6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Poradte mi nějaký bezkontaktní teploměr? Třeba jaký pouíváte vy? Vae zkuenosti.
Třeba na Thermoval duo scan jsem jen četla samé negativní reference. patně měří.
Není tady
pediatrička mi doporučila ThermoFlash, v ordinaci ho pouívá taky, take máme obě a obě spokojenost (jiné reference jsem na netu nehledala)
Není tady
Kasiopeo děkuji. Koukala jsem na něj. Je fakt, e teploměr v cenové relaci od 2000 do 10 000kč musí měřit i kdyby nechtěl.
Tak zatím jediný tip. Budu nad ním určitě uvaovat.
Upravil(a) Kaly (29. 1. 2013 10:04)
Není tady
Mám z lídlu (MEDISANA)..stál kolem tří stovek a nemůu si stěovat...
Dá přes 2 tis za teploměr je teda u dost
Není tady
Dobrý den, já mám zase na vyzkouení teploměr Thermoval Duo Scan a mojím dětem a mě vyhovuje.
Je nenásilný, rychlý, jemný, přesný, lehko se sním manipuluje, a to je pro mě dostačující.
U nemusím svému dítěti nic cpát do zadečku nebo do pusinky. Stačí kdy to měřím na čele nebo v uchu a je to.
Jsem sním moc spokojená a doporučují dál...
Není tady
Taky jsem pořídila nakonec s lídlu a spokojenost. Thermoval Duo Scan má tolik negativních referencí na netu, e bych ho nekoupila ani náhodou.
Není tady
Také máme Thermoval Duo Scan a po krátkém nácviku (doporučuji, kdy jsou děti zdravé :-) jsme se naučili jej pouívat a jsme spokojení, měří nám přesně. Jak psala lucia83, je nenásilný a rychlý, 3 vteřiny na čele a 1 v uchu. A hlavně ádné noční buzení dětí ;-)
Není tady
Ahooj, my mame doma Thermoval Duo Scan a nemozeme si ho vynachváli, meria rýchlo, presne a zábavnom formou Kto píse, ze nemeria správne, nema prestudované návody (moj názor).. skúsne pozrie na ich stránke videjko ( je super)
Není tady
Zdravím, my máme také Thermoval duo scan, a jsme moc spokojení. Pouíváme měření na čele. Je to rychlé, a bez stresu naí malé dcerky, kterou jsem přiblině od roka nemohla v zadečku změřit. Oceňuji jetě to, e dcerku nemusím v noci na měření budit. Pro správné pouití doporučuji přečíst návod, nebo kouknout na videonávod: https://www.youtube.com/watch?v=YOnviZ8iJb4
Není tady
Dosud jsme doma vystačili s klasickými rtuovými teploměry, měří sice pomaleji, ale podle mě dostatečně přesně. Nicméně se mi "povedlo" ho rozbít a kdy u přemýlím o novém, láká mě zkusit něco nového, nějaký bezkontaktní. Ty co tu popisujete pro vae děti měří tedy přesně a spolehlivě? Koukám, e jich asi moc druhů také nebude...
Není tady
My máme doma infračervený TrueLife a meří velmi přesně.
Není tady
TrueLife? Co je to za teploměr? Neznám ho a asi ani můj vyhledávač se s ním nesetkal, protoe mi nabízí samé články a odkazy na opravdový ivot :-D
Není tady
Promiň, patně jsem to napsala, truelifecare.cz to u ti najít musí.
Není tady
My ho máme doma krátce, i je na trhu myslím ne moc dlouho. Ale měří fakt přesně a za tu cenu jsem s ním nadmíru spokojená.
Není tady