6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, podobnou otázku jsem poloila před nějakým časem i já. Aloe vera jsem si koupila piji do dnes. Co se týče dávkování tak jsem si přečetla doporučené mnoství na den, co bylo uvedeno na láhvi. Take kade ráno jetě před snídaní si dám dvě polévkové líce. Zatím uívám pouze dva týdny a cítím se dobře.
Není tady
Zdravím :-) o zeleném ječmeni a chlorelle jsou na internetu jen samé pozitivní články, je tady někdo,kdo účinkům zeleným potravinám nevěří? Nebo máte někdo odkaz na článek, ve kterém se vyvrací pozitivní účinky těchto potravin? Tyto potraviny mi přijdou nehorázně drahé, pak i dávkování chlorrely 20 tabletek za den mi přijde hodně...
Není tady