18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Dobrý den,
v Dánsku je monost studovat na pičkových V spoustu mezinárodních oborů v anglickém jazyce a navíc je studium pro studenty pocházejících ze zemí EU bez kolného - Dánsko toti plně financuje vysokokolské vzdělání vem studentům pocházejícím z EU! Moc lidí o této monosti neví, co si myslím je koda! Hlavními kritériemi pro přijetí je mít ukončené středokolské vzdělání, dobrou angličtinu a hlavně velkou motivaci ke studiu. ádné přijímací testy jako v ČR.
Sama jsem jednu z dánských univerzit vystudovala a ráda pomůu ostatním studentům s přijetím na dánské koly. Pokud vás zajímá víc, neváhejte se na mě obrátit! Můj email je marketa@scandinavianstudy.com
Dalí výhody studia v Dánsku:
-Garance kvality- Dánsko se umísuje na předních příčkách průzkumů hodnocujících kvalitu studia
- Důraz je kladen méně na memorizování, ale spíe na řeení konkrétních problémů formou projektů a nezávislého výzkumu
-Neformální a přátelský vztah mezi áky a učiteli
- Po dobu studia v Dánsku zdarma zdravotní péče
-Monost brigád při studiu
-Pracovní stáe v rámci studia po celém světě
-Dánové jsou povaováni za nejastnějí národ na světě
Markéta
Upravil(a) Markéta Sob (17. 2. 2013 19:46)
Není tady
Stránky: 1