6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dovoluji si vám nabídnouti vykrmenou domácí drůbe : kuře kachna husa ,domácí vejce, perlička od září králík
Vekeré informace najdete prosím na Facebooku.
Drůbe je chlazená s droby uvnitř ručně kubaná
kuře 1kg 100,- CZK
kachna 135,- CZK
husa 170,-CZK
perlička 1 ks 360 ,-CZK
vejce domácí 3,50,-CZK
vejce perlička 10 ,- CZK
králík 1 kg 150,-CZK
Dodávky objednávek zaváime nad 6 000 ,-CZK zdarma po celé trase
jeliko bylo patně pochopeno vysvětlím ,kdy bude objednávka pro 1 . osobu za 1,500,- a bude 5 x zákazník po celé trase je doprava ZDARMA .pod 2000,- CZK a jeden zákazník platí dopravu
jinak po trase Přerov, Vykov , Brno, Pelhřimov ,Vlaim, Beneov, Praha
II.Přerov, Olomouc, Hradec Králové, Pardubice , Kolín, Praha
dále trasy dle objednávek
Vekerá drůbe bude k dispozici od června,července
Objednávky a dotazy na email smazáno
Pro oblast Moravy zaváíme dle objednávek
Objednávky přijímáme té na srpen září,říjen listopad,prosinec 2013
Upravil(a) vlada.sindelka (11. 2. 2013 19:37)
Není tady
Nabídku nevyuiju, mám u svého dodavatele, ale je super, e se takové věci rozjídí. A se daří a zákazníků přibývá
Není tady
To je hezké. Ale kdy si chci zde vyměnit zkuenosti např. kde se dá něco sehnat na internetu nebo kam se jít ostříhat, tak hned je to dané jako nepovolená reklama.... Kde spí ti, co to hlídají jindy tak ohnivě?
Není tady
Jojo, nepovolená reklama to bude
Není tady
Větinou tyhle spamy hlídám, ale tentokrát to nenahlásím, protoe je to pro mě důleité téma. Málo kde se dá najít, kde koupit kvalitní maso bez hormonů a obrovského stresu.
Na Liberecku mám jen monost koupit chlazené bio kuře za 175 Kč/kg a to mi přijde u docela mimo realitu.
Upravil(a) Tulipánka (10. 2. 2013 11:19)
Není tady
Vekerá drůbe je chována volně na podhorských pastvinách na úpatí Hostýnských vrchů .Krmíme přírodními krmivy ( pastva penice kukuřičný peniční rot pečivo) Vodní drůbe má celodenní přístup k vodě. Pří poráce nejsou zvířata stresována a tím je i maso kvalitní
Kuřata dosahují váhy v kuchyňské přípravě od 1,7 a 2,5 kg ve stáří 80 dnů,kachny od 3 do 3,5 kg ,husy od 4 do 5 kg
perlička 2 a 2,5 kg.Vejce dodáváme v balení po 10 a 30 ks ,perličky 6 ks
Není tady
to jsem fakt nečekal návtěvnost 307 x
vl
Není tady
Take mam u nas sveho dodavatele,ale kure pod 2.5 kila nejde takze malo kdy to koupime
Není tady
eremuruss napsal(a):
Take mam u nas sveho dodavatele,ale kure pod 2.5 kila nejde takze malo kdy to koupime
take jestli mi dovolíte reagovat ,zřejmě jste koupili brojlerové kuře, ano tyto kuřata mají od 1,2 do 1,7 kg ,ale já chovám selské kuře rozdíl je samozřejmě v kvalitě masa. Nae kuře má na prsou výku masa 4 a 5 cm.Maso je avnaté
i při pečení jestli mohu poznamenat kuře celý den se pasoucí krmené kopřivami je rozdíl jak ve vejci tak v masu .
Samozřejmě nikoho nenutím jen jsem si dovolil nabídnouti
podívejte se prosím na foto na Facebooku jsou tu fotky v ivém i v pečeném stavu prodejzedvora1
vl.
Není tady
2. REKLAMA
2.1. Spam. Není dovoleno zahlcovat diskuze spamem, nevyádanou a/nebo skrytou reklamou, odkazem na webové stránky ani uváděním emailu nebo dalích obchodních údajů. Výslovně je zakázáno nabízet k prodeji léky veho druhu včetně antikoncepce.
2.2. Odkazy. V příspěvcích je mono uvádět odkazy na jiné webové stránky, pokud je to přímo spojeno s diskutovaným tématem a současně se nejedná o spam či nevyádanou a/nebo skrytou reklamu. Spam a příspěvky komerčního charakteru budou smazány.
2.3. Skrytá reklama. Za nevyádanou a/nebo skrytou reklamu či spam se povauje i opakované uvádění odkazů na webové adresy nebo jiných kontaktních údajů ve vícero příspěvcích.
2.4. Sankce. Poruení těchto pravidel bude sankcionováno zákazem přístupu na Fóra na určitou dobu, při opakovaném poruení pravidel trvale.
2.5. Osobní údaje. Pro uvádění soukromých mailů a dalích osobních údajů (telefon, adresa) pouívejte formát dvoustranné komunikace "Soukromé zprávy" nebo soukromý email.
2.6. Monosti reklamy. Ohledně monosti reklamy a propagace na fórech kontaktujte majitele Babinet.cz na info@babinet.cz.
Není tady
skoro u400
Není tady
měla jsem monost teď koupit kuřata z domácího chovu a je to fakt chuově někde jinde..
Není tady
děkuji velmi potěilo
Není tady
jíme zdravě nebo nejime????? polský kuřata
Upravil(a) vlada.sindelka (11. 2. 2013 10:22)
Není tady
Váení nevěřím e tu není zájem o zdravé potraviny z Česka. a tak jetě počkám. Drůbe se musí objednat ,vykrmit ,okubat. z tohoto důvodu jsem Vás oslovil i kdy se neznáme:)
Není tady
by by někoho nabídka zaujala, netýká se ho trasa, na které se rozváí..nebo i týká, ale nemůe se dovolit koupit maso do zásoby buď z finančních důvodů, nebo z nedostatku místa v mrazáku..
Není tady
Je upravena první zpráva kvůli nejasnostem a dotazům
vl.
Není tady
byl jsem vyzván abych tu odpovídal na otázky ,mohu Vám představit plemena která chovám ,poradit s pěstováním zeleniny ,péče a o zaloení jezírka rady a opravy domu atd
tak vzhůru na otázky
Není tady
Jeliko téma jako takové se nám zdá v dnení době více ne potřebné, neb afér s nekvalitními potravinami stále přibývá, a k mé velké radosti na straně druhé rovně přibývají i tzv. farmářské trhy, oslovila jsem dnes pana Vladimíra, zda by tady s námi nechtěl diskutovat o vem, co se tohoto (a pochopitelně nejen tohoto tématu) týče. Souhlasil a tak nezbývá ne doufat, e se mu tady u nás bude líbit a e témat, které vás zajímají bude dost. Vdy jídlo je základ a je třeba u ukázat, e nám není jedno, co jíme.
Není tady
Tak me vcera prekvapilo,ze u nas v albertu stoji kilo kurete 79,90 kc a farmarske kure v obchudku u kamarady stoji kilo 68 kc.Takze za me,uz kure v albertu nekoupim.To si radci to farmarske kure rozpulim a upecu jenom pulku,protoze jsou dost velke okolo 2.5 kila.
Není tady
zeptejte se kamarádky jaké plemeno drůbee je kuře ,které Vám prodá za 68 kč/kg.Jestlie Vám odpoví e brojler,tak toto plemeno drůbee je průmyslové nevhodné k pastevnímu chovu ,U tohoto druhu nedosáhnete at děláte co děláte porákové váhy okolo 1,6kg v ivém stavu.Tyto kuřata jsou krmeny pouze průmyslovými míchanými krmivy s přísadami chemických prvků ,v genech těchto kuřat není volný pohyb a pastva.Nae kuřata jsou původem Francie, určené pro pastvu,to znamená e nemusíte krmit směskami ,pouze večer obilninou .tím e drůbe má k dispozici pastviny o rozloze 2 x 4000m2 a volný pohyb je jejich maso vyzrálejí ,křechčí.na záver není problém pro vás porazit kuře o váze 1,4 kg
ale samozřejmě Vás nenutím ,jeto Vá názor ,zkuenost a ve je otázkou nabídky a poptávky
Není tady
http://eshop.farmarsky-obchod.cz/maso-a … bezi-maso/
Tady davam odkaz odkud vozi kamaradce do obchodu kureci maso.Vcera jsem tam kupovala kureci kostry na polevku kilo 25 kc-extra jsem se jeste divala na obal do odpadku nebot jsem s toho varila vcera polevku a kureci jatra kilo za 42 kc.Kamaradky jsem se ptala za kolik tam maji kure rekla me,ze za 68 kc.Jelikoz ho nemeli v obchode nemohla jsem se osobne kouknot na cenu.Zavoz maji vzdy ve ctvrtek a lide to skupuji po krabicich.Takze kure je pouze na objednavku .Mam ho objednane.
Na objednavku jsou i kachny a husy.Cenu nevim.Vim jen,ze ona si nemuze nastavit cenu podle sebe.Dostava s toho provizi.Vice jsem se o toto nezajimala.Toto kure je chutove velice dobre,ale jelikoz jak jsem psala kure je moc velke a tak celkove ten kus vyjde draz nez vysel u nas v albertu kde pred pul rokem take stalo kure 68 za kilo.Takze jsem ho radeji kupovala tam.
Upravil(a) eremuruss (12. 2. 2013 9:01)
Není tady
Pane indelko,
neuvaoval jste o tom, e oslovíte regionální obchody v různých městech s nabídkou dovozu Vaich kuřat? V poslední době se více a více malých ivnostníků zaměřuje právě na prodej regionálních produktů a domácích produktů, aby se odliili sortimentem od supermarketů, kterým cenou ani nabídkou nemohou konkurovat. Dalo by se třeba domluvit s dalím dodavatelem, který obchůdky zaváí, e se staví po cestě u Vás a obchody zaveze.
Nevím, zda je to moné, ale třeba ano ....
Třeba tady na Liberecku by to bylo hodně potřebné.
Není tady
Na shora uvedený text Vám mohu odpovědět následující jsem Farmář své výrobky si zásadně prodáváme sami,nepotřebujeme k naí práci překupníka. jestlie máte zájem o naí drůbe zjistím vám jestli nějaká nae zákaznice není ve Vaí blízkosti a drůbe by Vám přiblíila. sdělte mi prosím jak by to vyhovovalo co do vzdálenosti.
dále k dalímu příspěvku výe nedá se vice odpovědět No Comment
Není tady