18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dosluhuje mi pračka plněná vrchem. Prosím vás o vae zkuenosti s tímto druhem praček. Rozhoduju se, jakou koupit. Děkuji.
Není tady
Zkus si zadat na na heureka poadavky. http://pracky.heureka.cz/f:3551:24590/ (je tady i hodnocení zakazníků)
a nepřemýlela si o pračce s předním plněním , do hloubky maj i 42 cm. Nai ji maj v panelákový koupelně a v pohodě se vejde
Upravil(a) dusička (8. 3. 2013 21:34)
Není tady
Děkuji. Ale spí mě zajímají osobní zkuenosti.
Pračku s předním plněním nechci, pouze s horním.
Není tady
Tak na té heuréce jsou osobní zkuenosti, mrkni tam do recenze.
Já měla první pračku s plněním vrchem - 8 let
pak 10 let s plněním zepředu. A ta mě dostala. Koukala jsem se na ní, jak se točí buben, jak napoutí vodu a prostě mě víc bavila. Osobně nevidím ádné pozitivum na pračce s plněním z vrchu, snad jen kdy má málo místa na pračku.
Ale počkej, třeba napíe někdo i tady
Není tady
Měla jsem léta pračku s vrchním plněním a připadala mi fajn, ale teď mám 3 roky AEG Lavamat s předním plněním a je to pohodlnějí na obsluhu, s vrchním u si nekoupím.
Není tady
Evi, měla jsem Whirpoolku plněnou vrchem a byla jsem spokojená. Vlastně jsem ji zdědila po mamince, ta ji měla asi 2 roky a já potom taky 2. Za tu dobu jsme jen jednou s dcerou musely vyčistit filtr, jinak vechno v pohodě. A moc se mi líbilo, e kdy jsem na nějaký kousek zapomněla, mohla jsem ho tam po zapnutí pračky jetě klidně přihodit.
Teda, ne e by se mi po těch 4 letech pokazila, ale stěhovala jsem se do bytu, kde u pračka byla, tak jsem ji musela prodat.
Upravil(a) Ivana (8. 3. 2013 22:11)
Není tady
mia napsal(a):
Měla jsem léta pračku s vrchním plněním a připadala mi fajn, ale teď mám 3 roky AEG Lavamat s předním plněním a je to pohodlnějí na obsluhu, s vrchním u si nekoupím.
Mám té AEG Lavamat - tři dny a jsem spokojená odela mi po 10letech elektrolux
Kdy jsem měla s vrchním plněním sice je hezký,e si můe zastavit a hodit tam prádlo, jene kdy u to má plný vody, je to dost těký otočit,aby si nala otevírání a později při fázi praní to přeci u to dodatečně hozený prádlo nemůe být tak dobře vypraný.
Co jsem četla ted o pračkách, ty s vrchním plněním maj mení otáčky odstředování. Do 1000. Sice to stačí, ale kdo má vlhkost v bytě a nemá suičku,asi by to chtělo větí.
No a taky víc skáčou. Ale to moná u ted ty nový nedělaj
Není tady
a maj nií ivotnost.
Majko - řeí rozměry?
Není tady
Mám koupelnu, do které se ádná pračka s plněním zepředu nevejde. Take nemám co řeit. Můu si koupit pouze pračku s vrchním plněním. Tu první s vrchním jsem měla 12 let, tuto druhou mám 15 let.
Uvítám zkuenosti těch, kdo mají novějí pračku, zajímají mě současné výrobky.
Pračky s vrchním plněním mají i 1300 otáček při dímání. Chci také pračku, kde se dá nádobka na práek a avivá lehce vyndat a umýt. Whirpoolky to nemají. Mám vybraný jeden Electrolux, ale jetě přemýlím a proto se ptám na zkuenosti.
Není tady
No, já avivá nepouívám a práek jsem vdy sypala přímo na buben.
Není tady
Tady jetě alza podle nejprodávanějích http://www.alza.cz/vrchem-plnene-pracky/18852777.htm
jo a prý AEG je lepí třída ne Electrolux
Není tady
Jo a můj hlavní poadavek byla automatická spotřeba vody (tu jsem tedy měla i u předelý) ted se to jmenuje technologie Fuzzy Logic - nebo také někde uváděný 6.smysl.
Není tady
mám ve svém malém podnájmu taky tuhle pračku ....je to Ariston a jetě to je udělaný tak, e nevypoutí vodu ven a zatím jsem max.spokojená
Není tady
Grainne napsal(a):
mám ve svém malém podnájmu taky tuhle pračku ....je to Ariston a jetě to je udělaný tak, e nevypoutí vodu ven a zatím jsem max.spokojená
Grainne - jak to myslí, vdyt vechny pračky vypoutějí vodu ven
Není tady
Grainne, taky mě v první chvíli zarazilo, co píe. Kadá pračka vypoutí vodu ven. Takovou jetě nevynalezli, co by vodu čistila atd. Ale tys zřejmě myslela, e má hadici, kterou voda z pračky vytéká, napojenou rovnou do odpadu. Ale to je normální. Tak by to mělo správně být.
Není tady
Chtěla jsem pračku s těmito schopnostmi:
vybavení 6.smyslem, AQUA stop, títek A+++ (greeen generation), odloený konec praní, jeden rychlý program (15min),
velmi malou hlučnost (praní 51dB, dímání 72 dB), účinnost odstřeďování A; počet různých programů nebyl a tak důleitý (stejně pouívám jen některé).
Teď mám novou, horní plnění, pere a dímá tak tichounce, e nepoznám, kdy je konec. Při té předchozí se ozývaly z koupelny charakteristické zvuky, podle kterých jsem věděla, v jaké fázi praní právě je.
Není tady
Ale mě zajímá značka.
Není tady
Whirlpool AWE 98612 ZEN U podruhé mám stejnou značku, ZEN poprvé, tak snad budu zase spokojená. Mám zkuenosti s AEG, Electroluxem i Bosch, ale Whirl byla asi nejlepí. Nádobky na prací práek mi jdou vyndat bez problémů, měla jsem jiné technické poadavky a chci doufat, e je tato nová pračka dodrí. Nebyla to sice "láska na první pohled", ale nabízela, co jsem ádala.
Upravil(a) aiga (9. 3. 2013 15:12)
Není tady
Aha. Whirlpool určitě nechci. Nesplňuje můj důleitý poadavek - lehké vyndání nádoby na práek na praní a avivá a umytí. To mají třeba pračky Electrolux. Ale díky.
Jetě jsem si to nastudovala na youtube. Vechny Whirlpoolky a bohuel spousta dalích praček má nádobku na prací práek a avivá patně přístupnou na čitění. S těmito nádobkami je problém pořád, to u jsem pročítala před 15 lety, kdy jsem vybírala, hlavně s těmi, co jsou zabudovány ve víku.
Electrolux ji má nad bubnem vzadu a lze ji úplně jednodue vyndat a vyčistit.
Myslela jsem, e je to otázka měsíců, kdy budu kupovat novou pračku, ale tu mou u opraví jen opravář, včera večer se mi rozbila. A tak starou pračku se nevyplatí opravovat.
Tak to dneska jetě obhlídnu v pár krámech a něco vyberu.
Děkuji vem za rady.
Upravil(a) Eva. (9. 3. 2013 7:35)
Není tady
Tak přeju ´tastný výběr. Asi to musí zjistit v terénu, jestli je nádrka vyndavací na umytí. Měla to moje electroluxka i ted nová AEG. (no ale nemůu poradit, mám plnění předem)
Upravil(a) dusička (9. 3. 2013 8:12)
Není tady
Tak u jsem viděla na netu a na předváděčkách na youtobe tolik praček, e mi jde hlava kolem. Dopadnu jako před 15 lety, kdy u jsem si chtěla koupit jakoukoliv pračku, hlavně abych u nemusela vybírat. Za chvilku jedeme s přítelem obejít pár krámů a něco vyberu. Nejspí ten Electrolux.
Není tady
Tak hotovo. Pračku jsme koupili ve druhé navtívené prodejně, byla tam dokonce levnějí ne na netu. Ale přivezou ji a přítí neděli a odvezou starou. Tak se zatím budu těit.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne, taky mě v první chvíli zarazilo, co píe. Kadá pračka vypoutí vodu ven. Takovou jetě nevynalezli, co by vodu čistila atd. Ale tys zřejmě myslela, e má hadici, kterou voda z pračky vytéká, napojenou rovnou do odpadu. Ale to je normální. Tak by to mělo správně být.
jo, přesně to jsem myslela , doma jsem to měli do vany , tohle je super
Není tady
Eva. napsal(a):
Aha. Whirlpool určitě nechci. Nesplňuje můj důleitý poadavek - lehké vyndání nádoby na práek na praní a avivá a umytí. To mají třeba pračky Electrolux. Ale díky.
Jetě jsem si to nastudovala na youtube. Vechny Whirlpoolky a bohuel spousta dalích praček má nádobku na prací práek a avivá patně přístupnou na čitění. S těmito nádobkami je problém pořád, to u jsem pročítala před 15 lety, kdy jsem vybírala, hlavně s těmi, co jsou zabudovány ve víku.
Electrolux ji má nad bubnem vzadu a lze ji úplně jednodue vyndat a vyčistit.
Myslela jsem, e je to otázka měsíců, kdy budu kupovat novou pračku, ale tu mou u opraví jen opravář, včera večer se mi rozbila. A tak starou pračku se nevyplatí opravovat.
Tak to dneska jetě obhlídnu v pár krámech a něco vyberu.
Děkuji vem za rady.
ta moje to má taky ve víku , jetě jsem nestudovala , asi by byl čas se na to taky podívat
Není tady
dusička napsal(a):
Tak na té heuréce jsou osobní zkuenosti, mrkni tam do recenze.
Já měla první pračku s plněním vrchem - 8 let
pak 10 let s plněním zepředu. A ta mě dostala. Koukala jsem se na ní, jak se točí buben, jak napoutí vodu a prostě mě víc bavila. Osobně nevidím ádné pozitivum na pračce s plněním z vrchu, snad jen kdy má málo místa na pračku.
Ale počkej, třeba napíe někdo i tady
Ja zacinala s prackou s vrchnim plnenim bylo to vyhodne,protoze jsem kdykoliv mohla prihodit pradlo a prat da,Mezitim jsem mela pracku s prednim plnenim.Byly vecne poruchove dvirka rozbijela se neustale pojistka u dvirek.Ted mam elektrolux plneni zhora a je nejvic poruchova z tech 3 pracek.Kazdy rok me odejde topne telisko.Vyhoda v ni zadna,pradlo se prihodit neda,protoze automaticky po vypnuti jde program znova.
Není tady