6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zajímá mě cizí názor, jakou mají anci na astný manelství...?
Vzali se po cca10ti letech, ona u moc chtěla, on byl zakoukanej do jiný, ale el do svatby, protoe doufal, e to bude dobrý, rodiče si to přáli, jí u bylo přes 30 atd atd. 14 dnů po svatbě u jí podváděl, ale vdycky zase vzal zpátečku a vrátil se k ní, protoe jí nechtěl ublíit tím, e by se rozvedl. Do toho sem tam její hysterický záchvaty, nadávání, shazování, pomlouvání jeho rodiny, slova jako idiote, primitive, uráky jeho rodsičů z její strany nebyly vyjímkou.
Teď čekají malé, on jí řekl, e s ní být nechce, jen kvůli děcku, ale tak nějak se stará. Té druhé vypráví, jak je neastnej, jak podělaL ivot sobě, jí, i tomu miminu, ale nedokáe odejít, protoe by o něj patrně přiel. Tak dál píe líbesbrífy milence a před manelkou si hraje na vzorňáka. Znám je vechny 3 a nevím, koho z nich litovat víc.
Není tady
zadnou
Není tady
Ty jsi která z těch dvou en? Manelka?
Není tady
Jsem jeho kamarádka. Něco jako vrba.
Není tady
bejbyK napsal(a):
Jsem jeho kamarádka. Něco jako vrba.
Tak to neře. To je jejich věc.
A závěr - nevím, koho litovat víc - to mi přijde jako nesmysl. Nelituj nikoho, nepovyuj se. Maximálně s nimi můe cítit. Ale do ničeho se neplést.
Nějak se mi z toho popisu nezdá, e bys byla jeho kamarádka. Take milenka?
Není tady
Fakt ne. Díky bohu. :-)On je jinak moc fajn, hodnej kluk, takovej ten, co nikomu nechce ublíit a pak to voře na vech frontách. Plácá se v tom u víc ne rok. Taky jsem mu říkala, a se teda neení, kdy potkal někoho jinýho, ale el do toho. a neumí z toho ven.
Má pravdu, e se mě to netýká, e to nemám řeit. Jen, kdy toho o nich tolik vím, je to těký, protoe je vechny znám.Vdycky jsem si myslela, jaký jsou milenky mrchy a nebo naopak manelky semetriky, ale kdy ty lidi zná konkrétně, je to úplně jiný.
Upravil(a) bejbyK (11. 2. 2013 21:47)
Není tady