27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím maminky tento dotaz se týká předevímtěch maminek, co mají dítě s celiakií resp.překoláka. Chtěla jsem se zeptat, jak to budete dělat, a vae dítko půjde do koly,buddete mu vařit předem doma do karbiček a pak mu to ve kole ohřejí nebo jak?
Není tady
Ahoj sice nemám dítě celiaka, ale u je hodně kol, kde vaří bezlepkové obědy nebo mají smlouvu s firmou,která jim dováí, tak ty krabičky nebudou asi potřeba ne?
Není tady
Nemám zatím koláka ale jen kolkáčka a bereme obědy od brněnské firmy, která vaří obědy pro celiaki a musím říct, e výborně, pak je malé dám s sebou a tam ji to kuchařky ohřejí jak říká.
Není tady
dudlana napsal(a):
Nemám zatím koláka ale jen kolkáčka
a bereme obědy od brněnské firmy, která vaří obědy pro celiaki a musím říct, e výborně, pak je malé dám s sebou a tam ji to kuchařky ohřejí jak říká.
Od jaké firmy?
Není tady
Je od dosyta-brno.cz, ale trvalo mě ne jsem dola a na ně, zkouela jsem i jiné.
Není tady