29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gratuluji vám.
Není tady
Já gratuluji tobě
Ovšem nechápu, k čemu na to nové vlákno?
Není tady
Co čekat od Zemana? Zhrubnutí politiky, občas pravdu, míní osobnosti
http://www.lidovky.cz/jake-ctnosti-a-ne … _domov_spa
Není tady
Petr100 napsal(a):
Gratuluji vám.
I já tobě Péťo Tak konečně máme svého prezidenta,inauguraci všichni přežili a já doufám,že Zeman bude prezident nás všech.Lidi se přestanou napadat,emoce se zklidní,vláda konečně začne něco dělat i pro lidi.No jo,já vím,dost pohádky.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Co čekat od Zemana? Zhrubnutí politiky, občas pravdu, míní osobnosti
http://www.lidovky.cz/jake-ctnosti-a-ne … _domov_spa
Máš pocit,že teď není hrubá?
Není tady
taonata napsal(a):
Lidi se přestanou napadat,emoce se zklidní...
...jen ten Petr nepřestane a nepřestane...
Není tady
Mikeš napsal(a):
taonata napsal(a):
Lidi se přestanou napadat,emoce se zklidní...
...jen ten Petr nepřestane a nepřestane...
![]()
![]()
Řekla bych,že Petr jen tak laškuje.
Není tady
Že bych ze Zemana skákala nadšením to ne, ale byl zvolen ve svobodných volbách. Pokud se tedy považuji za demokrata, musím tuto volbu respektovat a samozřejmě, že bude můj prezident, tak jako jím byl václav Klaus, i když toho jsem také nemusela.
Mimochodem, vyslechla jsem jeho inaugurační projev a líbil se mi, i když si samozřejmě píchl do médií.
Není tady
Miloš Zeman není a nebude mým prezidentem.
Není tady
Eva. napsal(a):
Ale jdi, Ty brebto...
Není tady
Ivana napsal(a):
Že bych ze Zemana skákala nadšením to ne, ale byl zvolen ve svobodných volbách. Pokud se tedy považuji za demokrata, musím tuto volbu respektovat a samozřejmě, že bude můj prezident, tak jako jím byl václav Klaus, i když toho jsem také nemusela.
Mimochodem, vyslechla jsem jeho inaugurační projev a líbil se mi, i když si samozřejmě píchl do médií.
Upřímně řečeno,se mu ani nedivím po tom všem.Ale měl by se nad to povznést.
Upravil(a) taonata (8. 3. 2013 11:51)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ale jdi, Ty brebto...
Proč brepto,ty ji znáš?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Gratuluji vám.
taky ti moc gratuluji
Není tady
Eva. napsal(a):
proč tvůj ne ? Já myslela, že je presidentem všech ... to si jako každý jedinec může určit vlastního presidenta ?????????
Není tady
Mikeš napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ale jdi, Ty brebto...
Není tady
Nebude to mít s novináři lehké. Ještě si s nimi užije. On zřejmě nic nepochpil.
....Zeman se v projevu opírá do českých médií. "Za třetí ostrov takové deviace pokládám podstatnou část českých médií. Část, která se zabývá vymýváním mozků, mediální masáží, manipulací veřejného mínění. Část, jejíž představitelé vynikají minimálními znalostmi a maximálním sebevědomím. Lidé, kteří píší o všem a nerozumějí ničemu, mi připomínají Čapkovu definici.....
http://aktualne.centrum.cz/domaci/polit … osition-18
Není tady
Mikeš napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ale jdi, Ty brebto...
Není tady
Grainne napsal(a):
proč tvůj ne ? Já myslela, že je presidentem všech ... to si jako každý jedinec může určit vlastního presidenta ?????????
Protože není demokrat.
Není tady
a Petr taky.
Není tady
Grainne napsal(a):
Mým není. I kdyby to stokrát prohlašoval. Je prezidentem České republiky, to mu nelze upřít. Ale mým prezidentem není.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Mým není. I kdyby to stokrát prohlašoval. Je prezidentem České republiky, to mu nelze upřít. Ale mým prezidentem není.
Připadáš mi jak umanuté dítě,když nezvítězil můj kandidát,tak tohoto nechci,prostě malé hloupé děcko. Nemyslím to nijak zle,ale dělá to na mě tenhle dojem.
Není tady
KALIK napsal(a):
a Petr taky.
Myslím,že Petr jen provokuje.Přejme mu to,co by si počal kdyby vyhrál vznešený Karel s čírem,do toho by rýpat nemohl,když ho volil.
Není tady
Tao proč nám stále nutíte svého prezidenta? Tak stejně nebude Dluhoslav po příštích volbách mým premierem. Bude těch, kdo ho volil.
Také dobrá úvaha.
....Zeman v této části projevu naprosto ztratil glanc. Po svém si to s novináři „vyřídil". Napadl je, zaútočil, přirovnal je k mafiánům a hnědému moru. To je silně za hranou. Potom se slova o tom, že chce být „prezidentem všech občanů", dají vysvětlit jen těžko. Leda tak, že ten, kdo Zemana zrovna „nežere", není občan...
Projev musel vyděsit Bohuslava Sobotku a valnou část sociální demokracie. Zeman znovu předvedl, že neunáší kritiku, jiný názor, jiné postoje. Neodpouští je. A ČSSD dá její deset let starý hřích sežrat.
http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazo … ?id=773454
Není tady
taonata napsal(a):
KALIK napsal(a):
a Petr taky.
Myslím,že Petr jen provokuje.Přejme mu to,co by si počal kdyby vyhrál vznešený Karel s čírem,do toho by rýpat nemohl,když ho volil.
Také mě to napadlo kdyby byl kníže prezident. S obavami bych čekal, jestli neudělá nějaký průser a potom bych to schytal. Teď je to jednoduší, budete to schytávat vy.
Není tady
taonata napsal(a):
Připadáš mi jak umanuté dítě,když nezvítězil můj kandidát,tak tohoto nechci,prostě malé hloupé děcko. Nemyslím to nijak zle,ale dělá to na mě tenhle dojem.
To není jen tvůj dojem
Není tady