6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já bych se na nějakou pračku s plněním vrchem vyprdla a raději pořídila tu s předním (bočním) plněním podle mě je to mnohem lepší, nebo teda aspoň pro mě je to mnohem pohodlnější a příjemnější, mám doma tuhle BOSCH WLO 20160 BY a jsem spokojená
Není tady
Brrouk napsal(a):
Já bych se na nějakou pračku s plněním vrchem vyprdla a raději pořídila tu s předním (bočním) plněním podle mě je to mnohem lepší, nebo teda aspoň pro mě je to mnohem pohodlnější a příjemnější, mám doma tuhle BOSCH WLO 20160 BY a jsem spokojená
Ona se někdy do toho určeného prostoru nevejde
Není tady
Brrouk napsal(a):
Bych chtěla vidět, jak by sis pořídila tu s předním, když na ni nemáš v malinké koupelně místo. Ani na tu úzkou, neboť je místo opravdu pouze na plněnou sezhora. Ostatně jsem to tu psala, že na jinou místo nemám. A podle mě je zase pohodlnější plnění sezhora, nemusím se nikam ohýbat.
Druhá dodaná pračka pere bez problémů, jsem s ní moc spokojená. Dobře jsem si vybrala.
Upravil(a) Eva. (27. 5. 2013 8:05)
Není tady
Já mám také plěnou vrchem. Myslím že Elektrolux. je asi cca 1 rok stará. je to nějaká green line verze, že šetří vodu, elektřinu i to prádlo... jsem s ní spokojená.
Není tady
Jestli to potřebuješ kvůli místu, tak bych raději doporučovala pračku s bočním plněním a úzkou 40cm variantu. Třeba Bosch je dělají super.
Já jsem s vrchním plněním měla a moc spokojená jsem nebyla.
Není tady
Eva. napsal(a):
Brrouk napsal(a):
Bych chtěla vidět, jak by sis pořídila tu s předním, když na ni nemáš v malinké koupelně místo. Ani na tu úzkou, neboť je místo opravdu pouze na plněnou sezhora. Ostatně jsem to tu psala, že na jinou místo nemám. A podle mě je zase pohodlnější plnění sezhora, nemusím se nikam ohýbat.
Druhá dodaná pračka pere bez problémů, jsem s ní moc spokojená. Dobře jsem si vybrala.
No ono asi fakt hodně záleží na tom, co člověku sedí víc my měly pračku s horním plněním u maminy, no co měly, pořád máme a mě to prostě nesedí, mám ráda to boční a i kdyby bylo málo místa, tak bych vybrala takovou, aby se mi vešla a mohla jsem tam strkat věci bokem
Není tady
Brrouk napsal(a):
No ono asi fakt hodně záleží na tom, co člověku sedí víc my měly pračku s horním plněním u maminy, no co měly, pořád máme a mě to prostě nesedí, mám ráda to boční a i kdyby bylo málo místa, tak bych vybrala takovou, aby se mi vešla a mohla jsem tam strkat věci bokem
Někdo prostě není s to pochopit, že jsou koupelny, do kterých se jiná pračka nevejde.
Jak se říká - komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.
chjo
Upravil(a) Eva. (25. 6. 2013 18:04)
Není tady
Eva. napsal(a):
Brrouk napsal(a):
Někdo prostě není s to pochopit, že jsou koupelny, do kterých se jiná pračka nevejde.
Jak se říká - komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.
chjo
Nemuší, ze mě dělat blbce, já to chápu, že když není místo, tak není zbytí, já jen prostě říkám, že je nemám ráda a než abych musela do vrchního, tak bych klidně dala pračku i jinam než do koupelny, je spousta domácností, kde jde pračka třeba v kuchyni nebo na chodbě a nevypadá to nijak zle
Není tady
Kateřina napsal(a):
Jestli to potřebuješ kvůli místu, tak bych raději doporučovala pračku s bočním plněním a úzkou 40cm variantu. Třeba Bosch je dělají super.
Já jsem s vrchním plněním měla a moc spokojená jsem nebyla.
Ja mam zkusenost s prackou jak s hornim plnenim tak s dolnim plnenim.S dolnim plnenim,uz bych si nikdy nevybrala.Praktictejsi je s hornim plnenim.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Kateřina napsal(a):
Já jsem s vrchním plněním měla a moc spokojená jsem nebyla.Ja mam zkusenost s prackou jak s hornim plnenim tak s dolnim plnenim.S dolnim plnenim,uz bych si nikdy nevybrala.Praktictejsi je s hornim plnenim.
v čem je praktičtější?
Není tady
Měla jsem obě a abych pravdu řekla, žádný rozdíl jsem nepociťovala. Takže za mně je to úplně jedno:-) řešila bych pouze z důvodu místa, ale to řešit nemusím. Jiný rozdíl nevidím
Není tady
Brrouk napsal(a):
Nemuší, ze mě dělat blbce, já to chápu, že když není místo, tak není zbytí, já jen prostě říkám, že je nemám ráda a než abych musela do vrchního, tak bych klidně dala pračku i jinam než do koupelny, je spousta domácností, kde jde pračka třeba v kuchyni nebo na chodbě a nevypadá to nijak zle
A je spousta bytů, které jsou řešené tak, že je tam malá koupelna, malinkatá kuchyně i chodba, takže jsem strašně moc ráda, že se mi podařilo vymyslet rekonstrukci tak, abych pračku odstěhovala z chodby, kde se nedalo hnout, do koupelny. A že se mi do kuchyně vešla rohová linka, ale bohužel se mi už nevešla ani myčka, natož pračka. A do pokoje si pračku fakt dávat nebudu.
Je to mé vlákno a ptala jsem se na zkušenosti s pračkou plněnou vrchem. Pokud žádné nemáš, tak sis spletla vlákno.
Není tady
Já jsem se tady dočetla, že pračky s předním plněním jsou lepší ale zase pokud máš málo místa, tak jsou lepší pračky s vrchním plněním.
Není tady
Mám zkušenost jen s tou shora a vyhovuje mi.
Není tady
Ahoj,taky se rozhoduji mezi vrchním a bočním plněním.Prozatím jsem měla jen s vrchním plněním.Opravář mi doporučil boční,že nejsou tak poruchové.Dá se do pračky s bočním plněním přihodit prádlo,i když už je spuštěná voda?
Není tady
Eva. napsal(a):
Děkuji. Ale spíš mě zajímají osobní zkušenosti.
Pračku s předním plněním nechci, pouze s horním.
Ahoj, můžu ti říct, že po zkušenostech, co mám s pračkou s horním plněním, už bych ji nechtěla nikdy víc. Nepohodlné, nepraktické, navíc dvířka, aspoň u té, co jsme měli my, se po čase vychodily a voda stříkala ven. Teď máme novou, plníme zepředu a funguje to krásně, jsem s tím fakt spokojená. S horním plněním bych ti fakt pračku nedoporučila.
Kdyžtak hodně osobních zkušeností najdeš na Heuréce, to už tady padlo, nebo nějaké taky tady, na http://nejpracky.cz/, ale je to víceméně stejné, pračky co se plní shora nejsou nic moc. Zkus to ještě přehodnotit, to je moje rada ;-)
Není tady
Díky, přesně na tvou radu jsem 4 roky čekala s koupí nové pračky.
Není tady
Podle mě teda pračky s horním plněním nejsou nějak vyloženě špatné oproti těm s předním. Naopak v něčem mi to přijde lepší, třeba v tom, že není třeba se k pračce ohýbat, což je pro starší lidi super, a nemusí to být dobré jen pro ně. S těma dvířkama si myslím, že to bude spíš individuální problém, než nějakej, kterej je u praček s horním plněním běžnej. Rodiče mají doma pračku s horním plněním kvůli nedostatku místa v koupelně, myslím že tuhletu https://www.arecenze.cz/recenze-pracek/ … wq61215wa/ , a jsou spokojení. Já mám teda pračku s předním plněním, ale že bych to nějak moc preferovala oproti té s horním říct nemůžu.
Není tady
Pračku s horním plněním bych koupil jenom za předpokladu, že prostě doma nemám místo na otevírání dvířek zepředu, jinak jsou podle mě klasické pračky lepší. To je ale jenom můj názor.
Když vybírám tak projdu Dtest pokud možno, pak pro inspiraci třeba nějaký zahraniční weby (ale tam jsou ty modely trochu jiný, takže spíš koukám na značky, který tam jsou kvalitní) a u nás třeba toto nebo tady.
Není tady
Do našeho malého bytečku jsme scháněli malou pračku, ty nejužší jsou většinou horem plněné.. Procházela jsem řadu testů a vybírala nejlepší model. Nakonec jsme vybrali tento typ od Whirlpool - https://www.recenzer.cz/pracky/recenze- … awe-50510/ Uvidíme, jak dlouho vydrží :-)
Není tady
Pračky s horním plněním raději nebrat - jakkoliv se té možnosti snažte vyhnout. Ty pračky s plněním shora jsou :-X proti normálně zboku plněný pračkám. Jsou tak o třídu horší - si to projděte někde na webu, stačí porovnat pár energetických štítků. Jako, jestli už je to fakt nutné, no tak bohužel jo, tak si vyberte nějakou z testu praček s horním plněním . Hodně štěstí s výběrem. Já bych se držela AEG - mám dvě s předním plněním (doma a na chatě) a té značce věřím.
Není tady
No na tebe jsem s radou čekala.
V pračce s horním plněním, na kterou jsem se tenkrát ptala, už 5 let peru.
Není tady
Ja s prackou s hornim plnenim "odprala" decka.
Internet a "reklamátoři" tehdy nastesti nebyli.
Chjo!
My "starsi" pamatujeme věci...!
Není tady
Ta moje s vrchním polněním je funkční už 20 let.
Není tady
Taky jsme ji měli roky... Pak začala mazat prádlo a dělat loužičky, tak jsme ji vyměnili.
Není tady