6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nepletes, i kdyz se urazil, tak jsem prvni krok delala ja, vetsinou hned druhy den, protoze dlouho v nejistote nevydrzim. Nerikam, ze se taky nesnazil, rikala jsem mu, ze obcas musi prijit prvni on, nekdy se mu to i povedlo :-D byl tak nauceny z rodiny, ze rodice spolu dlouho nemluvi.
Není tady
Chapu, ze zni blbe, ze on zacal, ale chtela jsem tim rict, ze ja bych takovou debatu nezacala a vedela jsem, ze je zle, kdyz on zacal.
Není tady
Karolína01 napsal(a):
Hadali jsme se casto, ale kvuli prkotinam, oba jsme horke hlavy. Kdyz uz bych mu psala, tak spis neco neutralniho a videla bych, co on na to. Ale nevim, jestli nemam jeste chvili cekat.
co tím čekáním získá? Nic..jen zase nebude vědět, na čem jsi
a psát mu něco neutrálního? jde ti snad o to, vyříkat si co se mezi vámi stalo..
Není tady
Jde, ale kdyz na nej hned uhodim, tak se sprajcne, ma panickou hruzu z reseni neceho. To by pak muselo vyplynout z debaty.
Není tady
holka, to je s tebou těký...prostě mu napi zprávu ve smyslu...ahoj, vím,e jsme posledně oba přestřelili, mrzí mě to. nechce se sejít a probrat to?
Buď ti napíe, e jo, nebo ti napíe, e u není co řeit, nebo se neozve vůbec...ale bude konečně vědět, jak se věci mají. tady na Babinetu to nemá cenu dokola řeit, dokud se nehne z místa
Upravil(a) laminanonte (5. 3. 2013 9:51)
Není tady
Vim, jen chvili pockam, jestli se neozve on. Bylo by to pak mnohem jednodussi.
Není tady
laminanonte napsal(a):
no nevím..já dala kopačky, já se neozvu..a on a přemůe svoji hrdost a dolézá?
neměl by se ozvat spí ten, kdo dal v afektu kopačky a věděl, e přestřelil?
Jak on můe vědět, e to Karolínu teď mrzí a nemyslela to váně?
Karolíno, nečekej a pi..v podstatě tím nemá co ztratit...
Spravne Lamnanonte...pokud nekoho vyrazim a je mi to lito, tak se musim ozvat co nejdriv. Tyhle hry na hrdost, ...kdo se driv ozve, ja mam svou hrdost a cekam, nech ho jeste cekat at si nemysli, ze nemas svou hrdost...
To ej proste puberta.
Není tady
Sahleb tvoje prispevky mi prijdou uplne mimo, nezlob se. O hrdosti nepadlo ani slovo.
Není tady
Karolína01 napsal(a):
Sahleb tvoje prispevky mi prijdou uplne mimo, nezlob se. O hrdosti nepadlo ani slovo.
No a já bych naopak řekla, e Sahleb na to kápla.
Ano je to hra na hrdost, nebo kdo z koho. Kdo se dřív ozve? Já? On? Prostě Itálie. On čeká, Ty čeká.
Ale upřímně, nebavilo by mě mít vztah s měsíční pauzau protoe on by byl uraený a já taky. Ale asi vy dva jste se hledali,a jste se nali.
Jak u jsem psala, jste oba stejný.
Není tady
ano, je to o hrdosti a uraené jeitnosti... kdyby si nebyla uraená a netrucovala, udělá ten první krok ty..
jinak karolíno, u jsi mu psala?
Není tady
jen chvili pockam, jestli se neozve on. Bylo by to pak mnohem jednodussi
Pro koho???
Není tady
helena napsal(a):
jen chvili pockam, jestli se neozve on. Bylo by to pak mnohem jednodussi
Pro koho???
přesně tak, pro koho?
jinak kdy se neozve, tak bude čekat jak dlouho? Aby taky u nebylo pozdě, na nějakou nápravu.
Ty jsi vztah ukončila, on to akceptoval, a i kdy se moná trápí, můe u pomalu vyhlíet někoho nového..
Není tady
Samozrejme jednodussi pro me. Ja to sice ukoncila, ale on me k tomu navadel, takze si nemyslim, ze by to byla moje vina. A o hrdosti to neni, kdyz se ozvu ja, nechci pak celou dobu premejslet, co by se stalo, kdybych se neozvala. Jestli bychom se jeste vubec nekdy videli a jestli mu za to stojim, kdyz prvni kroky delam porad ja.
Není tady
Po kazdym mym prvnim kroku premejslim, co by se stalo, kdybych ho neudelala. Byli bychom spolu jeste? On je v pohode, vi, ze mi na nem zalezi, protoze ty prvni kroky delam. Ale co vim ja? Ze po nejake blbe hadce to muze skoncit, kdyz ja nic neudelam?
Není tady
i kdy se moná trápí, můe u pomalu vyhlíet někoho nového
Tohle asi Karolína nechce slyet...
Ja to sice ukoncila, ale on me k tomu navadel, takze si nemyslim, ze by to byla moje vina.
Ty se pořád tváří, jako "já nic, já muzikant"...
Myslím, e tě ani tak moc netrápí "o by se stalo, kdybych se neozvala. Jestli bychom se jeste vubec nekdy videli a jestli mu za to stojim", ale ere tě, e on se neozývá... i kdy by podle tvýho názoru měl... kdy tě k tomu vlastně "vyprovokoval"...
Není tady
No myslim, ze by se aspon po nejake hadce ozvat mel, jo. Pokud po trech tydnech vyhlizi nekoho jineho, tak by mi za to nestal.
Není tady
A samozrejme, ze me to zere, jinak bych sem nepsala. Do hlavy mu nevidim, takze nevim, jestli se trapi a ceka, az se ozvu ja nebo je mu to jedno atd. Kdyz se neozve, tak mu asi napisu (pokud me to do te doby neprejde), ale bojim se, ze nas to hodi zpatky a nevyresi se nic.
Není tady
Karolína01 napsal(a):
Me to mimo nepripada. Me pripada jaksi mimo, ze dospely clovek se s nekym pohada, rozejde a pak dava na rady jinych lidi aby byvaleho nekontaktovala, ze to nejde, ze se to nema. Ze dosely clovek ceka az se ten druhy ozve, ten kpho vyrazil ze dveri.....a nebo, ze bych se nekym jako teda nemluvila a ocekavala od nej omluvu.
Ja jsem tohle ve svym zivote nedelala ani minutu. Muj zivot a moje dny jsou mi prilis drahocene, nez abych cekala na neci zavolani.
Pokud se neozve, tak mu "asi" napises? Ale on se uz tri tydny neozyva!!!!!
Není tady
takze nevim, jestli se trapi a ceka, az se ozvu ja nebo je mu to jedno
No tak to se asi nejlíp dozví, kdy se ho zeptá... jak prosté...
Zdůrazňuju zeptá - nebude ani dolejzat, ani vyčítat, ani inscenovat dalí itálii.
Není tady
On se tri tydny neozyva, ale ja taky ne. Kde je psano, ze se jeden z nas nakonec neozve?
Není tady
to je jako kolovrátek. Koukej vzít ten mobil a pi u...kdo se nezeptá, nic se nedozví
Není tady
Karolína01 napsal(a):
On se tri tydny neozyva, ale ja taky ne. Kde je psano, ze se jeden z nas nakonec neozve?
panenko skákavá !!
Tak jo Karolíno, sedni si do kouta a čekej, třeba se jednou opravdu ozve
Nevím, na co se nás tedy ptá? Kdy ti radíme, nečekej a napi mu, zda se nechce sejít..mele si svou. Je to o ničem.
Drím ti palec, a nečeká věčně...
Není tady
Jo, napisu mu. Uz to stejne nevydrzim.
Není tady
Karolína01 napsal(a):
Samozrejme jednodussi pro me. Ja to sice ukoncila, ale on me k tomu navadel, takze si nemyslim, ze by to byla moje vina. A o hrdosti to neni, kdyz se ozvu ja, nechci pak celou dobu premejslet, co by se stalo, kdybych se neozvala. Jestli bychom se jeste vubec nekdy videli a jestli mu za to stojim, kdyz prvni kroky delam porad ja.
Karolíno, po svých zkuenostech musím říct, e bych nechtěla být s někým, s kým se pořád hádám a první krok musí být větinou na mé straně, jinak je páníček uraenej nebo si hraje na machra a je ticho po pěině...
Na druhou stranu musím přiznat, e ve 20ti letech (odhaduji, e je ti tolik let) jsem přemýlela stejně jako ty....
V podstatě má dvě monosti:
a.) psát si tady s náma na BBN, co by kdyby....
b.) napsat mu sms nebo zavolat a pak se to u konečně rozsekne, buď nafurt nebo do dalí hádky
Drím palce.
S.
Není tady
Karolína01 napsal(a):
Jo, napisu mu. Uz to stejne nevydrzim.
Zaslouila bys... (celé tohle vlákno je tím pádem úplně na .....! - tedy k ničemu!)
Není tady