6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nejprve trocha teorie ZNAČENÍ VAJEC
0CZ - ekologické zemědělství
1CZ - kuřata a snáška vajec volně
2CZ -chov v halách na podelstýlce ,slepice ,kuřata nevidí slunce,zelené krmivo ,krmeny chemickými směskami
3CZ- chov v klecích ,slepicím se prodlužuje den svícením
Chov v halách to jsou ty slavné a prosazované levné,chemické kuřata brojlerového typu ,maso je vodnaté ,
Ted pár slov o našem chovu ,přivezeme 1 až týdenní kuřátka z líhně.Kuřata dostávají v prvních dnech života pouze vodu a kukuřičný šrot.Po prvním týdnu sekáme na jemno kopřivy a sypeme šrotem.mají stále přístup k vodě.Po třech týdnech života ,když už nehrozí žádné nebezpečí ,nemoci ,již kuřata pouštíme na volnou pastvu,kde si celý den zobou co potřebují.Večer dostanou pšenici.
Chováme tedy selská kuřata (nebo-li Kalimero)
příště článek o kachnách a husách - vodní drůbež
Není tady
neříkejte mi podle reakcí že tu není zájem o farmářské produkty
Není tady
Pane Šindelko,
když si vezmete veliké rozpětí diskuze skrz celou naši zemi, bude asi těžké najít tak rychle někoho, kdo to k Vám nemá tak daleko a zrovna si pojede pro několik kuřat. Pokud opravdu prodáváte jen ze dvora, oslovte Vaši obec, okolí, např. na nástěnkách, ve zpravodajích, v rozhlase.....
Dávala jsem Vám pro pomoc s prodejem i tipy, jak prodat Vaše zboží v regionálních obchodech, ale nesetkalo se to u Vás s úspěchem.
Není tady
Ano je to tak, není to tím, že by nebyl zájem, spíše jde opravdu o koncentraci lidí v jiné oblasti, než máte rozvoz. Určitě budete mít přehled, nevíte o nějaké takové farmě jak máte vy v blízkém okolí Ostravy? Protože třeba zrovna Ostrava je mimo Váš dosah, což je škoda, nicméně je jasné, že nelze pokrýt celou republiku, to chápu.
Není tady
já osobně bych zájem měla..ale z Českých Budějovic to mám trochu daleko..a v okolí žádného farmáře neznám
Není tady
trasa Přerov Hranice ,Nový Jičín ,Příbor ,Ostrava
trasa Brno dačice jindřichův hradec České budejovice připravujeme
ono je to taky tím že spousta lidí to špatně pochopila objednávky dělají trasy je jedno kudy do prahy
Není tady
dobrý večer po celodenním uvážení odsud odcházím ,těm co chtěli zde pomoci a pomohli propagovat zejména však adminům děkuji
kdo by přesto mel zájem vite kde mě najit
přeji všem mnoho uspěchů ,zdraví štěstí v osobním životě
nashledanou Vladimir
Není tady
vlada.sindelka napsal(a):
Na shora uvedený text Vám mohu odpovědět následující jsem Farmář své výrobky si zásadně prodáváme sami,nepotřebujeme k naší práci překupníka. jestliže máte zájem o naší drůbež zjistím vám jestli nějaká naše zákaznice není ve Vaší blízkosti a drůbež by Vám přiblížila. sdělte mi prosím jak by to vyhovovalo co do vzdálenosti.
dále k dalšímu příspěvku výše nedá se vice odpovědět No Comment
Myslím, že se mýlíte, pane Šindelko, toho "překupníka" byste naopak velmi potřeboval. Prostě distributora, který by dodával vaše zboží jednotlivým zákazníkům - třeba ve své obchodní síti.
Není tady
poslední příležitost nabízíme na Velikonoční svátky jehněčí ,kůzle ,jehněčí klobásy a ovčí sýry
Není tady
vlada.sindelka napsal(a):
poslední příležitost nabízíme na Velikonoční svátky jehněčí ,kůzle ,jehněčí klobásy a ovčí sýry
lákavé, leč daleko...
Není tady