Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 6. 3. 2013 16:30

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

Re: Trable ve vztahu s přítelem

Janotko, mně není jasná jedna věc... Proč, když tedy už chcete trávit večer spolu, proč nepřijede on za tebou? Má to stejně daleko jako ty k němu. Ty bys nemusela ráno brzo vstávat, mohla bys tedy uvařit nějakou véču, když by se ti chtělo, nebo by on mohl obstarat něco cestou z práce, to dnes není takový problém...
Mně přijde, že jemu se prostě nechce do vztahu nic investovat. Jen bere...

Není tady

#27 6. 3. 2013 16:34

agewa
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

Eva. napsal(a):

Tento příběh tu už určitě byl. Jsem si naprosto jista.
Jaku není to důležité, samozřejmě, ale prostě jsem to tu už četla a Janotka tehdy měla jiný nick. Ale fakta jsou stejná. A myslím, že řešila i stejný problém, jak takový vztah vyčerpává.

offtopic
Hele majkofo, treba nekdo psal podobny pribeh. No a co? Proc se furt uz leta ptas, kdyz sem nekdo napise, zda to uz jednou nepsal. Tim jen plevelis diskuzi. Skus se jednou ovladnout.

možná proto, že tyto rady už dostala ( nebo podobné) rozebíralo se to horem dolem a po nějaké době sem dotyčná píše jako "nový" příběh.

Není tady

#28 6. 3. 2013 17:01

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

agewa napsal(a):

možná proto, že tyto rady už dostala ( nebo podobné) rozebíralo se to horem dolem a po nějaké době sem dotyčná píše jako "nový" příběh.

Nehodlam tu plevelit. majkafa (=eva) timto forem zije a navic provadi neustale kontrolu, zda uz sem jako nekdo psal. Na to nema dukaz, a je to uplne jedno. I kdyby, tak kazdy sem nuze psat kdy chce.  Kdyz k tomu nema co rict, tak at nepise off toppic.  ja jsem to tu necetla a zen ktere maji probelm s partnerem, ktery "jen bere", jsou tisice. 

Janotka pise, ze sem jeste nepsala. Tim koncim s plevelenim.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#29 6. 3. 2013 17:15

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Janotka napsal(a):

sahleb: děkuji za názor, taky poslední dobou začínám cítit, že je něco špatně a že ten náš vztah je dost nevyrovnaný...a můžu si za to sama, protože já to tak nastavila...takže je teď zase na mě s tím něco udělat...už opravdu čím dál víc cítim nejen únavu, ale i takovou zvláštní nespokojenost, asi jsem naštvaná sama na sebe...někdy se mi třeba za přítelem nechce, raději bych zůstala doma v pohodlí a odpočívala a pak satčí jeden jeho telefon nebo sms, jak je mu po mě smutno a jak se na mě těší...a já zase sednu do auta a jedu...vím, že život v takovým shonu se nedá dlouhodobě zvládat a taky mi už není dvacet..
Jinak jak jsem dopoledne příteli napsala, že za ním dnes bohužel nepřijedu, když je nemocný a že si večer zavoláme, ať se nezlobí, ale že mám strach z chřipky...tak zatím se vůbec neozval, takže je mi jasný, že je naštvaný...ale ani tak rozhodně nikam nepojedu, protože pak bych byla naštvaná zase já...sama na sebe.

Janotko, nemam nak rada termin "je to tak nastaverny, ma to tak nastaveny". 

Spis jsi verila, ze to tak delas spravne, ajkospousta zen, ktera je zvykla se starat o druhe. Delalas to z lasky a nevidela si realitu. Nemyslim si, ze te nema rad, ale je rychle a bez otazek pripraven takovou zenu akceptovat. Ty bys neakceprovala s radosti, kdyby za tebou nekdo jezdil, poklidil by, uvaril, nakoupi a jeste ti vyzehlil? To je sen, co? Myslela jsem tim samozrejme muze. big_smile Me se to taky nepovedlo. A na druhe strane jsou zeny, ktere se s tim identifkuji a povazuji to za jedinne spravne. Bohuzel. Anavic se v teto spolecnosti tvrdi, ze je tohle pro zenu prirozene a je to jeji role. To se pak tezko clovek dostane ven.

To neni jen o shonu a o mladi. To je o vzajemnem respektu. I kdyby ti bylo 24, tak je to nespravne.  Nekde musis okamzite redukovat. Navrhni mu stridani.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#30 6. 3. 2013 17:51

Janotka
♥------

Přítel za mnou jezdí opravdu jen málokdy...hlavně z toho důvodu, že přijíždí z práce ještě později jak já, až kolem osmé hodiny...takže než by doma udělal to nejnutnější a dojel ke mě, tak bude skoro deset hodin a to už asi opravdu nemá smysl...o víkendu je v sobotu v práci a v neděli zase potřebuje doma udělat, co je potřeba, kolem baráku, na zahradě, v zimě nadělat dřevo na topení...on není líný, to rozhodně, právě že je až moc pracovitý, jenže je tak zaneprázdněný zaměstnáním a pak doma barákem a zahradou, že na nic jinýho už nená čas ani energii..v týdnu k němu přijedu, najíme se, něco uděláme, co je potřeba, pak sedneme k televizi a přítel během chvilky usíná..prostě máme oba dost, náročný zaměstnání a málo času...a nějak už není kde brát...

Není tady

#31 6. 3. 2013 17:58

skifa182
♥♥-----
Místo: mimo CR

Jemu to tak vyhovuje....proc by to menil? Nebud hloupa a zredukuj tu praci pro nej...sahleb a helena a ostatni maji pravdu...

Není tady

#32 6. 3. 2013 18:30

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

stolt Tomu se říká Házet perly sviním. Stejně nic nezměnila.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#33 7. 3. 2013 3:43

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

majkafo, ale ty jsi tu přece taky pod jiným nickem a písnička, kterou zpíváš, je též pořád stejná... a offtopic a moralizování jakbysmet...

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#34 7. 3. 2013 7:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥

navíc si nedovedu představit, že bych od něj měla přijímat nějakou finanční pomoc
Hm... takže s tímhle "hrdým" postojem mu u něj doma děláš za dobrý slovo a výjimečný pozvání na večeři, jo?
někdy se mi třeba za přítelem nechce, raději bych zůstala doma v pohodlí a odpočívala a pak satčí jeden jeho telefon nebo sms, jak je mu po mě smutno a jak se na mě těší...a já zase sednu do auta a jedu
Má to chlapec zmáknutý... a když se "vzepřeš" - "dnes bohužel nepřijedu, když je nemocný", tak tě obratem "potrestá" -  "zatím se vůbec neozval, takže je mi jasný, že je naštvaný"
Přítel za mnou jezdí opravdu jen málokdy... je tak zaneprázdněný zaměstnáním a pak doma barákem a zahradou, že na nic jinýho už nená čas ani energii...
... takže "v týdnu k němu přijedu, najíme se, něco uděláme, co je potřeba", aby na to všechno nebyl sám. Ovšem reciprocita žádná...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#35 7. 3. 2013 7:28

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Janotka napsal(a):

sahleb: děkuji za názor, taky poslední dobou začínám cítit, že je něco špatně a že ten náš vztah je dost nevyrovnaný...a můžu si za to sama, protože já to tak nastavila...takže je teď zase na mě s tím něco udělat...už opravdu čím dál víc cítim nejen únavu, ale i takovou zvláštní nespokojenost, asi jsem naštvaná sama na sebe...někdy se mi třeba za přítelem nechce, raději bych zůstala doma v pohodlí a odpočívala a pak satčí jeden jeho telefon nebo sms, jak je mu po mě smutno a jak se na mě těší...a já zase sednu do auta a jedu...vím, že život v takovým shonu se nedá dlouhodobě zvládat a taky mi už není dvacet..
Jinak jak jsem dopoledne příteli napsala, že za ním dnes bohužel nepřijedu, když je nemocný a že si večer zavoláme, ať se nezlobí, ale že mám strach z chřipky...tak zatím se vůbec neozval, takže je mi jasný, že je naštvaný...ale ani tak rozhodně nikam nepojedu, protože pak bych byla naštvaná zase já...sama na sebe.

Janotko, nemyslíš, že kdyby mu bylo opravdu tak smutno, tak že by nasedl do auta a přijel by on za tebou? Bydlí od tebe 20 km, vždyť to je kousek! Ale aby ty ses mohla strhnout, lítat jak hadr na holi a on nic? Tohle je hodně nevyvážené, je moc dobře, že nad tím začínáš přemýšlet! Držím moc palce!!!

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#36 7. 3. 2013 7:54

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

tina napsal(a):

majkafo, ale ty jsi tu přece taky pod jiným nickem a písnička, kterou zpíváš, je též pořád stejná... a offtopic a moralizování jakbysmet...

dumbom lollol Presne.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#37 7. 3. 2013 8:10

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Začni třeba tím, Janotko, že se najíš doma, k příteli aspoň občas dojedeš najedená ("promiň,už jsem hlady nevydržela, jíst už nebudu, díky" - ať si dá tu svou klobásu smile). A "Uff, já jsem dnes tak unavená, neuklízím, nežehlím, potřebuju si sednout. Prosím, udělal bys mi kávu (čaj, sklenku něčeho dobrého)? Jo a zítra nemůžu přijet, je mi líto, musím doma vyžehlit (uklidit, umýt okna....cokoli), nebo ještě líp - "jdu s kamarádkou pokecat.... do kina, do divadla, na výstavu".

Upravil(a) Daphné (7. 3. 2013 8:12)

Není tady

#38 7. 3. 2013 8:35

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Daphné napsal(a):

Začni třeba tím, Janotko, že se najíš doma, k příteli aspoň občas dojedeš najedená ("promiň,už jsem hlady nevydržela, jíst už nebudu, díky" - ať si dá tu svou klobásu smile). A "Uff, já jsem dnes tak unavená, neuklízím, nežehlím, potřebuju si sednout. Prosím, udělal bys mi kávu (čaj, sklenku něčeho dobrého)? Jo a zítra nemůžu přijet, je mi líto, musím doma vyžehlit (uklidit, umýt okna....cokoli), nebo ještě líp - "jdu s kamarádkou pokecat.... do kina, do divadla, na výstavu".

tummenupp Souhlasím tummenupp

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#39 7. 3. 2013 8:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

zítra nemůžu přijet, je mi líto
Hm - a po jednom telefonu nebo sms půjde žehlení, uklízení, výstava i kamarádka do háje... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Není tady

#40 7. 3. 2013 8:54

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

tina napsal(a):

tummenupp tummenupp smile

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#41 7. 3. 2013 8:55

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Daphné napsal(a):

Perfektni navod. Ale ne vse najednou. Zacit s tim, ze jsem uz najedena. A NEUKLIZIM dumbom

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#42 7. 3. 2013 8:58

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Daphné napsal(a):

ano, pod to bych se taky podepsala..

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#43 7. 3. 2013 9:28

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Někoho baví radit po x-té té samé osobě pod jiným nickem.
Někoho to nebaví.
Někdo, kdo má třeba dobrou paměť, se zeptá, když mu příběh přijde známý, proč znovu...
Jsme lidé různí.

Třeba to teď Janotce dojde, že je jak ohraný kafemlejnek, ale dokud nezmění své chování, ani několikanásobné psaní pod jiným nickem, co má dělat, jí nepomůže.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#44 7. 3. 2013 9:44

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Někoho to nebaví.
Někdo, kdo má třeba dobrou paměť, se zeptá, když mu příběh přijde známý, proč znovu...
Jsme lidé různí.

Třeba to teď Janotce dojde, že je jak ohraný kafemlejnek, ale dokud nezmění své chování, ani několikanásobné psaní pod jiným nickem, co má dělat, jí nepomůže.

Furt to samy, jako ohrany kafemlejnek....zmenis uz konecne svoje chovani? offtopicofftopicofftopicofftopic

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#45 7. 3. 2013 9:45

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Někoho to nebaví.
Jsme lidé různí.

Majko, většinu lidí už tu nebavíš ty a Janotce budeš radit, že jí něco nedochází a že je jako kafemlejnek?

- Gary Smith

Není tady

#46 7. 3. 2013 9:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Někoho baví radit po x-té té samé osobě pod jiným nickem. Někoho to nebaví.
Někoho baví poukazovat na cizí třísky. Někoho to nebaví. Jsme lidé různí. http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Není tady

#47 7. 3. 2013 14:00

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

majko, na to lze napsat jediné...když ti to tak vadí, tak jí neraď.

připomínáš mi lidi, kteří nadávají na programy v televizi..a přitom je to jednoduché, stačí tu bednu vypnout a hrát "člověče nezlob se"

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#48 7. 3. 2013 16:24

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

Eva. napsal(a):

Někoho to nebaví.
Jsme lidé různí.

Majko, většinu lidí už tu nebavíš ty a Janotce budeš radit, že jí něco nedochází a že je jako kafemlejnek?

No jo, copak Majkafa, že? Už je tím otravná. Kolovrátek Majkafa.
Ona zkusila se odsud "rušitů, ale nevydržela, nevydržela, protože kde by jinde prudila. Tady.

Majko, i kdyby sem Janotka psala to samý podruhé, pořád to není nic proti tvému milému, tvému dokonalému bytu, úžasné práci a co já vím čemu všemu, co tady furt, stále a pořád valíš do všem do hlav ty.
My přece všichni víme, že TY a bla, bla, bla, atd.

Janotko, on si určuje pravidla, ty za ním jezdíš poslušně jako pejsek. Stojí ti ten chlap tenza to?
Prostě tam párkrát nepojedeš, máš práci doma, potřebuješ si odpočinout, prostě si najdi důvod tam nejet. On tě má takzvaně v hrsti a dělá si s tebou, co chce. Tohle znám z vlastní zkušenosti, taky jsem byla tak, promiň, blbá. Jestli stojéí o tebe jako o ženskou, tak když začneš "vynechávat", přijede on za tebou. když ne, tak o tebe až tak moc nestojí.
Nebo máš právě z tohohle strach, že by se na tebe vykašlal? Tak ať, pak ti za tohle všechno fakt nestojí.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#49 7. 3. 2013 17:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Janotko - přečti si tenhle článek - Bohyně se nesnaží (moc hezký článek)
protože Ty mě přijdeš taková pilná včelička http://budstastny.cz/blog/bohyne-se-nes … on_ref_map

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#50 7. 3. 2013 17:22

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Dusicko velmi dobry prispevek.

Alice Kirs dobre pise. A tenhle text tu na babinetu mel videt uz davnpo. Jako motto.

"Naši partneři bezostyšně využívají našeho servisu a nezdá se jim na tom nic divného (ostatně samy jsme jim ho vnutily ve snaze ohromit je svou dokonalostí) a mají spoustu volného času a energie na to, aby se věnovali svým kamarádům, koníčkům a někdy i milenkám. Vlastně se jim ani kolikrát nechce domů, protože je tam čeká unavená, vyčepaná a často i podrážděná partnerka."

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí