29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
http://starezlate.wz.cz/t-skola.htm
doufam, ze to tu jeste nebylo
Není tady
[
Já jo á si to pamatuju ...
Ten přírodopis mám ještě doma ...
Upravil(a) Kralka (7. 3. 2006 9:26)
Není tady
Jojo, kde jsou ty časy....
Není tady
Uplne se mi zacali vybavovat kantori.
pracovni vyucovani tzv. dilny, byly pro nas pro holky dost ukrutne
Není tady
To je dobré...ty sešity, co chtějí do sběru snad doma ještě někde mám....a do sběru je na just nedám!
Není tady
Michaela: Dyť to za chvíli bude historický!
Není tady
Jééééééé, já si taky pamatuju - to jsou mé učebnice ze základky.
Fakt hezký vzpomínky!
Není tady
Taky si na to pamatuju,hlavně,jak nás "souškačitelka" nutila psát AKTUALITY na občanku...
Upravil(a) penizek (7. 3. 2006 12:10)
Není tady
To už se nikdy nevrátí-škoda.Jinak to potěšilo dušičku vzpomínkami.
Není tady
Já se picnu. To mě dojalo.
Není tady
Jéééé krásný vzpomínky to na mně zanechalo. Zlatý časy. Některý sešity mám ještě schovaný. A ty množiny.... a všechny ty jablíčka nebo hruštičky. Hned bych se tam vrátila..... Dnes se množiny už snad ani neučí.
Není tady
Za mně se taky neučily, to až mnohem později. Jsem ročník 64.
Není tady
Káčo,
"ty stará páko"!!!
My měli množiny na střední....a jsem jen malinko starší... :-)))
Není tady
a ještě si pamatuji že jsme v první třídě dostávali omalovánky....a pamatujete na slabikář?
Není tady
Ema má mísu. Máma má maso. byl moc hezký, čím novější , tím horší.
Není tady
A množiny se už neučí:-)
Není tady
Michaelo, ale my se množiny vážně neučily.
Není tady
až jste mi vehnaly slzy do očí .. doba bujarého bezstarostného mládí, pionýrských šátků, mávání praporkama, nojooo, holky, teď se mi vybavilo i držení čestné stráže u pomníku ruského prezidenta (už ani nevím jakého, tenkrát padaly jak hrušky a někteří tam i upřímně zaplakali, jéjej, to jsem se něco narecitovala, ale bylo fajn sledovat místo vyučování jejich smuteční obřad v přímém přenosu v TV) .. Jéžiš, to byla sladká doba !!! Hezké vzpomínky
... řekni, kde ty časy jsou, co se s nima mohlo stát ..
Není tady
Káčo,
Dobrá, nehádám se :-)))
Jo mávání praporkama....to jsme jednou s kámoškou na 1. máje nechaly své praporky podržet jiné holce v průvodu a se slovy, že jdeme na záchod, jsme zdrhly....ona to překousla, ani druhý den nenadávala....
Není tady
pionyrske satky byly uzasne. Kdyz si vzpomenu, jak jsem tu pekelnou umelotinu znicila, protoze jsem pres ni prejela trosku horkou zehlickou. Pak uz mi nepomohla ani hezky uvazana jednicka
Není tady
Zlatý Strakonice...
Není tady
A ta lampionový průvody.....Ježíš-tam se balili kluci!
Není tady
Ahoj ženy!!!!! Sice je to trochu mimo téma, ale k minulosti to patří. Když už tak vzpomínáme na základní, střední školy, na lampionové průvody, na pionýrské šátky a na Jiskřičky, ještě než jsme se pionýrkami staly, co říkáte na MDŽ????? Zrovna dnes 8.3.2006. Sice je teď spíš Den matek, ale kde jsou ty doby, kdy se tento svátek žen bujare oslavoval. A teď jsem si i vzpomněla i na rohlík za 0.30hal.
Tak vše nejlepší k MDŽ...........
Upravil(a) Lucy (8. 3. 2006 19:04)
Není tady
My jsme si taky dneska přiťukli, a na Den matek si taky přiťuknem...slavím, co se dá:-)))
Pouze mi Den Matek připadá takový trochu nespravedlivý vůči ženám, co matky nejsou, protože to nejde ....,nebo co o dítě přišly.....takže pro některé svátek, pro jiné spíše smutek.....můj názor, ale spíše bych slavila den žen, a pak klidněi den mužů, jéžiš, jak já bych se na Den mužů zpumprdlíkovala(to znamená hezky opila na jejich počest)!!!!
Není tady
Tak jsem mrkla na ten odkaz. Jo lidi, já si ještě pamatuju že jsme se učili abecedu z "knížečky" Živá abeceda! A ty názorné obrazy co visely ve třídě a básničky pod nimi:
Alenko, stůj, auto houká, na něm v pytli bílá mouka. Auto mouku rozváží z velikého nádraží.
nebo:
Ovečky pasou se samy, jehňátko drží se mámy. Okolo ovce se točí a ta z něj nespustí oči.
Schválně, jestli se najde někdo kdo si to pamatuje???
(letos mi bude 50)
Není tady