolu nebyli tak mi psal a hezky, ale poslední dny se ani pomalu neozve. Kdybych mu nenapsala první tak ani nevím co dělá. Přestávám mu rozumnět navíc jsem si hrála nedávno na jeho telefonu hru a jak sem ji vypla objevily se mi tam jeho SMSky. Měl tam jednu od nějaké slečny a nedalo mi to a podívala sem se co si psali. Vím, že se to nemá, ale byla sem zvědavá. Psali si kdy se zase uvidí a on, že se mu o ní zdá a takové
Přitom mě tvrdil, že co poznal mě se změnil a že má rád jenom mě. Nejsme spolu moc dlouho něco přes půl roku, ale i tak ho mám moc ráda. Nevím co se to s ním v poslední době děje. Má tady někdo taky podobnou zkušenost?? Já Vážně nevím co mám dělat
Není tady
Tak se zkus neozvat. Uvidíš, jestli se ozve sám.
Je možné, že má vedle tebe "rozjednaný" ještě jeden vztah a rozhoduje se.
Do telefonu bych mu už nelezla a nechala jeho, ať se trochu snaží, chce-li se mnou být.
Stejně nic víc udělat nejde.
Není tady
Když bude chlapec šikovný, zvládne obě. Pokud cítíš, že to není to pravé, jdi dál......třeba se ti neozývá, abys pochopila, že o tebe nestojí.
Není tady
Stránky: 1