29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
Jaku napsal(a):
Jak to máte vy,když máte děti z domu - přijde mi třeba fakt zbytečný pak tak velký mražák i lednice,i když ted mám ty 4 šuplíky pořád zaplněný;a v lednici,když jsme přes týden sami 2 tak mám třeba jen máslo,plátkový sýr a vajíčka.
Já mám lednici asi 8 měsíců Indesit, vysoká 1,85 m, tříšuplíkový mrazák, na dveřích zvenčí displej pro lednici i mrazák, lednice i mrazák no-frost. Neřešila jsem, že chci menší, i když bydlím sama. Mám v ní plno věcí. Třeba mléko, které kupuju v akci a spoustu dalších potravin, brambory, zeleninu, ovoce, ovocné pivo
...
Když přijedou děti a vnoučátka, je ještě malá.
taky jsem s velkou lednicí spokojená a jak říkáš, občas bývá i malá
Není tady
aprill napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jaku napsal(a):
Jak to máte vy,když máte děti z domu - přijde mi třeba fakt zbytečný pak tak velký mražák i lednice,i když ted mám ty 4 šuplíky pořád zaplněný;a v lednici,když jsme přes týden sami 2 tak mám třeba jen máslo,plátkový sýr a vajíčka.
Já mám lednici asi 8 měsíců Indesit, vysoká 1,85 m, tříšuplíkový mrazák, na dveřích zvenčí displej pro lednici i mrazák, lednice i mrazák no-frost. Neřešila jsem, že chci menší, i když bydlím sama. Mám v ní plno věcí. Třeba mléko, které kupuju v akci a spoustu dalších potravin, brambory, zeleninu, ovoce, ovocné pivo
...
Když přijedou děti a vnoučátka, je ještě malá.taky jsem s velkou lednicí spokojená a jak říkáš, občas bývá i malá
O těch možných bud.nájezdech nejbl.rodiny jsem taky uvažovala ... NO není to vůbec jednoduchý.Já mám i ted při 4 lidech brambory taky v lednice v té jedné z beden dole,průběžně dokupuju,kartony s mlíkem zase v komoře,no fakt by do budoucna asi něco menšího stačilo.Říkáme si taky,když vidíme třeba naše,jak kvůli nesmyslnému šetření vaří doma pro 10 lidí,místo abychom šli v rámci jejich narozenin třeba v pohodě pro všechny na oběd do restaurace - že až my budem v jejich letech,asi radši takhle 2x za rok pozvem všechny právě do té restauračky,proč se honit zrovna v ten významný den no a pak doma už kávička,zákuseček a večeře se snad už nějak spíchne - a manžel má narozky v létě,takže grilování.
Není tady
Pračku mi dnes přivezli a už pere. Je tichoučká. Mám radost.
Není tady
Eva. napsal(a):
Pračku mi dnes přivezli a už pere. Je tichoučká. Mám radost.
Ty jo,dnes v neděli ji přivezli - tak to jsou alespon Služby!A přeju ti tu radost a at ti funguje k plné spokojenosti ještě mooc dlouho
Není tady
Jaku napsal(a):
aprill napsal(a):
Eva. napsal(a):
Já mám lednici asi 8 měsíců Indesit, vysoká 1,85 m, tříšuplíkový mrazák, na dveřích zvenčí displej pro lednici i mrazák, lednice i mrazák no-frost. Neřešila jsem, že chci menší, i když bydlím sama. Mám v ní plno věcí. Třeba mléko, které kupuju v akci a spoustu dalších potravin, brambory, zeleninu, ovoce, ovocné pivo...
Když přijedou děti a vnoučátka, je ještě malá.taky jsem s velkou lednicí spokojená a jak říkáš, občas bývá i malá
O těch možných bud.nájezdech nejbl.rodiny jsem taky uvažovala ... NO není to vůbec jednoduchý.Já mám i ted při 4 lidech brambory taky v lednice v té jedné z beden dole,průběžně dokupuju,kartony s mlíkem zase v komoře,no fakt by do budoucna asi něco menšího stačilo.Říkáme si taky,když vidíme třeba naše,jak kvůli nesmyslnému šetření vaří doma pro 10 lidí,místo abychom šli v rámci jejich narozenin třeba v pohodě pro všechny na oběd do restaurace - že až my budem v jejich letech,asi radši takhle 2x za rok pozvem všechny právě do té restauračky,proč se honit zrovna v ten významný den no a pak doma už kávička,zákuseček a večeře se snad už nějak spíchne - a manžel má narozky v létě,takže grilování.
Tak brambory jsem dala do lednicky jen jednou a byli sladky,vice jsem to,uz nezkousela.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jaku napsal(a):
aprill napsal(a):
taky jsem s velkou lednicí spokojená a jak říkáš, občas bývá i maláO těch možných bud.nájezdech nejbl.rodiny jsem taky uvažovala ... NO není to vůbec jednoduchý.Já mám i ted při 4 lidech brambory taky v lednice v té jedné z beden dole,průběžně dokupuju,kartony s mlíkem zase v komoře,no fakt by do budoucna asi něco menšího stačilo.Říkáme si taky,když vidíme třeba naše,jak kvůli nesmyslnému šetření vaří doma pro 10 lidí,místo abychom šli v rámci jejich narozenin třeba v pohodě pro všechny na oběd do restaurace - že až my budem v jejich letech,asi radši takhle 2x za rok pozvem všechny právě do té restauračky,proč se honit zrovna v ten významný den no a pak doma už kávička,zákuseček a večeře se snad už nějak spíchne - a manžel má narozky v létě,takže grilování.
Tak brambory jsem dala do lednicky jen jednou a byli sladky,vice jsem to,uz nezkousela.
mám v brambory v lednici stále a NEJSOU sladké
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jaku napsal(a):
aprill napsal(a):
taky jsem s velkou lednicí spokojená a jak říkáš, občas bývá i maláO těch možných bud.nájezdech nejbl.rodiny jsem taky uvažovala ... NO není to vůbec jednoduchý.Já mám i ted při 4 lidech brambory taky v lednice v té jedné z beden dole,průběžně dokupuju,kartony s mlíkem zase v komoře,no fakt by do budoucna asi něco menšího stačilo.Říkáme si taky,když vidíme třeba naše,jak kvůli nesmyslnému šetření vaří doma pro 10 lidí,místo abychom šli v rámci jejich narozenin třeba v pohodě pro všechny na oběd do restaurace - že až my budem v jejich letech,asi radši takhle 2x za rok pozvem všechny právě do té restauračky,proč se honit zrovna v ten významný den no a pak doma už kávička,zákuseček a večeře se snad už nějak spíchne - a manžel má narozky v létě,takže grilování.
Erem,mám to tak už spoustu let a v pohodě.Víš proč to tak máš?Ti to naíšu: sniž si teplotu v lednici,zbytečně hodně chladí-až mrazí a to bramborám a ani žádnému jinému jídlu v lednici neprospívá a ano,zmrzlé brambory jsou pak sladké.
A zároven to poznáš taky na účtu za el.
Párkrát se mi stalo,že někdo nějak nechtěně otočil kolečkem v lednici třeba na 6 či 7 a následně byly fakt brambory pomrzlý a mohla jsem je vyhodit.Optimum je tak stupen č.3.
Není tady
Tak pračka vyprala jeden program dle návodu naprázdno - vše OK. Pak přes půlku s prádlem, něco v ní ruplo a nenapouští vodu a buben se netočí. Mám nějakou smůlu s pračkami. I na té staré jsem měla 3x opravu, že se netočil buben.
Není tady
Eva. napsal(a):
Tak pračka vyprala jeden program dle návodu naprázdno - vše OK. Pak přes půlku s prádlem, něco v ní ruplo a nenapouští vodu a buben se netočí. Mám nějakou smůlu s pračkami. I na té staré jsem měla 3x opravu, že se netočil buben.
Tak to je fakt na hlavu!Hele napadlo mě,jestli třeba není povytažená zásuvka z elektriky?To by ale asi bylo moc jednoduše vyřešeno,že
Není tady
Kéž bys měla pravdu, ale to fakt není.
Program probíhá, na displeji je vidět, jak plynou minuty, ale buben se netočí. Ruplo v tom něco ve chvíli, když se při praní otáčel buben. Už jsem zkusila různé programy a praní na prázdno, prostě je něco s otáčením bubnu. A to jsem ani nedávala na první praní plnou pračku, ale jenom poloviční dávku.
Není tady
Eva. napsal(a):
Kéž bys měla pravdu, ale to fakt není.
Program probíhá, na displeji je vidět, jak plynou minuty, ale buben se netočí. Ruplo v tom něco ve chvíli, když se při praní otáčel buben. Už jsem zkusila různé programy a praní na prázdno, prostě je něco s otáčením bubnu.A to jsem ani nedávala na první praní plnou pračku, ale jenom poloviční dávku.
kdo ti pračku zapojoval? před zapojením se muselo odstranit "něco" odstranit, co drží při přepravě buben a asi spadl řemen
Není tady
Jde Ti tam dobře voda?
Není tady
Voda mi jde dobře. Tři šrouby, co drží pračku při přepravě, jsme samozřejmě odstranili. První program skutečně proběhl celý a bez problémů. To, co se stalo, není spadlá řemenice, to už znám.
Není tady
Já jsem si zapojovala pračku sama. Přečetla jsem si třikrát návod (na šrouby jsem nezapomněla). Bavilo by mě být montér Vyprala jsem cca pět praček v poho. Třetí den mi přišel technik, protože jsem potřebovala prodloužit hadici a taky vyměnit kohoutek. Když odešel, pračka neprala.
Nešla totiž do ní voda, i když jsem měla kohoutek puštěný. Zkoušela jsem pohnout přívodovou hadicí a bylo to tím. špatný dotyk
Upravil(a) dusička (17. 3. 2013 20:21)
Není tady
Já už jsem odmontovala znovu i hadici na vodu, hadici na odpad - mám přímé napojení do odpadu, prostě nefunguje ani samotné ždímání, pouze čerpadlo a vypouštění vody. Nezapne se otáčení bubnu. Jak něco ruplo, stalo se asi něco s otáčením, možná i s tou řemenicí, ale pračku rozebírat nebudu. Zítra tam budu volat, dnes mi to nikdo nebral.
Není tady
Ti jí vyměněj. Ale je to smůla. a starosti.
Není tady
Eva. napsal(a):
Já už jsem odmontovala znovu i hadici na vodu, hadici na odpad - mám přímé napojení do odpadu, prostě nefunguje ani samotné ždímání, pouze čerpadlo a vypouštění vody. Nezapne se otáčení bubnu. Jak něco ruplo, stalo se asi něco s otáčením, možná i s tou řemenicí, ale pračku rozebírat nebudu. Zítra tam budu volat, dnes mi to nikdo nebral.
Pokud se budes pracku snazit rozebrat a technik to pozna,zaruka se na opravu vztahovat nebude.
Není tady
erem, to je jasný, že ji v záruce rozebírat nebudu. Ani v nezáruce, nejsem technický typ.
Není tady
dusička napsal(a):
Ti jí vyměněj. Ale je to smůla.
a starosti.
JJ, v té dopravní firmě říkali, že to dělají tak, že až dostanou pokyn, přivezou mi jinou a tuto odvezou.
Není tady
To máš smůlu, ale dobrá firma nedělá problém a pračku vymění. Hlavně je k naštvání, když zůstane prádlo napůl vyprané. Snad ta další už bude spolehlivě sloužit.
Není tady
Zítra se přijde podívat na pračku mechanik. Tak jsem zvědavá.
Není tady
Opravář se vrtal v pračce hodinu a půl a konstatoval, že je vadná elektronika.
V pátek druhý pokus - přivezou mi jinou pračku.
Není tady
Tak to je pech.
Není tady
Snad to nezakřiknu, když napíšu, že mi odpoledne přivezli jinou pračku a už peru třetí várku.
Není tady
Tak jsem si na Tebe Majko vzpomněla, jeslti už pereš. Koukám,že už ano. Tak snad už ted bude šlapat jak hodinky.
Není tady