Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 5. 2. 2013 11:21

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nevyléčitelná nemoc, co dělat?

Petr100 napsal(a):

Cornela napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=26273

Aha, tady už jsem kdysi byla. To je vlastně ta partička Roman a spol. To byla ta jedna z nejpovedenějších. Už jsem doma. A jak se vlastně tedy aspoň máte?

Najdi si chlapa, leze tě to na mozek.

Petře fakt výstižné. big_smile 
Bohužel, to k smíchu moc není. Taky si ji pamatuji, jak ji všichni litovali a chtěli pomoci.sad

"Člověk si uvědomí, že byl šastný, až už je to pryč."

Není tady

#27 5. 2. 2013 11:36

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Nelo, nejen že chtěli pomoci, ale osobně a nezištně také pomáhali, o to je to celé smutnější. Je to naprosté zneužití lidské solidarity. Je to podvod hraničící s trestným činem svým rozsahem.

"Drahá" Cornelo, Estel, Katko (a další a další) tak co, je v Tobě tolik odvahy, aby ses zde postavila a řekla, proč to děláš? Pochybuju.

Není tady

#28 5. 2. 2013 11:54

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Možná energetický, citový a finanční upír...

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#29 5. 2. 2013 11:57

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

No to je mazec va Andrejko, díky pussa mně to sice přišlo povědomé psaní, ale tys ji odhalila rychle, což je dobře.
Erem, já se s ní setkala taky a nejen já - řada lidí. Můžu tě ujistit, že je opravdu skvostná hérečka....nakonec možná škoda talentu roll Ta holka byla schopna dlouhodobě předstírat, že je jí děsná zima samou nemocí a pařit se vprostřed léta v péřovce - například. Že nemůže chodit, že je jí zle. Je to bohužel velmi talentovaná mrcha.....
Já osobně jsem z ní měla podivný pocit - ale to člověk přesně neví, jestli z něj nemluví předsudky vůči HIV nemocnému, nebo lenost....a takové myšlenky zahání smile
Estelo, můžu tě ovšem ujistit, že tvoje působení nám nezanechalo žádné šrámy na duši, jen trochu toho poučení, že je někdy lépe důvěřovat svému žaludku, než svým očím.
A proč to dělá, to nám nejspíše neřekne - ona ta motivace bude asi pěkně zapáchat.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#30 5. 2. 2013 11:59

taonata
♥♥♥♥♥♥-

Cornela napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

Aha, tady už jsem kdysi byla. To je vlastně ta partička Roman a spol. To byla ta jedna z nejpovedenějších. Už jsem doma. A jak se vlastně tedy aspoň máte?

Neznala jsem tvůj příběh,nejdřív jsem si myslela,že potřebuješ pomoc psychiatra,ale tahle reakce mi připadá zlá,cynická,jako by ses vysmívala těm,co ti pomáhali.Je mi tě líto děvčegrater

Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

#31 5. 2. 2013 12:01

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Je to opravdu ona? Estela = Cornela? Jestli ano, tak je to obrovská drzost, ještě si dá podobně znějící přezdívku, vlákno nazve stejně, úvodní příspěvek je totožný... Kdyby aspoň toto pozměnila. Z takových lidí jako je Cornela, je mi zle. Je to hyenismus první třídy.

Není tady

#32 5. 2. 2013 12:17

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

To je ale k hyenám nespravedlivý, Vilemíno! wink
Taonato - tak musí být cynik, žejo, to by to jinak nedělala. Podle mně ji právě tohle těší, že to lidem natře, nebo jim ublíží.
Jenže to záleží i na příjemnci - proto jsem zdůrazňovala, že se jí to vždycky nepovede. smile
Líto mi jí není - potřebovala by pořádně na pr.el. Líto mi je jejího talentu a zmarněných příležitostí a zkunďabenýho života, to ano.

Není tady

#33 5. 2. 2013 12:29

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Mmch, Estelo, "naše partička" se má skvěle, děkujeme za optání wink a když se náhodou někdo skvěle nemá, tak máme jeden druhého.

Není tady

#34 5. 2. 2013 12:31

taonata
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Taonato - tak musí být cynik, žejo, to by to jinak nedělala. Podle mně ji právě tohle těší, že to lidem natře, nebo jim ublíží.
Jenže to záleží i na příjemnci - proto jsem zdůrazňovala, že se jí to vždycky nepovede. smile
Líto mi jí není - potřebovala by pořádně na pr.el. Líto mi je jejího talentu a zmarněných příležitostí a zkunďabenýho života, to ano.

Já si myslím,že pokud tohle člověk dokáže,že mu muselo být hodně ublíženo,proto ta lítost.Možná se ale pletu,nevím neznám takového člověka,ale žádný jsme se nenarodil zlý,to ale nemění nic na tom,že zlá je.

Není tady

#35 5. 2. 2013 12:33

taonata
♥♥♥♥♥♥-

tummenupp

Mmch, Estelo, "naše partička" se má skvěle, děkujeme za optání wink a když se náhodou někdo skvěle nemá, tak máme jeden druhého.

Není tady

#36 5. 2. 2013 12:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

musí být cynik, žejo, to by to jinak nedělala
Nebo anetickej psychopat... abych si stříhla aspoň jednu blitzdiagnózu vod stolu http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Jen mě mate, že si nepamatuje nebo nepíše, kde už to zkoušela... vodhalení - a kór takhle rychlý - není v jejím zájmu.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#37 5. 2. 2013 12:37

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Helčo, oni ji už asi všude znají jako falešnej pětník a nikde už nezaberou......to pak jedna propadne i panice cool

Není tady

#38 5. 2. 2013 12:38

taonata
♥♥♥♥♥♥-

taonata napsal(a):

Já si myslím,že pokud tohle člověk dokáže,že mu muselo být hodně ublíženo,proto ta lítost.Možná se ale pletu,nevím neznám takového člověka,ale žádný jsme se nenarodil zlý,to ale nemění nic na tom,že zlá je.

Jo a líbí se mi ten zkunďabený život,to neznám.big_smile

Není tady

#39 5. 2. 2013 12:39

helena
♥♥♥♥♥♥♥

V tom případě je houby hérečka... taková by se fofrem přešupačila do jinýho vobjektu charity, nemyslíš?

Není tady

#40 5. 2. 2013 12:40

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

To je hergot pravda lol No, je to prostě herečka jedný role.

Není tady

#41 5. 2. 2013 12:40

AndreaP.
Administrátor

To víš Heli, ono těch větších diskuzních fór zaměřených pro ženy zas až tolik na internetu není a ona je už všude prostě profláklá. A taky za těch 5 let jsme se krapet změnili, jsme barevnější, a to jednoho zmate big_smile Ale jinak mě taky překvapilo, že na mě reagovala tak, jak reagovala a dělala se blbá.

Není tady

#42 5. 2. 2013 12:47

helena
♥♥♥♥♥♥♥

No, je to prostě herečka jedný role.
Jasně... a možná že ani není její autorkou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Že jí někdy někdo napsal tuhle roli "na tělo" a ona sama tu postavu ani scénář přepsat nedovede.

reagovala tak, jak reagovala a dělala se blbá
Andrejko, mě to spíš přijde, jako by se pokoušela udělat blbečka z tebe (nic ve zlým) - takový "zkusím to, třeba ji zmátnu".

Není tady

#43 5. 2. 2013 12:49

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Zajímá mě, proč to dělá a jestli si to vůbec naplno uvědomuje, co dělá.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#44 5. 2. 2013 13:05

AndreaP.
Administrátor

helena napsal(a):

reagovala tak, jak reagovala a dělala se blbá
Andrejko, mě to spíš přijde, jako by se pokoušela udělat blbečka z tebe (nic ve zlým) - takový "zkusím to, třeba ji zmátnu".

big_smile Já vím Heli, taky mě to včera napadlo (je krásně vidět, že jsem neměla snahu jí potopit, jen jsem "naznačovala", nu bohužel, chtěla to jinak. Problém je v tom, že mě holka podcenila, ona neví, že to tady znám jak svoje boty, natrefila na tu nepravou holt.

Upřímně říkám, že mě i napadlo, že si jen někdo hraje a vydává se za ní, ale podle popisu na skuhracím, jak jí je zima a blablabla, navíc ten nový nick je mi povědomý (přece jen je to pár let) .... kdyby se mi chtělo, tak zapátrám na netu...ale upřímně, nemám chu se jí zabývat. Myslím na ty opravdu těžce nemocné lidi (je to pár let, co mi zemřel můj nejlepší kamarád ve věku 31 let na rakovinu, po sobě zanechal malé děti), a tak chtěl žít... a pak se taky objeví někdo takový a tak neskutečně hnusným způsobem si zahrává, že prostě nemám slov.

Není tady

#45 5. 2. 2013 13:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

No, je to prostě herečka jedný role.
Jasně... a možná že ani není její autorkou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Že jí někdy někdo napsal tuhle roli "na tělo" a ona sama tu postavu ani scénář přepsat nedovede.

To je asi pravda pussa bohužel to v mých očích není omluva......

Není tady

#46 5. 2. 2013 13:12

Kaly
♥♥♥♥♥♥-

Ta slečna nebo paní je nemocná, ale na hlavu. Potřebovala by psychiatra.

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-295336d7541c47e580859b35566058e6.png

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-e3854670bf9a70497e74d154d28b6035.png

Není tady

#47 5. 2. 2013 13:19

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Cornela napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

Máme se fajn, Káčo ... vlastně bychom ti měly poděkovat, že se díky tobě utvořila parta bezva lidí ... tož za sebe - dík smile

A jak se mᚠty? Asi né moc dobře ... dostat 2x za 5 let AIDS není moc terno ... no tak se drž vissla

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#48 5. 2. 2013 13:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

tak neskutečně hnusným způsobem si zahrává...
bohužel to v mých očích není omluva

Nojo, děvečky... jenže se obávám, že ona to nepochopí, protože na to prostě nemá.
Tyhle kategorie ne že by byly pod její rozlišovací schopnost - ty ona vůbec nezná a když se s nima potká, prostě jim neporozumí.
Což taky není omluva, samozřejmě. Ani pochopení. Jen snaha o suchý popis.

Není tady

#49 5. 2. 2013 13:27

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

A tak to víš že ne....my jsme si to tak říkaly spíš pro sebe, než pro Estelu smile

Není tady

#50 5. 2. 2013 13:37

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Tenkrát to šlo celkem mimo mně, ale hezky si holka zadělala...... Estelo ty se jednoho krásnýho dne budeš divit ..... tohohle nebo jinýho života....

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí