29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
zdravim Vas...
asi je muj dotaz celkem mimo a ptat se na takovou vec je blbost, ale pro mne je to dulezite a rad bych znal nazor jinych zen...
dozvedel jsem se , ze mam povest ve svem okoli Kanoura a Kance, z doslechu (od holek, ktere neznam ani jmenem a nikdy jsem je nevidel...); ze jsem prozil neco hlubokeho a dlouheho(pravd. vztah), neco podobneho pred rokem...
me to prijde, ze jsem devkar a suknickar!
je mi 26let a pohybuju se na VS zejmena mezi holkami v mem veku 18-26let,
a ja bych uprimne, skutecna a zcela vazne, rad vedel, co si predstavite, Vas napadne pod pojmen - Kanour, kanec? o muzi 26let...
ja si myslim, ze jsem napsal vse, ale muzu se i rozepsat
Mart.
Není tady
Mart23 napsal(a):
...co si predstavite, Vas napadne pod pojmen - Kanour, kanec?
Prase divoké (Sus scrofa) je velký sudokopytník z čeledi prasatovití.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Mart23 napsal(a):
...co si predstavite, Vas napadne pod pojmen - Kanour, kanec?
Prase divoké (Sus scrofa) je velký sudokopytník z čeledi prasatovití.
totéž co Mikeš
Není tady
velký prasátko
Není tady
http://sk.wikipedia.org/wiki/Kanec
nečekal si lichotku že ne?
Upravil(a) dusička (26. 2. 2013 19:55)
Není tady
Mart23 napsal(a):
...ja si myslim, ze jsem napsal vse, ale muzu se i rozepsat
Mart.
Rozepis se, treba se ti ulevi...
Není tady
Dorka napsal(a):
Mart23 napsal(a):
...ja si myslim, ze jsem napsal vse, ale muzu se i rozepsat
Mart.Rozepis se, treba se ti ulevi...
proste jsem se dozvedel, ze se o me ve skole roznasi, povida,...ze jsem Kanour a Kanec mezi holkama
-ja proste nevim proc, neflirtuju, nespim s nimi,...
tak jsem chtel vedet, jaky to ma vyznam a v jakem je to mysleno smyslu?
Není tady
Proč máš takovou pověst, ví pámbu a možná tvoje spolužačky. No......nepřipadá mi, že bys z toho bylo vodvázanej, ne? Taky bych ani za študií nekvičela nadšením, kdyby se o mně povídalo, že jsem "nymfa"".....i kdyby to znělo sebevíc uznale.
Jak sis to vysloužil zjevně netušíš - ale vypadá to, že některá děvenka s tebou zažila dost divoký sex a teď to pustila do oběhu - asi tak.
Není tady
Mart23 napsal(a):
zdravim Vas...
dozvedel jsem se , ze mam povest ve svem okoli Kanoura a Kance, z doslechu (od holek, ktere neznam ani jmenem a nikdy jsem je nevidel...)... me to prijde, ze jsem devkar a suknickar!
je mi 26let a pohybuju se na VS zejmena mezi holkami v mem veku 18-26let,...
Marte, ten dotaz sice není příliš jasný, ale možná holky jen trochu přehání a to jen na základě toho, co se o tobě dověděly od jiných - že holkám nedáš pokoj, tj. že je neustále obveseluješ, a kdo ví - možná jim i lichotíš, nebo je i hladíš, a když ne rukama, tak možná že jen hezkými větami... Kdo ví?
Zkrátka, jestli tedy ani ty sám netušíš, od čeho by to mohlo pocházet, tak je jen to 1 vysvětlení, a sice že holky trochu přehánějí a nestojí za to nad tím mudrovat... Tož se tomu zasměj, mávni nad tím rukou a pusť to z hlavy. Ne?
Není tady
Źe to vůbec řešíš. O mně se (v době, kdy jsem s žádným klukem ještě nic neměla!) začalo říkat, že se musím vdávat. Tak jsem se tomu od srdce zasmála a dávala to k lepšímu.
Nedávej takovou váhu lidským řečem. Je takové hezké pořekadlo - něco jako řeči se vedou, voda teče. Teď se nevzpomenu na to, jak je to přesně.
Není tady
Trochu sebestředné a hloupé...
Upravil(a) janal83 (28. 2. 2013 9:51)
Není tady
Judyna napsal(a):
Je takové hezké pořekadlo - něco jako řeči se vedou, voda teče...
... dokud se ucho neutrhne...
Není tady
Stádo diviakov. U ľudí? Bezduchý inseminátor.
Není tady
Jak píše slušně Selima.
U nás to přesně znamená kur.evník.
Není tady
no, že jsi divočák
Není tady
No lichotka to není. Říkají prostě o tobě, že jsi děv.ař apod. Nic si z toho nedělej, snad najdeš nějakou co ji to bude jedno :-)
Není tady
Chlap ,kterej muze ve dne , v noci ,proste porad
Není tady
A to je dobre, alebo zle?
Není tady
Já bych to brala pozitivně) Kanec je prostě borec dobrej v posteli! no a někdo to bere tak, že je holkař...což se nevylučuje:)
Není tady