6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
Jaku napsal(a):
Jak to máte vy,kdy máte děti z domu - přijde mi třeba fakt zbytečný pak tak velký mraák i lednice,i kdy ted mám ty 4 uplíky pořád zaplněný;a v lednici,kdy jsme přes týden sami 2 tak mám třeba jen máslo,plátkový sýr a vajíčka.
Já mám lednici asi 8 měsíců Indesit, vysoká 1,85 m, tříuplíkový mrazák, na dveřích zvenčí displej pro lednici i mrazák, lednice i mrazák no-frost. Neřeila jsem, e chci mení, i kdy bydlím sama. Mám v ní plno věcí. Třeba mléko, které kupuju v akci a spoustu dalích potravin, brambory, zeleninu, ovoce, ovocné pivo ...
Kdy přijedou děti a vnoučátka, je jetě malá.
taky jsem s velkou lednicí spokojená a jak říká, občas bývá i malá
Není tady
aprill napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jaku napsal(a):
Jak to máte vy,kdy máte děti z domu - přijde mi třeba fakt zbytečný pak tak velký mraák i lednice,i kdy ted mám ty 4 uplíky pořád zaplněný;a v lednici,kdy jsme přes týden sami 2 tak mám třeba jen máslo,plátkový sýr a vajíčka.
Já mám lednici asi 8 měsíců Indesit, vysoká 1,85 m, tříuplíkový mrazák, na dveřích zvenčí displej pro lednici i mrazák, lednice i mrazák no-frost. Neřeila jsem, e chci mení, i kdy bydlím sama. Mám v ní plno věcí. Třeba mléko, které kupuju v akci a spoustu dalích potravin, brambory, zeleninu, ovoce, ovocné pivo ...
Kdy přijedou děti a vnoučátka, je jetě malá.taky jsem s velkou lednicí spokojená a jak říká, občas bývá i malá
O těch moných bud.nájezdech nejbl.rodiny jsem taky uvaovala ... NO není to vůbec jednoduchý.Já mám i ted při 4 lidech brambory taky v lednice v té jedné z beden dole,průběně dokupuju,kartony s mlíkem zase v komoře,no fakt by do budoucna asi něco meního stačilo.Říkáme si taky,kdy vidíme třeba nae,jak kvůli nesmyslnému etření vaří doma pro 10 lidí,místo abychom li v rámci jejich narozenin třeba v pohodě pro vechny na oběd do restaurace - e a my budem v jejich letech,asi radi takhle 2x za rok pozvem vechny právě do té restauračky,proč se honit zrovna v ten významný den no a pak doma u kávička,zákuseček a večeře se snad u nějak spíchne - a manel má narozky v létě,take grilování.
Není tady
Pračku mi dnes přivezli a u pere. Je tichoučká. Mám radost.
Není tady
Eva. napsal(a):
Pračku mi dnes přivezli a u pere. Je tichoučká. Mám radost.
Ty jo,dnes v neděli ji přivezli - tak to jsou alespon Sluby!A přeju ti tu radost a at ti funguje k plné spokojenosti jetě mooc dlouho
Není tady
Jaku napsal(a):
aprill napsal(a):
Eva. napsal(a):
Kdy přijedou děti a vnoučátka, je jetě malá.taky jsem s velkou lednicí spokojená a jak říká, občas bývá i malá
O těch moných bud.nájezdech nejbl.rodiny jsem taky uvaovala ... NO není to vůbec jednoduchý.Já mám i ted při 4 lidech brambory taky v lednice v té jedné z beden dole,průběně dokupuju,kartony s mlíkem zase v komoře,no fakt by do budoucna asi něco meního stačilo.Říkáme si taky,kdy vidíme třeba nae,jak kvůli nesmyslnému etření vaří doma pro 10 lidí,místo abychom li v rámci jejich narozenin třeba v pohodě pro vechny na oběd do restaurace - e a my budem v jejich letech,asi radi takhle 2x za rok pozvem vechny právě do té restauračky,proč se honit zrovna v ten významný den no a pak doma u kávička,zákuseček a večeře se snad u nějak spíchne - a manel má narozky v létě,take grilování.
Tak brambory jsem dala do lednicky jen jednou a byli sladky,vice jsem to,uz nezkousela.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jaku napsal(a):
aprill napsal(a):
taky jsem s velkou lednicí spokojená a jak říká, občas bývá i maláO těch moných bud.nájezdech nejbl.rodiny jsem taky uvaovala ... NO není to vůbec jednoduchý.Já mám i ted při 4 lidech brambory taky v lednice v té jedné z beden dole,průběně dokupuju,kartony s mlíkem zase v komoře,no fakt by do budoucna asi něco meního stačilo.Říkáme si taky,kdy vidíme třeba nae,jak kvůli nesmyslnému etření vaří doma pro 10 lidí,místo abychom li v rámci jejich narozenin třeba v pohodě pro vechny na oběd do restaurace - e a my budem v jejich letech,asi radi takhle 2x za rok pozvem vechny právě do té restauračky,proč se honit zrovna v ten významný den no a pak doma u kávička,zákuseček a večeře se snad u nějak spíchne - a manel má narozky v létě,take grilování.
Tak brambory jsem dala do lednicky jen jednou a byli sladky,vice jsem to,uz nezkousela.
mám v brambory v lednici stále a NEJSOU sladké
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jaku napsal(a):
aprill napsal(a):
taky jsem s velkou lednicí spokojená a jak říká, občas bývá i maláO těch moných bud.nájezdech nejbl.rodiny jsem taky uvaovala ... NO není to vůbec jednoduchý.Já mám i ted při 4 lidech brambory taky v lednice v té jedné z beden dole,průběně dokupuju,kartony s mlíkem zase v komoře,no fakt by do budoucna asi něco meního stačilo.Říkáme si taky,kdy vidíme třeba nae,jak kvůli nesmyslnému etření vaří doma pro 10 lidí,místo abychom li v rámci jejich narozenin třeba v pohodě pro vechny na oběd do restaurace - e a my budem v jejich letech,asi radi takhle 2x za rok pozvem vechny právě do té restauračky,proč se honit zrovna v ten významný den no a pak doma u kávička,zákuseček a večeře se snad u nějak spíchne - a manel má narozky v létě,take grilování.
Erem,mám to tak u spoustu let a v pohodě.Ví proč to tak má?Ti to naíu: sni si teplotu v lednici,zbytečně hodně chladí-a mrazí a to bramborám a ani ádnému jinému jídlu v lednici neprospívá a ano,zmrzlé brambory jsou pak sladké.
A zároven to pozná taky na účtu za el.
Párkrát se mi stalo,e někdo nějak nechtěně otočil kolečkem v lednici třeba na 6 či 7 a následně byly fakt brambory pomrzlý a mohla jsem je vyhodit.Optimum je tak stupen č.3.
Není tady
Tak pračka vyprala jeden program dle návodu naprázdno - ve OK. Pak přes půlku s prádlem, něco v ní ruplo a nenapoutí vodu a buben se netočí. Mám nějakou smůlu s pračkami. I na té staré jsem měla 3x opravu, e se netočil buben.
Není tady
Eva. napsal(a):
Tak pračka vyprala jeden program dle návodu naprázdno - ve OK. Pak přes půlku s prádlem, něco v ní ruplo a nenapoutí vodu a buben se netočí. Mám nějakou smůlu s pračkami. I na té staré jsem měla 3x opravu, e se netočil buben.
Tak to je fakt na hlavu!Hele napadlo mě,jestli třeba není povytaená zásuvka z elektriky?To by ale asi bylo moc jednodue vyřeeno,e
Není tady
Ké bys měla pravdu, ale to fakt není.
Program probíhá, na displeji je vidět, jak plynou minuty, ale buben se netočí. Ruplo v tom něco ve chvíli, kdy se při praní otáčel buben. U jsem zkusila různé programy a praní na prázdno, prostě je něco s otáčením bubnu. A to jsem ani nedávala na první praní plnou pračku, ale jenom poloviční dávku.
Není tady
Eva. napsal(a):
Ké bys měla pravdu, ale to fakt není.
Program probíhá, na displeji je vidět, jak plynou minuty, ale buben se netočí. Ruplo v tom něco ve chvíli, kdy se při praní otáčel buben. U jsem zkusila různé programy a praní na prázdno, prostě je něco s otáčením bubnu. A to jsem ani nedávala na první praní plnou pračku, ale jenom poloviční dávku.
kdo ti pračku zapojoval? před zapojením se muselo odstranit "něco" odstranit, co drí při přepravě buben a asi spadl řemen
Není tady
Jde Ti tam dobře voda?
Není tady
Voda mi jde dobře. Tři rouby, co drí pračku při přepravě, jsme samozřejmě odstranili. První program skutečně proběhl celý a bez problémů. To, co se stalo, není spadlá řemenice, to u znám.
Není tady
Já jsem si zapojovala pračku sama. Přečetla jsem si třikrát návod (na rouby jsem nezapomněla). Bavilo by mě být montér Vyprala jsem cca pět praček v poho. Třetí den mi přiel technik, protoe jsem potřebovala prodlouit hadici a taky vyměnit kohoutek. Kdy odeel, pračka neprala. Nela toti do ní voda, i kdy jsem měla kohoutek putěný. Zkouela jsem pohnout přívodovou hadicí a bylo to tím. patný dotyk
Upravil(a) dusička (17. 3. 2013 20:21)
Není tady
Já u jsem odmontovala znovu i hadici na vodu, hadici na odpad - mám přímé napojení do odpadu, prostě nefunguje ani samotné dímání, pouze čerpadlo a vypoutění vody. Nezapne se otáčení bubnu. Jak něco ruplo, stalo se asi něco s otáčením, moná i s tou řemenicí, ale pračku rozebírat nebudu. Zítra tam budu volat, dnes mi to nikdo nebral.
Není tady
Ti jí vyměněj. Ale je to smůla. a starosti.
Není tady
Eva. napsal(a):
Já u jsem odmontovala znovu i hadici na vodu, hadici na odpad - mám přímé napojení do odpadu, prostě nefunguje ani samotné dímání, pouze čerpadlo a vypoutění vody. Nezapne se otáčení bubnu. Jak něco ruplo, stalo se asi něco s otáčením, moná i s tou řemenicí, ale pračku rozebírat nebudu. Zítra tam budu volat, dnes mi to nikdo nebral.
Pokud se budes pracku snazit rozebrat a technik to pozna,zaruka se na opravu vztahovat nebude.
Není tady
erem, to je jasný, e ji v záruce rozebírat nebudu. Ani v nezáruce, nejsem technický typ.
Není tady
dusička napsal(a):
Ti jí vyměněj. Ale je to smůla. a starosti.
JJ, v té dopravní firmě říkali, e to dělají tak, e a dostanou pokyn, přivezou mi jinou a tuto odvezou.
Není tady
To má smůlu, ale dobrá firma nedělá problém a pračku vymění. Hlavně je k natvání, kdy zůstane prádlo napůl vyprané. Snad ta dalí u bude spolehlivě slouit.
Není tady
Zítra se přijde podívat na pračku mechanik. Tak jsem zvědavá.
Není tady
Opravář se vrtal v pračce hodinu a půl a konstatoval, e je vadná elektronika.
V pátek druhý pokus - přivezou mi jinou pračku.
Není tady
Tak to je pech.
Není tady
Snad to nezakřiknu, kdy napíu, e mi odpoledne přivezli jinou pračku a u peru třetí várku.
Není tady
Tak jsem si na Tebe Majko vzpomněla, jeslti u pere. Koukám,e u ano. Tak snad u ted bude lapat jak hodinky.
Není tady