18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petr100 napsal(a):
Cornela napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=26273
Aha, tady u jsem kdysi byla. To je vlastně ta partička Roman a spol. To byla ta jedna z nejpovedenějích. U jsem doma. A jak se vlastně tedy aspoň máte?
Najdi si chlapa, leze tě to na mozek.
Petře fakt výstiné.
Bohuel, to k smíchu moc není. Taky si ji pamatuji, jak ji vichni litovali a chtěli pomoci.
Není tady
Nelo, nejen e chtěli pomoci, ale osobně a nezitně také pomáhali, o to je to celé smutnějí. Je to naprosté zneuití lidské solidarity. Je to podvod hraničící s trestným činem svým rozsahem.
"Drahá" Cornelo, Estel, Katko (a dalí a dalí) tak co, je v Tobě tolik odvahy, aby ses zde postavila a řekla, proč to dělá? Pochybuju.
Není tady
Moná energetický, citový a finanční upír...
Není tady
No to je mazec Andrejko, díky mně to sice přilo povědomé psaní, ale tys ji odhalila rychle, co je dobře.
Erem, já se s ní setkala taky a nejen já - řada lidí. Můu tě ujistit, e je opravdu skvostná hérečka....nakonec moná koda talentu Ta holka byla schopna dlouhodobě předstírat, e je jí děsná zima samou nemocí a pařit se vprostřed léta v péřovce - například. e nemůe chodit, e je jí zle. Je to bohuel velmi talentovaná mrcha.....
Já osobně jsem z ní měla podivný pocit - ale to člověk přesně neví, jestli z něj nemluví předsudky vůči HIV nemocnému, nebo lenost....a takové mylenky zahání
Estelo, můu tě ovem ujistit, e tvoje působení nám nezanechalo ádné rámy na dui, jen trochu toho poučení, e je někdy lépe důvěřovat svému aludku, ne svým očím.
A proč to dělá, to nám nejspíe neřekne - ona ta motivace bude asi pěkně zapáchat.
Není tady
Cornela napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Aha, tady u jsem kdysi byla. To je vlastně ta partička Roman a spol. To byla ta jedna z nejpovedenějích. U jsem doma. A jak se vlastně tedy aspoň máte?
Neznala jsem tvůj příběh,nejdřív jsem si myslela,e potřebuje pomoc psychiatra,ale tahle reakce mi připadá zlá,cynická,jako by ses vysmívala těm,co ti pomáhali.Je mi tě líto děvče
Není tady
Je to opravdu ona? Estela = Cornela? Jestli ano, tak je to obrovská drzost, jetě si dá podobně znějící přezdívku, vlákno nazve stejně, úvodní příspěvek je totoný... Kdyby aspoň toto pozměnila. Z takových lidí jako je Cornela, je mi zle. Je to hyenismus první třídy.
Není tady
To je ale k hyenám nespravedlivý, Vilemíno!
Taonato - tak musí být cynik, ejo, to by to jinak nedělala. Podle mně ji právě tohle těí, e to lidem natře, nebo jim ublíí.
Jene to záleí i na příjemnci - proto jsem zdůrazňovala, e se jí to vdycky nepovede.
Líto mi jí není - potřebovala by pořádně na pr.el. Líto mi je jejího talentu a zmarněných příleitostí a zkunďabenýho ivota, to ano.
Není tady
Mmch, Estelo, "nae partička" se má skvěle, děkujeme za optání a kdy se náhodou někdo skvěle nemá, tak máme jeden druhého.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Taonato - tak musí být cynik, ejo, to by to jinak nedělala. Podle mně ji právě tohle těí, e to lidem natře, nebo jim ublíí.
Jene to záleí i na příjemnci - proto jsem zdůrazňovala, e se jí to vdycky nepovede.
Líto mi jí není - potřebovala by pořádně na pr.el. Líto mi je jejího talentu a zmarněných příleitostí a zkunďabenýho ivota, to ano.
Já si myslím,e pokud tohle člověk dokáe,e mu muselo být hodně ublíeno,proto ta lítost.Moná se ale pletu,nevím neznám takového člověka,ale ádný jsme se nenarodil zlý,to ale nemění nic na tom,e zlá je.
Není tady
Mmch, Estelo, "nae partička" se má skvěle, děkujeme za optání a kdy se náhodou někdo skvěle nemá, tak máme jeden druhého.
Není tady
musí být cynik, ejo, to by to jinak nedělala
Nebo anetickej psychopat... abych si stříhla aspoň jednu blitzdiagnózu vod stolu
Jen mě mate, e si nepamatuje nebo nepíe, kde u to zkouela... vodhalení - a kór takhle rychlý - není v jejím zájmu.
Není tady
Helčo, oni ji u asi vude znají jako falenej pětník a nikde u nezaberou......to pak jedna propadne i panice
Není tady
taonata napsal(a):
Líto mi jí není - potřebovala by pořádně na pr.el. Líto mi je jejího talentu a zmarněných příleitostí a zkunďabenýho ivota, to ano.Já si myslím,e pokud tohle člověk dokáe,e mu muselo být hodně ublíeno,proto ta lítost.Moná se ale pletu,nevím neznám takového člověka,ale ádný jsme se nenarodil zlý,to ale nemění nic na tom,e zlá je.
Jo a líbí se mi ten zkunďabený ivot,to neznám.
Není tady
V tom případě je houby hérečka... taková by se fofrem přeupačila do jinýho vobjektu charity, nemyslí?
Není tady
To je hergot pravda No, je to prostě herečka jedný role.
Není tady
To ví Heli, ono těch větích diskuzních fór zaměřených pro eny zas a tolik na internetu není a ona je u vude prostě profláklá. A taky za těch 5 let jsme se krapet změnili, jsme barevnějí, a to jednoho zmate Ale jinak mě taky překvapilo, e na mě reagovala tak, jak reagovala a dělala se blbá.
Není tady
No, je to prostě herečka jedný role.
Jasně... a moná e ani není její autorkou...
e jí někdy někdo napsal tuhle roli "na tělo" a ona sama tu postavu ani scénář přepsat nedovede.
reagovala tak, jak reagovala a dělala se blbá
Andrejko, mě to spí přijde, jako by se pokouela udělat blbečka z tebe (nic ve zlým) - takový "zkusím to, třeba ji zmátnu".
Není tady
Zajímá mě, proč to dělá a jestli si to vůbec naplno uvědomuje, co dělá.
Není tady
helena napsal(a):
reagovala tak, jak reagovala a dělala se blbá
Andrejko, mě to spí přijde, jako by se pokouela udělat blbečka z tebe (nic ve zlým) - takový "zkusím to, třeba ji zmátnu".
Já vím Heli, taky mě to včera napadlo (je krásně vidět, e jsem neměla snahu jí potopit, jen jsem "naznačovala", nu bohuel, chtěla to jinak. Problém je v tom, e mě holka podcenila, ona neví, e to tady znám jak svoje boty, natrefila na tu nepravou holt.
Upřímně říkám, e mě i napadlo, e si jen někdo hraje a vydává se za ní, ale podle popisu na skuhracím, jak jí je zima a blablabla, navíc ten nový nick je mi povědomý (přece jen je to pár let) .... kdyby se mi chtělo, tak zapátrám na netu...ale upřímně, nemám chu se jí zabývat. Myslím na ty opravdu těce nemocné lidi (je to pár let, co mi zemřel můj nejlepí kamarád ve věku 31 let na rakovinu, po sobě zanechal malé děti), a tak chtěl ít... a pak se taky objeví někdo takový a tak neskutečně hnusným způsobem si zahrává, e prostě nemám slov.
Není tady
helena napsal(a):
No, je to prostě herečka jedný role.
Jasně... a moná e ani není její autorkou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
e jí někdy někdo napsal tuhle roli "na tělo" a ona sama tu postavu ani scénář přepsat nedovede.
To je asi pravda bohuel to v mých očích není omluva......
Není tady
Ta slečna nebo paní je nemocná, ale na hlavu. Potřebovala by psychiatra.
Není tady
Cornela napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Máme se fajn, Káčo ... vlastně bychom ti měly poděkovat, e se díky tobě utvořila parta bezva lidí ... to za sebe - dík
A jak se má ty? Asi né moc dobře ... dostat 2x za 5 let AIDS není moc terno ... no tak se dr
Není tady
tak neskutečně hnusným způsobem si zahrává...
bohuel to v mých očích není omluva
Nojo, děvečky... jene se obávám, e ona to nepochopí, protoe na to prostě nemá.
Tyhle kategorie ne e by byly pod její rozliovací schopnost - ty ona vůbec nezná a kdy se s nima potká, prostě jim neporozumí.
Co taky není omluva, samozřejmě. Ani pochopení. Jen snaha o suchý popis.
Není tady
A tak to ví e ne....my jsme si to tak říkaly spí pro sebe, ne pro Estelu
Není tady
Tenkrát to lo celkem mimo mně, ale hezky si holka zadělala...... Estelo ty se jednoho krásnýho dne bude divit ..... tohohle nebo jinýho ivota....
Není tady