6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mike napsal(a):
Grainne napsal(a):
to nechápu, kdy byl zvolen , tak je snad president vech nebo ??
Majky a Petra ne, jak vidí
vidím, ale nechápu ... ale mně politika nějak nebere , tak se podivuju
Není tady
Eva. napsal(a):
Andreo, halt jsi v tomhle demokratka. Já ne. No a co?
Osobně si myslím, e demokratické cítění je v něčem jiném. To, e máte prezidenta, jakého jste si zvolili, jetě neznamená, e já jsem povinna vnímat ho také jako svého prezidenta. U jsem jednou psala, e prezidentem České republiky je, to nelze popřít. Ale neznamená to, e ho musím akceptovat jako mého osobního prezidenta i já.
Také mi v jeho inauguračním projevu vadí jeho dovolávání se Boha. Vnímám to jako výsměch. On se směje do ksichtu vem, akorát to někteří nechtějí vidět.
Z jeho úst vnímám tyto věty jako neupřímnost a zneuctění:
Boe, dej mi odvahu, abych se snail ovlivňovat věci, které ovlivnit mohu. Boe, dej mi pokoru, abych se nesnail ovlivňovat věci, které ovlivnit nemohu. A Boe, dej mi moudrost, abych dokázal rozliit mezi prvním a druhým.
On se o tohle dle mého názoru ani nesnaí.
osobního prezidenta ? To nestačí prezident české republiky ?
Není tady
Holky já přece nepopírám, e Zeman byl zvolen v demokratických volbách větinou. Je prezident ČR. Je určitá ance e bude vzor a e začne více lidí kouřit, pít slivovici a pojídat jitrnice a tím se navýí státní rozpočet.
Není tady
Eva. napsal(a):
Milo Zeman není a nebude mým prezidentem.
To jsou kecy. Aby nebyl musela by sis změnit občanství
Není tady
Aha, majka chce osobního prezidenta :-))) tak ti nezbude ne si ho zvolit :-)
vůbec nechápu proč tolik povyku pro nic. Koho to ve světě zajímá? Zajímalo by mě kolik ze stovky lidí dokáe vyjmenovat vechny prezidenty aspoň okolních států.
Není tady
A ji ty trapasy začínají. On snad na té Vysočině úplne zblbl.
Zeman zaskočil celý národ: Těsně před slibem políbil Lucii Bílou
http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/ … cii-bilou/
Není tady
Petr100 napsal(a):
Holky já přece nepopírám, e Zeman byl zvolen v demokratických volbách větinou. Je prezident ČR. Je určitá ance e bude vzor a e začne více lidí kouřit, pít slivovici a pojídat jitrnice a tím se navýí státní rozpočet.
Jestli to bere takhle tak jsem váně ráda,e nevyhrál Karel.Neumím si představit staříky,co by běhali s barevným čírem na hlavě.No jo,no vzor je vzor,ale třeba by zase stoupla trba kadeřnicím.
Není tady
Tao trby u kadeřníků by byly nesrovnatelně nií ne bude zvýená spotřeba alkoholu a cigaret. A myslí e číra kodí zdraví? Musím se na to zeptat. A co říká na líbání Bílé? On tam prostě neměl Bohdalku.
Upravil(a) Petr100 (8. 3. 2013 16:26)
Není tady
Petr100 napsal(a):
Je určitá ance e bude vzor a e začne více lidí kouřit, pít slivovici a pojídat jitrnice a tím se navýí státní rozpočet.
Aneb jak dnes pravil jeden z jeho přívrenců do naeho místního deníku:
"Do podpory Miloe Zemana jsme se angaovali, jsme rádi, e vyhrál. Je prostě normální, kouří, pije, má rád lidi"
Není tady
Mike napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Je určitá ance e bude vzor a e začne více lidí kouřit, pít slivovici a pojídat jitrnice a tím se navýí státní rozpočet.
Aneb jak dnes pravil jeden z jeho přívrenců do naeho místního deníku:
"Do podpory Miloe Zemana jsme se angaovali, jsme rádi, e vyhrál. Je prostě normální, kouří, pije, má rád lidi"
Není tady
Eva. napsal(a):
Osobně si myslím, e demokratické cítění je v něčem jiném. To, e máte prezidenta, jakého jste si zvolili, jetě neznamená, e já jsem povinna vnímat ho také jako svého prezidenta. U jsem jednou psala, e prezidentem České republiky je, to nelze popřít. Ale neznamená to, e ho musím akceptovat jako mého osobního prezidenta i já.
Také mi v jeho inauguračním projevu vadí jeho dovolávání se Boha. Vnímám to jako výsměch. On se směje do ksichtu vem, akorát to někteří nechtějí vidět.
Boe, dej mi odvahu, abych se snail ovlivňovat věci, které ovlivnit mohu. Boe, dej mi pokoru, abych se nesnail ovlivňovat věci, které ovlivnit nemohu. A Boe, dej mi moudrost, abych dokázal rozliit mezi prvním a druhým.
On se o tohle dle mého názoru ani nesnaí.
Vidí a mně se zrovna jeho projev moc líbil. Kvituji s potěením, e ho pronesl spatra, bez jediného zakoktání, co já bych nedokázala nikdy v ivotě. A jsem asi naivka, ale já z toho měla dojem, e to myslí upřímně, e opravdu chce, aby byl takovým zástupcem obyčejných sluných lidí ve vysoké politice. Jeho útok proti části médií vnímám tak, jak to řekl, některé články, které vycházejí v novinách, jsou opravdu trapné, amatérské, hloupé, nactiutrhačné a nekompetentní. A nejde jen o bulvár, ale o tzv. seriózní tisk. A e citoval v závěru to modlitbu, to se mi líbilo moc. Také se povauji za ateistu, ale zrovna tohle se mi moc líbí a připadá mi to velice pravdivé. Je to toti ze ivota.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Tao trby u kadeřníků by byly nesrovnatelně nií ne bude zvýená spotřeba alkoholu a cigaret. A myslí e číra kodí zdraví? Musím se na to zeptat. A co říká na líbání Bílé? On tam prostě neměl Bohdalku.
Petře číra asi nekodí zdraví,ale stařík co ho měl na hlavě vypadal s prominutím jak blb,který je schopný veho pro zvolení prezidentem.Jak je to s cigaretama a alkoholem nevím,můj pradědeček umřel kdy mu bylo bez dvou měsíců sto let.Lezl po ebříku,smekla se mu noha a spadl,kouřil a pil víno celý ivot.Co říct na líbání Bílé nevím,inauguraci jsem neviděla,byla jsem u doktora,bylo to vánivé?
Není tady
Ivana napsal(a):
Eva. napsal(a):
On se o tohle dle mého názoru ani nesnaí.Vidí a mně se zrovna jeho projev moc líbil. Kvituji s potěením, e ho pronesl spatra, bez jediného zakoktání, co já bych nedokázala nikdy v ivotě. A jsem asi naivka, ale já z toho měla dojem, e to myslí upřímně, e opravdu chce, aby byl takovým zástupcem obyčejných sluných lidí ve vysoké politice. Jeho útok proti části médií vnímám tak, jak to řekl, některé články, které vycházejí v novinách, jsou opravdu trapné, amatérské, hloupé, nactiutrhačné a nekompetentní. A nejde jen o bulvár, ale o tzv. seriózní tisk. A e citoval v závěru to modlitbu, to se mi líbilo moc. Také se povauji za ateistu, ale zrovna tohle se mi moc líbí a připadá mi to velice pravdivé. Je to toti ze ivota.
Taky jsem ateista a tahle modlidba se mi líbí.
Není tady
taonata napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Petře číra asi nekodí zdraví,ale stařík co ho měl na hlavě vypadal s prominutím jak blb,který je schopný veho pro zvolení prezidentem.Jak je to s cigaretama a alkoholem nevím,můj pradědeček umřel kdy mu bylo bez dvou měsíců sto let.Lezl po ebříku,smekla se mu noha a spadl,kouřil a pil víno celý ivot.Co říct na líbání Bílé nevím,inauguraci jsem neviděla,byla jsem u doktora,bylo to vánivé?
Vánivé, nevánivé, prostě trapas.
Není tady
Kdo chtěl, jistě pochopil, jak jsem to s osobním prezidentem myslela.
Zemana jsem v jeho projevu i v tom, jak se dneska tvářil, vnímala jako rozzlobeného mue, který konečně vyhrál a teď to vem ukáe. Ké by mu Bůh odvahu, pokoru a moudrost dal. Moc bych mu to přála, ale obávám se, on to ve skutečnosti ani nechce. Chytrý je, inteligentní, to ano. Ale moudrost mu bohuel chybí. Dneska svým samolibým výrazem v obličeji a chování předčil i Klause. A to u je co říct.
Není tady
Eva. napsal(a):
Kdo chtěl, jistě pochopil, jak jsem to s osobním prezidentem myslela.
Zemana jsem v jeho projevu i v tom, jak se dneska tvářil, vnímala jako rozzlobeného mue, který konečně vyhrál a teď to vem ukáe. Ké by mu Bůh odvahu, pokoru a moudrost dal. Moc bych mu to přála, ale obávám se, on to ve skutečnosti ani nechce. Chytrý je, inteligentní, to ano. Ale moudrost mu bohuel chybí. Dneska svým samolibým výrazem v obličeji a chování předčil i Klause. A to u je co říct.
Moná by trocha pokory nekodila i tobě.
Není tady
Petr100 napsal(a):
taonata napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Vánivé, nevánivé, prostě trapas.
Mám ráda spontálnost,tedy pokud na ni nevlítnul jak pes na ebráka.
Není tady
taonata napsal(a):
Ano. Taky na tom pracuji. Ale to jsme
Není tady
taonata, I to takoje spontálnost? Mělas na mysli spontánnost?
Upravil(a) Eva. (8. 3. 2013 18:59)
Není tady
taonata napsal(a):
Petr100 napsal(a):
taonata napsal(a):
Petře číra asi nekodí zdraví,ale stařík co ho měl na hlavě vypadal s prominutím jak blb,který je schopný veho pro zvolení prezidentem.Jak je to s cigaretama a alkoholem nevím,můj pradědeček umřel kdy mu bylo bez dvou měsíců sto let.Lezl po ebříku,smekla se mu noha a spadl,kouřil a pil víno celý ivot.Co říct na líbání Bílé nevím,inauguraci jsem neviděla,byla jsem u doktora,bylo to vánivé?Vánivé, nevánivé, prostě trapas.
Mám ráda spontálnost,tedy pokud na ni nevlítnul jak pes na ebráka.
Tao fakt se těím, jak budete s těkým srdcem obhajovat jeho průsery. Prostě líbat Bílou NE! Jedem dál. A věř, e tu válku prohraje.
Odborníci asnou nad Zemanovým výrokem o novinářích
....Zeman v podstatě otevřeně vyhlásil válku českým médiím a mohl by v budoucnu ztíit i komunikaci s veřejností, míní....
http://aktualne.centrum.cz/domaci/spole … ?id=773508
Není tady
Líbání ruky Bílé na mě působilo jednoznačně vrcholně trapně.
Během inauguračního projevu si Zeman neodpustil opět svoje jedovatosti- zda měl, či neměl pravdu, teď neřeím, ale tohle si při tak sváteční příleitosti měl odpustit......no, nedokáe se, bohuel, natolik ovládnout ani jako prezident, ale to není pro mě ádné překvapení. Ani jedovatá slina v koutku úst nechyběla.
V Katedrále sv. Víta jsem měla místy dojem, e odpadne, jak se kolébal a u sochy TGM myslím, e na moment usnul, z čeho ho probralo zakalání bdělého pana Weigela.....
O celkovém výrazu jeho obličeje se radi nebudu ani vyjadřovat.....
Na mě tedy působil veskrze negativně. A nějaká načtená, by velmi moudrá věta, ten dojem nezachrání.
Není tady
Jé, tady je ale veselo )
Také vem gratuluji k naemu novému prezidentovi České republiky.
Teo, ten polibek byl na ručku.
Není tady
Eva. napsal(a):
taonata napsal(a):
Ano. Taky na tom pracuji. Ale to jsme
Nezdá se,e bys na tom nějak pracovala,plive tu neustále na člověka kterého nezná.
Není tady
Eva. napsal(a):
taonata, I to takoje spontálnost? Mělas na mysli spontánnost?
Omlouvám se,jestli se tě překlep dotkl,vnučka chtěla číst pohádku,no jo,to se ale dokonalým nestane.
Není tady
zizi napsal(a):
Jé, tady je ale veselo )
Také vem gratuluji k naemu novému prezidentovi České republiky.
Teo, ten polibek byl na ručku.
Aha,tak e bouře ve sklenici vody a já myslela kdoví o co jsem nepřila.
Není tady