Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 4. 3. 2013 11:44

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: Trápení s milencem

agewa napsal(a):

spise chci byt sobecka a pro me a dite pojistit si financni zajisteni, a v celku jedno ktery to bude.

Pro me znamena dite spis financni nejsototu, to jspu takove panske reci, ze si zeny porizuji deti  za financnim zah^jistenim. To teda pochybuju, realita je jina.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#27 4. 3. 2013 11:46

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Vachu napsal(a):

taonata napsal(a):

U nás to zajiskřilo,bonus byl starací,spolehlivý,zábavný v žádném případě nebyl bačkora.Nikdy bych nikomu nepodstrčila kukaččí mládě.sad

Holka z Čech by si měla udělat SAMA ty testy DNA... třeba by se jí ulevilo... stolt ...
Jenže jak to navlíknout, že? dumbom

No tajne ne? Dite bude mit a partnera taky po ruce. Ale hlavne brzo, ma na to jen sest mesicu. (Coz nekteri nechapou....ehm)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#28 4. 3. 2013 11:50

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Jinak k dolejsimu prispevku.

Pochybuji silne, ze si nasla "lepsi geneticky material"  jako ciste podle biologie, kdyz ten lempl nebyl schopen si zajistit antikoncepci a vlastni dite okamzite odmitl.  To je jako kvalita? To je blabol. Stejne s tou opici tlupou.

To neni jen o moralce ale o zakonech.  Biologicky otec se o dite starat musi. A je na case aby se dozvedel, ze je to jeho dite, pokud  je ....

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#29 4. 3. 2013 12:03

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

Jaku napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

To je tak zamotané, že jsem se ztratila už v první polovině.

PS : a odkud tak 100% víš, čí je to nenarozené dítě?

tuctový příběh o tom,že hodný chlapi nejsou v kursu a že dost často vychovávaj kukaččí děti:godlike:godlike

je to tak, asi jim nějak chybí něco podstatného , co zase mají ti zlobiví

Jo,je to úplně to samo jak se zlobivejma a hodnejma "holkama" godlike

Není tady

#30 4. 3. 2013 12:08

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

Grainne napsal(a):

Jaku napsal(a):

tuctový příběh o tom,že hodný chlapi nejsou v kursu a že dost často vychovávaj kukaččí děti:godlike:godlike

je to tak, asi jim nějak chybí něco podstatného , co zase mají ti zlobiví

Jo,je to úplně to samo jak se zlobivejma a hodnejma "holkama" godlike

ja teda s nejakym extra zlobivym zkusenost nemam, ale je fakt , ze nekteri maji velkou pritazlivost , i kdyz je predem jasne , ze z toho nebude nic vazneho... no a  tem hodnym a fajn chlapum toto cosi chybi .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#31 4. 3. 2013 12:18

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Jen jestli neco nechybi tem holkam, ktere osudove pritahuji jen mene ci hodne nepouzitelni?

Není tady

#32 4. 3. 2013 12:24

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[kapitulation

Upravil(a) Grainne (30. 4. 2013 19:22)

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#33 4. 3. 2013 12:45

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

elena007 napsal(a):

Jen jestli neco nechybi tem holkam, ktere osudove pritahuji jen mene ci hodne nepouzitelni?

To nevim.... tak nekdo je pragmatik , ze jsou pro nej dulezitejsi veci nez pritazlivost ... ja tomu rikam vymenny obchod smile Mam dlouholetou zkusenost, jake to je s nekym, kdo te az tak nebere ,tak to je pro mne zasadni .

To ja taky a nedopadlo to dobre. Nikdy uz bych to neudelala.  Jenze, kdyz pritahuji jen takovi, z kterych nic kloudneho nekouka leda problemy, taky to nekonciva kdovijakym partnerskym stestim.

Není tady

#34 4. 3. 2013 12:46

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[kapitulation

Upravil(a) Grainne (30. 4. 2013 19:23)

Není tady

#35 4. 3. 2013 15:12

agewa
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

agewa napsal(a):

spise chci byt sobecka a pro me a dite pojistit si financni zajisteni, a v celku jedno ktery to bude.

Pro me znamena dite spis financni nejsototu, to jspu takove panske reci, ze si zeny porizuji deti  za financnim zah^jistenim. To teda pochybuju, realita je jina.

já to myslela tak, že mu "chce dopřát " alespon nevlastního otce se kterým je jen z rozumu.

Není tady

#36 4. 3. 2013 16:54

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Nedokážu posoudit, jestli je ta historka pravdivá, ale mohla by. Holce bych poradila to, aby se rozešla se svým hodným přítelem a dítě vychovávala sama. Po narození bych nechala udělat test otcovství a po otci dítěte bych chtěla alimenty.

A "zlobiví" chlapi mě vůbec nepřitahují, já se jich bojím, bojím se, že by mi ublížili, že by se mi vysmívali, nemám ráda zlé lidi. Můj ex byl moc hodný a to bylo to, co mě k němu hned od začátku magicky přitahovalo. V žádném případě však nebyl hloupý nebo bačkora. Prostě by nikomu neublížil, vždycky dumal nad tím, jak se zachovat správně.

Není tady

#37 4. 3. 2013 18:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

taonata napsal(a):

Eva. napsal(a):

Holka z Čech si to hlavně celé vymyslela. smile

Taky si myslím. stolt

ale tak aspoň si máte o čem povídat, jak tak koukám.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#38 4. 3. 2013 19:02

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Nedokážu posoudit, jestli je ta historka pravdivá, ale mohla by. Holce bych poradila to, aby se rozešla se svým hodným přítelem a dítě vychovávala sama. Po narození bych nechala udělat test otcovství a po otci dítěte bych chtěla alimenty.

A "zlobiví" chlapi mě vůbec nepřitahují, já se jich bojím, bojím se, že by mi ublížili, že by se mi vysmívali, nemám ráda zlé lidi. Můj ex byl moc hodný a to bylo to, co mě k němu hned od začátku magicky přitahovalo. V žádném případě však nebyl hloupý nebo bačkora. Prostě by nikomu neublížil, vždycky dumal nad tím, jak se zachovat správně.

pokud by se ti měli vysmívat , sice nevím proč , tak tě jasně přitahovat nemůžou . Takové typy jsem rozhodně neměla na mysli .

Není tady

#39 4. 3. 2013 20:16

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Holko, pokud jsi spala s oběma partnery bez ochrany téměř ve stejné době, tak přece nemůžeš mít jistotu, že otcem je zrovna milenec smile Neznám podrobnosti, ale pokud je naprosto vyloučeno, že otcem dítěte je oficiální přítel, tak se takováhle lež jako věž dříve či později stejně provalí stolt

Já bych na Tvém místě postupovala asi tak, jak Ti radila Ivana - rozchod s přítelem, výchova dítěte jako matka-samoživitelka a po porodu testy otcovství. Nezlob se na mě, ale podvádět přítele a ještě mu hodit na krk otcovství, za které není zodpovědný - to podle mě vyžaduje hodně velkou dávku otrlosti usch

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#40 4. 3. 2013 20:46

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Holko, pokud jsi spala s oběma partnery bez ochrany téměř ve stejné době, tak přece nemůžeš mít jistotu, že otcem je zrovna milenec smile Neznám podrobnosti, ale pokud je naprosto vyloučeno, že otcem dítěte je oficiální přítel, tak se takováhle lež jako věž dříve či později stejně provalí stolt

Já bych na Tvém místě postupovala asi tak, jak Ti radila Ivana - rozchod s přítelem, výchova dítěte jako matka-samoživitelka a po porodu testy otcovství. Nezlob se na mě, ale podvádět přítele a ještě mu hodit na krk otcovství, za které není zodpovědný - to podle mě vyžaduje hodně velkou dávku otrlosti usch

No, ale pokud se s jistotou vi, ze to neni jeho dote. ale milence. Podvatet je samozrejme blbost. A jeste s takovym, ktery ji naschval udela dite, ten musi mit fakt rozum.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#41 5. 3. 2013 7:41

agewa
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

Kiara napsal(a):

No, ale pokud se s jistotou vi, ze to neni jeho dote. ale milence. Podvatet je samozrejme blbost. A jeste s takovym, ktery ji naschval udela dite, ten musi mit fakt rozum.

mam pocit, ze u toho byli oba. A pokud ji to přímo řekl kapitulation

Není tady

#42 5. 3. 2013 11:26

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

mam pocit, ze u toho byli oba. A pokud ji to přímo řekl kapitulation

Urcite u toho byli oba. Rikam, ze ten pan musi byt materialek, kdosi tu psal o geneticke vyhode, kvalitnim materialu ...

a on je to takovej vul, jeste ji predhod, at si najde jineho sponzora. lol

A pokud je otcem, tak to dite zatracene lituju.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#43 5. 3. 2013 23:22

Filiuska
♥♥-----
Web

Mně to přijde dost nefér vůči tomu „hodnýmu klukovi“. A vem si, kdyby to jednou prasklo, jak by se tvářila rodina. Třeba by mu měl darovat krev a zjistilo by se, že nemají stejnou skupinu...

Není tady

#44 6. 3. 2013 22:47

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Filiusko, každé dítě zdědí krevní skupinu buďto po otci, nebo po matce wink Takže po otci dítě krevní skupinu získat nemusí, klidně může mít matčinu ...

Ovšem podle krevní skupiny se na to samozřejmě může přijít také a to v případě, když maminka má dejme tomu krevní skupinu A, otec B a dítě má "z nevysvětlitelných důvodů" krevní skupinu 0 big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#45 6. 3. 2013 23:13

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

Rodič nedaruje krev svému dítěti. příjemce si nevybírá, od koho dostane krev.
Navíc jak píše Kiara dítě nemá stejnou skupinu jako otec. Má to půl napůl od obou. A ta skupina 0 není "nevysvětlitelná"

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

#46 7. 3. 2013 6:15

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Zuzina napsal(a):

Rodič nedaruje krev svému dítěti. příjemce si nevybírá, od koho dostane krev.
Navíc jak píše Kiara dítě nemá stejnou skupinu jako otec. Má to půl napůl od obou. A ta skupina 0 není "nevysvětlitelná"

tak to zkus prosím vysvělit třeba mi kapitulation

Upravil(a) aprill (7. 3. 2013 6:16)

Není tady

#47 7. 3. 2013 6:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Dědičnost krevních skupin
Dědičnost je velmi jednoduchá. Uplatňují se různé alely jednoho genu (AB0 gen; 9q34). Alely podmiňující tvorbu aglutinogenu (buď A nebo B) jsou dominantní vůči alele, která nepodmiňuje tvorbu žádného aglutinogenu. Mezi sebou jsou kodominantní. Jak to tedy funguje?

Fenotyp - krevní skupina A - Genotyp AA nebo A0
Fenotyp - krevní skupina B - Genotyp BB nebo B0
Fenotyp - krevní skupina AB - Genotyp AB
Fenotyp - krevní skupina 0 - Genotyp 00

V některých případech tedy můžeme vyloučit rodičovství na základě znalosti krevních skupin rodičů a dítěte. V praxi známe ovšem pouze fenotyp, nikoli genotyp jedince - tudíž musíme uvažovat všechny možné genotypy, určující daný fenotyp. Máme následující možnosti:

Rodiče A X A - Dítě - A nebo 0
Rodiče A X B - Dítě - A, B, AB nebo 0
Rodiče B X B - Dítě - B nebo 0
Rodiče A X 0 - Dítě - A nebo 0
Rodiče B X 0 - Dítě - B nebo 0
Rodiče AB X AB - Dítě - A, B nebo AB
Rodiče AB X A - Dítě - A, B nebo AB
Rodiče AB X B - Dítě - A, B nebo AB
Rodiče AB X 0 - Dítě - A nebo B
Rodiče 0 X 0 - Dítě - pouze 0
http://genetika.wz.cz/skupiny.htm

A tady máš i kalkulačku
http://kalkulacky.idnes.cz/zdravi/zd_kr … amp;otec=1

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#48 7. 3. 2013 6:56

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Stanislav Rudolf  - Operace mé dcery

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#49 7. 3. 2013 7:49

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ale i tak podoba ditete.Na tom se da hodne poznat.Kazde dite musi mit neco z obou rodicu.I ja jako matka vidim u obou deti podobu jejich otce,ze maji ruzna gesta po otci.
Kdyz se zadivam na syna pritele neni tam nic s neho ani z jeho rodiny.Jeho matku v nem vidim a kdyz se podivam na bratra toho kluka je to jedno a totez.To same,kdyz jsem se divala na facebok na kluky  co jsou vlastne jejich brachove nebot prvni manzel se po rozvodu kratce ozenil a mel deti takze jsou si vekove blizko je to jedno a totez.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#50 7. 3. 2013 7:52

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Stanislav Rudolf  - Operace mé dcery

Ano i to se v zivote muze stat.....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí