29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
agewa napsal(a):
spise chci byt sobecka a pro me a dite pojistit si financni zajisteni, a v celku jedno ktery to bude.
Pro me znamena dite spis financni nejsototu, to jspu takove panske reci, ze si zeny porizuji deti za financnim zah^jistenim. To teda pochybuju, realita je jina.
Není tady
Vachu napsal(a):
taonata napsal(a):
U nás to zajiskřilo,bonus byl starací,spolehlivý,zábavný v žádném případě nebyl bačkora.Nikdy bych nikomu nepodstrčila kukaččí mládě.
Holka z Čech by si měla udělat SAMA ty testy DNA... třeba by se jí ulevilo...
...
Jenže jak to navlíknout, že?
No tajne ne? Dite bude mit a partnera taky po ruce. Ale hlavne brzo, ma na to jen sest mesicu. (Coz nekteri nechapou....ehm)
Není tady
Jinak k dolejsimu prispevku.
Pochybuji silne, ze si nasla "lepsi geneticky material" jako ciste podle biologie, kdyz ten lempl nebyl schopen si zajistit antikoncepci a vlastni dite okamzite odmitl. To je jako kvalita? To je blabol. Stejne s tou opici tlupou.
To neni jen o moralce ale o zakonech. Biologicky otec se o dite starat musi. A je na case aby se dozvedel, ze je to jeho dite, pokud je ....
Není tady
Grainne napsal(a):
Jaku napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
To je tak zamotané, že jsem se ztratila už v první polovině.
PS : a odkud tak 100% víš, čí je to nenarozené dítě?tuctový příběh o tom,že hodný chlapi nejsou v kursu a že dost často vychovávaj kukaččí děti:godlike:
je to tak, asi jim nějak chybí něco podstatného , co zase mají ti zlobiví
Jo,je to úplně to samo jak se zlobivejma a hodnejma "holkama"
Není tady
Jaku napsal(a):
Grainne napsal(a):
Jaku napsal(a):
tuctový příběh o tom,že hodný chlapi nejsou v kursu a že dost často vychovávaj kukaččí děti:godlike:je to tak, asi jim nějak chybí něco podstatného , co zase mají ti zlobiví
Jo,je to úplně to samo jak se zlobivejma a hodnejma "holkama"
ja teda s nejakym extra zlobivym zkusenost nemam, ale je fakt , ze nekteri maji velkou pritazlivost , i kdyz je predem jasne , ze z toho nebude nic vazneho... no a tem hodnym a fajn chlapum toto cosi chybi .
Není tady
Jen jestli neco nechybi tem holkam, ktere osudove pritahuji jen mene ci hodne nepouzitelni?
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (30. 4. 2013 19:22)
Není tady
Grainne napsal(a):
elena007 napsal(a):
Jen jestli neco nechybi tem holkam, ktere osudove pritahuji jen mene ci hodne nepouzitelni?
To nevim.... tak nekdo je pragmatik , ze jsou pro nej dulezitejsi veci nez pritazlivost ... ja tomu rikam vymenny obchod
Mam dlouholetou zkusenost, jake to je s nekym, kdo te az tak nebere ,tak to je pro mne zasadni .
To ja taky a nedopadlo to dobre. Nikdy uz bych to neudelala. Jenze, kdyz pritahuji jen takovi, z kterych nic kloudneho nekouka leda problemy, taky to nekonciva kdovijakym partnerskym stestim.
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (30. 4. 2013 19:23)
Není tady
sahleb napsal(a):
agewa napsal(a):
spise chci byt sobecka a pro me a dite pojistit si financni zajisteni, a v celku jedno ktery to bude.
Pro me znamena dite spis financni nejsototu, to jspu takove panske reci, ze si zeny porizuji deti za financnim zah^jistenim. To teda pochybuju, realita je jina.
já to myslela tak, že mu "chce dopřát " alespon nevlastního otce se kterým je jen z rozumu.
Není tady
Nedokážu posoudit, jestli je ta historka pravdivá, ale mohla by. Holce bych poradila to, aby se rozešla se svým hodným přítelem a dítě vychovávala sama. Po narození bych nechala udělat test otcovství a po otci dítěte bych chtěla alimenty.
A "zlobiví" chlapi mě vůbec nepřitahují, já se jich bojím, bojím se, že by mi ublížili, že by se mi vysmívali, nemám ráda zlé lidi. Můj ex byl moc hodný a to bylo to, co mě k němu hned od začátku magicky přitahovalo. V žádném případě však nebyl hloupý nebo bačkora. Prostě by nikomu neublížil, vždycky dumal nad tím, jak se zachovat správně.
Není tady
taonata napsal(a):
Eva. napsal(a):
Holka z Čech si to hlavně celé vymyslela.
Taky si myslím.
ale tak aspoň si máte o čem povídat, jak tak koukám.
Není tady
Ivana napsal(a):
Nedokážu posoudit, jestli je ta historka pravdivá, ale mohla by. Holce bych poradila to, aby se rozešla se svým hodným přítelem a dítě vychovávala sama. Po narození bych nechala udělat test otcovství a po otci dítěte bych chtěla alimenty.
A "zlobiví" chlapi mě vůbec nepřitahují, já se jich bojím, bojím se, že by mi ublížili, že by se mi vysmívali, nemám ráda zlé lidi. Můj ex byl moc hodný a to bylo to, co mě k němu hned od začátku magicky přitahovalo. V žádném případě však nebyl hloupý nebo bačkora. Prostě by nikomu neublížil, vždycky dumal nad tím, jak se zachovat správně.
pokud by se ti měli vysmívat , sice nevím proč , tak tě jasně přitahovat nemůžou . Takové typy jsem rozhodně neměla na mysli .
Není tady
Holko, pokud jsi spala s oběma partnery bez ochrany téměř ve stejné době, tak přece nemůžeš mít jistotu, že otcem je zrovna milenec Neznám podrobnosti, ale pokud je naprosto vyloučeno, že otcem dítěte je oficiální přítel, tak se takováhle lež jako věž dříve či později stejně provalí
Já bych na Tvém místě postupovala asi tak, jak Ti radila Ivana - rozchod s přítelem, výchova dítěte jako matka-samoživitelka a po porodu testy otcovství. Nezlob se na mě, ale podvádět přítele a ještě mu hodit na krk otcovství, za které není zodpovědný - to podle mě vyžaduje hodně velkou dávku otrlosti
Není tady
Kiara napsal(a):
Holko, pokud jsi spala s oběma partnery bez ochrany téměř ve stejné době, tak přece nemůžeš mít jistotu, že otcem je zrovna milenec
Neznám podrobnosti, ale pokud je naprosto vyloučeno, že otcem dítěte je oficiální přítel, tak se takováhle lež jako věž dříve či později stejně provalí
Já bych na Tvém místě postupovala asi tak, jak Ti radila Ivana - rozchod s přítelem, výchova dítěte jako matka-samoživitelka a po porodu testy otcovství. Nezlob se na mě, ale podvádět přítele a ještě mu hodit na krk otcovství, za které není zodpovědný - to podle mě vyžaduje hodně velkou dávku otrlosti
No, ale pokud se s jistotou vi, ze to neni jeho dote. ale milence. Podvatet je samozrejme blbost. A jeste s takovym, ktery ji naschval udela dite, ten musi mit fakt rozum.
Není tady
sahleb napsal(a):
Kiara napsal(a):
Holko, pokud jsi spala s oběma partnery bez ochrany téměř ve stejné době, tak přece nemůžeš mít jistotu, že otcem je zrovna milenec
Neznám podrobnosti, ale pokud je naprosto vyloučeno, že otcem dítěte je oficiální přítel, tak se takováhle lež jako věž dříve či později stejně provalí
Já bych na Tvém místě postupovala asi tak, jak Ti radila Ivana - rozchod s přítelem, výchova dítěte jako matka-samoživitelka a po porodu testy otcovství. Nezlob se na mě, ale podvádět přítele a ještě mu hodit na krk otcovství, za které není zodpovědný - to podle mě vyžaduje hodně velkou dávku otrlostiNo, ale pokud se s jistotou vi, ze to neni jeho dote. ale milence. Podvatet je samozrejme blbost. A jeste s takovym, ktery ji naschval udela dite, ten musi mit fakt rozum.
mam pocit, ze u toho byli oba. A pokud ji to přímo řekl
Není tady
agewa napsal(a):
mam pocit, ze u toho byli oba. A pokud ji to přímo řekl
Urcite u toho byli oba. Rikam, ze ten pan musi byt materialek, kdosi tu psal o geneticke vyhode, kvalitnim materialu ...
a on je to takovej vul, jeste ji predhod, at si najde jineho sponzora.
A pokud je otcem, tak to dite zatracene lituju.
Není tady
Filiusko, každé dítě zdědí krevní skupinu buďto po otci, nebo po matce Takže po otci dítě krevní skupinu získat nemusí, klidně může mít matčinu ...
Ovšem podle krevní skupiny se na to samozřejmě může přijít také a to v případě, když maminka má dejme tomu krevní skupinu A, otec B a dítě má "z nevysvětlitelných důvodů" krevní skupinu 0
Není tady
Rodič nedaruje krev svému dítěti. příjemce si nevybírá, od koho dostane krev.
Navíc jak píše Kiara dítě nemá stejnou skupinu jako otec. Má to půl napůl od obou. A ta skupina 0 není "nevysvětlitelná"
Není tady
Zuzina napsal(a):
Rodič nedaruje krev svému dítěti. příjemce si nevybírá, od koho dostane krev.
Navíc jak píše Kiara dítě nemá stejnou skupinu jako otec. Má to půl napůl od obou. A ta skupina 0 není "nevysvětlitelná"
tak to zkus prosím vysvělit třeba mi
Upravil(a) aprill (7. 3. 2013 6:16)
Není tady
Dědičnost krevních skupin
Dědičnost je velmi jednoduchá. Uplatňují se různé alely jednoho genu (AB0 gen; 9q34). Alely podmiňující tvorbu aglutinogenu (buď A nebo B) jsou dominantní vůči alele, která nepodmiňuje tvorbu žádného aglutinogenu. Mezi sebou jsou kodominantní. Jak to tedy funguje?
Fenotyp - krevní skupina A - Genotyp AA nebo A0
Fenotyp - krevní skupina B - Genotyp BB nebo B0
Fenotyp - krevní skupina AB - Genotyp AB
Fenotyp - krevní skupina 0 - Genotyp 00
V některých případech tedy můžeme vyloučit rodičovství na základě znalosti krevních skupin rodičů a dítěte. V praxi známe ovšem pouze fenotyp, nikoli genotyp jedince - tudíž musíme uvažovat všechny možné genotypy, určující daný fenotyp. Máme následující možnosti:
Rodiče A X A - Dítě - A nebo 0
Rodiče A X B - Dítě - A, B, AB nebo 0
Rodiče B X B - Dítě - B nebo 0
Rodiče A X 0 - Dítě - A nebo 0
Rodiče B X 0 - Dítě - B nebo 0
Rodiče AB X AB - Dítě - A, B nebo AB
Rodiče AB X A - Dítě - A, B nebo AB
Rodiče AB X B - Dítě - A, B nebo AB
Rodiče AB X 0 - Dítě - A nebo B
Rodiče 0 X 0 - Dítě - pouze 0
http://genetika.wz.cz/skupiny.htm
A tady máš i kalkulačku
http://kalkulacky.idnes.cz/zdravi/zd_kr … amp;otec=1
Není tady
Stanislav Rudolf - Operace mé dcery
Není tady
Ale i tak podoba ditete.Na tom se da hodne poznat.Kazde dite musi mit neco z obou rodicu.I ja jako matka vidim u obou deti podobu jejich otce,ze maji ruzna gesta po otci.
Kdyz se zadivam na syna pritele neni tam nic s neho ani z jeho rodiny.Jeho matku v nem vidim a kdyz se podivam na bratra toho kluka je to jedno a totez.To same,kdyz jsem se divala na facebok na kluky co jsou vlastne jejich brachove nebot prvni manzel se po rozvodu kratce ozenil a mel deti takze jsou si vekove blizko je to jedno a totez.
Není tady
dusička napsal(a):
Stanislav Rudolf - Operace mé dcery
Ano i to se v zivote muze stat.....
Není tady