Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#101 2. 2. 2013 19:49

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO
Registrovaný: 14. 5. 2008
Příspěvky: 5109

Re: Nᚠnový prezident.

Mikeš napsal(a):

holcina napsal(a):

Mikeši a nebude to tím, že volit může v zemi, které užívá občanství? Takže do voleb v Česku určitě mluvit může

O tom žádná - a já to samozřejmě vím...
Jen mi přijde poněkud úsměvné, jak se právě Sahleb, která žije v úplně jiné zemi než my, velice aktivně zapojuje do zdejších diskusí na téma "kdo má / měl být / bude prezident v Česku"... já kdybych žil dlouhá léta v jiné zemi, tak bych taky asi se zájmem sledoval předvolební mumraj u nás doma, ale určitě bych na protikandidáta nenablil tolik žlučovité nenávisti...

To je trapnost, co tu pises, kde jsem neco "nablila"(vyrazivo pro zemanovce?), kde je nenavist?   Ja Zemana vidim kriticky a dodala jsem FAKTA. Co ej na faktech k jeho osobe nenavistneho? Co to  meles?

Prijde ti usmevne, ze se zajimam o volbu prezidenta? Roztomile......Hm...............

To jsi asi nepochopil, ze jdem se zucastnila voleb, jako kazdy Cech. Volebni prukaz me obec vydala.

Myslis si, ze cesi v zahranici nemaji/nesmeji mit demokraticke pravo volit?


Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

 

#102 2. 2. 2013 19:50

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 8. 2009
Příspěvky: 2490

Re: Nᚠnový prezident.

Míša Kulička napsal(a):

lepista napsal(a):

Sice delší, ale mě zaujal:
http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazo … keta-12556

Ano s tím souhlasím a doplnila bych to o názor pana Macháčka, který mi tímto mluví z duše:

"Možná se máme učit prohrávat, máme tu však na druhou stranu i velké dědictví pasivity a letargie. A v tomto případě je tu celá řada důvodů, proč si dávat pozor – Zeman s Klausem už jednou podvod na voličích provedli: opoziční smlouvu, která „v rámci pravidel“ eliminovala základní pravidlo demokracie, tedy kontrolu vlády opozicí. Už jednou se pokusili omezit nezávislost centrální banky, už jednou chtěli změnit volební zákon, tak aby to bylo výhodné pro dva největší hráče apod. ...
...
Naučit se přijímat demokratickou prohru je jedna věc, ale i holocaust se mohl stát proto, že si Židé mysleli, že se něco takového nemůže nikdy stát, že tolik lidí nemůže nikdo zabít, a stejně tak si v únoru 1948 všichni mysleli, že Beneš nepodepíše demisi, apod. ...

Navíc smyslem demokracie v širším slova smyslu, tedy spíše liberálního konstitucionalismu, není oslava moci získaná volbami, ale právě její omezování. Právě toto omezování je přece garantem svobody. A mezi tato omezení patří i možnost otevřené kritiky, bojkotu, petiční právo i právo demonstrovat, svolávat happeningy a dělat si z mocných inteligentní (ale třeba i hloupou) legraci...
...
Další argument: Zemanovi je prý třeba dopřát „sto dní hájení“ ... Potíž je v tom, že během těch sto dní – kdy budou média hajného hájit – může Zeman svrhnout vládu a jmenovat premiérem přechodné vlády Klause, o čemž se v pražských kuloárech mluví stále intenzivněji. Už nyní je zjevné, že chce u nás Zeman zavést francouzský prezidentský systém, který stojí pouze na tradici, nikoli na ústavě."

Jan Macháček: Budování státu a občanská kontrola

Mezi přijetím výsledku demokratických voleb a kritikou zvoleného kandidáta vidím dost podstatný rozdíl ... naopak nevidím jediný důvod, proč neupozorňovat např. na alkoholismus zvoleného kandidáta, protože následky mohou mít vliv na bezpečnost mé vlasti ... stejně tak mohu zcela svobodně nesouhlasit s jeho arogancí, nabubřelostí, hulvátstvím i tím výše zmíněným patologickým lhářstvím, protože se to dle mého názoru neslučuje s úlohou prezidenta, jakožto morální autoritou. Z tohoto pohledu lze pochopit to značné množství lidí, kteří nejsou schopni Zemana vnitřně přijmout za svého prezidenta ... i o tom je svoboda a demokracie.

Upozorňovala jsi v každém případě na alkoholismus jiného kandidáta? Nebála ses v té době o bezpečnost státu?
Uveď nějaký příklad lži pana Zemana.
Co to je arogance, nabubřelost, jak se to určí? Tobě se zdá nabubřelý a někomu jinému se nezdá nabubřelý.
Hodně nabubřelé je to, co v oficiálním klipu tvrdí pan Menzel něco o šlechtickém duchu a tupých a zbabělých potomcích nevolníků.

Upravil(a) Vějířovka (2. 2. 2013 19:56)


... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

 

#103 2. 2. 2013 19:52

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 10. 2012
Příspěvky: 11783

Re: Nᚠnový prezident.

Toto se mi moc líbí. Dávám to sem, třeba to někoho bude zajímat, i když je to na tomto vlákně trošku offtopic

http://www.youtube.com/watch?v=rk4TfZHxVfI


May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

 

#104 2. 2. 2013 19:52

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO
Registrovaný: 14. 5. 2008
Příspěvky: 5109

Re: Nᚠnový prezident.

Mikeš napsal(a):

lupina montana napsal(a):

A teď si představ, Majko, že bys žila ve Švajcu...

Ve Švajcu žije Sahleb, ale ta, místo toho, aby se aktivně zapojila do jejich přímé švýcarské demokracie, nám tady furt kecá do toho, koho jsme měli volit my tady v Čechách... big_smile

CAST II:

Nekecam do toho, kdo se mel se ma v Cesku volit, ale sama volim. A mam k volbam nazor, toto je diskuzni tema -nebo bylo- na tema VOLBY!!!!! Ty to fakt nechapes? Jak muzes mit volebni pravo, kdyz moje pravo volit a mluvit o tom nerespektujes?

PS: Ve svycarke demokracii jsem zapojena, bud bez obav. Jses typicky manipulator, ktery ma nejakou domenku, nezakladajici se na pravde, kteroeu predlozis jako fakt, a pak tuto domenku kritizujes.

PSS: Hnizdiluv clanek na aktualne povazuji za vycerpavajici, to h lavni jsem podrhla a s tim souhlasim.

"Omylem je považován za zkušeného vysloužilého politika a dostává se do televize. Jeho vystoupení, při nichž opakuje několik primitivních bonmotů, jsou voliči přijímána jako hlubokomyslné metafory a sklízejí fenomenální úspěch."

S tim naprosto souhlasim.

Upravil(a) sahleb (2. 2. 2013 19:55)


Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

 

#105 2. 2. 2013 19:57

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO
Registrovaný: 14. 5. 2008
Příspěvky: 5109

Re: Nᚠnový prezident.

Miso Kulicko  tummenupp


Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

 

#106 2. 2. 2013 20:00

holcina
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 30. 10. 2009
Příspěvky: 4292

Re: Nᚠnový prezident.

Eva. napsal(a):

Já to mám jinak. Politické dění na Slovensku sleduji minimálně. Nejsem občankou Slovenské republiky. Zajímá mě, jak se daří mé rodině, ale politická situace jde mimo mě. I tím, že se zajímám o svou rodinu, sem-tam něco vnímám, co ovlivňuje jejich životy.

A proč nemᚠi slovenské občanství?

Není tady

 

#107 2. 2. 2013 20:10

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO
Registrovaný: 14. 5. 2008
Příspěvky: 5109

Re: Nᚠnový prezident.

Vějířovka napsal(a):

Uveď nějaký příklad lži pana Zemana.

Tak to bude dlouhy prispoevek (a nejsou to jen lzi, ale i podlost.

Zeman: lex Schwarzenberg
TVRZENÍ: Zeman se na protikandidáta pokusil při jedné z debat zaútočit zákonem, jímž Schwarzenbergům Československo zabavilo majetek. "Jestliže byl pan Schwarzenberg vlastenec, a já o tom nemám informace, proč Národní shromáždění přijalo tento zákon?" rýpl si Zeman, když jeho rival hájil svého předka Adolfa, který byl neprávem vyvlastněn.
SKUTEČNOST: Odpovědí Zemanovi bylo bučení v sále, jelikož Schwarzenbergové byli prokazatelně vyvlastněni neprávem. Lex Schwarzenberg je typickým příkladem zákona, jímž legislativa překročila své kompetence, a učí se o něm na právnických fakultách. Servítky si nebrala bývalá šéfka Akademie věd Helena Ilnerová. "Historií si nikdo nesmí vyplachovat ústa," vzkázala Zemanovi.

--------------------------------------------

Zeman: hajlování u manželky na hradě
TVRZENÍ: Schwarzenbergovi Zemanův tým předhodil tchánovo nacistické angažmá, od antisemitského publicisty Adama B. Bartoše pak převzal informaci, že na hradě rodiny Therese Schwarzenbergové visí obraz s hajlujícími lidmi a hákovými kříži. (moje poznamka, neslo o hakovy kriz, ale jeruzalemsky)
SKUTEČNOST: Velmi rychle se ale ukázalo, že památka rodině už 300 let nepatří. Zeman se Schwarzenbergovi omluvil, ještě před ním tak učinil Bartoš.

------------------------------------------------

Klaus mladší: otec kolaborant
TVRZENÍ: Do kampaně se zapojil i Václav Klaus mladší, ředitel gymnázia PORG, když se v emailu s hlavičkou školy vysmál slovy "S pozdravem ktéé tomof muj, ktééé tomof muj“ Schwarzenbergově zpěvu české hymny. Potom, co schytal kritiku od studentů, pedagogů i šéfa správní rady školy Martina Romana, opřel se do Schwarzenbergova otce, jemuž předhodil členství v kolaborantském hnutí Vlajka. "Nevím, jaké důvody měl Schwarzenbergův otec ještě v lednu 1939, kdy cestoval spolu s Krychtálkem a Teunerem za Goebbelsem do Berlína s plánem projednání likvidace II. republiky a vytvoření měnové unie s Německem," tvrdil Klaus.
SKUTEČNOST: Podle renomovaných historiků byl Schwarzenbergův otec vlastencem, který z Vlajky vystoupil právě kvůli antisemitským postojům. "Je to zcela jednoznačné. Karel Schwarzenberg starší v době před Mnichovem vystupoval ve vlasteneckém duchu. Obhajoval český národ, české národní hodnoty a byl vlastencem," uvedl například historik Jaroslav Šebek.

----------------------------------------------
TVRZENÍ: Zeman v jedné z debat zpochybnil Schwarzenbergova slova, že chce "být ochráncem chudých a slabých". "Když jste privatizoval zámek v Čimelicích, působilo tam učiliště pro zdravotně postižené děti, vy jste učilišti nasadil takové nájemné, že se děti musely vystěhovat," vpálil Schwarzenbergovi a tvrdil, že jeho dávná známá, učitelka Táňa Bílá, kvůli tomu přišla o služební byt.
SKUTEČNOST: Jenže tehdejší ředitel učiliště v 90. letech naopak veřejně prohlásil, že Schwarzenberg měl pro ústav pochopení. Druhé obvinění Schwarzenberg odrazil s tím, že Bílá se stěhovala do Písku za povoláním. "Jsme dodnes velcí kamarádi," bránil se. A jeho slova serveru Lidovky.cz potvrdila i sama Bílá. "Pan Schwarzenberg dostal zámek zpět o devět, deset let později, takže mě skutečně nevyštípal. Nevím, kdo nezodpovědný tohle Zemanovi řekl, asi nějaký trouba," vtipkovala.
----------------------------------------------

Zeman: zneužívání vězňů z pracovního tábora
TVRZENÍ: Člen týmu Miloše Zemana v úterní debatě vytáhl knihu historika Paula Polanského, který tvrdí, že Schwarzenbergovi rodiče využívali vězně z pracovního tábora v Letech. "Měla vaše rodina s nechvalně známým táborem něco společného?" zeptal se.
SKUTEČNOST: Schwarzenberg se ale bránil, že jediné, co měla jeho rodina s táborem společné, je sousedství pozemků. "Vím o knize, která tvrdila, že jsme s tím měli co do činění, mezitím to několik historiků prozkoumalo a zjistili, že je to bohapustá pomluva," odrazil útok Schwarzenberg.
-----------------------------------------------

TVRZENÍ: Během slovní pře o odpovědnosti Zemana za podezřelou privatizaci Mostecké uhelné společnosti (MUS) Schwarzenberg řekl, že byl proces zahájen během Zemanovy vlády a ukončil se za Tošovského. Zeman mu však obratem připomněl, že jeho vláda přišla na řadu až po Tošovského kabinetu. Zeman trvá na tom, že jeho vláda prodala menšinový podíl v MUS za výhodnou cenu. Navíc obchod nenazývá privatizací: "Když prodáváte menšinový podíl, tak přece firmu neprivatizujete," tvrdí.
SKUTEČNOST: Zemanova vláda skutečně přišla na řadu až po Tošovském. Tvrzení o výhodném prodeji podílu v MUS však šéf Fondu národního majetku Roman Češka odmítl. Částku 650 milionů, kterou stát z prodeje získal, označil v rozhovoru pro iDnes.cz za směšnou. Vláda prý dostávala varování, aby podíl za tu cenu neprodávala, tvrdí Češka. Exmanažeři firmy jsou obviněni z privatizačního podvodu za 1,6 miliardy korun, který se stal v době Zemanovy vlády. Firma, které Zemanova vláda podíl prodala, je ve Švýcarsku obžalována z praní špinavých peněz.
-----------------------------------------------

Neplatné Benešovy dekrety
TVRZENÍ: Rozruch vyvolal výrok Schwarzenberga v jedné z televizních debat, kdy prohlásil: "Benešovy dekrety už neplatí 20 let, páč přijetím Listiny základních práv a svobod skončila platnost Benešových dekretů." Vysloužil si tím řadu negativních reakcí, včetně kritiky prezidenta Václava Klause. Ten dokonce pronesl, že mu větu o neplatnosti dekretů nemůže nikdy odpustit. Schwarzenberg později upřesnil, že nechtěl říci "neplatné", nýbrž "právně vyhaslé".
SKUTEČNOST: Listina základních práv a svobod uvádí, že všechny zákony, které porušují lidská práva, pozbývají platnost. Avšak dekrety podle odborníků pouze vytvořily podmínky pro odsun německého obyvatelstva z českého pohraničí a se zločiny druhé světové války nemají nic společného. Dekrety jsou tedy stále součástí českého právního řádu.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/volebni-podrazy-h … _domov_ogo

A to jsem neuvedla podlosti.


Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

 

#108 2. 2. 2013 20:15

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 23. 10. 2007
Příspěvky: 8369

Re: Nᚠnový prezident.

sahleb napsal(a):

Jses typicky manipulator, ktery ma nejakou domenku, nezakladajici se na pravde, kteroeu predlozis jako fakt, a pak tuto domenku kritizujes.

Nejsem žádnej manipulátor, a i kdybych byl, tak už je po volbách.
Lidi si zvolili tak, jak zvolili.
Pokud si zvolili někoho jiného, než sis přála Ty, tak je mi to líto, ale právě o tomhle ta demokracie je...


Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

 

#109 2. 2. 2013 20:18

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 10. 2012
Příspěvky: 11783

Re: Nᚠnový prezident.

holcina napsal(a):

Eva. napsal(a):

Já to mám jinak. Politické dění na Slovensku sleduji minimálně. Nejsem občankou Slovenské republiky. Zajímá mě, jak se daří mé rodině, ale politická situace jde mimo mě. I tím, že se zajímám o svou rodinu, sem-tam něco vnímám, co ovlivňuje jejich životy.

A proč nemᚠi slovenské občanství?

Už jsem to tu psala. Mám občanství toho státu, kde žiju. Protože to tak mít chci.


May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

 

#110 2. 2. 2013 20:30

holcina
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 30. 10. 2009
Příspěvky: 4292

Re: Nᚠnový prezident.

Eva. napsal(a):

holcina napsal(a):

Eva. napsal(a):

Já to mám jinak. Politické dění na Slovensku sleduji minimálně. Nejsem občankou Slovenské republiky. Zajímá mě, jak se daří mé rodině, ale politická situace jde mimo mě. I tím, že se zajímám o svou rodinu, sem-tam něco vnímám, co ovlivňuje jejich životy.

A proč nemᚠi slovenské občanství?

Už jsem to tu psala. Mám občanství toho státu, kde žiju. Protože to tak mít chci.

Aha. neznám nikoho kdo by to měl tak jako ty, ale rpoč ne, tvoje věc. A budiž mi odpuštěno, že nečtu všechno co napíšeš nebo si to nepamatuju godlike

Není tady

 

#111 2. 2. 2013 20:40

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 8. 9. 2006
Příspěvky: 16397
Web

Re: Nᚠnový prezident.

sahleb napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Uveď nějaký příklad lži pana Zemana.

Tak to bude dlouhy prispoevek (a nejsou to jen lzi, ale i podlost....

Mileráda doplním smile:

"Zeman řekl, že mu Bohdalová pláče do telefonu, protože nemůže unést nátlak Schwarzernbergových příznivců, kteří ji obtěžují.
Bohdalová to popřela. Prý žádné štvanici vystavena není, a je to celé nějaký nesmysl. Zeman to přitom řekl sám, v televizní debatě.

Zeman řekl, že privatizační proces kolem Mostecké uhelné společnosti měla na svědomí jen vláda Josefa Tošovského.
Usnesení vlády ze dne 28. července 1999 ale toto Zemanovo tvrzení popírá.

Zeman řekl, že se odstřihl od Šloufa.
Šlouf řekl, že Zemanovi sám poradil, aby řekl novinářům, že se k němu nehlásí, ale přitom se zatím sám neustále ochomýtá okolo Zemanova volebního štábu, jak vosa okolo stánku s cukrovou vatou.
Lžou zřejmě oba.

Zeman řekl, že Karlu Schwarzenbergovi vyjádřil podporu bavorský europoslanec a zástupce sudetských Němců Berndt Possel.
Possel to popřel.
Zeman řekl, že má zprávu se Süddeutsche Zeitung.
Süddeutsche Zeitung to popřel.
Zeman řekl, že to má z Britských listů.
Britské listy vydaly dementi, že nic takového nepsaly.
Zemanovi zřejmě došla řeč.

Zeman řekl, že v kauze Olovo vyhodil poradce Šarapatku.
Šarapatka říká, že Zeman nevyhodil nikoho (tedy ani jeho), a sám odešel k 5. říjnu na vlastní žádost, bez nátlaku. Dokumenty ukazují, že Šarapatka hovoří pravdu.

Zeman řekl, že mu vyjádřili podporu Franz i Fischer.
Oba to popřeli, Franz se naštval, že Zeman manipuluje jeho výrok a cítí se teď chudák zneužitý.

Zeman řekl, že jeho tým herci Tomášovi Hanákovi žádné peníze (výměnou za podporu) nenabízel.
Hanák se taky naštval, nechtěl ze sebe nechat udělat lháře (a vola), šel na policii a nechal si udělat zápis o sms zprávě, která Zemanovo tvrzení vyvrací.

A na závěr něco fakt podlého, co nám dokazuje, jaký je Zeman silák, a že se nezastaví jen tak před něčím:
Zeman řekl, že by se Ladislav Smoljak obracel v hrobě, kdyby věděl, že Zdeněk Svěrák vyjádřil podporu Karlu Schwarzenbergovi.
Smoljakovi potomci k tomu uvedli, že jejich otec byl přítel Karla Schwarzenberga, a že ho vždycky podporoval.  Požádali Zemana, a nechá jejich mrtvého otce na pokoji a nepředstírá spřízněnost s někým, kdo není naživu."

Zuzana Blanářová: 30 lží majora Zemana

Ten člověk se prostě na hrad prolhal. Prostě stačilo, že se našel dostatečný počet oprávněných voličů, kterým lhaní u vrcholných politiků zřejmě připadá normální a nevadí jim.

A nemusím ani připomínat jeho výroky o alkoholu, popelníčku a pod.

Zářný příklad pro naše děti ... tolik lidí se bálo, že na naše děti bude ve školách shlížet Franz ... tak teď na ně bude shlížet lhář, ochlasta a sobecký kuřák, který samolibě žádá o popelníček bez ohledu na zákaz kouření.


"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

 

#112 2. 2. 2013 20:59

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 23. 10. 2007
Příspěvky: 8369

Re: Nᚠnový prezident.

Míša Kulička napsal(a):

Zadala jsem si do Googlu heslo „zeman lhal“. Vyjelo mi 3450 výsledků. Vyfiltrovala jsem si odkazy „zeman lhal“ za poslední měsíc, aby se v tom marastu dalo trochu vyznat.

Tak já jsem si zkusmo zadal do strejdy Gůgla heslo "Schwarzenberg lhal" a vyjelo mi jen 538 výsledků big_smile
Což je jistě povzbuzením pro tábor soupeře big_smile, ale nic to nemění na mém názoru, že politici lžou všichni tummenupp


Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

 

#113 2. 2. 2013 21:06

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 8. 2009
Příspěvky: 2490

Re: Nᚠnový prezident.

Jen tak pro zajímavost:
Odpovědi na některé údajné lži Zemana pod článkem z Novy:

tak to vezměmě popořadě -
Pod pojmem "pláče do telefonu" si osobně představuji stěžuje si!!! to Bohdalová potvrdila, pouze NOVA z toho udělala plačící a slzy ronící Bohdalovou.

Franz i Fischer podporu Zemanovi vyjádřili veřejně - jako samostatné osoby - jejich spolupracovníci podporovali také dalšího kandidáta - co oba výše jmenovaní pochválili a zdůraznili, že je to pouze jejich osobní postoj

Posellt - tento přehmat včera vysvětlil v TV a dokonce uvedl jak k tomu došlo - nebyla to lež, ale omyl v pojmenování - článek na BL je stále ke shlédnutí ovšem nejednalo se o německou větev SNLM ale rakouskou větev této organizace


O hákovém kříži nemluvil pokud vím Zeman osobně, ale byla to nformace z týmu za kterou se neprodleně omluvil

A pan Šlouf - do včerejška jste mu nevěřili ani slovo a najednou se vám jeho tvrzení hodí a považujete jej za pravdivá Chápu, že se Vám - Žumpě - medií Zeman nelíbí, ale musíte se s tím smířit. To, že Vás nemá rád je pochopitelné, nebo dotazy vašich redaktorů byli "obdivuhodné"
Konec citátu


... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

 

#114 2. 2. 2013 21:19

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: Nᚠnový prezident.

politici lžou všichni
No, pokud si zadᚠ"politici lžou", tak ti těch výsledků vypadne 28 280 http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif

To, že Vás nemá rád je pochopitelné, nebo dotazy vašich redaktorů byli "obdivuhodné"
Bych si jen nestranně dovolila podotknout, že i naprosto seriózní dotaz profesionála bývá (a bejval - mám pamě) označen nějakým hanlivým výrazem, případně je tak ocejchován sám tázající se.
Tudíž nejen bulvár, ale kdokoli, kdo se buď znelíbí an sich či položí "nevhodnou" (rozuměj pro tázaného) otázku.


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#115 2. 2. 2013 21:28

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 23. 10. 2007
Příspěvky: 8369

Re: Nᚠnový prezident.

helena napsal(a):

No, pokud si zadᚠ"politici lžou", tak ti těch výsledků vypadne 28 280

Jen tak málo? big_smile
V našem státě je fakt něco shnilýho, ale to nenapraví ani Miloš, ani Karel...


Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

 

#116 2. 2. 2013 21:41

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 8. 9. 2006
Příspěvky: 16397
Web

Re: Nᚠnový prezident.

Mikeš napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Zadala jsem si do Googlu heslo „zeman lhal“. Vyjelo mi 3450 výsledků. Vyfiltrovala jsem si odkazy „zeman lhal“ za poslední měsíc, aby se v tom marastu dalo trochu vyznat.

Tak já jsem si zkusmo zadal do strejdy Gůgla heslo "Schwarzenberg lhal" a vyjelo mi jen 538 výsledků big_smile
Což je jistě povzbuzením pro tábor soupeře big_smile, ale nic to nemění na mém názoru, že politici lžou všichni tummenupp

Ono to lhaní začíná u takových drobností, Mikeši, jako vložení mého jména k citaci, kterou jsem nikdy nenapsala.

Jinak mi připadáte jak malé děti. My doložíme Zemanovy lži a hned se ozve "Ale Schwarzenberg taky ..." - To dělají mí synovci a neteře předškolního věku ... Na to obvykle odpovídám: "Když xy skočí do studny, skočíš taky?"


Vějířovko, já vím, že potřebuješ okecat svou volbu prolhaného gaunera, ale bohužel - jednak je pan Zeman zodpovědný za lidi, které si vybral do svého týmu, druhak z toho nevyvodil žádné důsledky, a za třetí - ani tím, že několik málo výroků převedeš z kategorie "lež" do kategorie "omyl", mu neodejmeš nálepku lháře.

Upravil(a) Míša Kulička (2. 2. 2013 21:42)


"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

 

#117 2. 2. 2013 21:49

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 23. 10. 2007
Příspěvky: 8369

Re: Nᚠnový prezident.

Míša Kulička napsal(a):

Jinak mi připadáte jak malé děti. My doložíme Zemanovy lži a hned se ozve "Ale Schwarzenberg taky ..."

Já jsem tady nikdy nic takovýho nenapsal... ale jen dokládejte, dokládejte, to je všechno v naprostým pořádku...

Neberu vás jako nějakého "třídního nepřítele" jen proto, že jste volili někoho jiného než já... tummenupp


Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

 

#118 3. 2. 2013 3:04

Daphné
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 24. 9. 2009
Příspěvky: 2683

Re: Nᚠnový prezident.

Vej, na volebním lístku, který jsi pravděpodobně vhazovala do urny, bylo: ing. Miloš Zeman, muž, 68 let, prognostik smile

Mnoho z nás dělalo za svůj život několik různých profesí, stejně jako on, přičemž posledních deset let byl důchodce, předtím dlouho politik a pouhé dva roky, 90-92 byl v tom prognosáku,.....takže s touhle "pravdou" jste ho tam už vhazovali. Ano, byl nějakou etapu svého života - dva roky - zaměstnancem Prognosáku, a také předtím mnohem delší dobu Sportpropagu a Agrodatu, kde se zabýval simulací projektů zemědělských modelů (údaje z Wikipedie smile), do r.89. Od r.92 pracoval už výhradně v různých politických a stranických funkcích, čili od jako politik. Čekala bych na tom lístku poslední zaměstnání, nebo aspoň to, ze kterého do důchodu šel, nebo které dělal nejdéle....smile

Upravil(a) Daphné (3. 2. 2013 8:43)

Není tady

 

#119 3. 2. 2013 5:17

Petr100
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 18843

Re: Nᚠnový prezident.

Vějířovka napsal(a):

Jen tak pro zajímavost:
Odpovědi na některé údajné lži Zemana pod článkem z Novy:

tak to vezměmě popořadě -
Pod pojmem "pláče do telefonu" si osobně představuji stěžuje si!!! to Bohdalová potvrdila, pouze NOVA z toho udělala plačící a slzy ronící Bohdalovou.

Franz i Fischer podporu Zemanovi vyjádřili veřejně - jako samostatné osoby - jejich spolupracovníci podporovali také dalšího kandidáta - co oba výše jmenovaní pochválili a zdůraznili, že je to pouze jejich osobní postoj

Posellt - tento přehmat včera vysvětlil v TV a dokonce uvedl jak k tomu došlo - nebyla to lež, ale omyl v pojmenování - článek na BL je stále ke shlédnutí ovšem nejednalo se o německou větev SNLM ale rakouskou větev této organizace


O hákovém kříži nemluvil pokud vím Zeman osobně, ale byla to nformace z týmu za kterou se neprodleně omluvil

A pan Šlouf - do včerejška jste mu nevěřili ani slovo a najednou se vám jeho tvrzení hodí a považujete jej za pravdivá Chápu, že se Vám - Žumpě - medií Zeman nelíbí, ale musíte se s tím smířit. To, že Vás nemá rád je pochopitelné, nebo dotazy vašich redaktorů byli "obdivuhodné"
Konec citátu

S tou žumpou jsi to trochu popletla.


Zvýšíme daně, zlepšíme lidem život, věří expert ČSSD.
Margaret Tatcherová: "Problém socialistů je, že nakonec jim dojdou i peníze druhých."

Někde tu je...

 

#120 3. 2. 2013 9:39

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 8. 2009
Příspěvky: 2490

Re: Nᚠnový prezident.

Petr100 napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Jen tak pro zajímavost:
Odpovědi na některé údajné lži Zemana pod článkem z Novy:

tak to vezměmě popořadě -
Pod pojmem "pláče do telefonu" si osobně představuji stěžuje si!!! to Bohdalová potvrdila, pouze NOVA z toho udělala plačící a slzy ronící Bohdalovou.

Franz i Fischer podporu Zemanovi vyjádřili veřejně - jako samostatné osoby - jejich spolupracovníci podporovali také dalšího kandidáta - co oba výše jmenovaní pochválili a zdůraznili, že je to pouze jejich osobní postoj

Posellt - tento přehmat včera vysvětlil v TV a dokonce uvedl jak k tomu došlo - nebyla to lež, ale omyl v pojmenování - článek na BL je stále ke shlédnutí ovšem nejednalo se o německou větev SNLM ale rakouskou větev této organizace


O hákovém kříži nemluvil pokud vím Zeman osobně, ale byla to nformace z týmu za kterou se neprodleně omluvil

A pan Šlouf - do včerejška jste mu nevěřili ani slovo a najednou se vám jeho tvrzení hodí a považujete jej za pravdivá Chápu, že se Vám - Žumpě - medií Zeman nelíbí, ale musíte se s tím smířit. To, že Vás nemá rád je pochopitelné, nebo dotazy vašich redaktorů byli "obdivuhodné"
Konec citátu

S tou žumpou jsi to trochu popletla.

Jen jsem citovala big_smile ,ale pokud se ti zdá, že Nova není žumpa, tvoje věc.


... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

 

#121 3. 2. 2013 9:50

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 8. 2009
Příspěvky: 2490

Re: Nᚠnový prezident.

Daphné napsal(a):

Vej, na volebním lístku, který jsi pravděpodobně vhazovala do urny, bylo: ing. Miloš Zeman, muž, 68 let, prognostik smile

Mnoho z nás dělalo za svůj život několik různých profesí, stejně jako on, přičemž posledních deset let byl důchodce, předtím dlouho politik a pouhé dva roky, 90-92 byl v tom prognosáku,.....takže s touhle "pravdou" jste ho tam už vhazovali. Ano, byl nějakou etapu svého života - dva roky - zaměstnancem Prognosáku, a také předtím mnohem delší dobu Sportpropagu a Agrodatu, kde se zabýval simulací projektů zemědělských modelů (údaje z Wikipedie smile), do r.89. Od r.92 pracoval už výhradně v různých politických a stranických funkcích, čili od jako politik. Čekala bych na tom lístku poslední zaměstnání, nebo aspoň to, ze kterého do důchodu šel, nebo které dělal nejdéle....smile

Daphne, nevím zda právě toto je tak důležité, ale on byl opravdu v posledním občanském zaměstnání v tom prognosáku, pak byl politik. Do důchodu šel z místa premiera. Nevím, zda lze "důchodce" považovat za zaměstnání. Politik asi také není občanské zaměstnání, nevím.
Pokud to tak je, tak by tam oba starci měli napsáno "důchodce" - to by se ti líbilo? Myslíš, že by to nějak ovlivnilo volby? Já vím, ty bys chtěla mít jen u Zemana napsáno "důchodce", ale to by lidi těžko odradilo. Hodně hlasů "pro Zemana" bylo vlastně "proti knížeti".


... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

 

#122 3. 2. 2013 9:58

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 10. 2012
Příspěvky: 11783

Re: Nᚠnový prezident.

Ve všech ostatních volbách mají na hlasovacích lístcích důchodci napsáno - důchodce.
Ono by to nevypadalo asi tak dobře, kdyby tam Zemanovi napsali - důchodce... hm.

Btw Karel Schwarzenberg by tam důchodce napsáno neměl. Jelikož je ministrem zahraničí.

Jo a jaké je teda zaměstnání politik, když ne občanské? Řekla bych, že občanštější než občanské, nebo dost politiků platíme ze svých daní právě my - občané.

Upravil(a) Eva. (3. 2. 2013 10:01)


May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

 

#123 3. 2. 2013 10:03

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 8. 2009
Příspěvky: 2490

Re: Nᚠnový prezident.

Míša Kulička napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Zadala jsem si do Googlu heslo „zeman lhal“. Vyjelo mi 3450 výsledků. Vyfiltrovala jsem si odkazy „zeman lhal“ za poslední měsíc, aby se v tom marastu dalo trochu vyznat.

Tak já jsem si zkusmo zadal do strejdy Gůgla heslo "Schwarzenberg lhal" a vyjelo mi jen 538 výsledků big_smile
Což je jistě povzbuzením pro tábor soupeře big_smile, ale nic to nemění na mém názoru, že politici lžou všichni tummenupp

Ono to lhaní začíná u takových drobností, Mikeši, jako vložení mého jména k citaci, kterou jsem nikdy nenapsala.

Jinak mi připadáte jak malé děti. My doložíme Zemanovy lži a hned se ozve "Ale Schwarzenberg taky ..." - To dělají mí synovci a neteře předškolního věku ... Na to obvykle odpovídám: "Když xy skočí do studny, skočíš taky?"


Vějířovko, já vím, že potřebuješ okecat svou volbu prolhaného gaunera, ale bohužel - jednak je pan Zeman zodpovědný za lidi, které si vybral do svého týmu, druhak z toho nevyvodil žádné důsledky, a za třetí - ani tím, že několik málo výroků převedeš z kategorie "lež" do kategorie "omyl", mu neodejmeš nálepku lháře.

Tak co říkᚠtomuto:
Během slovní pře o odpovědnosti Zemana za podezřelou privatizaci Mostecké uhelné společnosti (MUS) Schwarzenberg řekl, že byl proces zahájen během Zemanovy vlády a ukončil se za Tošovského.

Pravda:
Tošovského vláda byla  od 2. ledna 1998 do 17. července 1998
Zemanova vláda byla od 22. července do 15. července 2002

Omluvil se za tuto nepravdu (nebo lež) pan kníže?

Ty tituluješ Zemana prolhaný gauner - a co pan kníže, je také prolhaný gauner? Navíc se neumí ani omluvit a nechá tu lež platit.

Říkáš, že jsme jako malé děti, když nesklapneme kufry a nepřijmeme vaše názory a tvrzení. Kdybyste to tak nepřeháněli, tak by s vámi šlo diskutovat, a určitě by nebyla ta debata tak vyhrocená, ale vy se chováte jako vzteklí hysteričtí spratci, kteří nejsou schopni přijmout porážku a stále okopávají vítězi kotníky a lejou na něj škopky špíny.


... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

 

#124 3. 2. 2013 10:10

Petr100
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 18843

Re: Nᚠnový prezident.

Vějířovko ještě jsme ani nezačali. Máme na to pět roků. Zdraví tě hysterický spratek Petr


Zvýšíme daně, zlepšíme lidem život, věří expert ČSSD.
Margaret Tatcherová: "Problém socialistů je, že nakonec jim dojdou i peníze druhých."

Někde tu je...

 

#125 3. 2. 2013 10:13

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 23. 10. 2007
Příspěvky: 8369

Re: Nᚠnový prezident.

Míša Kulička napsal(a):

A to je právě ten omyl. Výrazných osobností bylo daleko víc, ale buď  to samy včas vzdaly, nebo byli nenápadně eliminovány právě proto, že odmítli být loutkami ... přičemž konkrétně pánové Klaus a Zeman se na této eliminaci podíleli víc, než je pro demokratický systém zdrávo.

Ale já jsem to právě takhle myslel!
Určitě si vzpomínáš, jak před lety dopadl Ruml (a následně celá Unie svobody), když se pokusil svrhnout Klause... já jsem tenkrát fakt věřil (a nebyl jsem určitě sám), že se konečně něco někam pohne... a jak to dopadlo, víme všichni... sad

...a nebo poměrně nedávno... Věci veřejné... Radek John, který se jakožto novinář nebál opřít i do politicky ošemetných případů... a jakmile zapadl do parlamentu a do vlády, držel hubu a krok stejně jako ostatní... sad

Upravil(a) Mikeš (3. 2. 2013 10:21)


Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů