29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky,
mame tydenni holcicku a chteli bychom jet ted na vikend k nam na chalupu na hory. Chalupa je plne vybavena. vytapena a tak. Jen nevim jestli neni moc brzy? V podstate by slo pouze o cestu z auta do chalupy.. Co myslite?
Diky moc
Není tady
Petie,já myslím,že pokud je chalupa vytopená předem,není to problém.Blbé jsou ty přechody z tepla do zimy a naopak.Musíš dát velký pozor na prostydnutí malé a chránit obličejíček před přímým mrazem.Než vyjedete,tak ať manžel auto vytopí,aby jste ji nedonesli do vymraženého auta.Cestou zatopte,ale zase jí hlídej,aby se nepřehřála.A ty přechody co nejrychlejší.A takhle malé prtě bych ještě ven netahala,hezky doma v chaloupce a hlídat,aby měla pohodlíčko.Pokud je zdravá a donošená,nemůže jí to při opatrnosti ublížit.Hezky si užijte hory....Ještě mě jen zajímá,kolik vás v chalupě bude?A jsou všichni zdraví?Teď řádí ty blbé chřipky,určitě bych zjistila,jestli jsou všichni,kdo tam budou zdraví.Pokud jo,jela bych,papa.
Není tady
no miminko jak miminko- to vis jak ochranit a tak - jak pise ivule. ale co ty? aby jsi se nepremohla, nenachladila a podobne. hory lakaji k prochazkam, ale z me zkusenosti, ja byla prvni mesic hodne vycerpana. a prvni tydny teda uplne. ja v podstate nevylezla s postele, gauce. jen jsem se kochala miminkem. a manzel, babicka varila a uklizela.
pokud budes kolem sebe mit zdrave lidi, tak proc ne. prece jenom je to jen vikend.
Není tady
Diky holky za odpoved. Na chalupe budem jen s manzelem, moc nechci brat cizi lidi. Je fakt ze zabava mi trochu chybi, ale preci jen ta mala je jen 10 dnu stara a vsechno se to srovna.
Není tady
Petie napsal(a):
Ahoj holky,
mame tydenni holcicku a chteli bychom jet ted na vikend k nam na chalupu na hory. Chalupa je plne vybavena. vytapena a tak. Jen nevim jestli neni moc brzy? V podstate by slo pouze o cestu z auta do chalupy.. Co myslite?
Diky moc
nejela bych s ohledem na mimino a s ohledem na sebe nikam. nic ti neuteče. chalupa bude stát i za měsíc nebo snad ne?
Není tady
Jsem babička a já bych nejela. Je moc brzy. Chápu netrpělivost mladých, ale chalupa vám neuteče. Člověk by měl být soudný a znát priority a nedávat přednost svým chtěním. I kvůli tobě bys měla zůstat ještě doma.
Není tady
Diky moc za nazor Evo. Nakonec nejedeme.
Není tady
pojedeme za 14 dnu.
Není tady
Petie napsal(a):
pojedeme za 14 dnu.
ani s tak "starým" miminkem bych nejela, ale každý svého štěstí strůjce
Není tady
Petie napsal(a):
Diky moc za nazor Evo. Nakonec nejedeme.
To je dobře. Krátce po porodu by sis hor stějně moc neužila. Čeká vás plno krásných dní v budoucnosti, až drobeček povyroste a ty se zotavíš.
My jsme byli před týdnem s naší čtyřměsíční vnučkou a tříletým vnukem na Slovensku, ukázat je prababičce a pradědečkovi. Bylo lepší počasí, než na jaké to vypadá tento víkend. Aspoň u nás je momentálně velká sněhová vichřice a mráz.
Není tady
Nejela bych. Nejde jen o miminko, ale také o Tebe, ono to šestinedělí není určeno jen tak z legrace, defacto jsi pár hodin z porodnice doma. A co si budeme povídat, takto malé mimi v tomto počasí, to není dobré.
Není tady
Já v něčem jako je chalupa bydlím, tak za normálního počasí bych jela, zvlášť pokud bydlíte ve městě a vzduch je tam nezdravý, ale teď v té vánici bych nejezdila nikam kvůli nebezpečí po cestě.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Já v něčem jako je chalupa bydlím, tak za normálního počasí bych jela, zvlášť pokud bydlíte ve městě a vzduch je tam nezdravý, ale teď v té vánici bych nejezdila nikam kvůli nebezpečí po cestě.
jsem rada ze jsme nakonec nejeli, snezilo cely vikend, vubec bychom si to neuzili a jeste bychom museli hrabat auto :-)
Není tady
Stránky: 1