6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Karolína01 napsal(a):
Vubec nechci moralizovat o nasem vztahu, jedine na co se ptam, jestli se mam ozvat nebo vyckat. Rozhodne nechci, aby to skoncilo takhle.
Pokud si neváí sama sebe,tak se mu určitě ozvi a omluv se mu,za to,e tě zranoval a e ty u bude posluná holčička.
KURŇA enská,chce skončit jednou třeba s kudlou kdo ví kde?Co tak alespon trocha sebeúcty?Co bude takový pacholek dělat později,kdy u ted tě neváhá v hádkách zraňovat,byt asi prozatím "jen"slovně?
Neumím si představit si o někoho takového vůbec opřít kolo,ne tak s někým takovým být pod jednu střechou.Rychle na něj zapomen a najdi si jiný objekt lásky,tento tě vůbec není hoden a u toho druhého u nastav mantinely hned na začátku - ono taky platí,e u těch jednoduích povah se ten druhý chová k tobě tak,jak mu to ty sama dovolí.
Není tady
Tak me docela mrzi, ze se treba neozve, aby zjistil, jak to je.
Není tady
kdyby mě dal někdo kopačky, tak to beru jako bernou minci a nedolézám, protoe si budu myslet, e to dotyčný prostě tak chtěl...
Není tady
laminanonte napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Já to vidím tak: já dala kopačky, já se neozvu. Pokud mě ten druhý má opravdu rád, svoji hrdost přemůe. Pokud ne, asi bych si myslela, e mě nemá tak rád, jak jsem si myslela. Kadopádně "náhodné" potkání by bylo asi nejlepí. A pak dělat jako by nic - veobecná témata. A uvidí, zda ti řekne, e mu chybí....
no nevím..já dala kopačky, já se neozvu..a on a přemůe svoji hrdost a dolézá?
neměl by se ozvat spí ten, kdo dal v afektu kopačky a věděl, e přestřelil?
Jak on můe vědět, e to Karolínu teď mrzí a nemyslela to váně?
Karolíno, nečekej a pi..v podstatě tím nemá co ztratit...
Lamino,
já myslím, e by si partner také mohl uvědomit, e přestřelil. Take ideální by bylo ho "náhodou" potkat a pak by se vidělo :-) Pokud mu zavolá Karolína, bude si myslet, e chybu udělala ona, on ne.
Není tady
Ale prece kdyz toho druheho nechci ztratit, tak se aspon jednou pokusim.
Není tady
Jaku, vetina psů, kteří těkají, tak nekouou..jsou páry které si libují v italském manelství, pohádají se a pak se usmiřují.
A fyzický útok můe přijít i od toho, kdo je klidný jako beránek.. větina magorů ve světě, kteří v posledních letech střílí do davů byli klasifikováni jako nenápadní, klidní..prostě by to do nich okolí neřeklo. Přitom měli mindrák jak hrom a dusili ho v sobě.
Není tady
No prave, on hodne prestrelil a kdyz nekdo dela ramena, at to ukoncite, tezko mu reknete, ze ne. To bude na koni a myslet si, ze si muze delat co chce.
Není tady
Karolína01 napsal(a):
Ale prece kdyz toho druheho nechci ztratit, tak se aspon jednou pokusim.
no právě, tak na co čeká ?
nikdo z nás ho tady nezná, jen ty ví, jaký je a jestli ti za to stojí.
Není tady
Varovala jsem ho, ze to ukoncim, ale delal ramena a nejspis mi to neveril. Ukoncila jsem to
No Karolíno,asi bych si vzala ponaučení pro přítě.
Přijde mi,e jste oba dva stejný. On machruje, Ty vyhrouje.
Asi bych mu tedy poslala smsku jak píe Laminanonte, jestli se můete sejít a probrat to.
A pak uvidí, co dál.
Tuli - to je trapný nahánět ho někde a dělat, jako e jste se potkali.
Jen nevím,jestli to má cenu řeit. kdy u se hádáte ted na noe a to spolu pouze chodíte. Má to cenu do budoucna takovouhle Itálii?
Upravil(a) dusička (4. 3. 2013 16:40)
Není tady
No a na co ceka on? Me pak bude mrzet, ze jsem mu ani nestala za to, aby to zkusil.
Není tady
já si taky myslím, e potkat ho "náhodou" asi nevyjde..té náhodě je třeba pomoct a představa, e na něho číhám někde za rohem..není vám 14 let, abyste se tak chovali. Je třeba se sejít a vyjasnit si to, kdy emoce opadly. Nikde přece není psáno, e se bude omlouvat jen Karolína.
Není tady
Karolína01 napsal(a):
No a na co ceka on? Me pak bude mrzet, ze jsem mu ani nestala za to, aby to zkusil.
karolíno, přestań se chovat jako malá umíněná holka..Na co čeká? No na nic..tys mu řekla, je konec a on to vzal jako fakt.
Třeba se taky trápí, ale byla jsi to ty, kdo to ukončil.
jestli chce vědět, jak se věci mají, napi mu..od nás to jsou jen hypotézy. Do hlavy mu nevidíme
Není tady
To neni jako mala holka, jen bych rada vedela, ze mu na mne zalezi. Prestrelili jsme oba, ale on s tim zacal. Obavam se, ze on si ale mysli, ze chyba je na me strane.
Není tady
bude mu tedy psát,nebo jen dokola řeit, e on není ten první, kdo se ozve?
jak to chodilo v předelých hádkách, dokázel se ti někdy omluvit, nebo ses omlouvala vdy jen ty?
pokud to nebylo jen jednostranné, tak holt teď buď ta, kdo udělá ten první krok..jinak se asi nehne z místa
to jestli mu na tobě záleí zjistí hned, jak mu napíe.
Kdybys to u udělala před půl hodinou, mohla jsi to vědět. Pokud mu na tobě záleí, ozve se ti pravděpodobně hned.
Není tady
laminanonte napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Já to vidím tak: já dala kopačky, já se neozvu. Pokud mě ten druhý má opravdu rád, svoji hrdost přemůe. Pokud ne, asi bych si myslela, e mě nemá tak rád, jak jsem si myslela. Kadopádně "náhodné" potkání by bylo asi nejlepí. A pak dělat jako by nic - veobecná témata. A uvidí, zda ti řekne, e mu chybí....
no nevím..já dala kopačky, já se neozvu..a on a přemůe svoji hrdost a dolézá?
neměl by se ozvat spí ten, kdo dal v afektu kopačky a věděl, e přestřelil?
Jak on můe vědět, e to Karolínu teď mrzí a nemyslela to váně?
Karolíno, nečekej a pi..v podstatě tím nemá co ztratit...
jak to, e nemá co ztratit ? vdy on získá pocit, e je to husa, ke který si můe dovolit prakticky cokoliv. a přítě bude zraňovat dál a pak moná jetě víc, protoe bude vědět, e prostě můe.
já bych se neozývala v ádném případě. buď se chytí za nos a dojde mu, e přestřelil, nebo smůla.
Není tady
laminanonte napsal(a):
Jaku, vetina psů, kteří těkají, tak nekouou..jsou páry které si libují v italském manelství, pohádají se a pak se usmiřují.
A fyzický útok můe přijít i od toho, kdo je klidný jako beránek.. větina magorů ve světě, kteří v posledních letech střílí do davů byli klasifikováni jako nenápadní, klidní..prostě by to do nich okolí neřeklo. Přitom měli mindrák jak hrom a dusili ho v sobě.
hm, akorát, e u nich je to jen karolína, kdo pořád urovnává vechny spory a kdo se omlouvá i za chyby, které udělal on, jen aby byl klid a zase bylo vechno ok. fakt myslí, e tohle je ok ?
Není tady
No a je vubec jeste nejaka sance, ze on se ozve kdyz ted uz jsou to skoro tri tydny?
Není tady
já bych mu napsala. e čekám a se omluví on první.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
laminanonte napsal(a):
A fyzický útok můe přijít i od toho, kdo je klidný jako beránek.. větina magorů ve světě, kteří v posledních letech střílí do davů byli klasifikováni jako nenápadní, klidní..prostě by to do nich okolí neřeklo. Přitom měli mindrák jak hrom a dusili ho v sobě.hm, akorát, e u nich je to jen karolína, kdo pořád urovnává vechny spory a kdo se omlouvá i za chyby, které udělal on, jen aby byl klid a zase bylo vechno ok. fakt myslí, e tohle je ok ?
holky, my tam s nimi nebydlíme..take to, e karolína urovnává vechny spory nemusí být pravda.
Není tady
Karolíno, hádali jste se často?
Není tady
dusička napsal(a):
já bych mu napsala. e čekám a se omluví on první.
to neeeeee
kdy u bych mu psala, tak jen to, e bychom si o tom mohli v klidu promluvit, ale určitě ne, e čekám, a se omluví....úplně vidím tu dupající nohu....
Není tady
Hadali jsme se casto, ale kvuli prkotinam, oba jsme horke hlavy. Kdyz uz bych mu psala, tak spis neco neutralniho a videla bych, co on na to. Ale nevim, jestli nemam jeste chvili cekat.
Není tady
Vetsinou jsem musela delat prvni kroky ja, on byl vzdycky urazeny. Kdyby to bylo na stridacku, tak to ted vubec neresim a pisu prvni.
Není tady
To neni jako mala holka, jen bych rada vedela, ze mu na mne zalezi. Prestrelili jsme oba, ale on s tim zacal.
Není? Slova "on s tim zacal" (nebo ona, a jsem spravedlivá ) jsem slýchávala právě od dětí, kdy se pohádaly nebo servaly
Obavam se, ze on si ale mysli, ze chyba je na me strane.
Podle toho, co píe, si to myslí od začátku. Jestlie ti "lide kolem me rikaji, at to nedelam, jinak si bude myslet, ze mu vsechno projde" a "Vetsinou jsem musela delat prvni kroky ja, on byl vzdycky urazeny." tak u mu asi leccos prolo... i jeho uraenost - nebo se pletu?
Upravil(a) helena (5. 3. 2013 9:28)
Není tady