Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 7. 4. 2013 14:38

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: práce dojička

Mendy napsal(a):

Kdejaká pipka, co sedí na zadku u "písí" v teple a suchu a "surfuje" v prac. době po netu má stejně, ne-li mnohem víc.

Mendy, ty "pipky" na to sezení na zadku v teple a suchu musely dlouhá léta studovat, protože na některé pozice dnes nestačí ani maturita vissla

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#127 7. 4. 2013 14:45

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Mendy napsal(a):

Kdejaká pipka, co sedí na zadku u "písí" v teple a suchu a "surfuje" v prac. době po netu má stejně, ne-li mnohem víc.

Mendy, ty "pipky" na to sezení na zadku v teple a suchu musely dlouhá léta studovat, protože na některé pozice dnes nestačí ani maturita vissla

každá práce má svoje .... já teda dlouho studovat nemusela , na zadku sedím , ale někdy mám taky dost

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#128 7. 4. 2013 15:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Mendy napsal(a):

tak tady, kde žiju já, nepotřebuješ evidentně na některé pozice vůbec žádné vzdělání, stačí ti známí, kteří tě tam dostanou.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#129 7. 4. 2013 15:50

Mendy
♥♥♥♥♥--

Kiara napsal(a):

Mendy napsal(a):

Tomuhle sama nevěříš big_smile
3/4 z nich mají gympl s odřenýma ušima.

Upravil(a) Mendy (7. 4. 2013 15:51)

Není tady

#130 7. 4. 2013 16:41

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko

Já bych radši šla do kravína než třeba do obchodu na kasu nebo dělat dělnici v továrně. Určitě je to dřina, ale s čistou hlavou.

Není tady

#131 7. 4. 2013 17:09

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem nikdy v družstvu nepracovala, ale hodně mých příbuzných ano, i doma měli dobytek. Vím, že ta práce je hodně těžká, ale mě by nevadila. Je smysluplná, potřebná a ta čistá hlava.....A krávy nesmrdí tolik co prasata.
Nevidím na té práci nic špatného. Já bych třeba nechtěla dělat v nějakém call centru nebo takové ty podomní obchodníky - třeba s elektřinou.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#132 7. 4. 2013 17:11

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Já jsem nikdy v družstvu nepracovala, ale hodně mých příbuzných ano, i doma měli dobytek. Vím, že ta práce je hodně těžká, ale mě by nevadila. Je smysluplná, potřebná a ta čistá hlava.....A krávy nesmrdí tolik co prasata.
Nevidím na té práci nic špatného. Já bych třeba nechtěla dělat v nějakém call centru nebo takové ty podomní obchodníky - třeba s elektřinou.

no přesně , to snad nejhorší co může být .... zkoušela jsem jako VP , ale nedá se to vydržet . Na tf. dělám, ale něco trochu jiného .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#133 7. 4. 2013 17:12

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Mendy napsal(a):

Kiara napsal(a):

Mendy napsal(a):

Mendy, tohle co tady píšeš, to bylo dřív. Taky tam mám nějaké spolužačky z gymplu smile. Ale teď už to je fakt jinak. Třeba na práci sociální pracovnice teď jedné známé nestačí ani střední škola v tomto oboru.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#134 7. 4. 2013 17:16

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Mendy napsal(a):

Kiara napsal(a):

Mendy, tohle co tady píšeš, to bylo dřív. Taky tam mám nějaké spolužačky z gymplu smile. Ale teď už to je fakt jinak. Třeba na práci sociální pracovnice teď jedné známé nestačí ani střední škola v tomto oboru.

Na práci u mně stačí AJ, PC + nějaké vhodné povahové vlastnosti .... měla jsem i holku bez maturity

Není tady

#135 7. 4. 2013 17:21

Holga
♥♥♥----

Já si ještě vzpomínám, jak mě kdysi poslali z ÚP na pracovní místo. Přijmuli mě tam okamžitě, ale vydržela jsem tam 14 dní. Jednalo se o výrobu kožené galanterie, byla to malá soukromá dílnička asi o velikosti 40 m2 kde nás pracovalo asi 12 myslím. Jé.. to bylo šílený, ty ženský se tam mezi sebou síleně hádaly. To byl nápor na psychiku. Buzerace šéfový a hádky kolegyň. Už nikdy víc usch

Dobrá zásada je – nevědět.

Není tady

#136 7. 4. 2013 17:23

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Dělat dojičku bych taky nemohla, nikdy jsem nežila na vesnici a krav se bojím. Taky si myslím, že bych na to neměla fyzičku. Ale neumím si představit ani dělat v továrně u pásu nebo u nějakého stroje, za studií jsem musela chodit do fabrik na brigády a bylo to strašné - celý den stát, dělat tu samou činnost, šíleně jsem se u toho nudila a kromě toho jsem manuálně hodně nezručná. Dělala jsem ve Frutě u pásu, ve Zbrojovce na fréze a na brusce, nevydělala bych si na slanou vodu. Jenže je fakt, že zoufalí lidé dělají zoufalé věci a kdybych si měla vybrat, jestli ze mě bude žebrák a bezdomovec anebo jít dělat nějaké dělnické povolání, tak bych neměla co řešit. Ale byla bych tam strašně nešťastná.

Není tady

#137 7. 4. 2013 17:26

jita21
♥♥-----

V tom call centru to musí být na hlavu

Není tady

#138 7. 4. 2013 17:30

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

jita21 napsal(a):

V tom call centru to musí být na hlavu

To bych taky dělat nemohla. Nebo prodávat pojištění, vlastně takhle prodávat cokoliv (otravovat lidi, lézt jim do soukromí, nutit je do věcí, které ani nechtějí).

Není tady

#139 7. 4. 2013 17:32

jita21
♥♥-----

Taky jsem si říkala že nikdy nebudu dělat u krav no a vidíš teď jsme ráda, že to místo mám. Nikde v okolí bych si tolik nevydělala.

Ivana napsal(a):

Dělat dojičku bych taky nemohla, nikdy jsem nežila na vesnici a krav se bojím. Taky si myslím, že bych na to neměla fyzičku. Ale neumím si představit ani dělat v továrně u pásu nebo u nějakého stroje, za studií jsem musela chodit do fabrik na brigády a bylo to strašné - celý den stát, dělat tu samou činnost, šíleně jsem se u toho nudila a kromě toho jsem manuálně hodně nezručná. Dělala jsem ve Frutě u pásu, ve Zbrojovce na fréze a na brusce, nevydělala bych si na slanou vodu. Jenže je fakt, že zoufalí lidé dělají zoufalé věci a kdybych si měla vybrat, jestli ze mě bude žebrák a bezdomovec anebo jít dělat nějaké dělnické povolání, tak bych neměla co řešit. Ale byla bych tam strašně nešťastná.

Není tady

#140 7. 4. 2013 17:32

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Já radši taky u krav než call centru. A přitom je to taky teplý místečko na pr..li

Není tady

#141 7. 4. 2013 17:36

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Přesně Jito. Máš to v místě a ty peníze jsou sice vydřené, ale pěkné. A krávy jsou fajn.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#142 7. 4. 2013 17:38

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

jita21 napsal(a):

Taky jsem si říkala že nikdy nebudu dělat u krav no a vidíš teď jsme ráda, že to místo mám. Nikde v okolí bych si tolik nevydělala.

Ivana napsal(a):

Vždy´t říkám, že kdyby mně nic jinýho nezbylo ...

Není tady

#143 7. 4. 2013 17:44

jita21
♥♥-----

měla jsem nabídku jako pokladní v supermarketu ,ale to bych musela dojíždět daleko a projezdila bych hodně peněz, takže kravín vyhrál...

Není tady

#144 7. 4. 2013 17:57

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

V dnešní době, kdy najít práci je hodně těžké a v některých regionech skoro až nemožné, se vůbec nedivím tomu, když někdo jde dělat do kravína. Spíš se divím (v tom pozitivním slova smyslu) tomu, že nějaký kravín vůbec ještě existuje - když jedu pár kilometrů za město, tak namísto kravínů, kde to v minulosti žilo, vidím jen chátrající ruiny...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#145 7. 4. 2013 18:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Holga napsal(a):

Já si ještě vzpomínám, jak mě kdysi poslali z ÚP na pracovní místo. Přijmuli mě tam okamžitě, ale vydržela jsem tam 14 dní. Jednalo se o výrobu kožené galanterie, byla to malá soukromá dílnička asi o velikosti 40 m2 kde nás pracovalo asi 12 myslím. Jé.. to bylo šílený, ty ženský se tam mezi sebou síleně hádaly. To byl nápor na psychiku. Buzerace šéfový a hádky kolegyň. Už nikdy víc usch

moje zkušenost je, že když je víc ženských pohromadě, stojí to vždycky za prd. hádky, pomluvy, drby ..
s chlapama se dělá líp.

Upravil(a) PPavlaa (7. 4. 2013 18:12)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#146 7. 4. 2013 18:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

ivo, ale dneska není tolik lidí, kteří můžou říct, že je jejich práce baví. prostě jsou rádi, že nějákou vůbec mají.

Není tady

#147 8. 4. 2013 19:53

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

ivo, ale dneska není tolik lidí, kteří můžou říct, že je jejich práce baví. prostě jsou rádi, že nějákou vůbec mají.

Tak tak.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#148 8. 4. 2013 21:05

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

Tak tak.

To mi vůbec nemusíte říkat. Už 4 měsíce sháním práci a to, zda mě bude bavit, je na jednom z posledních míst žebříčku.

Není tady

#149 8. 4. 2013 21:22

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já vím a naprosto tomu rozumím.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#150 9. 4. 2013 15:51

jita21
♥♥-----

Dneska se u nás v kravíně byla podívat jedna slečna tak 25 , že prý by k nám šla pracovat - jedna paní jde do důchodu.Tak jsme na ni zvědavá jak to zvládne - byla docela naparáděná nalakovaný nehty atd.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí