27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Nejprve trocha teorie ZNAČENÍ VAJEC
0CZ - ekologické zemědělství
1CZ - kuřata a snáka vajec volně
2CZ -chov v halách na podelstýlce ,slepice ,kuřata nevidí slunce,zelené krmivo ,krmeny chemickými směskami
3CZ- chov v klecích ,slepicím se prodluuje den svícením
Chov v halách to jsou ty slavné a prosazované levné,chemické kuřata brojlerového typu ,maso je vodnaté ,
Ted pár slov o naem chovu ,přivezeme 1 a týdenní kuřátka z líhně.Kuřata dostávají v prvních dnech ivota pouze vodu a kukuřičný rot.Po prvním týdnu sekáme na jemno kopřivy a sypeme rotem.mají stále přístup k vodě.Po třech týdnech ivota ,kdy u nehrozí ádné nebezpečí ,nemoci ,ji kuřata poutíme na volnou pastvu,kde si celý den zobou co potřebují.Večer dostanou penici.
Chováme tedy selská kuřata (nebo-li Kalimero)
přítě článek o kachnách a husách - vodní drůbe
Není tady
neříkejte mi podle reakcí e tu není zájem o farmářské produkty
Není tady
Pane indelko,
kdy si vezmete veliké rozpětí diskuze skrz celou nai zemi, bude asi těké najít tak rychle někoho, kdo to k Vám nemá tak daleko a zrovna si pojede pro několik kuřat. Pokud opravdu prodáváte jen ze dvora, oslovte Vai obec, okolí, např. na nástěnkách, ve zpravodajích, v rozhlase.....
Dávala jsem Vám pro pomoc s prodejem i tipy, jak prodat Vae zboí v regionálních obchodech, ale nesetkalo se to u Vás s úspěchem.
Není tady
Ano je to tak, není to tím, e by nebyl zájem, spíe jde opravdu o koncentraci lidí v jiné oblasti, ne máte rozvoz. Určitě budete mít přehled, nevíte o nějaké takové farmě jak máte vy v blízkém okolí Ostravy? Protoe třeba zrovna Ostrava je mimo Vá dosah, co je koda, nicméně je jasné, e nelze pokrýt celou republiku, to chápu.
Není tady
já osobně bych zájem měla..ale z Českých Budějovic to mám trochu daleko..a v okolí ádného farmáře neznám
Není tady
trasa Přerov Hranice ,Nový Jičín ,Příbor ,Ostrava
trasa Brno dačice jindřichův hradec České budejovice připravujeme
ono je to taky tím e spousta lidí to patně pochopila objednávky dělají trasy je jedno kudy do prahy
Není tady
dobrý večer po celodenním uváení odsud odcházím ,těm co chtěli zde pomoci a pomohli propagovat zejména vak adminům děkuji
kdo by přesto mel zájem vite kde mě najit
přeji vem mnoho uspěchů ,zdraví těstí v osobním ivotě
nashledanou Vladimir
Není tady
vlada.sindelka napsal(a):
Na shora uvedený text Vám mohu odpovědět následující jsem Farmář své výrobky si zásadně prodáváme sami,nepotřebujeme k naí práci překupníka. jestlie máte zájem o naí drůbe zjistím vám jestli nějaká nae zákaznice není ve Vaí blízkosti a drůbe by Vám přiblíila. sdělte mi prosím jak by to vyhovovalo co do vzdálenosti.
dále k dalímu příspěvku výe nedá se vice odpovědět No Comment
Myslím, e se mýlíte, pane indelko, toho "překupníka" byste naopak velmi potřeboval. Prostě distributora, který by dodával vae zboí jednotlivým zákazníkům - třeba ve své obchodní síti.
Není tady
poslední příleitost nabízíme na Velikonoční svátky jehněčí ,kůzle ,jehněčí klobásy a ovčí sýry
Není tady
vlada.sindelka napsal(a):
poslední příleitost nabízíme na Velikonoční svátky jehněčí ,kůzle ,jehněčí klobásy a ovčí sýry
lákavé, leč daleko...
Není tady