19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
aminel napsal(a):
Jaku,
jsou základní typy (nejen) vagrových.
Jeden typ hledá vzájemné monosti, aby budoucí vztah byl , kdy u ne výborný, tak alespň sluný. Jak píe, respektují se, pokecají a pak si jde kadý po svém. Natěstí jich je větina a drobné rozmíky se nakonec vyřeí bez ztráty kytičky. V tomto případě je na místě diplomacie.
Druhý typ bratrovu partnerku nesnese, a je jakákoliv. Bude dělat psí kusy, jen aby jí ukodila, v očích bratra ji znemonila a bude doufat, e se jí časem zbaví. Chce mít bratra k dispozici jen pro sebe a hlavně mu předvést, e ona je nejlepí a nikdo na ni nemá. Těchto typů je méně a je fakt, e na takové "drahé sestřičky" nejsme v reálu připraveni. S takovou vagrovou není domluva ádná, protoe ona ji ani nechce. V tomto případě je nutné jasné a nekompromisní řeení, i za cenu rozchodu se sestrou, případně se zbytkem rodiny.
Jaku, právě proto se musí partner nechat dozrát k vlastnímu poznání.
Nemyslím si, e kostky partner je duevně zpoděný, spí naopak. Myslím si, e je to laskavý člověk, kterému záleí na rodině a ani ho nenapadne, e se sestra chová k jeho partnerce cíleně se zlým úmyslem. Spí si pomyslí, e jí něco momentálně přelétlo přes nos. Jak byl zvyklý z dětství, drobné neshody pominuly a bylo zase fajn. Na.ere a při opakovaných útocích a pak, alespoň u nás, to mělo rychlé řeení.
Tahle vytučněná věta se mi líbí nejvíc Já hned jsem zrovna ten jiný typ (nejen)vagrových
,ale moná e je to u i s věkem,e dnes bych si od nikoho na hlavu s.át nenechala a nenechala bych tedy svého přítelíčka v klidu jako Kostka - bud bychom se domluvili spolu jak půjdou věci dál a pokud ne,li bychom pak kadý dál u jen svoji cestou.
Protoe ijeme jen jednou nechtělo byse mi čekat na příli nejisté poznání zda přítel k něčemu někdy dozraje či nedozraje.Jo,chlapi jsou v tomto mnohdy víc takoví pohodáři ne my baby,ale inteligentní chlap k ničemu nemusí tak dlouho dozrávat,aby poznal,e situace je víc ne zralá no a s bambusama s dl.vedením bych já ít teda nemohla - poznala jsem některé takové jako moje kolegy(podřízení)ve firmě,kteří měli na starosti údrbu budovy,aut;straně manuálně ikovní chlapi,vstřícní a milí ale jakéhokoli samost.rozhodnutí neschopní - take takový typ chlapa zkousnu jetě takto pracovně,ale s chlapem,co ije se mnou,to musí mít úplně jiný grády a vistot větru!
Upravil(a) Jaku (14. 2. 2013 13:07)
Není tady
helena napsal(a):
v mém případě by o ten s v u j k l i d brzy ale velmi brzy přiel
Někdy je razantní řeení spí na kodu, protoe... a zas se vracím k tomu klidu http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - naruí-li mu kruhy nějakou sankcí, a u kraválem, studenou plotnou nebo studenou postelí, míří nejkratí cestou k tomu, aby si řekl "taková nebejvala... jestli ona ta ségra přece jen nemá v něčem pravdu..."
A na to já zase,e jo,e určitě pravdu má v naprosto vem a zabalila bych jemu - nebo sobě(dle situace bytové)kufry,bo tady u by nebylo na co dál čekat.
No jo,teoretizuje se nám to tady na foru velmi jednodue,hodné enské si prostě dělají ten ivot mnohem těí ne je sám a Kostka je navíc jetě na MD,tak tam se ji ten prostor manévrovací taky poněkud zuuje.Ale pořádky u s tímto měla začít dělat od začátku,teď nevím,nevím a je teda v pěkné kai,kdy u mají spolu děcko.Co si budem namlouvat,e.
Není tady
Jak píe Helena:
Ano, chlap si to neuvědomuje právě proto, e je to jeho ségra a ani nad tím nepřemýlí..
Jaku, ty bys do toho la po hlavě, já ne. Kdybych to začala řeit "nedozrálé", moc ancí bych naemu manelství nedávala. Ani nechci pomyslet, e bych unáhleným jednáním zbytečně ztratila úasnýho manela a otce naeho syna. To vechno by se stalo ne kvůli naim problémům (ádné jsme neměli), ale pro radost vagrové, která na to čekala.
Počkala jsem si, a manel "dozraje" a rázně to vyřeí.
NE kvůli MNĚ, ale řeil chování JEHO SESTRY vůči mně. Na to pozor, v tom je zásadní rozdíl.
Upravil(a) aminel (14. 2. 2013 13:36)
Není tady
zabalila bych... kufry
Co je přesně to, na co se vegrue celou tu dobu třese. Take vítězství by bylo její.
A můe třikrát hádat, co by asi vyprávěla svejm neteřinkám a synovečkům... pokud by si je teda tatínek bral k sobě i poté, co mu bylo "vysvětleno", kolik času a peněz mu ty děcka zabírají...
Není tady
Jaku,
také namám chlapa ádného poseroutku )
Není tady
helena napsal(a):
zabalila bych... kufry
Co je přesně to, na co se vegrue celou tu dobu třese. Take vítězství by bylo její.
A můe třikrát hádat, co by asi vyprávěla svejm neteřinkám a synovečkům... pokud by si je teda tatínek bral k sobě i poté, co mu bylo "vysvětleno", kolik času a peněz mu ty děcka zabírají...
Heleno,kdybych se u rozhodla vztah ukončit,bylo by to z mé strany po důkladném uváení a znechucení z toho veho,hlavně asi teda z chování přítele či manela a to u by mi potom bylo váně fuk co by kdo komu vyprávěl nebo dělal...o nějaké cizí protivné babě-jeho sestře, nemluvě.
Není tady
Heleno,
přesně tak, jetě by očkovala děti (pokusy byly). Ví, jak to v reálném ivotě chodí.)
Není tady
kdybych se u rozhodla vztah ukončit,bylo by to z mé strany po důkladném uváení a znechucení
Noo... já bych myslela, e kdy nic jinýho, tak bych vegrui tu radost nedopřála, e se jí povedlo rozetvat bráchu se enou.
to u by mi potom bylo váně fuk co by kdo komu vyprávěl
Jo? I kdyby la po tvejch malejch dětech?
Není tady
Jaku,
já jsem to vechno vzala jako prověrku naeho vztahu a vyplatilo se mi to, ve finále udělal přesně to, co jsem očekávala.
Upravil(a) aminel (14. 2. 2013 14:16)
Není tady
helena napsal(a):
kdybych se u rozhodla vztah ukončit,bylo by to z mé strany po důkladném uváení a znechucení
Noo... já bych myslela, e kdy nic jinýho, tak bych vegrui tu radost nedopřála, e se jí povedlo rozetvat bráchu se enou.
to u by mi potom bylo váně fuk co by kdo komu vyprávěl
Jo? I kdyby la po tvejch malejch dětech?
....e kdy nic jinýho, tak bych vegrui tu radost nedopřála, e se jí povedlo rozetvat bráchu se enou: - bych tady spí byla natvaná na přítele,e si nedokázal se svojí milovanou sestřičkou zrobit pořádky (ona je v tom vlastně nevinně,protoe se chová jenom tak,jak ji to on dovolí)nebo by mi ho bylo spí líto?Nevím,časem by mi to ale vechno bylo fuk,budovala bych si ivot jinde,jinak a časem moná i s někým jiným
A to ostatní kdyby,vak to zná:kdyby byly..... atd.,atd.
Není tady
aminel napsal(a):
Jaku,
já jsem to vechno vzala jako prověrku naeho vztahu a vyplatilo se mi to, ve finále udělal přesně to, co jsem očekávala.
Fandím a gratuluji!! Tak to má přesně být: nechme ty nae chlapy klidně býti těmi hlavami(kdy tak o to stojí),vak my - ty "opovrhované jenom" krky,si s něma budem kroutit tak,jak je třeba a potřeba:supr:
Upravil(a) Jaku (14. 2. 2013 14:23)
Není tady
helena napsal(a):
v mém případě by o ten s v u j k l i d brzy ale velmi brzy přiel
Někdy je razantní řeení spí na kodu, protoe... a zas se vracím k tomu klidu http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - naruí-li mu kruhy nějakou sankcí, a u kraválem, studenou plotnou nebo studenou postelí, míří nejkratí cestou k tomu, aby si řekl "taková nebejvala... jestli ona ta ségra přece jen nemá v něčem pravdu..."
BINGO!
Není tady
tak to tady tak pročítám. já měla přesně tohle s tchyní. postupem času jsem prostě dospěla k názoru, e můj chlap je srágorka, která se mě nezastane. nikdy jsem po dobrým vůbec nic nezmohla, ono to toti nesmí předpokládat, e kdy ty bude k někomu sluná, zdvořilá a vychovaná, bude on automaticky taky. chlapi to mají jednoduí, stačí jim plnej talíř a prázdnej pytlík. nečekej, e mu to dojde a začně něco rázně řeit. jemu to prostě nevadí a protoe se k němu samotnýmu nikdo takhle hnusně nechová, vůbec nemá tuení, co by ti tak mohlo vadit. hergot, chtělo by to, abys měla bratra, kterej by dal jídlo tobě a jemu ne. nemá?
Není tady
posel napsal(a):
tak to tady tak pročítám. já měla přesně tohle s tchyní. postupem času jsem prostě dospěla k názoru, e můj chlap je srágorka, která se mě nezastane. nikdy jsem po dobrým vůbec nic nezmohla, ono to toti nesmí předpokládat, e kdy ty bude k někomu sluná, zdvořilá a vychovaná, bude on automaticky taky. chlapi to mají jednoduí, stačí jim plnej talíř a prázdnej pytlík. nečekej, e mu to dojde a začně něco rázně řeit. jemu to prostě nevadí a protoe se k němu samotnýmu nikdo takhle hnusně nechová, vůbec nemá tuení, co by ti tak mohlo vadit. hergot, chtělo by to, abys měla bratra, kterej by dal jídlo tobě a jemu ne. nemá?
Není tady
posel napsal(a):
Ty jo, hezky svýho manela schazuje
Není tady
dusička napsal(a):
posel napsal(a):
Ty jo, hezky svýho manela schazuje
u není. přila jsem na to, e existujou chlapi, který se enský zastanou a ona má v nich oporu. nechtěla jsem to psát, protoe by to vyznělo jako návod na rozvod. a já u nikdy nepřipustím, aby se ke mně někdo takhle choval:fuck:
Není tady
Ví Posle,jsou chlapi, který si nechtěj rozhádat manelku a maminku. Já vím, je to blbý, ale s maminkou maj vztah, chtěj s ní být za dobře. A fakt to není o tom,e by byl chlap srágorka.
Chlapi tohle neřeej, větinou se hateřej nevěsta - tchyně, protoe kadá by chtěla být na prvním místě u něho.
Taky jsem si tím prola, kdy jsem chtěla být lepí ne tchyně (vagrová) . Vadily my. KDy jsem to pustila a přestala to řeit, vztahy se zlepily
Není tady
dusička napsal(a):
Ví Posle,jsou chlapi, který si nechtěj rozhádat manelku a maminku. Já vím, je to blbý, ale s maminkou maj vztah, chtěj s ní být za dobře. A fakt to není o tom,e by byl chlap srágorka.
Chlapi tohle neřeej, větinou se hateřej nevěsta - tchyně, protoe kadá by chtěla být na prvním místě u něho.
Taky jsem si tím prola, kdy jsem chtěla být lepí ne tchyně (vagrová) . Vadily my. KDy jsem to pustila a přestala to řeit, vztahy se zlepily
myslím, e je důleité, v jakém poměru mají ty dvě eny na onoho mue vliv. manelka by nikdy neměla mít pocit, e dostává míň a míň si můe dovolit. a tady pisatelka píe o rozdílnosti těch dárků, spotřebě manelova času pro sestru a ten nepoměr je jasnej. přehlíení jí samotný je připadá hodnota a na sebevědomí jí to nepřidá
Není tady
posel napsal(a):
dusička napsal(a):
Taky jsem si tím prola, kdy jsem chtěla být lepí ne tchyně (vagrová) . Vadily my. KDy jsem to pustila a přestala to řeit, vztahy se zlepilymyslím, e je důleité, v jakém poměru mají ty dvě eny na onoho mue vliv. manelka by nikdy neměla mít pocit, e dostává míň a míň si můe dovolit. a tady pisatelka píe o rozdílnosti těch dárků, spotřebě manelova času pro sestru a ten nepoměr je jasnej. přehlíení jí samotný je připadá hodnota a na sebevědomí jí to nepřidá
Ale to by měla manelka řeit s muem a ne se vagrovou.
Není tady
dusička napsal(a):
posel napsal(a):
dusička napsal(a):
Taky jsem si tím prola, kdy jsem chtěla být lepí ne tchyně (vagrová) . Vadily my. KDy jsem to pustila a přestala to řeit, vztahy se zlepilymyslím, e je důleité, v jakém poměru mají ty dvě eny na onoho mue vliv. manelka by nikdy neměla mít pocit, e dostává míň a míň si můe dovolit. a tady pisatelka píe o rozdílnosti těch dárků, spotřebě manelova času pro sestru a ten nepoměr je jasnej. přehlíení jí samotný je připadá hodnota a na sebevědomí jí to nepřidá
Ale to by měla manelka řeit s muem a ne se vagrovou.
přidaná hodnota, opravuji.
Není tady
Mám manela pracovně měsíc pryč. Jezdí domů na víkendy. Přijede v pátek v noci, v neděli odpoledne odjídí. A tchyně hned volá, e potřebuje aby s ní syn jel nakoupit. Jeliko mi u není dvacet, tak to neřeím. Dřív bych se rozčilovala, e by měl být doma s rodinou. Dneska prostě jede nakoupit s tchyní a je to. Kvůli třem hodinám mi to nestojí dělat dusno.
A k Aminel a ke Kostce -
nechodila bych na návtěvu, přestala bych se stýkat se vagrovou. Kdyby chtěla vagrová,aby jí přiel brácha pomoc, no tak a jde. Záleí přeci na tom chlapovi. Proč bych já měla řeit a dohadovat se za něho, e on tam nechce jít, e ho chci mít doma.
A ty dárky - ukázala bych manelovi, co kupuje naemu synovi vagrová a co kupuje on neteřím.
Upravil(a) dusička (14. 2. 2013 21:55)
Není tady
Dusičko,
část domu a pozemku je nae, regulérně odkoupená od rodičů, zapsaná v katastru a námi zaplacená. My jsme vlastně chodili do svého, ale bydleli tam rodiče. vagrová se tam cpala sama pod záminkou, e právě přila za rodiči, i kdy v domě bydlela a mohla přijít jindy. Musela mít situaci pod kontrolou, e.
Nechodit tam, to je naivní představa a v mém případě by to byla největí chyba. Proč, to jsem psala v některém z minulých příspěvků. Nemá smysl to opakovat.
Nevím, jak to řeí kostka, já jsem nikdy za manela nic neřeila, byla to jeho rodina. Jen jsem při přímém útoku na mne hrála s jejíma kartama. V klidu, bez emocí, ádné hádky. Vechno.
Není tady
Aminel, asi mluvíme kadá o něčem jiném.
Ano, kdyby mě vagrová uráela, tak bych se ohradila. To bych nenechala řeit manela.
Já mám spí na mysli jak psala Kostka,e manel maká na baráku ségry, nebo kolik dát peněz za dárky - to bych se vagrovou neřeila.
Já jsem to četla Aminel, ale nemyslím,e by to byla Tvoje zásluha, e kvůli tomu,e si tam chodila s manelem, tak se on probudil.
Není tady
jsou chlapi, který si nechtěj rozhádat manelku a maminku. Já vím, je to blbý, ale s maminkou maj vztah, chtěj s ní být za dobře... větinou se hateřej nevěsta - tchyně, protoe kadá by chtěla být na prvním místě u něho
V tom případě by ale měla "mít rozum" maminka, potamo tchýně; umět se srovnat s tím, e "její chlapeček" má svoji rodinu a nebojovat o první místo. Tím toti i sebehodnějí nevěstu do toho "boje" zatáhne... často i proti její vůli, jen proto, e si holka nechce nechat líbit úplně vechno.
A synek by měl úplně samozřejmě stát na straně manelky - čím nemyslím postavit se proti mámě, ale vysvětlit jí (i kdy je to někdy těký, to přiznávám), e teď u ije s někým jiným. Mamince samozřejmě pomůe, kdy to bude potřebovat, ale nebude tancovat podle jejích not.
Není tady
helena napsal(a):
jsou chlapi, který si nechtěj rozhádat manelku a maminku. Já vím, je to blbý, ale s maminkou maj vztah, chtěj s ní být za dobře... větinou se hateřej nevěsta - tchyně, protoe kadá by chtěla být na prvním místě u něho
V tom případě by ale měla "mít rozum" maminka, potamo tchýně; umět se srovnat s tím, e "její chlapeček" má svoji rodinu a nebojovat o první místo. Tím toti i sebehodnějí nevěstu do toho "boje" zatáhne... často i proti její vůli, jen proto, e si holka nechce nechat líbit úplně vechno.
A synek by měl úplně samozřejmě stát na straně manelky - čím nemyslím postavit se proti mámě, ale vysvětlit jí (i kdy je to někdy těký, to přiznávám), e teď u ije s někým jiným. Mamince samozřejmě pomůe, kdy to bude potřebovat, ale nebude tancovat podle jejích not.
jenome synek, v tomto případě přítel úplně samozřejmě na straně svojí partnerky nestojí. vagrová nic měnit nebude, proč taky, kdy jí to takhle vyhovuje. tak pokud se mají věci pohnout, nezbývá ne fakt nasadit lehkou taktiku, nejsem příznivcem konfrontací.
Není tady