6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ji několik let trpím nevyléčitelnou chorobou. Ve čtvrtek mi doktor řekl, e nemoc progredovala do 3. stadia (je to poslední stádium před umíráním, smrtí)... Věděla jsem, e to přijde, je to u téhle nemoci otázka času, myslela jsem si, e jsem na to připravená, ale prostě nejsem:/. Straně moc se bojím, jsem toho plná té bezmoci, strachu... Přilo to tak rychle a těsně po Vánocích, je to straný pocit, e budou poslední. no a nejhorí je, e jsem v tom tak straně sama... Pořád uvauji, jestli to říct přátelům... Oni samo sebou vědí, e jsem nemocná, ale nevědí, e to takhle rychle postoupilo... Říct jim to? Nebo počkat, a to bude opravdu nutné? Máte někdo zkuenosti s člověkem nevyléčitelně, smrtelně nemocným? Boe, co mám dělat???
Není tady
Při ví úctě před smrtelně nemocnými lidmi, kteří bojují a nebo svůj nejtěí boj u prohráli mám jednu jedinou otázku....má to zapotřebí? Jednou to zde nestačilo?
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Při ví úctě před smrtelně nemocnými lidmi, kteří bojují a nebo svůj nejtěí boj u prohráli mám jednu jedinou otázku....má to zapotřebí? Jednou to zde nestačilo?
Jak to myslí?
Není tady
Cornela napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Jak to myslí?
Opravdu mám nahlédnout do historie serveru? Chce to?
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Cornela napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Jak to myslí?
Opravdu mám nahlédnout do historie serveru? Chce to?
Je mě patně, ale odkud se teda známe?
Není tady
Není tady
Tak to je mazec.
Andrej - klobouk dolů.Si fajn
Není tady
AndreaP. napsal(a):
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=26273
Nerozumím,to přece není moné,stejná slova, dělá si někdo legraci z tak váné věci?
Není tady
taonata napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Nerozumím,to přece není moné,stejná slova, dělá si někdo legraci z tak váné věci?
Ano, bohuel dělá. Mě akorát okuje, e zde opakovaně.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Aha, tady u jsem kdysi byla. To je vlastně ta partička Roman a spol. To byla ta jedna z nejpovedenějích. U jsem doma. A jak se vlastně tedy aspoň máte?
Není tady
AndreaP. napsal(a):
taonata napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Ano, bohuel dělá. Mě akorát okuje, e zde opakovaně.
Opravdu to nechápu,zrovna dnes zemřela moje příbuzná po dvou letech boje s rakovinou.Od chvíle co jsem se to dozvěděla,makám jak zběsilá,píu sem na Babinet,abych trochu zapomněla a teď narazím na tohle,taky jsem v oku.
Není tady
Cornela napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Aha, tady u jsem kdysi byla. To je vlastně ta partička Roman a spol. To byla ta jedna z nejpovedenějích. U jsem doma. A jak se vlastně tedy aspoň máte?
Proč to dělá?
Není tady
já si říkala, e jsem to nedávno četla slovo od slova..protoe tu někdo Estelu připomněl, tak jsem zapátrala taky
to je neuvěřitelné...takhle si zahrávat.kdo s čím zachází, tím také schází..kdybys ji Andreo neodhalila tak brzo, zajímalo by mě, s jakou diagnozou by vyrukovala tentokrát..
Není tady
Lam, její specialitou je měnit nicky, diagnózu asi nemění (i kdy kdo ví). Nechápu to a ani to nechci pochopit.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Lam, její specialitou je měnit nicky, diagnózu asi nemění (i kdy kdo ví). Nechápu to a ani to nechci pochopit.
ani si nepamatuje, kam vude to píe..
taky nechápu, co ji k tomu vede..nuda, v reálném světě je nezajímavá, tak se snaí získat pozornost tímto způsobem
nebo chce z lidí tahat peníze, v prvním případě tu na ní byla sbírka, ne?
Nedával tu na ní někdo trestní oznámení? myslím e jo..tím spí nechápu
Není tady
taonata napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
taonata napsal(a):
Nerozumím,to přece není moné,stejná slova, dělá si někdo legraci z tak váné věci?Ano, bohuel dělá. Mě akorát okuje, e zde opakovaně.
Opravdu to nechápu,zrovna dnes zemřela moje příbuzná po dvou letech boje s rakovinou.Od chvíle co jsem se to dozvěděla,makám jak zběsilá,píu sem na Babinet,abych trochu zapomněla a teď narazím na tohle,taky jsem v oku.
v tomhle případě jde o HIV, ale i tak je to nechutné
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Teda Andrej ses fakt dobra. Stejne popsano.Jako pres kopirak.Je videt,ze Estela nase diskuze cte,protoze ja ji tu pred 2 dny zminila a,uz ji tu mame.
Není tady
laminanonte napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
taky nechápu, co ji k tomu vede..nuda, v reálném světě je nezajímavá, tak se snaí získat pozornost tímto způsobem
Nedával tu na ní někdo trestní oznámení? myslím e jo..tím spí nechápu
Delal se tu pro ni kalendar,ani nevim jestli se dodelal,byla vcas odhalena.Ta zenska je blazen.
Není tady
Cornela napsal(a):
Ji několik let trpím nevyléčitelnou chorobou. Ve čtvrtek mi doktor řekl, e nemoc progredovala do 3. stadia (je to poslední stádium před umíráním, smrtí)... Věděla jsem, e to přijde, je to u téhle nemoci otázka času, myslela jsem si, e jsem na to připravená, ale prostě nejsem:/. Straně moc se bojím, jsem toho plná té bezmoci, strachu... Přilo to tak rychle a těsně po Vánocích, je to straný pocit, e budou poslední. no a nejhorí je, e jsem v tom tak straně sama... Pořád uvauji, jestli to říct přátelům... Oni samo sebou vědí, e jsem nemocná, ale nevědí, e to takhle rychle postoupilo... Říct jim to? Nebo počkat, a to bude opravdu nutné? Máte někdo zkuenosti s člověkem nevyléčitelně, smrtelně nemocným? Boe, co mám dělat???
estelo doly ti prachy? zase chce aby se tu kvuli tobě lidi svlékali, fotili se nazí a donesli ti výtěek sbírky domů? A litovali tě? To si fakt nepamatuje, e si tu kdysi byla? Jestli ne, tak si opravdu magor ve třetím stádiu. Kdo s čím zachází s tím i schází
Upravil(a) xxxx (5. 2. 2013 6:42)
Není tady
eremuruss napsal(a):
laminanonte napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Nedával tu na ní někdo trestní oznámení? myslím e jo..tím spí nechápuDelal se tu pro ni kalendar,ani nevim jestli se dodelal,byla vcas odhalena.Ta zenska je blazen.
dodělal se, viděla jsem ho, pěkně si tu z holek vystřelila a dotáhla to a do konce, kdy přijímala finanční dary a nechala se i navtěvovat a pak to nejak prasklo, e se vyhýbala dalímu kontaktu. Přestala být opatrná a zneuila lidské solidarity. Tenkrát jsem tu psala, e té její pohádce nevěřím, e to přehání, popisovala tu jak se někde podělala, lidi jí tu litovali, já jsem napsala, e je to komedie a vymylené a málem mě tu serali, bylo mi vyčítáno jak jsem necitelná. Zjevně je ale zakladatelka vlákna fakt imbecilní, kdy to zapomněla a je tu se stejnou báchorkou zase. Nejspí fetuje...
Není tady
tady je dokonce i odkaz na nějaký web, kde se o tomhle pacoovi zmiňovali
http://www.superspy.cz/sex-vztahy/3169- … a?page=0,1
Není tady
xxxx napsal(a):
eremuruss napsal(a):
laminanonte napsal(a):
Nedával tu na ní někdo trestní oznámení? myslím e jo..tím spí nechápuDelal se tu pro ni kalendar,ani nevim jestli se dodelal,byla vcas odhalena.Ta zenska je blazen.
dodělal se, viděla jsem ho, pěkně si tu z holek vystřelila a dotáhla to a do konce, kdy přijímala finanční dary a nechala se i navtěvovat a pak to nejak prasklo, e se vyhýbala dalímu kontaktu. Přestala být opatrná a zneuila lidské solidarity. Tenkrát jsem tu psala, e té její pohádce nevěřím, e to přehání, popisovala tu jak se někde podělala, lidi jí tu litovali, já jsem napsala, e je to komedie a vymylené a málem mě tu serali, bylo mi vyčítáno jak jsem necitelná. Zjevně je ale zakladatelka vlákna fakt imbecilní, kdy to zapomněla a je tu se stejnou báchorkou zase. Nejspí fetuje...
Ja ji take odhalila,ale nepsala jsem zde radci nic.Uz me jenom nehralo to,ze studovala a cekala v poslednim stadiu na smrt.Ze sportovala myslim beh a pritom byla nemoci tak zeslabla,ze cely den s postele nevstala.
Je me udivuje jak takova chytra Majka ktera se s ni jeste setkala neodhalila,ze ta holka lze.
Není tady
Cornela napsal(a):
e ti není ani trochu hanba. Zase chce z někoho tahat peníze?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ja ji take odhalila,ale nepsala jsem zde radci nic.Uz me jenom nehralo to,ze studovala a cekala v poslednim stadiu na smrt.Ze sportovala myslim beh a pritom byla nemoci tak zeslabla,ze cely den s postele nevstala.
Je me udivuje jak takova chytra Majka ktera se s ni jeste setkala neodhalila,ze ta holka lze.
erem, neplácej nesmysly. Nic o tom neví. Setkalo se s ní hodně lidí.
Není tady
Cornela napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Najdi si chlapa, leze tě to na mozek.
Není tady