6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
*
Upravil(a) dusička (9. 4. 2013 20:01)
Není tady
*
Upravil(a) PPavlaa (9. 4. 2013 19:38)
Není tady
*
Upravil(a) PPavlaa (9. 4. 2013 19:35)
Není tady
*
Upravil(a) dusička (9. 4. 2013 20:00)
Není tady
*
Upravil(a) PPavlaa (9. 4. 2013 19:36)
Není tady
y
Není tady
*
Upravil(a) PPavlaa (9. 4. 2013 19:36)
Není tady
*
Upravil(a) dusička (9. 4. 2013 20:01)
Není tady
*
Upravil(a) PPavlaa (9. 4. 2013 19:37)
Není tady
*
Není tady
Pavli co se stalo? Proč mae?
Není tady
dusičko, vůbec nic, jen to nechci řeit, neměla jsem to sem vůbec psát.
děkuju za smazání, jsi hodná.
Upravil(a) PPavlaa (9. 4. 2013 20:12)
Není tady
Tady to vypadá na pekne nepristupny film.
Tolik hvězdiček jsem neviděl, ani nepamatuji.
Co se mě týče, tak já jsem odpovědi a inspiraci dostal dosti.
Místní babin eti kolorit se vzájemně napadat mi ani nepřiel moc výrazný. Nael jsem spoustu konstruktivních mylenek. Za co děkuji.
Není tady
Dnes mi kamarádka půjčila kníku Jiřiny Prekopové - Aby láska v rodinách proudila a dovolím si citovat jeden kratičký odstavec, který mě zaujal...
"Dnení rodiče budou dělat spoustu chyb, stejně tak,jako chybovali jejich vlastní rodiče. Ale to nesmí nikoho odradit. Bez chyb nevznikne vývoj. Bez problémů není řeení. Vývoj je moný jen díky kontrastům, co zahrnuje i chyby. Není nebezpečnějí věc pro dítě, ne mít dokonalé rodiče.."
" Rodiče musí dělat chyby, k chybám se hlásit a zase je opravovat. Přitom by děti měly mít příleitost pozorovat vědomě jejich chování.."
Není tady
Jak slyím cokoliv o té .... píp Prekopové, otevírá se mi kudla v kapse.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Co se mě týče, tak já jsem odpovědi a inspiraci dostal dosti.
Nael jsem spoustu konstruktivních mylenek. Za co děkuji.
Tak to je dobře, bobře!
Není tady
Já čtu spoustu kníekod různých autorů a ádná z nich není moje modla či idol..Je zajímavé znát různé pohledy, s některýma souhlasím s některýma vůbec, spoléhám na intuici ..nijak to nehrotím..Tohle mi přilo zajímavé..
Vím, e zrovna J. Prekopová má spoustu odpůrců, i proto jsem si od ní něco četla..Pár článků a několik přiblblých videí na youtubu vytrených z kontextu mi nestačí k tomu, abych to mohla nějak hodnotit..to tak..
Není tady
Nu, já bych řekla, e Prekopová má velmi dobrou mylenku a ve spoustě věcí s ní souhlasím.
Není tady
Doporučovala bych přečíst si A dost! Francouzské děti nedělají scény. Je to výborná kníka - neskutečně mi pomohla a usnadnila výchovu Je tam hrozně pěkně vysvětleno, jak k dětem přistupovat, a jak je správně vést, aby z nich rostly vyrovnaní lidé. Není to jen nějaká hloupá příručka, jsou tam skutečné uitečné rady, které vám pomohou na celý ivot
Není tady
Mám chlapecka skoro 4 a holcicku 1 a 1/4 . Malej je chytrej a i docela sikovnej, ale flegmous a lenoch. Strasne me to mrzi, ale kricim na ne. Teda na nej, holcicka je v poho. Porad se postuchuji, vymysli blbosti, hadaji se o vsechno.....je to asi normalni, ale jsem s nima porad sama, manzel chodi pozde vecer z prace, uz mi z toho hrabe. Chtela bych to zmenit, ale nejak se mi nedari. Strasne me to trapi!!!!!!! Venuju se jim, hrajeme si, vyrabime...vsechno, ale nemam trpelivost...hned vybouchnu. Je nejaky kurz na netu????? Jak se naucit trpelivosti a chladne hlave???????
Není tady
Taky obcas kricim i kdyz ted uz se hlidam a kontroluji.Nez zacnu stekat ,tak si napocitam do deseti a to mi pomaha.Nechci aby se me deti baly,muj syn mi rekl ,ze se boji kriceni a to byl jasny signal toho nechat.Nekdy mne syn napodobuje a tak si uvedomuji jak jsem vlastne smesna.
Není tady
To je hezké téma
Já nikdy nekřičím, kdy jsem pouze s jedním dítětem, to mám vdy nejhodnějí holčičku na světě.
Někdy ale křičím, kdy jsou obě spolu. Doma se nejčastěji o něco přetahují, perou, ječí, soupeří ))
Kdy jdu s dětma mimo domov mezi ostatní děti, tak se mahem ve změní a holčičky ohromně drí při sobě, a mě to vyloeně dojímá
Člověk si nevybere.
Není tady
mam taky dve male deti, 9 mesicu a 4,5 roku a taky moc dobre znam tyhle stavy. pomohlo mi spat od mladsiho syna oddelene, takze prcek spi v 9 mesicich sam a v pohode a uzivani pripravku Novo-passit. Jsou to bylinky a na tyhle nervove stavy to vyborne zabralo
Není tady
Jano, odpal s tou reklamou. Jsi trapná.
To je neskutečný.
Není tady
trapna Evo???? ja jen napsala,co zabralo me, nikomu nic nevnucuji... tak asi tak...
Není tady