Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 4. 3. 2013 16:27

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Re: Mam se ozvat ja?

Karolína01 napsal(a):

Vubec nechci moralizovat o nasem vztahu, jedine na co se ptam, jestli se mam ozvat nebo vyckat. Rozhodne nechci, aby to skoncilo takhle.

Pokud si nevážíš sama sebe,tak se mu určitě ozvi a omluv se mu,za to,že tě zranoval a že ty už budeš poslušná holčička.
KURŇA ženská,chceš skončit jednou třeba s kudlou kdo ví kde?Co tak alespon trocha sebeúcty?Co bude takový pacholek dělat později,když už ted tě neváhá v hádkách zraňovat,byt asi prozatím "jen"slovně?
Neumím si představit si o někoho takového vůbec opřít kolo,ne tak s někým takovým být pod jednu střechou.Rychle na něj zapomen a najdi si jiný objekt lásky,tento tě vůbec není hoden a u toho druhého už nastav mantinely hned na začátku - ono taky platí,že u těch jednodušších povah se ten druhý chová k tobě tak,jak mu to ty sama dovolíš.

Není tady

#27 4. 3. 2013 16:29

Karolína01
♥♥-----

Tak me docela mrzi, ze se treba neozve, aby zjistil, jak to je.

Není tady

#28 4. 3. 2013 16:30

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

kdyby mě dal někdo kopačky, tak to beru jako bernou minci a nedolézám, protože si budu myslet, že to dotyčný prostě tak chtěl...

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#29 4. 3. 2013 16:33

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

laminanonte napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Já to vidím tak: já dala kopačky, já se neozvu. Pokud mě ten druhý má opravdu rád, svoji hrdost přemůže. Pokud ne, asi bych si myslela, že mě nemá tak rád, jak jsem si myslela. Každopádně "náhodné" potkání by bylo asi nejlepší. A pak dělat jako by nic - všeobecná témata. A uvidíš, zda ti řekne, že mu chybíš....

no nevím..já dala kopačky, já se neozvu..a on a přemůže svoji hrdost a dolézá?
neměl by se ozvat spíš ten, kdo dal v afektu kopačky a věděl, že přestřelil?
Jak on může vědět, že to Karolínu teď mrzí a nemyslela to vážně?

Karolíno, nečekej a piš..v podstatě tím nemᚠco ztratit...

Lamino,
já myslím, že by si partner také mohl uvědomit, že přestřelil. Takže ideální by bylo ho "náhodou" potkat a pak by se vidělo :-) Pokud mu zavolá Karolína, bude si myslet, že chybu udělala ona, on ne.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#30 4. 3. 2013 16:34

Karolína01
♥♥-----

Ale prece kdyz toho druheho nechci ztratit, tak se aspon jednou pokusim.

Není tady

#31 4. 3. 2013 16:36

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Jaku, vetšina psů, kteří štěkají, tak nekoušou..jsou páry které si libují v italském manželství, pohádají se a pak se usmiřují.
A fyzický útok může přijít i od toho, kdo je klidný jako beránek.. většina magorů ve světě, kteří v posledních letech střílí do davů byli klasifikováni jako nenápadní, klidní..prostě by to do nich okolí neřeklo. Přitom měli mindrák jak hrom a dusili ho v sobě.

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#32 4. 3. 2013 16:37

Karolína01
♥♥-----

No prave, on hodne prestrelil a kdyz nekdo dela ramena, at to ukoncite, tezko mu reknete, ze ne. To bude na koni a myslet si, ze si muze delat co chce.

Není tady

#33 4. 3. 2013 16:38

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Karolína01 napsal(a):

Ale prece kdyz toho druheho nechci ztratit, tak se aspon jednou pokusim.

no právě, tak na co čekᚠ?

nikdo z nás ho tady nezná, jen ty víš, jaký je a jestli ti za to stojí.

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#34 4. 3. 2013 16:38

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Varovala jsem ho, ze to ukoncim, ale delal ramena a nejspis mi to neveril. Ukoncila jsem to
No Karolíno,asi bych si vzala ponaučení pro příště.
Přijde mi,že jste oba dva stejný. On machruje, Ty vyhrožuješ.
Asi bych mu tedy poslala smsku jak píše Laminanonte, jestli se můžete sejít a probrat to.
A pak uvidíš, co dál.
Tuli - to je trapný nahánět ho někde a dělat, jako že jste se potkali.  vissla
Jen nevím,jestli to má cenu řešit. když už se hádáte ted na nože a to spolu pouze chodíte. Má to cenu do budoucna takovouhle Itálii? vissla

Upravil(a) dusička (4. 3. 2013 16:40)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#35 4. 3. 2013 16:42

Karolína01
♥♥-----

No a na co ceka on? Me pak bude mrzet, ze jsem mu ani nestala za to, aby to zkusil.

Není tady

#36 4. 3. 2013 16:42

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

já si taky myslím, že potkat ho "náhodou" asi nevyjde..té náhodě je třeba pomoct a představa, že na něho číhám někde za rohem..není vám 14 let, abyste se tak chovali. Je třeba se sejít a vyjasnit si to, když emoce opadly. Nikde přece není psáno, že se bude omlouvat jen Karolína.

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#37 4. 3. 2013 16:45

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Karolína01 napsal(a):

No a na co ceka on? Me pak bude mrzet, ze jsem mu ani nestala za to, aby to zkusil.

karolíno, přestań se chovat jako malá umíněná holka..Na co čeká? No na nic..tys mu řekla, je konec a on to vzal jako fakt.
Třeba se taky trápí, ale byla jsi to ty, kdo to ukončil.

jestli chceš vědět, jak se věci mají, napiš mu..od nás to jsou jen hypotézy. Do hlavy mu nevidíme

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#38 4. 3. 2013 16:50

Karolína01
♥♥-----

To neni jako mala holka, jen bych rada vedela, ze mu na mne zalezi. Prestrelili jsme oba, ale on s tim zacal. Obavam se, ze on si ale mysli, ze chyba je na me strane.

Není tady

#39 4. 3. 2013 17:00

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

budeš mu tedy psát,nebo jen dokola řešit, že on není ten první, kdo se ozve?

jak to chodilo v předešlých hádkách, dokázel se ti někdy omluvit, nebo ses omlouvala vždy jen ty?
pokud to nebylo jen jednostranné, tak holt teď buď ta, kdo udělá ten první krok..jinak se asi nehneš z místa

to jestli mu na tobě záleží zjistíš hned, jak mu napíšeš.
Kdybys to už udělala před půl hodinou, mohla jsi to vědět. Pokud mu na tobě záleží, ozve se ti pravděpodobně hned.

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#40 4. 3. 2013 18:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Já to vidím tak: já dala kopačky, já se neozvu. Pokud mě ten druhý má opravdu rád, svoji hrdost přemůže. Pokud ne, asi bych si myslela, že mě nemá tak rád, jak jsem si myslela. Každopádně "náhodné" potkání by bylo asi nejlepší. A pak dělat jako by nic - všeobecná témata. A uvidíš, zda ti řekne, že mu chybíš....

no nevím..já dala kopačky, já se neozvu..a on a přemůže svoji hrdost a dolézá?
neměl by se ozvat spíš ten, kdo dal v afektu kopačky a věděl, že přestřelil?
Jak on může vědět, že to Karolínu teď mrzí a nemyslela to vážně?

Karolíno, nečekej a piš..v podstatě tím nemᚠco ztratit...

jak to, že nemá co ztratit ? vždy on získá pocit, že je to husa, ke který si může dovolit prakticky cokoliv. a příště bude zraňovat dál a pak možná ještě víc, protože bude vědět, že prostě může.
já bych se neozývala v žádném případě. buď se chytí za nos a dojde mu, že přestřelil, nebo smůla.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#41 4. 3. 2013 18:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

Jaku, vetšina psů, kteří štěkají, tak nekoušou..jsou páry které si libují v italském manželství, pohádají se a pak se usmiřují.
A fyzický útok může přijít i od toho, kdo je klidný jako beránek.. většina magorů ve světě, kteří v posledních letech střílí do davů byli klasifikováni jako nenápadní, klidní..prostě by to do nich okolí neřeklo. Přitom měli mindrák jak hrom a dusili ho v sobě.

hm, akorát, že u nich je to jen karolína, kdo pořád urovnává všechny spory a kdo se omlouvá i za chyby, které udělal on, jen aby byl klid a zase bylo všechno ok. fakt myslíš, že tohle je ok ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#42 4. 3. 2013 19:03

Karolína01
♥♥-----

No a je vubec jeste  nejaka sance, ze on se ozve kdyz ted uz jsou to skoro tri tydny?

Není tady

#43 4. 3. 2013 19:32

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Karolíno,
šance tu určitě je, někomu to trvá hold trochu dýl, než úplně vychladne a pochopí, že mu ten druhý chybí smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#44 4. 3. 2013 19:39

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

já bych mu napsala. že čekám až se omluví on první.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#45 4. 3. 2013 20:16

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

laminanonte napsal(a):

hm, akorát, že u nich je to jen karolína, kdo pořád urovnává všechny spory a kdo se omlouvá i za chyby, které udělal on, jen aby byl klid a zase bylo všechno ok. fakt myslíš, že tohle je ok ?

holky, my tam s nimi nebydlíme..takže to, že karolína urovnává všechny spory nemusí být pravda.

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#46 4. 3. 2013 21:10

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Karolíno, hádali jste se často?

Není tady

#47 4. 3. 2013 21:17

sandra
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

já bych mu napsala. že čekám až se omluví on první.

to neeeeee roll
když už bych mu psala, tak jen to, že bychom si o tom mohli v klidu promluvit, ale určitě ne, že čekám, až se omluví....úplně vidím tu dupající nohu....lollol

Není tady

#48 5. 3. 2013 9:13

Karolína01
♥♥-----

Hadali jsme se casto, ale kvuli prkotinam, oba jsme horke hlavy. Kdyz uz bych mu psala, tak spis neco neutralniho a videla bych, co on na to. Ale nevim, jestli nemam jeste chvili cekat.

Není tady

#49 5. 3. 2013 9:15

Karolína01
♥♥-----

Vetsinou jsem musela delat prvni kroky ja, on byl vzdycky urazeny. Kdyby to bylo na stridacku, tak to ted vubec neresim a pisu prvni.

Není tady

#50 5. 3. 2013 9:27

helena
♥♥♥♥♥♥♥

To neni jako mala holka, jen bych rada vedela, ze mu na mne zalezi. Prestrelili jsme oba, ale on s tim zacal.
Není? Slova "on s tim zacal" (nebo ona, a jsem spravedlivá http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png) jsem slýchávala právě od dětí, když se pohádaly nebo servaly  http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Obavam se, ze on si ale mysli, ze chyba je na me strane.
Podle toho, co píšeš, si to myslí od začátku. Jestliže ti "lide kolem me rikaji, at to nedelam, jinak si bude myslet, ze mu vsechno projde" a "Vetsinou jsem musela delat prvni kroky ja, on byl vzdycky urazeny." tak už mu asi leccos prošlo... i jeho uraženost - nebo se pletu?

Upravil(a) helena (5. 3. 2013 9:28)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí