Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 31. 1. 2013 17:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Přítel mi nemůže říci,že mě miluje...

grace napsal(a):

helena napsal(a):

že je jediná,koho kdy miloval
Buď je to pravda, nebo zatraceně dobrá výmluva http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png... ale ani v jednom případě to jednak nepoznáš, jednak s tím nic nenaděláš.
Já chápu, že tě to mrzí... a ještě víc možná to, že ses na svoje vyznání nedočkala stejný odezvy (jak sis představovala nebo rovnou čekala).
Ale ještě jednou opakuju - přestaň to rozebírat, ono to na tobě bude vidět.

Ok,děkuju za názory,je fakt,že tu jeho reakci jsem nečekala a moc a moc mě to je líto.Zkusím se s tím nějak vyrovnat,jsem asi moc velká cíťa,je fakt,že hodný holky jdou do pekla,nebo jak se to říká............ Já bych chtěla být někdy potvora - jen si to někdy zkusit - neodsuzujte mě za to,to byl jen nápad....

do pekla ? to snad nemá ani logiku roll říká se, že hodný holky se dostanou do nebe, ale potvory kam chtějí.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#27 31. 1. 2013 17:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Myslím, že máš štěstí. Podle tvého popisu máš prima chlapa, který je čestný a když to tak necítí, tak to neřekne.
Oni to prostě berou jinak. Víc bych neřešila. Po půl roce rozbírat vztah, který funguje, může znamenat rychlou cestu k ukončení toho vztahu...

souhlasím.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#28 31. 1. 2013 19:02

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[kapitulation

Upravil(a) Grainne (30. 4. 2013 19:02)

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#29 31. 1. 2013 19:18

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

.....  ale není těžké uhádnout , co ti pes dát nemůže smile

Výplatu?
big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#30 31. 1. 2013 19:24

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Mikeš napsal(a):

Grainne napsal(a):

.....  ale není těžké uhádnout , co ti pes dát nemůže smile

Výplatu?
big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

lol

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#31 31. 1. 2013 19:56

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Ten muž v sobě nemá empatii, když vykládá něco takového. Nechápu, proč si to nenechá pro sebe, jestli to tak cítí. S takovým partnerem bych už dál nebyla.
Je rozdíl mezi upřímností a prostořekostí.
A ty prosím tě nebuď vděčná jako pes,když ho někdo pohladí. S takovou si najdeš akorát takového partnera, který za moc stát nebude, když se ty sama podceňuješ a škemráš o city.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#32 1. 2. 2013 23:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

grace napsal(a):

Selima napsal(a):

Ja som sama na slová tiež opatrná - fráza Milujem ťa je silne inflačná, lebo ľudia povedia rovnako precítene "Milujem špagety"... dumbom Ale ak ťa veľmi mrzí to, čo povedal, a nevieš sa vyrovnať s tým, ako váš vzťah definoval, tak nevidím inú možnosť ako rozchod... Hoci - dovolím si poznamenať, že každý vzťah je živý organizmus a môže sa vyvíjať. Ak sa ale ON rozhodol, že miluje len jednu-jedinú ženu a ty to nie si... tak nevidím veľké šance na zlepšenie.  Ja by som asi vo vzťahu ostala, ale ubrala na obrátkach. Dobrý s.e.x je dobrý s.e.x, a ak sú k tomu ešte ďalšie bonusy, tak je škoda zahodiť také niečo...

Selimo,přesně jsi to vystihla,já po sobě cítím,že jsem"ubrala na obrátkách",možná je to dobře,já jsem hodně hr a zamilované ženské dělají někdy i blbiny,že?

Jj, vzťah je fajn, keď je vyvážený a proste netreba ho asi tlačiť silou... Niekedy, keď jeden uberie, tak ten dŕuhý pridá, alebo sa to aspoň vyrovná...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#33 5. 2. 2013 13:42

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

No.... zkus se podívat do zrcadla a říct to pověstné Miluju tě sama sobě ....... wink

Upravil(a) Lvice (5. 2. 2013 13:42)

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#34 9. 2. 2013 22:42

xororo
♥------

grace napsal(a):

Jsem s přítelem již půl roku,scházíme se,jsme oba po rozvodu,děti máme vyřešené,je nám kolem 47 let.Prožíváme pěkný intenzivní vztah,plný něžností,milování a empatie.V začátku jsme se dohodli,že spolu povedeme takový nezávazný vztah,myšleno jako že se zatím nebudeme sestěhovávat a tak.V jedné zvláště romantické chvilce mi uniklo vyznání a řekla jsem mu,že ho miluji,myslela jsem to vážně.Přítel mi neodpověděl a až druhý den se k tomu sám vrátil a řekl mi,že je rád,že ho miluji,ale že on mi to samé nemůže říct,protože by mi lhal,že mě má sice rád a velmi,ale že v životě miloval jen jednu ženu už od svých patnaácti a miluje ji stále,že ani svou manželku nikdy tak nemiloval.Tu ženu nazývá svou kamarádkou,občas-velmi málo se potkávají,ale ta žena má svého přítele a o jiný vážný vztah nemá zájem.V minulosti spolu nikdy nechodili,ze strany mého přítele je tento vztah čistě platonický,čemuž věřím.Tak nevím co si o tom mám myslet,vím,že na tom slovíčku vztah nestojí ale mě to moc mrzí,strašně moc.Co myslíte?

tohle je dobře ujetý

můžeš se ho zeptat, zda nikdy manželce neřekl, zda ji miluje :-D Když ti řekl, že miloval v životě jen jednu ženu, s níž nikdy nic neměl a s nejvyšší pravděpodobností ani mít nebude...tohle by byla moje první otázka na něj. Aby to totiž nebyla jen "romantická" výmluva...

Jinak ta koncentrace na slovo je přehnaná samozřejmě. Já osobně taky měl problém říkat, že někoho miluju, protože ta věta mi prostě přišla jako logickej nesmysl, kterej nemá jasnej obsah. Pak jsem si ale řekl, že kdybych to přes mrtvolu prostě odmítal říkat, tak bych byl stejně iracionální jako ženská (akorát v bledě modrým) a protože já su racionální, tak na to kašlu. Mimochodem, jen tak pro inspiraci, partnerka mi říká každou chvíli, jak mě miluje a každou další chvíli se se mnou rozchází. Popravdě, když od ní slyším nějaký vyznání, mám chuť ji upřímně jednu vrazit. Samozřejmě to neudělám, pokrytecky se usměju, dám ji pusu a řeknu, že ji taky miluju. Holt ženy jsou divný - ale některý věci je lepší neřešit a nezabývat se jimi. Totéž v bledě modrém (tj. neřešit ptákoviny) radím ve shodě s ostatními i tobě. Máš štěstí, že vám to klape...měnil bych s tebou.

Není tady

#35 4. 3. 2013 19:54

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

grace napsal(a):

V minulosti spolu nikdy nechodili,ze strany mého přítele je tento vztah čistě platonický,čemuž věřím.Tak nevím co si o tom mám myslet,vím,že na tom slovíčku vztah nestojí ale mě to moc mrzí,strašně moc.Co myslíte?

Já si myslím, že "opravdu hluboce milovat" chlap může ty ženy, které miloval platonicky a které s ním nikdy nechodily.
Vždyť takové ženy mohou ti muži (ve vzpomínkách) milovat až do smrti! Jejich vztah-nevztah přece nebyl nikdy zkalen žádným nedorozuměním, žádnou rozepří či hádkou! lol ... Právě proto, že byl čistě platonický!  stolt

Není tady

#36 7. 3. 2013 12:06

Zvedavka
♥♥♥----

Manžel mi říká dost často, že mě miluje a vztah máme strašný. Dokonce pár měsíců po svatbě jsem od něj odešla a zvažuji konec. Važ si toho, že nemáte konflikty, že si sebe vážíte, oceň i jeho pozornost a vůbec drobnosti týkající se tvé důležitosti v jeho životě. To je víc než slova ať sebehezčí.

Není tady

#37 7. 3. 2013 16:11

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Partner mi taky neříká, že mě miluje nebo že mě má rád. To jsou slova, myslím, že ten cit se pozná z chování partnera. Já mu to taky neříkám a přitom ho mám hodně ráda, vlastně jo, miluju svýho partnera. Ale nemusím mu to říkat, o to cítí, stejně tak já to cítím.
Jak píše Zvědavka, co z toho, když ti partner denně vyznává lásku a chová se k tobě úplně děsně. To je o ničem. Lásku musíš cítit, ne o ní slyšet.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#38 7. 3. 2013 18:10

světýlko
♥♥♥♥---

Modroočka napsal(a):

Partner mi taky neříká, že mě miluje nebo že mě má rád. To jsou slova, myslím, že ten cit se pozná z chování partnera. Já mu to taky neříkám a přitom ho mám hodně ráda, vlastně jo, miluju svýho partnera. Ale nemusím mu to říkat, o to cítí, stejně tak já to cítím.
Jak píše Zvědavka, co z toho, když ti partner denně vyznává lásku a chová se k tobě úplně děsně. To je o ničem. Lásku musíš cítit, ne o ní slyšet.

Modroočko, tohle bych podepsala.... ale hold co člověk, to jiný pohled - a připomíná mi to známou knížku "Pět jazyků lásky", kam patří způsoby vyjádření: praktická pomoc, fyzický kontakt, dárky,naslouchání, slova lásky.
Pro každého člověka jsou platné všechny, ale většina lidí dva z nich výrazně preferuje= a z těch tu lásku nejvíce "čte"
Takže když má člověk partnera, který nejvíce slyší na fyzický kontakt=sex  a slova (uznání, vyznání) a my chceme, aby naslouchal a pomohl, tak je oříšek si vzájemně neservírovat lásku tím "naším" způsobem a dávat to tak, jak to ten druhý potřebuje (on si ty "jazyky lásky" nikdo nevybral, to jak to čteme nemůžeme změnit.)
Jestli se u vás shodujete, že si to nepotřebujete říkat, tak to máte nastavené podobně a to je fajn.
Já jen, že díky té knížce už to neberu jako že je třeba povrchní ten, kdo to potřebuje slyšet - každý to máme jinak.
(Např. já mám na samém konci dárky, ty během roku kromě narozenin a Vánoc fakt nepotřebuju a i tak to nemusí být žádné veledary smile )

Není tady

#39 7. 3. 2013 18:31

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Občas potřebuju slyšet, že mě partner miluje. Pro mě je těžké to říct, i když to tak cítím. Vím, že i pro něj. Je pro mě moc hezké, že to i přesto někdy ve výjimečných chvilkách řekne. My máme společný jazyk fyzický kontakt. Třeba držení za ruce. A pak naslouchání. Praktická pomoc mi přijde normální, běžná. To nepovažuji za jazyk lásky ale za normální chování partnerů k sobě navzájem, že si pomáhají. Lenocha, co by mi několikrát denně říkal, že mě miluje, bych nebrala. To jsou pak akorát prázdná slova.

Ale vykládat partnerce, že jsem miloval a miluji jedinou ženu a ona to není, takového bych  nejspíš poslala do pryč. To je tak neohleduplné.

Upravil(a) Eva. (7. 3. 2013 18:35)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#40 7. 3. 2013 19:02

algebrana
Zablokovaný

Nejde o slovo miluji tě, jde o tu neomalenost a nezralost přítele . Vysnil si nějakou ženu a vykládá to svým ženám a tím je ponižuje .
Zní to jako , že když dotyčná dostane zájem , okamžite odejde k ní a přítelkyně to musí pochopit, vždyt jí přece upozornil dopředu .

Navíc každý dospělý člověk ví, jaké jsou tyhle platonické lásky , člověk si někoho vysní a když ho náhodou uloví, realita často úplně příšerná a nejde to. Jen nezralej puberťák věří na nenaplněnou lásku.

Není tady

#41 7. 3. 2013 23:37

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

grace napsal(a):

Tak s tím souhlasím,přesně,ten pečovatelský reflex,to já v sobě mám............

Jako každá normální ženská. Jen nesmíme zapomínat, že péči - i tu naši - potřebují SLABÍ.......byť jen momentálně zesláblí  smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#42 9. 3. 2013 12:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

tak s tím tak úplně nesouhlasím. myslím si, že každá ženská potřebuje od chlapa aspoň občas slyšet, že ji má rád.
a dřív nebo pozdějc ji možná začne vadit, že to od toho chlapa neslyší. a pak už je jen krůček k tomu, aby utekla za někým, kdo ji sice nebude mít rád ani z poloviny tolik, co ten původní, ale zase to bude umět pěkně okecat.

Není tady

#43 11. 3. 2013 7:10

helena
♥♥♥♥♥♥♥

každá ženská potřebuje od chlapa aspoň občas slyšet, že ji má rád
Záleží na tom, proč "to od toho chlapa neslyší".
Ale jestliže by to měla bejt jediná (dobře... skoro jediná http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png) věc, která by jí vadila, pak se s tím dá smířit. Holt to ten její neumí z huby vypustit... a co má bejt?
Nakonec jsou i ženský, který tyhle a podobný slova nevysloví ani zanic.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#44 12. 3. 2013 8:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne zas viac vadí, ako inflačne sa tie slová používajú... Človek povie jedným dychom a jedným tónom "Milujem ťa" a "Milujem špagety" big_smile . Ja takéto vyznania nedokážem brať vážne. Mala som milenca, ktorý ma v najlepšom začal vždy grilovať, či ho miujem, tak som mu párkrát odpovedala a potom som mu vysvetlila, že keď sa ma spýta v takej chvíli tongue, či zabijem vlastnú matku, tak mu tiež bez rozmyslu odpoviem "Áno, áno ánoánoáno...!" stolt Takto povedané to podľa nemá žiadnu váhu.

Upravil(a) Selima (12. 3. 2013 19:00)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#45 12. 3. 2013 14:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

každá ženská potřebuje od chlapa aspoň občas slyšet, že ji má rád
Záleží na tom, proč "to od toho chlapa neslyší".
Ale jestliže by to měla bejt jediná (dobře... skoro jediná http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png) věc, která by jí vadila, pak se s tím dá smířit. Holt to ten její neumí z huby vypustit... a co má bejt?
Nakonec jsou i ženský, který tyhle a podobný slova nevysloví ani zanic.

ale no jasně a některý ženský jsou rády, že vůbec nějákej otrapa leží u ní doma na gauči a že se aspoň jednou za tejden umeje, natož aby cokoliv vyžadovaly wink

Není tady

#46 14. 3. 2013 18:55

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

ale no jasně a některý ženský jsou rády, že vůbec nějákej otrapa leží u ní doma na gauči a že se aspoň jednou za tejden umeje, natož aby cokoliv vyžadovaly wink

bóže lol to je láska reta

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#47 21. 3. 2013 14:49

Magda_Dockalova
♥------

Ahoj, myslím, že to je přirozené... buď se to časem vyvrbí, nebo ne. Ale netlač na něj, byla by škoda se stresovat kvůli něčemu. Tvůj popis mluví za sebe.
Někdo mluví slovy, jiný skutky.
Jen my ženy potřebujeme pořád potvrzovat všechno slovy :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí