|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Dobrý večer holky zajímá mě, když byste měly tu možnost najmout si na svatbu koordinátora, jaká by byla vaše kritéria výběru, co vše by musel splňovat a uvítaly byste vůbec takovouto pomoc?
Není tady
Uvítala bych ji všema deseti, my jsme si svatbu plánovali sami, já jsem byla v pátém měsíci, když jsem se brali a docela to pro mě bylo vyčerpávající. Za rok na to se ženil můj bráška a měli agenturu, která jim všechno zařídila, ta představa...pozdě bycha honit 
Není tady
Na kolik takový koordinátor vyjde? Díky :-)
Není tady
Tahle diskuze je zase nenápadná jak sáňky v létě 
Co nevidět se objeví:
"No já nevím jak kde, já měla svatbu před dvěma měsíci, naprostá spokojenost - to je fakt k nezaplacení si svatbu užít bez starostí ! Svatbu mi připravovala ::::::::::::::::: a nebylo to vůbec drahé 
nechtěly byste přestat zahlcovat babinet reklamou, když je to tu všude napsáno ?!? 
Není tady
světýlko napsal(a):
Co nevidět se objeví:
"No já nevím jak kde, já měla svatbu před dvěma měsíci, naprostá spokojenost - to je fakt k nezaplacení si svatbu užít bez starostí ! Svatbu mi připravovala ::::::::::::::::: a nebylo to vůbec drahé
nechtěly byste přestat zahlcovat babinet reklamou, když je to tu všude napsáno ?!?

musím uznat, že po dlouhé době jsem se zase zasmála.
Není tady
světýlko napsal(a):
Co nevidět se objeví:
Slušný :-) 
Mně to vůbec nedošlo. Až když jsem viděl, že diskutující se přihlásili a registrovali až právě s tímto tématem.
PS: nechce mě nekdo zaměstnat jako skrytého propagátora na internetových diskusích? Viděl jsem před pár měsíci takový film, kde najatá rodinka s Davidem Duchownym a ex-manzelkou Bruce Willise (nevím, jak se ta zena jmenuje) prijela do mesta a mela za ukol predvadet veci a zivotni styl. A ostatni lidi to pak kupovali. Pomerne zdarily film na dané téma.
Není tady