6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Ahoj, chci se zeptat jak dlouho vydrzite vy ci vas partner s tim druhym po hadce nemluvit?
Není tady
Vydríte - to je jako nějaká soutě? Nebo jsi to jen nesprávně pojmenovala?
Já s partnerem mluvím. Jsem ráda, kdy si věci vyříkáme hned a chováme se normálně. Zítra tu u nemusíme být. Jak by nám asi bylo, kdyby partner zítra nebyl, nebo bychom nebyly my a "rozloučili" bychom se takhle?
Má máma nemluvila s tátou po hádce i několik týdnů. My děti jsme toto dusné období velmi těce nesly a vechny tři jsme si řekly, e takhle se v partnerském vztahu chovat nebudeme. Pro mě jsou to strané vzpomínky a nikdy jsem tohle ve vztahu nedělala, abych s partnerem nemluvila.
Upravil(a) Eva. (25. 2. 2013 18:32)
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 12:49)
Není tady
Karolína01 napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat jak dlouho vydrzite vy ci vas partner s tim druhym po hadce nemluvit?
pokud nekomunikujete, tak nikdy problém nevyřeíte
Není tady
Grainne napsal(a):
Karolína01 napsal(a):
jak pise eva , zalezi na tom, jak intenzivni to partnerstvi je ... s byvalym bm klidne mesice, a ani bych si toho nevsimla , ale jinak vyresit to co nejdrive bez urazeni .
měsíce ? to si dělá srandu
Není tady
já nevydrím být dlouho natvaná, nebaví mě to dusno, take mě to celkem rychle přejde.
a jetě jsem nenarazila na chlapa, kterej by to měl jinak.
Upravil(a) PPavlaa (25. 2. 2013 19:26)
Není tady
U nás tak půl dne.
Já to nevydrím. A ani manel, přijde a začne se bavit uplně normálně, jetě říkám, nemluv na mě jsem natvaná.Jsem třeba natvaná, ale e bychom spolu nemluvili, to ne. To mi přijde dětinské jako děti na písku,kdy se pohádaj, tak spolu nemluvěj
Upravil(a) dusička (25. 2. 2013 20:02)
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 12:49)
Není tady
Mně tedy chlap točí (a dělaj to i kluci) kdy hudruju, něco vysvětluju a on jde normálně do kůlny. A já zjistila, e díky tomu,e mám syny, dokáu komunikovat s manelem. On mi jednou kluk říkal,e kdy začnu křičet e vypne mozek a neslyí mě. Pak jsme se o tom bavili s manelem a tlemili se, jak jsou stejní. Prý to dělá taky.
Take nemá cenu se natvávat, rozčilovat, nemluvit. Vázne tím komunikace a to je patně. I kdy hádka občas nevadí, alespoň se pročistí vzduch.
Není tady
No ja jsem se s mym nynejsim partnerem zatim jeste nepohadala. Jen jsme meli nejake rozepre....coz se vysvetlilo obratem. Nemluvit spolu neexistovalo.
Není tady
Moje sousedka se pohádala s manelem a on se sebral a el kácet strom. V lese dostal infarkt a zemřel
Proto se vdycky snaím, a se udobříme ne odejdeme z domu.
Není tady
Nevydrím, i kdy mě natve, třeba hodinu mlčím, ve si v hlavě sama se sebou rozeberu, co mohlo být jinak a pak to proberu s ním a pusu na dobrou noc dávám vdy, i kdy jsem natvaná. Vadilo by mi jít spát neudobřená, nemoci se přitulit.
Není tady
A proč tě to zajímá?
Není tady
jak dlouho vydrzite vy ci vas partner s tim druhym po hadce nemluvit?
U několik roků...
I kdy uznávám, e to nebylo přímo po hádce.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já nevydrím být dlouho natvaná, nebaví mě to dusno, take mě to celkem rychle přejde.
a jetě jsem nenarazila na chlapa, kterej by to měl jinak.
Mam to take tak
Není tady
Zajima me to, protoze po hadce jsem se vzdycky usmirovala ja a ted me napadlo vyzkouset, kdy se bude chtit usmirovat on. No a uz je to 14 dni co o nem nevim :-(
Není tady
Karolína01 napsal(a):
Zajima me to, protoze po hadce jsem se vzdycky usmirovala ja a ted me napadlo vyzkouset, kdy se bude chtit usmirovat on. No a uz je to 14 dni co o nem nevim :-(
take předpokládám, e spolu jen chodíte a nebydlíte...ale i tak, 14dní je dost dlouhá doba na to, aby chlap dělal uraeného. To bych si říkala, jestli se vůbec jetě ozve. Ale záleí na to, co jste si řekli..
Není tady
Třeba je "uraenej" právě proto, e se neusmiřuje ty, jak byl doteď zvyklej
Není tady
Karolína01 napsal(a):
v tom ti ale tady nikdo nepomůe.
Není tady
Jen se ptam, jestli to nekdo zazil. Taky si myslim, ze ceka az se ozvu ja, jen si rikam, jak dlouho to vydrzi.
Není tady
S přítelem preferujeme spí komunikaci ne mlčení...A kdy mlčení, tak sex...
Není tady
No moc hezky veci jsme si teda nerekli, bylo to hodne spatny. Presto si myslim, ze vina je na jeho strane, i kdyz je mi jasne, ze on si to mysli obracene.
Není tady
Karolína01 napsal(a):
No moc hezky veci jsme si teda nerekli, bylo to hodne spatny. Presto si myslim, ze vina je na jeho strane, i kdyz je mi jasne, ze on si to mysli obracene.
no jen aby jste díky té hře .....kdo dýl vydrí a kdo přijde první ......ten vztah nezničili uplně
Není tady
Pro me to neni hra, ja delala prvni kroky opravdu cely vztah. Taky bych rada vedela, ze mu na me zalezi a neztrati me jen kvuli sve hrdosti. A pokud jo, tak mi za to asi nestal.
Není tady
Stránky: 1 2