6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Naivně jsem si myslela, e u to víckrát neudělá.
Není tady
Jo Majko, lidi jsou různý....
Není tady
Dámy, to ale přece nemusí být zrovna Estela.
Proč myslíte, e nick Cornela zaloil (-a) nick Estela?
Není tady
xxxx napsal(a):
estelo doly ti prachy? zase chce aby se tu kvuli tobě lidi svlékali, fotili se nazí a donesli ti výtěek sbírky domů? A litovali tě? To si fakt nepamatuje, e si tu kdysi byla? Jestli ne, tak si opravdu magor ve třetím stádiu. Kdo s čím zachází s tím i schází
A se za tím skrývá kdokoli, nevimla jsem si za éry Estely, e by nutila lidi se svlíkat...
Čím nechci urazit holky, které celou akci podnikaly, taky mám doma 3 kalendáře.
Ale jak jsem to sledovala, tak si celou akci uily ,moc jim to tam sluelo a jetě měly dobrý pocit z dobrého skutku.
Co bylo dál, to nekomentuji...
Není tady
Jessika napsal(a):
Proč myslíte, e nick Cornela zaloil (-a) nick Estela?
Cituji Cornelu: Aha, tady u jsem kdysi byla. To je vlastně ta partička Roman a spol. To byla ta jedna z nejpovedenějích. U jsem doma.
Asi sis nečetla odkazy Andrey.
Není tady
Eva. napsal(a):
Jessika napsal(a):
Proč myslíte, e nick Cornela zaloil (-a) nick Estela?Cituji Cornelu: Aha, tady u jsem kdysi byla. To je vlastně ta partička Roman a spol. To byla ta jedna z nejpovedenějích. U jsem doma.
Asi sis nečetla odkazy Andrey.
Ale četla.
Ale kdy budu psát za někoho jiného, tak se samořejmě taky přiznám, e to jsem já (někdo jiný)...
Není tady
Jedna z mnou kopírovaných vět vypovídá hodně. Ale to je jedno. Mysli si, co chce.
Není tady
Eva. napsal(a):
Jedna z mnou kopírovaných vět vypovídá hodně. Ale to je jedno. Mysli si, co chce.
Díky
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Moná by nekodilo si z ní také udělat dobrý den . Ale na to je tuím u pozdě
Neblbni Tuli, proč si z někoho utahovat. Jako aby to bylo fifty fifty. To snad ne.
Andrej - já bych Cornelu blokla a tohle vlákno zruila.
Není tady
jene kdy jí blokne, u nám nepoví, co jí k tomu vede.. ne, e bych si myslela, e to udělá, moná to sama neví
Není tady
dusička napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Neblbni Tuli, proč si z někoho utahovat. Jako aby to bylo fifty fifty. To snad ne.
Já bych nic neruila,nikdy bych nevěřila,e se toto můe stát.Nechala bych to jako ponaučení,aby si lidi dávali víc pozor,ale samozřejmě není to na mě,abych něco rozhodovala.
Není tady
dusička napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Dui,
to byla přeci sranda
Není tady
Tulipánka napsal(a):
dusička napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Andrej - já bych Cornelu blokla a tohle vlákno zruila.Dui,
to byla přeci sranda
Promiň
jen mi to jako sranda nepřipadá.
Není tady
xxxx napsal(a):
eremuruss napsal(a):
laminanonte napsal(a):
ani si nepamatuje, kam vude to píe..
taky nechápu, co ji k tomu vede..nuda, v reálném světě je nezajímavá, tak se snaí získat pozornost tímto způsobem
nebo chce z lidí tahat peníze, v prvním případě tu na ní byla sbírka, ne?
Nedával tu na ní někdo trestní oznámení? myslím e jo..tím spí nechápuDelal se tu pro ni kalendar,ani nevim jestli se dodelal,byla vcas odhalena.Ta zenska je blazen.
dodělal se, viděla jsem ho, pěkně si tu z holek vystřelila a dotáhla to a do konce, kdy přijímala finanční dary a nechala se i navtěvovat a pak to nejak prasklo, e se vyhýbala dalímu kontaktu. Přestala být opatrná a zneuila lidské solidarity. Tenkrát jsem tu psala, e té její pohádce nevěřím, e to přehání, popisovala tu jak se někde podělala, lidi jí tu litovali, já jsem napsala, e je to komedie a vymylené a málem mě tu serali, bylo mi vyčítáno jak jsem necitelná. Zjevně je ale zakladatelka vlákna fakt imbecilní, kdy to zapomněla a je tu se stejnou báchorkou zase. Nejspí fetuje...
O peníze jsem se nikdy neprosila, i jsem finanční dary odmítala, ale stejnak mi je cpaly. No zapomněla jsem, vdy to je ji pár let a já toho mám více, i mistrová se někdy utne. Z kalendáře jsem snad ani ádné praulky neviděla a ani vidět nechtěla. Ty skončily u někoho úplně jiného. Hádám e ho nebo spíe je dobře znáte. Asi nějaká bouda v boudě. Take v tomto se mýlí.
Není tady
Eva. napsal(a):
Cornela napsal(a):
Aha, tady u jsem kdysi byla. To je vlastně ta partička Roman a spol. To byla ta jedna z nejpovedenějích. U jsem doma. A jak se vlastně tedy aspoň máte?
e ti není ani trochu hanba. Zase chce z někoho tahat peníze?
Majkofa já ti přece docela často říkala, e nic nechci, tak si naráz nestěuj.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Cornela napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=26273
Aha, tady u jsem kdysi byla. To je vlastně ta partička Roman a spol. To byla ta jedna z nejpovedenějích. U jsem doma. A jak se vlastně tedy aspoň máte?
Máme se fajn, Káčo ... vlastně bychom ti měly poděkovat, e se díky tobě utvořila parta bezva lidí ... to za sebe - dík
A jak se má ty? Asi né moc dobře ... dostat 2x za 5 let AIDS není moc terno ... no tak se dr
Tak to je fajn. Ty jsi z Brna, e si nějak vzpomínám.
Jo kdyby jenom 2x. Ale mám se jinak dobře. Děkuji za přáníčko.
Není tady
Opravdu ti není ani troku hanba se tady znovu objevit a znovu s tím samým? Proč to dělá?
Není tady
Cornelo, alias dalí nicky, vysvětli mi prosím, proč to dělá? K čemu ti to je? Nebojí se? Jsi natolik statečná, abys nám tady odpověděla PROČ?
Není tady
Válka zrcadel, tak nějak se to jmenuje.
Není tady
Zdá se, e se tu někdo nudí a potřebuje trochu vířit Ta dikce mi někoho velmi připomíná - a Estela to nebude
Není tady
Nenene, Estela bola nápaditá, tá si vymyslela celý denník - pre tú bolo vymýžanie vežké percento rozkoe z celej veci. Toto skopčil niekto jednoduchí a lenivejí.
Není tady
Ta dikce mi někoho velmi připomíná - a Estela to nebude
Tříkrát fuj, fuj, fuj... má na mysli růovoučký ty.. ehm... králíčky?
Není tady
Králíčky ne, spí srdíčka
Kadopádně, pokud je to Estela, bude stoprocentně vědět, kde jsme se nečekaně my dvě setkaly
Není tady
Si ji můeme vyzkouet.
Mezi mnou a jí se také přihodily věci, o podrobnostech kterých vím jen já a ona.
Není tady