6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ano, trapná. Vytáhne staré téma a nacpe do něj nenápadně reklamu. Tak toho nech. První příspěvek a hned reklama. U jste s tím fakt otravné.
Není tady
trapna jsi ty Evo, ne ja. ja reklamu nechtela delat, jen jsem napsala co pomohlo me, nikomu nic nevnucuji ani neuvadim popis toho pripravku. rict jeho nazev snad neni zlocin... takze se laskave uklidni...
Není tady
Koukám, e reklamní agentky jsou čím dál tím oprsklejí.
Není tady
hmm, nehodlam s vami ztracet cas, nemam cas na hadky s vami. kdyz se vam to nelibi,tak to nectete. nikdo vas nenutim, znova opakuju, nebyla to reklama, jen jsem napsala co pomohlo me. s timhle jsem se fakt na diskuznich forech jeste nesetkala... asi nemate co delat,ze????
Není tady
Jani2 napsal(a):
hmm, nehodlam s vami ztracet cas, nemam cas na hadky s vami. kdyz se vam to nelibi,tak to nectete. nikdo vas nenutim, znova opakuju, nebyla to reklama, jen jsem napsala co pomohlo me. s timhle jsem se fakt na diskuznich forech jeste nesetkala... asi nemate co delat,ze????
Ty nemá co "dělat", kdy vytahuje téma, které u dávno usnulo, abys to tam nacpala. Proč asi? Protoe se ti ta tvá reklama do něj hodí? Jestli to nacpe jetě někam, tak bacha na mě.
Není tady
uz se bojiiiiiiiim. fakt... se tresu...
Není tady
laskave mi prestan vyhrozovat...
Není tady