|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Petr100 napsal(a):
Ten článek jsem psal? Přemejšlej hlavou a ne něčím jiným.
No jako "No b" na mé "No a" se obsah tvých opsaných názorů moc neshoduje, někde si i protiřečí. Tak by sis měl spíš ty "přemejšlet" nad tím, v jaké souvislosti co opisuješ...
Není tady
rina napsal(a):
Palomita napsal(a):
...Ale to těm, co nevystrčí paty z výroby nebo kanclu určitě nevadí a ve své krátkozrakosti nevidí co to všechno může napáchat. A o tom to je.. každý má své zkušenosti a z toho vyvodí i své názory. Takže se nad svými názory můžeme v klidu usmívat a myslet si své
Aha? Mimo výroby a kanclu se zrodila hvězda s patentem na rozum.
Tomu se říká adekvátní argument.. zesměšňování a ponižování. No, každý dělá, jak umí a asi i podle svého vzoru. Je to každého věc. Až se budete chtít normálně bavit, dejte vědět 
Není tady

Palomita napsal(a):
Tomu se říká adekvátní argument.. zesměšňování a ponižování. No, každý dělá, jak umí a asi i podle svého vzoru. Je to každého věc. Až se budete chtít normálně bavit, dejte vědět
Ano. Ty jsi zesměšňovala a ponižovala lidičky "mimo fabriky a kanclu" jako první! Adekvátně jsem reagovala.
Nepotřebuju dávat vědět, o čem se chci bavit, bavím se o tom, o čem chci.
Zřejmě na rozdíl od tebe.
A upozorňuju, že pokud se obracíš se svým komentářem na mě, nevykej mi, pls. Když vykáš, nevím přesně, o koho jde.
I když... Podle tvého "účinkování" zde už možná aj vím, víš?
Není tady

LENNNA napsal(a):
Toto je obecně známá věc a je to jeden z hlavních (ne-li nejhlavnější) rysů MZ. Nu což, nemůžeme to všichni vidět stejně
MZ, myslím, má poradce na to aby jim zadal úkoly, o čem chce mít přehled. Když mu zadaj špatný info, což je možné a smutné, jedná podle toho.
Nikde jsem v jeho jednání nenašla "osobní prospěch", nebo manipulaci jinýma osobama, jak říká Palomita.
Upravil(a) rina (25. 10. 2019 6:49)
Není tady

Neomlouvám se.
Není tady
Máte dobrého prezidenta.
Prezident Zeman opět lhal. O fotbalové Slávii i leteckých spojích. A jak je to s čínskými investicemi?
https://manipulatori.cz/prezident-zeman … vesticemi/
Není tady
rina napsal(a):
Palomita napsal(a):
Ano. Ty jsi zesměšňovala a ponižovala lidičky "mimo fabriky a kanclu" jako první! Adekvátně jsem reagovala.
Nepotřebuju dávat vědět, o čem se chci bavit, bavím se o tom, o čem chci.
Zřejmě na rozdíl od tebe.
A upozorňuju, že pokud se obracíš se svým komentářem na mě, nevykej mi, pls. Když vykáš, nevím přesně, o koho jde.
I když... Podle tvého "účinkování" zde už možná aj vím, víš?
Pokud máte stejně bystrý a správný úsudek ohledně MZ jako máte o mně, pak je vše naprosto v pořádku. A už teď vím, že mě máte ráda. Až mě nazvete "hovadem", budete mě milovat 
Není tady
Dorko ten článek jsem nepsal já. Máte dobrého prezidenta.
Vypli mu mozek? Politologové poukazují na podivné chování Zemana ve Sněmovně
Zdroj: https://eurozpravy.cz/domaci/politika/v … .4eedecbc/
Není tady
Palomita napsal(a):
rina napsal(a):
Palomita napsal(a):
...Ale to těm, co nevystrčí paty z výroby nebo kanclu určitě nevadí a ve své krátkozrakosti nevidí co to všechno může napáchat. A o tom to je.. každý má své zkušenosti a z toho vyvodí i své názory. Takže se nad svými názory můžeme v klidu usmívat a myslet si své
Aha? Mimo výroby a kanclu se zrodila hvězda s patentem na rozum.
Zajímavé, jak člověk vidí u jiného to, co u sebe velkoryse přehlíží 
Není tady
LENNNA napsal(a):
Palomita napsal(a):
rina napsal(a):
Aha? Mimo výroby a kanclu se zrodila hvězda s patentem na rozum.Tomu se říká adekvátní argument.. zesměšňování a ponižování. No, každý dělá, jak umí a asi i podle svého vzoru. Je to každého věc. Až se budete chtít normálně bavit, dejte vědět
Zajímavé, jak člověk vidí u jiného to, co u sebe velkoryse přehlíží
Taky jste to u sebe zaznamenala? 
Není tady

Petr100 napsal(a):
Dorko ten článek jsem nepsal já.
To ti věřím. Ty totiž umíš jen opisovat.
Není tady
JAsně, já kdybych zde napsal nějaký článek tak mě místní šéfová navždy zablokuje. 
Není tady

A to nemáš zapotřebí, viď?
Není tady
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Palomita napsal(a):
Tomu se říká adekvátní argument.. zesměšňování a ponižování. No, každý dělá, jak umí a asi i podle svého vzoru. Je to každého věc. Až se budete chtít normálně bavit, dejte vědětZajímavé, jak člověk vidí u jiného to, co u sebe velkoryse přehlíží
Taky jste to u sebe zaznamenala?
Nene, pouze u Vás 
Není tady
LENNNA napsal(a):
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Zajímavé, jak člověk vidí u jiného to, co u sebe velkoryse přehlížíTaky jste to u sebe zaznamenala?
Nene, pouze u Vás
Nezoufejte, někdy je to proces na delší trať, než to člověk podchytí. Jednou to určitě zvládnete, já ve Vás věřím 
Není tady

Ále radši nic ..

Upravil(a) rina (25. 10. 2019 14:58)
Není tady
Kalousku co jsi to zase provedl?
Zatížení běžného daňového poplatníka bude v ČR příští rok nejvyšší za posledních 25 let
Zatížení běžného daňového poplatníka bude v ČR příští rok nejvyšší za posledních 25 let. Takzvaná složená daňová kvóta v příštím roce dosáhne úrovně 35,9 procenta. Vyplývá to ze Zprávy ke státnímu rozpočtu ČR na rok 2020, kterou publikovalo ministerstvo financí...
https://zpravy.denikplus.cz/domaci/1369 … 5-let.html
Není tady

Nečetla jsem, no ale vidíš, Peťulko, že to umíš aj bez nadávek?
Teď si ráda přečtu.
Kurňa, ale neměl jsi ty toho kluka ušatého rád?
PS: Po přečtení. Je tam pasáž, kterou neumím kopírovat, ale nedává smysl. Začíná slovy Část... běžných výdajů, například na platy učitelů, je ekonomicky obhájitelná. Avšak část nikoli...
Co to je?!?
Četl jsi to pozorně? Anebo zas jen opisoval jako obvykle?
Upravil(a) rina (26. 10. 2019 21:03)
Není tady
Rino náhodou ještě umím číst. A jak jsi se vyspala? Sama nebo dobře?
Tak kdy ta bomba bouchne?
Časovaná bomba: Zeman kombinuje alkohol s psychofarmaky
https://www.forum24.cz/casovana-bomba-z … hofarmaky/
Není tady
Raději bez komentáře aby místní milovnice Zemana zase do mě nekopali. 
Prázdný kalendář nemocného Miloše Zemana
...Komedie podobná osudu komunistických vůdců je zatím nejhorším dějstvím prezidentování Miloše Zemana. Lži, spekulace, zakrývání výhledu novinářům, aby náhodou nenatočili, že hlava státu má velký problém s chůzí… To všechno je nekonečná tragédie, která nadále poškozuje hlavně Českou republiku. A je nedůstojná kohokoli, i Miloše Zemana, který laťku důstojnosti nejen posunul směrem dolů, ale spíše ji úplně zrušil.
https://www.forum24.cz/prazdny-kalendar … se-zemana/
Není tady

Správně, Peťulko že bez komentáře, tohle může komentovat jenom hovado.
Není tady
Já su hovado ale komentovat to nebudu. 
Není tady
Kteří volové mohou napsat takový krásný článek o našem nejlepším prezidentovi?
Ústavní činitelé prý na schůzce rozpačitě přihlíželi Zemanovu stavu
Zdá se, že svědectví o neschopnosti Miloše Zemana vykonávat prezidentský úřad už se budou jenom množit. I ti, kdo jsou toho všeho svědky, ale jen nečinně přihlížejí zoufalé situaci.
Podle svědectví jednoho z nich byl prezident Zeman dlouhé minuty duchem nepřítomný a nereagoval na vnější podněty. V polovině jednání začal plácat předsedu Senátu Kuberu po zádech a říkal věci úplně mimo kontext debaty. Následně se duševně odpojil, aby po chvíli vstoupil do hovoru v úplně jiném než probíraném tématu. Účastníci schůzky odcházeli z Hradu z jeho chování hodně rozpačití. Je to stabilní projev, nebo exces? To nikdo neví.“...
https://www.forum24.cz/ustavni-cinitele … ovu-stavu/
Není tady

Víš co?
Volové můžou cokoliv.
Pokud prezident není zdráv, aby mohl vykonávat svou funkci, má určitě kolem sebe dostatek kompetentních lidí, aby to uvedli na pravou míru a věci "dali do pořádku". Takže na nějakou "duševní či duchovní nepřítomnost/nepříčetnost" se můžou zaměřovat jenom volové.
Nebo věříš, že prezidentův ansámbl ho jen tak nechá dělat voloviny?
Tomu může věřit fakt jenom vůl!
Není tady
Váš co? Pokud prezident není zdráv tak to měl již dávno zabalit. Doufám, že to nebude trvat ještě tři roky.
Není tady