29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
skoro kazdu hodinu alebo kazde dve hodiny chodim mocit,som nachladnuta?mam cukrovku?alebo tehotna?menstr mi meska 3 dni ale to sa mi stava pravidelne.budem vdacna za kazdu odpoved papa
Buďto jsi nachladnutá, nebo těhotná, nebo máš cukrovku, nebo nemocné ledviny, nebo pokles dělohy a ta ti tlačí na močák, nebo zánět močového měchýře, nebo.... já nemůžu uvěřit, že je tohle vážný dotaz pro lidi co tě v životě neviděli, to musíš jít k lékaří, to je jediná možná odpověď snad!
Hele že je to taky dotaz z těch vtípků a já jsem to nepochopila a skočila na to???
Upravil(a) Bety (6. 3. 2006 21:52)
Není tady
Takhle často já lítám na malou celý svůj život :-( Taky nevím proč, čím to je. Nachlazením to teda asi nebude (u mě).
Není tady
Kira - běž k lékaři. Nejlépe s lahvičkou s ranní močí, aby mohl udělat rozbor, jestli nemáš zánět močových cest.
Není tady
Já taky chodím často,někdy každou hodinu,někdy za dvě a považuji to u sebe za normální,že na každém výletě všichni chodili po památkách a já hledala záchodky.Tohle trvá co moje paměť sahá asi 35 let zpět do 1.třídy.Nemám žádnou nemoc,tak nevím.
Není tady