29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem, chtěla bych nabídnout dovolenou v Egyptě v termínu 17.3.2006 - 28.3.2006. Měli jsme:) jet s přítelem, bohužel jsem se rozešli a já nemám s kým jiným jet. Jedná se o Hurghadu, hotel AQUA BLUE RESORT ****, je to na 12dní s ALL INCLUSIVE, v ceně jsou již započítané veškeré poplatky. Původní cena byla 35.500,- můžu ukázat zaplacenou složenku pro ověření. Nabízím za 25.500,- CZK pro 2 osoby, pokud byste měl někdo zájem, nebo byste o někom věděli,ozvěte se prosím co nejdříve.
A nebo kdyby se mezi Vámi našel někdo kdo by chtěl jet ale taky nemá s kým, že bychom mohli vyrazit společně...
Není tady
Ahoj,
zkus zájezd nabídnout i na jiných fórech, třeba www.forum.living.cz
Já jedu se sestrou 21.3. a už se moc těším, takže bych ti přála, ať najdeš spolucestujícího a můžeš si odpočinout.
Ahoj Darjo,
odkud letíš ? Já také letím 21.3. z Ostravy
Ahoj Dastinko,
my taky letíme 21.3. z Ostravy, ještě nemám pokyny k odletu,ale asi kolem 12 s Fischerem. A kam letíš? A s kým? To se uvidíme!
Není tady
Ahoj Darjo
letíme v 11.50 (dle letového řádu na netu, pokyny ještě nemáme) s ČSA do Hurgady, hotel Charm life Paradise. A kam Vy ?
Ahojte holky, my taky letíme do Hurghady, 25.3. na 15 dní, od Eximu, hotel Sunrise el Palacio... a to na svatební cestu...
Není tady
Ahoj Dastinko,
takže to poletíme stejným letadlem, my do Reemyvera.
Není tady
Ahoj Lastinicorn, to je nádherná svatební cesta, to bude romanitka:-D
Já to mám spíš zasloužený odpočinek po 10-ti letech manželství, takže bez chlapů a bez dětí!:-D
Není tady
Holky a berete si něco zvláštního? Já už dva měsíce brouzdám po netu a sbírám rady.Určitě chceme do Luxoru a u místních cestovek se dají výlety pořídit levněji. Např Luxor u Fi. 85 USD, tam 45USD. Jen výklad je anglicky, německy, rusky nebo polsky, možná se dá sehnat i slovenský.
Není tady
Ahojte holky
ke svatební cestě moc gratuluji, určitě si to užijete stejně jyko my s Darjou zasloužený odpočinek
Já letím s bratrem, už jsem mu to toiž slíbila loni, že ho někam vezmu a tak to teď vyšlo Letíme jen na týden, protože nemá rád nudu, takže máme hlavně all inclusive (aby byl stále přísun coly
) a Tv
Letí s náma i naše známá - je to paní přes padesát, předloni ji náhle zemřel manžel a do Egypta se vždy chtěla moc podívat a samé se jí nechtělo. tak ji bereme s sebou
Ale je strašně fajn a je s ní obrovská legrace, všechny bedekry už má prostudované takže nemám obavy. A oba (s mým bráchou ) jsou ukecaní, takže budu mít klid
Jinak samozřejmě stále sleduji hlavně počasí, ale asi se nedá věřit ani CNN - dívala jsem se české, slovenské,polské stránky, hledala jsem i v googlu, ale všude píšou něco jiného . Ale říkala mi kamarádka, že se před týdnem vraceli známi z Hurgady a měli nádherně, teplo. Vím i o další paní, která tam je teď týden (něco málo pod Hurgadou) a už je spálená. A do třetice - spolupracovnice se vrátila minulý týden ze Sharmu a večer měli 29 C a přes den na slunci prý přes 40 C !!! A všichni jsou nadšení. Mám jen trochu strach z faraonovy pomsty, protože bratr je epileptik, ale prý to nechytnou všichni, tak nevím...
A k výletům a zájezdům - dívala jsem se, že loni to bylo celkem dost drahé, prý je levnější (a spolehlivé) koupit si výlety v Aqua centru přímo u domorodců. Tak mi to doporučili. Já uvažuji o výletu do pouště k beduínům a výlet ponorkou. Luxor ani Káhira momentálně ne, protože bráchu to nezajímá a nechci se mi tedy zbytečně platit. Snad někdy příště Ale prý je tam nádherně
Doufám, že jsem Vá příliš nezahltila info, pokud ano, tak se moooc omluvám
Dastinko,
na faraonovu pomstu se dá přímo na místě koupit lék ( prý kolem 25,-Kč), který zabere hned. Prý delgátka hned poradí, jak se jmenuje. Já četla, že Antinal nebo Drotazid.
My máme taky all, je to lepší, protože hlavně za to pití bychom utratily moc peněz. My zase jedem se ségrou:D
A k těm teplotám- všechno bude lepší , než ty naše mrazy:-D
Ale přes den už jsou teploty kolem 30, jen večer je chladněji a k Beduínům doporučují teplé oblečení, protože v noci je na poušti zima a při návratu by vám mohla být pěkná kosa. Taky na Giftun na loďku se doporučuje aspoň svetr, prý hodně fouká a když vylezete z vody, tak je zima.
Já už se tak těším:-D:-D
Není tady
Já už se také moc těším už ten odpočinek opravdu potřebuji. Ondra (brácha) taky, ale má zákaz o tom mluvit, nic jiného bych totiž už neslyšela
Jaké plány na výlety máte Vy ?
My chceme do Luxoru a za Beduíny. U hotelu má být korálový útes, takže šnorchly berem sebou. To bude fakt sranda, až někdo uvidí nás dvě šnorchlovat!:-D
Káhira je 700km, a to je velká dálka, tak jsme ji vzdaly.
Není tady
Darja70 napsal(a):
My chceme do Luxoru a za Beduíny. U hotelu má být korálový útes, takže šnorchly berem sebou. To bude fakt sranda, až někdo uvidí nás dvě šnorchlovat!:-D
Káhira je 700km, a to je velká dálka, tak jsme ji vzdaly.
Pláž a korálový útes Vám závidím !!! My korály nemáme, ale zase máme parking lodí Dle recenzí, které jsem četla, si na toto někteří klienti stěžovali, ale já myslím, že to nebude takové hrozné. Dívala jsem se i na Váš hotel a vypadá moc hezky, ale v recenzích ho také pěkně "setřeli". stejně jako náš. Ale přeci je nikdo nemůže srovnávat s Hiltonem
Dovča určitě účel splní a možná se někde i potkáme. Třeba Vám zamáváme z ponorky když budete šnorchlovat
No, některým lidem se nelíbí vůbec nic:-D, chtěli by Hilton za 8 tisíc:-D
Já jsem požadovala slunce, moře a jídlo, dopravu letadlem a mám to. Jestli jsou blbě vyspárované kachlíky v koupelně nebo rusáci u bazénu, to mi neva, hlavně, že tam nebude sněžit.
V Řecku nám přistávala letadla přímo nad hlavou, všichni si ztěžovali a nám se to ohromně líbilo, děti byly nadšené, manžel taky- je vášnívý fanda do letadel a pak ještě viděl bojové vrtulníky a letadlovou loď!!! Ač zakázano, máme ji na 20-ti fotkách:dumbom
Ale ta ponorka mě teda taky láká taky.
Z ponorky nás neuvidíš, budu šnorchlovat těsně u hladiny:-D
Není tady
Darja70 napsal(a):
No, některým lidem se nelíbí vůbec nic:-D, chtěli by Hilton za 8 tisíc:-D
Já jsem požadovala slunce, moře a jídlo, dopravu letadlem a mám to. Jestli jsou blbě vyspárované kachlíky v koupelně nebo rusáci u bazénu, to mi neva, hlavně, že tam nebude sněžit.
V Řecku nám přistávala letadla přímo nad hlavou, všichni si ztěžovali a nám se to ohromně líbilo, děti byly nadšené, manžel taky- je vášnívý fanda do letadel a pak ještě viděl bojové vrtulníky a letadlovou loď!!! Ač zakázano, máme ji na 20-ti fotkách:dumbom
Ale ta ponorka mě teda taky láká taky.
Z ponorky nás neuvidíš, budu šnorchlovat těsně u hladiny:-D
Jsou lidé, kteří mají nespokojenost jako životní program, musí kritizovat vše a všude Nevím, proč si třeba stěžují, že se snídaně opakují a že je výběr například z pěti druhů pečiva a na večeři je jejich kuchyně. Přece nemohou čekat řízek
Nebo ano, ale ty následky ! A pochzbuji, že si doma dělají švédské stoly
Stalo se mi ve Španělsku před asi 10 lety, že se v hotelu snažili vařit česká jídla - typický byl přihřátý párek s bramborovou kaší z prášku
Umíš si představit jak všem chutnalo
No a taková dovča v řecku s vrtulníky by se mi také líbila - letadla totiž také mohu pozorovat dost dlouho Takže Tvému manželovi a dětem se vůbec nedivím !
Nechcete se k nám na ponorce přidat ? Je ještě i možnost jet lodí s proskeným dnem (je to i trochu levnější) jen nevím, zda bude něco vidět...
Ahoj,
my bychom se klidně přidaly, ale jak jsem koukala, váš hotel je skoro v Hurghadě a náš asi 20 km od ní.
Ta ponorka je zajímavá, jen se tak trochu bojím toho uzavřeného prostoru. Ve výtahu vydržím, ale na solárku jsem se musela pořád přesvědčovat, jestli jde ta rakev otevřít! :-D
Mi se taky líbí, jak někteří vymýšlejí. Četla jsem recenze na polském vebu, kde psali , jak málo a hnusné jídlo bylo v Řecku a když jsem pak viděla naše severní sousedy, jak si brali asi 4 plné talíře všeho, co bylo k mání a s heslem - dokud nesež.... neodejdem!:-)) No, hlavně, že toho bylo málo a hnusné!
S jakou cestovkou jedete?
Proč mi nejsou vidět smajlíky a všem jo?
Není tady
Ahoj
se smajlíky Ti neporadím - měla bys je mít zobrazeny mezi jménem a zprávou a stačí jen kliknout myší.. Nemáš dole - pod textem zatrženo okýnko "nikdy neezobrazovat smajlíky v tomto příspěvku" ?
A teď k dovči - jedeme s eximem a na týden, líbilo by se mi na déle, ale důvody jsem už kdesi psala. A mimo to v létě jedu na dva týdny na Korfu, takže se mám nač těšit Vy to máte na týdny dva, že ? A hotel mi připadal, že je v Hurgadě, ale je fakt, že až tak podrobně jsem to nestudovala
A asi proto máte korály
A se sestrou si to určitě užijete
Ahoj,
smajlíky mám zapnuty a pořád nic.
My to máme taky jen na 8 dní, déle by to asi manžel s dětmi nevydržel o samotě a to ještě budem muset chodit do práce.
Na Korfu musí být taky moc krásně, my byli na Rhodosu a bylo tam super.
Jak to tak poslouchám kolem, každý už touží jen po jaru a sluníčku. Všichni bledí, viróza a deprese řádí.
My letos zůstanem u nás, tak snad nebude tak "krásně" zima a deštivo jako loni.
Není tady
Darja70 napsal(a):
Ahoj,
smajlíky mám zapnuty a pořád nic.
My to máme taky jen na 8 dní, déle by to asi manžel s dětmi nevydržel o samotě a to ještě budem muset chodit do práce.
Na Korfu musí být taky moc krásně, my byli na Rhodosu a bylo tam super.
Jak to tak poslouchám kolem, každý už touží jen po jaru a sluníčku. Všichni bledí, viróza a deprese řádí.
My letos zůstanem u nás, tak snad nebude tak "krásně" zima a deštivo jako loni.
Z toho si nic nedělej, že zůstane v létě tady - ráno mi sousedka říkala, že prý má být extrémně teplé léto tak nevím, co je lepší - jestli teplo nebo zima...Ale z toho počasí už fakt všem "hrabe" - včera pomalu sněhová kalamita a dnes +6
Darji k těm smajlíkům : taky se mi dřív nezobrazovali, ale už jsem tomu přišla na kloub
Prostě za slovem, kde chceš mít smajlíka dáš mezeru, pak si klikneš dole pod rámečkem na smajlíky, vybereš kterýho chceš a to co je u něj napsaný(například:dumbom:) opíšeš za to slovo, kde ho chceš, ale musí tam být mezera a pak jen odešleš zprávu a potom se ze slov co jsi tam napsala udělají smajlíky. Doufám, že je to srozumitelný a pomohla jsem ti
Jinak v Egyptě v Hurghadě jsme byli na svatební cestě letos v září a bylo to úžasný. Tak si to hezky užijte
Upravil(a) Lucka 1 (10. 3. 2006 14:13)
Není tady
Dasti, já doufám, že sousedky jsou dobře informované a spoléhám na to.
Mi taky sousedka tvrdila, že má následovat hned léto.
Dneska mi přišly žabky, které jsem si objednala a dcera se ptala , jestli se v tom dá chodit po sněhu
Není tady
Ahoj Lucko,
tak jak vidíš, jsi skvělá učitelka, smajlíky mám
Až budeš mít čas a chuť, tak napiš, kde jste byli a co jste viděli a všechny zajímavosti.
My si to všichni rádi přečteme
Není tady
Darjo, moooc gratuluji ke smajlíkům
Lucko - přidávám se k Darji, těším se na jakékoliv info !!!
Jinak přeji poho víkend, dnes už to v práci "balím"
Ahojky, tak v Egyptě jsme byli v polovině září na svatební cestě: Byli jsme v Hurghadě v hotelu Sunrice Palacio Resord od cestovky Blue Style, která nás mile překvapila. Jednak tím, že už na letišti bylo kupa jejich delagátu, kteří stáli asi po 10 metrech a nasměřovali nás do autobusu. Jeli jsme do hotelu, který jsme si zaplatili, avšak my a asi dvě rodiny jsme nebyli ubytovaný, protože prostě měli plno. Delegátka se nám strašně omlouvala a hned nám dala katalog ať si vyberema kterýkoliv hotel, bylo jedno jak drahý, a že nás ubytují tam. My jsme měli zaplacený all inclusive, ale ti co ho neměli tak jim ho cestovka doplatila. I přesto jsme za pobyt ušetřili asi 12000,-.
Hotel byl sice velký, ale úplně se ty lidi tam ztratili. Tak čistý záchody jak v hotelu tak na pláži jsem už dlouho neviděla. Personál velice ochotný a příjemný. I místní lidé tam byli příjemný. Občas chcou bakšiš, takže když jsme jim dali jeden bakšiš, na naše asi 5 Kč, tak nám div nelíbali nohy.
Jinak all Inclusive vřele doporučuji. Po celý den v hotelu teplá i studená jídla, večeře ve velkém stylu, oběd taktéž. faraonova pomsta nás nechytla a jídlo se jíst dalo. Hodně kuřecí, rýže, zelenina, vyborné sladké pečivo. Určitě si každý příjde na své. Všechno pití zdarma, což je v takových teplech výhoda.
Teplo tam bylo veliký. Přes den okolo 50 stupňů na slunci a 40 ve stínu, ale ani nám to nepřišlo. Je tam všude kupa slunečníků, což je příjemný. Taky na pláži byly léhátka a ručníky zdarma. Personál je dokonce poponesl vždycky tam kde jsme se chtěli zrovna slunit.
Jinak koupání úžasný. Přímo v hotelu jsme měli jak obrovský bazén s barem uprostřed, tak lagunu moře. Moře tam bylo teploučký a klidný.
Za hotelem byly korály kde se dalo šnorchlovat. Já se vody bojim, ale tomuhle se nedalo odolat.
Zaplatili jsme si dva výlety. Jeden lodí na ostrov Giftung, jinak se to nazývá Ráj, a své jméno to nezapře. Moře úplně křišťálový a písek bílý jako v Karibiku. Výlet byl i se šnorchlováním a s obědem.
Druhý výlet byl na čtyřkolkách do pouště do beduinské vesnice. Taky moc pěkný.
Dovolenou jsme měli na 11 dní a byla to nejkrásnější dovolená, hned bych se vrátila
Tak doufám, že jsem vás moc nezahltila informacema a že si tu Vaší dovolenou pořádně užijete
Není tady