18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gratuluji vám.
Není tady
Já gratuluji tobě
Ovem nechápu, k čemu na to nové vlákno?
Není tady
Co čekat od Zemana? Zhrubnutí politiky, občas pravdu, míní osobnosti
http://www.lidovky.cz/jake-ctnosti-a-ne … _domov_spa
Není tady
Petr100 napsal(a):
Gratuluji vám.
I já tobě Péo Tak konečně máme svého prezidenta,inauguraci vichni přeili a já doufám,e Zeman bude prezident nás vech.Lidi se přestanou napadat,emoce se zklidní,vláda konečně začne něco dělat i pro lidi.No jo,já vím,dost pohádky.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Co čekat od Zemana? Zhrubnutí politiky, občas pravdu, míní osobnosti
http://www.lidovky.cz/jake-ctnosti-a-ne … _domov_spa
Má pocit,e teď není hrubá?
Není tady
taonata napsal(a):
Lidi se přestanou napadat,emoce se zklidní...
...jen ten Petr nepřestane a nepřestane...
Není tady
Mike napsal(a):
taonata napsal(a):
Lidi se přestanou napadat,emoce se zklidní...
...jen ten Petr nepřestane a nepřestane...
Řekla bych,e Petr jen tak lakuje.
Není tady
e bych ze Zemana skákala nadením to ne, ale byl zvolen ve svobodných volbách. Pokud se tedy povauji za demokrata, musím tuto volbu respektovat a samozřejmě, e bude můj prezident, tak jako jím byl václav Klaus, i kdy toho jsem také nemusela.
Mimochodem, vyslechla jsem jeho inaugurační projev a líbil se mi, i kdy si samozřejmě píchl do médií.
Není tady
Milo Zeman není a nebude mým prezidentem.
Není tady
Eva. napsal(a):
Ale jdi, Ty brebto...
Není tady
Ivana napsal(a):
e bych ze Zemana skákala nadením to ne, ale byl zvolen ve svobodných volbách. Pokud se tedy povauji za demokrata, musím tuto volbu respektovat a samozřejmě, e bude můj prezident, tak jako jím byl václav Klaus, i kdy toho jsem také nemusela.
Mimochodem, vyslechla jsem jeho inaugurační projev a líbil se mi, i kdy si samozřejmě píchl do médií.
Upřímně řečeno,se mu ani nedivím po tom vem.Ale měl by se nad to povznést.
Upravil(a) taonata (8. 3. 2013 11:51)
Není tady
Mike napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ale jdi, Ty brebto...
Proč brepto,ty ji zná?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Gratuluji vám.
taky ti moc gratuluji
Není tady
Eva. napsal(a):
proč tvůj ne ? Já myslela, e je presidentem vech ... to si jako kadý jedinec můe určit vlastního presidenta ?????????
Není tady
Mike napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ale jdi, Ty brebto...
Není tady
Nebude to mít s novináři lehké. Jetě si s nimi uije. On zřejmě nic nepochpil.
....Zeman se v projevu opírá do českých médií. "Za třetí ostrov takové deviace pokládám podstatnou část českých médií. Část, která se zabývá vymýváním mozků, mediální masáí, manipulací veřejného mínění. Část, její představitelé vynikají minimálními znalostmi a maximálním sebevědomím. Lidé, kteří píí o vem a nerozumějí ničemu, mi připomínají Čapkovu definici.....
http://aktualne.centrum.cz/domaci/polit … osition-18
Není tady
Mike napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ale jdi, Ty brebto...
Není tady
Grainne napsal(a):
proč tvůj ne ? Já myslela, e je presidentem vech ... to si jako kadý jedinec můe určit vlastního presidenta ?????????
Protoe není demokrat.
Není tady
a Petr taky.
Není tady
Grainne napsal(a):
Mým není. I kdyby to stokrát prohlaoval. Je prezidentem České republiky, to mu nelze upřít. Ale mým prezidentem není.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Mým není. I kdyby to stokrát prohlaoval. Je prezidentem České republiky, to mu nelze upřít. Ale mým prezidentem není.
Připadá mi jak umanuté dítě,kdy nezvítězil můj kandidát,tak tohoto nechci,prostě malé hloupé děcko. Nemyslím to nijak zle,ale dělá to na mě tenhle dojem.
Není tady
KALIK napsal(a):
a Petr taky.
Myslím,e Petr jen provokuje.Přejme mu to,co by si počal kdyby vyhrál vzneený Karel s čírem,do toho by rýpat nemohl,kdy ho volil.
Není tady
Tao proč nám stále nutíte svého prezidenta? Tak stejně nebude Dluhoslav po přítích volbách mým premierem. Bude těch, kdo ho volil.
Také dobrá úvaha.
....Zeman v této části projevu naprosto ztratil glanc. Po svém si to s novináři vyřídil". Napadl je, zaútočil, přirovnal je k mafiánům a hnědému moru. To je silně za hranou. Potom se slova o tom, e chce být prezidentem vech občanů", dají vysvětlit jen těko. Leda tak, e ten, kdo Zemana zrovna neere", není občan...
Projev musel vyděsit Bohuslava Sobotku a valnou část sociální demokracie. Zeman znovu předvedl, e neunáí kritiku, jiný názor, jiné postoje. Neodpoutí je. A ČSSD dá její deset let starý hřích serat.
http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazo … ?id=773454
Není tady
taonata napsal(a):
KALIK napsal(a):
a Petr taky.
Myslím,e Petr jen provokuje.Přejme mu to,co by si počal kdyby vyhrál vzneený Karel s čírem,do toho by rýpat nemohl,kdy ho volil.
Také mě to napadlo kdyby byl kníe prezident. S obavami bych čekal, jestli neudělá nějaký průser a potom bych to schytal. Teď je to jednoduí, budete to schytávat vy.
Není tady
taonata napsal(a):
Připadá mi jak umanuté dítě,kdy nezvítězil můj kandidát,tak tohoto nechci,prostě malé hloupé děcko. Nemyslím to nijak zle,ale dělá to na mě tenhle dojem.
To není jen tvůj dojem
Není tady