Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Domov
  •  » Pračka plněná vrchem - vaše zkušenosti

#1 8. 3. 2013 20:56

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Pračka plněná vrchem - vaše zkušenosti

Dosluhuje mi pračka plněná vrchem. Prosím vás o vaše zkušenosti s tímto druhem praček. Rozhoduju se, jakou koupit. Děkuji.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#2 8. 3. 2013 21:33

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Pračka plněná vrchem - vaše zkušenosti

Zkus si zadat na na heureka požadavky.  http://pracky.heureka.cz/f:3551:24590/ (je tady i hodnocení zakazníků)
a nepřemýšlela si o pračce s předním plněním , do hloubky maj i 42 cm. Naši ji maj v panelákový koupelně a v pohodě se vejde

Upravil(a) dusička (8. 3. 2013 21:34)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#3 8. 3. 2013 21:46

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Děkuji. Ale spíš mě zajímají osobní zkušenosti.
Pračku s předním plněním nechci, pouze s horním.

Není tady

#4 8. 3. 2013 21:53

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Tak na té heuréce jsou osobní zkušenosti, mrkni tam do recenze.
Já měla první pračku s plněním vrchem - 8 let
pak 10 let s plněním zepředu. A ta mě dostala. Koukala jsem se na ní, jak se točí buben, jak napouští vodu a prostě mě víc bavila. Osobně nevidím žádné pozitivum na pračce s plněním z vrchu, snad jen když mᚠmálo místa na pračku.
Ale počkej, třeba napíše někdo i tady

Není tady

#5 8. 3. 2013 21:54

mia
♥♥♥♥♥♥-

Měla jsem léta pračku s vrchním plněním a připadala mi fajn, ale teď mám 3 roky AEG Lavamat s předním plněním a je to pohodlnější na obsluhu, s vrchním už si nekoupím.

Není tady

#6 8. 3. 2013 21:56

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Evi, měla jsem Whirpoolku plněnou vrchem a byla jsem spokojená. Vlastně jsem ji zdědila po mamince, ta ji měla asi 2 roky a já potom taky 2. Za tu dobu jsme jen jednou s dcerou musely vyčistit filtr, jinak všechno v pohodě. A moc se mi líbilo, že když jsem na nějaký kousek zapomněla, mohla jsem ho tam po zapnutí pračky ještě klidně přihodit.
Teda, ne že by se mi po těch 4 letech pokazila, ale stěhovala jsem se do bytu, kde už pračka byla, tak jsem ji musela prodat.

Upravil(a) Ivana (8. 3. 2013 22:11)

Není tady

#7 8. 3. 2013 22:06

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

Měla jsem léta pračku s vrchním plněním a připadala mi fajn, ale teď mám 3 roky AEG Lavamat s předním plněním a je to pohodlnější na obsluhu, s vrchním už si nekoupím.

Mám též AEG Lavamat - tři dny a jsem spokojená stolt odešla mi po 10letech elektrolux
Když jsem měla s vrchním plněním sice je hezký,že si můžeš zastavit a hodit tam prádlo, jenže když už to mᚠplný vody, je to dost těžký otočit,aby si našla otevírání a později při fázi praní to přeci už to dodatečně hozený prádlo nemůže být tak dobře vypraný.
Co jsem četla ted o pračkách, ty s vrchním plněním maj menší otáčky odstředování. Do 1000. Sice to stačí, ale kdo má vlhkost  v bytě a nemá sušičku,asi by to chtělo větší.
No a taky víc skáčou. Ale to možná už ted ty nový nedělaj

Není tady

#8 8. 3. 2013 22:07

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

a maj nižší životnost.
Majko - řešíš rozměry?

Není tady

#9 8. 3. 2013 22:25

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Mám koupelnu, do které se žádná pračka s plněním zepředu nevejde. Takže nemám co řešit. Můžu si koupit pouze pračku s vrchním plněním. Tu první s vrchním jsem měla 12 let, tuto druhou mám 15 let.
Uvítám zkušenosti těch, kdo mají novější pračku, zajímají mě současné výrobky.
Pračky s vrchním plněním mají i 1300 otáček při ždímání. Chci také pračku, kde se dá nádobka na prášek a avivហlehce vyndat a umýt. Whirpoolky to nemají. Mám vybraný jeden Electrolux, ale ještě přemýšlím a proto se ptám na zkušenosti.

Není tady

#10 8. 3. 2013 22:30

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

No, já avivហnepoužívám a prášek jsem vždy sypala přímo na buben.

Není tady

#11 8. 3. 2013 22:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Tady ještě alza podle nejprodávanějších http://www.alza.cz/vrchem-plnene-pracky/18852777.htm
jo a prý AEG je lepší třída než Electrolux

Není tady

#12 8. 3. 2013 22:49

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jo a můj hlavní požadavek byla automatická spotřeba vody (tu jsem tedy měla i u předešlý) ted se to jmenuje technologie Fuzzy Logic - nebo také někde uváděný 6.smysl.

Není tady

#13 8. 3. 2013 23:21

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

mám ve svém malém podnájmu taky tuhle pračku ....je to Ariston a ještě to je udělaný tak, že nevypouští vodu ven a zatím jsem max.spokojená

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#14 8. 3. 2013 23:54

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

mám ve svém malém podnájmu taky tuhle pračku ....je to Ariston a ještě to je udělaný tak, že nevypouští vodu ven a zatím jsem max.spokojená

Grainne - jak to myslíš, vždyt všechny pračky vypouštějí vodu ven stolt

Není tady

#15 9. 3. 2013 6:46

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne, taky mě v první chvíli zarazilo, co píšeš. Každá pračka vypouští vodu ven. Takovou ještě nevynalezli, co by vodu čistila atd. Ale tys zřejmě myslela, že mᚠhadici, kterou voda z pračky vytéká, napojenou rovnou do odpadu. Ale to je normální. Tak by to mělo správně být.

Není tady

#16 9. 3. 2013 6:52

aiga
♥♥♥----

Chtěla jsem pračku s těmito schopnostmi:
vybavení 6.smyslem, AQUA stop, štítek A+++ (greeen generation), odložený konec praní, jeden rychlý program (15min),
velmi malou hlučnost (praní 51dB, ždímání 72 dB), účinnost odstřeďování A; počet různých programů nebyl až tak důležitý (stejně používám jen některé).

Teď mám novou, horní plnění, pere a ždímá tak tichounce, že nepoznám, kdy je konec. Při té předchozí se ozývaly z koupelny charakteristické zvuky, podle kterých jsem věděla, v jaké fázi praní právě je.

A tam, kde nejsou lidé, snaž se být člověkem.

Není tady

#17 9. 3. 2013 6:52

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Ale mě zajímá značka. big_smile

Není tady

#18 9. 3. 2013 7:02

aiga
♥♥♥----

Whirlpool AWE 98612 ZEN smile  Už podruhé mám stejnou značku, ZEN poprvé, tak snad budu zase spokojená. Mám zkušenosti s AEG, Electroluxem i Bosch, ale Whirl byla asi nejlepší. Nádobky na prací prášek mi jdou vyndat bez problémů, měla jsem jiné technické požadavky a chci doufat, že je tato nová pračka dodrží. Nebyla to sice "láska na první pohled", ale nabízela, co jsem žádala.

Upravil(a) aiga (9. 3. 2013 15:12)

A tam, kde nejsou lidé, snaž se být člověkem.

Není tady

#19 9. 3. 2013 7:05

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Aha. Whirlpool určitě nechci. Nesplňuje můj důležitý požadavek - lehké vyndání nádoby na prášek na praní a avivហa umytí. To mají třeba pračky Electrolux. Ale díky.

Ještě jsem si to nastudovala na youtube. Všechny Whirlpoolky a bohužel spousta dalších praček má nádobku na prací prášek a avivហšpatně přístupnou na čištění. S těmito nádobkami je problém pořád, to už jsem pročítala před 15 lety, když jsem vybírala, hlavně s těmi, co jsou zabudovány ve víku.
Electrolux ji má nad bubnem vzadu a lze ji úplně jednoduše vyndat a vyčistit.
Myslela jsem, že je to otázka měsíců, kdy budu kupovat novou pračku, ale tu mou už opraví jen opravář, včera večer se mi rozbila. A tak starou pračku se nevyplatí opravovat.
Tak to dneska ještě obhlídnu v pár krámech a něco vyberu.

Děkuji všem za rady.

Upravil(a) Eva. (9. 3. 2013 7:35)

Není tady

#20 9. 3. 2013 8:11

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Tak přeju š´tastný výběr. Asi to musíš zjistit v terénu, jestli je nádržka vyndavací na umytí. Měla to moje electroluxka i ted nová AEG. (no ale nemůžu poradit, mám plnění předem)

Upravil(a) dusička (9. 3. 2013 8:12)

Není tady

#21 9. 3. 2013 9:21

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Tak už jsem viděla na netu a na předváděčkách na youtobe tolik praček, že mi jde hlava kolem. Dopadnu jako před 15 lety, kdy už jsem si chtěla koupit jakoukoliv pračku, hlavně abych už nemusela vybírat. big_smile Za chvilku jedeme s přítelem obejít pár krámů a něco vyberu. Nejspíš ten Electrolux.

Není tady

#22 9. 3. 2013 14:51

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Tak hotovo. Pračku jsme koupili ve druhé navštívené prodejně, byla tam dokonce levnější než na netu. Ale přivezou ji až příští neděli a odvezou starou. Tak se zatím budu těšit. smile

Není tady

#23 9. 3. 2013 15:30

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Grainne, taky mě v první chvíli zarazilo, co píšeš. Každá pračka vypouští vodu ven. Takovou ještě nevynalezli, co by vodu čistila atd. Ale tys zřejmě myslela, že mᚠhadici, kterou voda z pračky vytéká, napojenou rovnou do odpadu. Ale to je normální. Tak by to mělo správně být.

jo, přesně to jsem myslela , doma jsem to měli do vany , tohle je super

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#24 9. 3. 2013 15:31

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Aha. Whirlpool určitě nechci. Nesplňuje můj důležitý požadavek - lehké vyndání nádoby na prášek na praní a avivហa umytí. To mají třeba pračky Electrolux. Ale díky.

Ještě jsem si to nastudovala na youtube. Všechny Whirlpoolky a bohužel spousta dalších praček má nádobku na prací prášek a avivហšpatně přístupnou na čištění. S těmito nádobkami je problém pořád, to už jsem pročítala před 15 lety, když jsem vybírala, hlavně s těmi, co jsou zabudovány ve víku.
Electrolux ji má nad bubnem vzadu a lze ji úplně jednoduše vyndat a vyčistit.
Myslela jsem, že je to otázka měsíců, kdy budu kupovat novou pračku, ale tu mou už opraví jen opravář, včera večer se mi rozbila. A tak starou pračku se nevyplatí opravovat.
Tak to dneska ještě obhlídnu v pár krámech a něco vyberu.

Děkuji všem za rady.

ta moje to má taky ve víku , ještě jsem nestudovala , asi by byl čas se na to taky podívat smile

Není tady

#25 9. 3. 2013 16:12

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Tak na té heuréce jsou osobní zkušenosti, mrkni tam do recenze.
Já měla první pračku s plněním vrchem - 8 let
pak 10 let s plněním zepředu. A ta mě dostala. Koukala jsem se na ní, jak se točí buben, jak napouští vodu a prostě mě víc bavila. Osobně nevidím žádné pozitivum na pračce s plněním z vrchu, snad jen když mᚠmálo místa na pračku.
Ale počkej, třeba napíše někdo i tady

Ja zacinala s prackou s vrchnim plnenim bylo to vyhodne,protoze jsem kdykoliv mohla prihodit pradlo a prat da,Mezitim jsem mela pracku s prednim plnenim.Byly vecne poruchove dvirka rozbijela se neustale pojistka u dvirek.Ted mam elektrolux plneni zhora a je nejvic poruchova z tech 3 pracek.Kazdy rok me odejde topne telisko.Vyhoda v ni zadna,pradlo se prihodit neda,protoze automaticky po vypnuti jde program znova.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

• Diskuse
  •  » Domov
  •  » Pračka plněná vrchem - vaše zkušenosti
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí