1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Dostala jsem dnes předepsaný lék Gutron na extrémně nízký tlak. Několik kardiologů mi ho nejdříve vůbec nechtělo předepsat. Nakonec jsem nala jednoho, který mi ho dal, ale také se mu nejdříve vůbec nechtělo. Kdy jsem si ho pak vyzvedávala v lékárně, lékárnice o něm mluvila jako o něčem super-hyper-mega patném a nezdravém, co bych pokud mono vůbec neměla uívat.
Dost mě to děsí - proč je Gutron tak demonizován? Koukala jsem na vedlejí účinky do příbalového letáku a nepřipadá mi, e by to mělo nějaké strané vedlejí účinky - to i Ibalgin má vedlejích účinků více. Léta jsem uívala antidepresiva a vedle neádoucích účinků těch AD mi vedlejí účinky Gutronu připadají jako procházka růovým sadem.
Mám ten Gutron začít uívat? Mám opravdu závané problémy s tlakem, pravidelně omdlívám, a solení, káva a pravidelný pohyb moc nepomáhají, ale zase si tím Gutronem nechci zhuntovat tělo.
Není tady