29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Dobrý den,
v Dánsku je možnost studovat na špičkových VŠ spoustu mezinárodních oborů v anglickém jazyce a navíc je studium pro studenty pocházejících ze zemí EU bez školného - Dánsko totiž plně financuje vysokoškolské vzdělání všem studentům pocházejícím z EU! Moc lidí o této možnosti neví, což si myslím je škoda! Hlavními kritériemi pro přijetí je mít ukončené středoškolské vzdělání, dobrou angličtinu a hlavně velkou motivaci ke studiu. Žádné přijímací testy jako v ČR.
Sama jsem jednu z dánských univerzit vystudovala a ráda pomůžu ostatním studentům s přijetím na dánské školy. Pokud vás zajímá víc, neváhejte se na mě obrátit! Můj email je marketa@scandinavianstudy.com
Další výhody studia v Dánsku:
-Garance kvality- Dánsko se umísťuje na předních příčkách průzkumů hodnocujících kvalitu studia
- Důraz je kladen méně na memorizování, ale spíše na řešení konkrétních problémů formou projektů a nezávislého výzkumu
-Neformální a přátelský vztah mezi žáky a učiteli
- Po dobu studia v Dánsku zdarma zdravotní péče
-Možnost brigád při studiu
-Pracovní stáže v rámci studia po celém světě
-Dánové jsou považováni za nejšťastnější národ na světě
Markéta
Upravil(a) Markéta Sob (17. 2. 2013 19:46)
Není tady
Stránky: 1