Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 1. 2013 0:17

zeux
♥------

Krize nebo konec!?

Ahojte, doufám, že nevadí, že jsem muž, ale už delší dobu se trápím vztahem s mou přítelkyní a nevím, kam se obrátit, tak jsem zavítal na tohle fórum. Je mi 20 let, s přítelkyní jsme 3 roky a já začínám cítit, že už to není ono. Přítelkyně zatím asi nic netuší, ale jestli to tak půjde dál, tak na to určitě přijde. Bojím se jí něco říct, protože je to milá, hodná a věrná slečna a nechci jí ublížit, ale nevím co dál. Mám strach, že už ji nemiluji, ale nevím, jak to zjistit. Poradí někdo? Máme zkusit pauzu? nebo se s ní mám naopak vidět co nejčastěji? Vůbec netuším a strašně se tím trápím sad Nechci jí ublížit... Navíc mi začala psát jedna moje kamarádka, se kterou jsou kdysi dávno chodil cca 14 dní a mě spíš baví si povídat s ní, než s přítelkyní sad Podvádět ale nehodlám, takový nejsem. Poraďte prosím

Není tady

#2 26. 1. 2013 9:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Krize nebo konec!?

aha a že to není ono cítíš až co ti začala psát kamarádka, se kterou jsi chodil, nebo to bylo už dřív big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#3 26. 1. 2013 9:30

zeux
♥------

Už to trvá asi měsíc a kamarádka mi píše cca týden. S kamarádkou nic nemám a ani k ní nic necítím, ale baví mě si s ní povídat. Navíc ani nebydlí ve městě, co já, takže jsem se s ní ani neviděl.

Není tady

#4 26. 1. 2013 12:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tady ti ale nikdo neřekne, jestli jde u vás o krizi, nebo co to je. ani jak to máš řešit. tohle si budeš muset rozhodnout sám.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 26. 1. 2013 14:56

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

zeux napsal(a):

Ahojte, doufám, že nevadí, že jsem muž, ale už delší dobu se trápím vztahem s mou přítelkyní a nevím, kam se obrátit, tak jsem zavítal na tohle fórum. Je mi 20 let, s přítelkyní jsme 3 roky a já začínám cítit, že už to není ono. Přítelkyně zatím asi nic netuší, ale jestli to tak půjde dál, tak na to určitě přijde. Bojím se jí něco říct, protože je to milá, hodná a věrná slečna a nechci jí ublížit, ale nevím co dál. Mám strach, že už ji nemiluji, ale nevím, jak to zjistit. Poradí někdo? Máme zkusit pauzu? nebo se s ní mám naopak vidět co nejčastěji? Vůbec netuším a strašně se tím trápím sad Nechci jí ublížit... Navíc mi začala psát jedna moje kamarádka, se kterou jsou kdysi dávno chodil cca 14 dní a mě spíš baví si povídat s ní, než s přítelkyní sad Podvádět ale nehodlám, takový nejsem. Poraďte prosím

Tohle zní děsivě. Obzvláště věrná slečna mi zní strašně.
Lásku z tvého psaní necítím.
Je ti 20, nemáš kam spěchat. Pořádně vybírej. Teď dej volnost sobě i tvé přítelkyni.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#6 28. 2. 2013 15:04

ptackova
♥------

Naprostý souhlas s Evou. Jestli je to hodná a milá slečna, tak ji nech najít si někoho, kdo ji bude milovat. Třeba se ti po rozchodu uleví a budeš si s kamarádkou rozumět lépe.

Není tady

#7 5. 7. 2013 21:57

Háňa*
♥♥-----
Místo: Velvary

Nemyslím, že jí děláš obzvlášť dobrou službu, když ní zůstáváš přesto, že to není ono. Navíc, když něco není ono, většinou to velmi dobře cítí i ten druhý a možná má podobné pocity jako ty - Je absurdní, aby spolu byli dva lidé, když oba vědí, že to není ono.

Jenom jestli to není tak, že chceš tu druhou, ale protože nevíš, jestli by chtěla i ona tebe, tu první si necháváš v záloze.
Prostě bych jí to řekla ... není nic divného, že láska, kterou člověk potká v 17, nevydží až do smrti. Stává se to, ale je to opravdu výjimečné. Navíc v případě, že už po třech letech "TO NENÍ ONO"
Mylím, že takových budeš mít ještě pár, než potkáš tu pravou, takže není důvod si dělat nějaké přehnané násilí.

Není tady

#8 7. 3. 2014 14:47

Bruninka
♥------

Nemyslim si, ze ma smysl vztah s nekym, o kom si myslis, ze ho nemilujes. Rozejdi se s ni a hledej dal. Lidi se proste schazeji a rozchazeji, je to normalni, vetsinou musis poznat vic lidi, nez najdes tu pravou. Urcite ji mas rad, to je fajn, ale  holt ji nemilujes. Kvuli tomu se nemusis citit blbe. To je normalni. Bude to fer i vuci ni, kdyz to ukoncis, aspon ebudes plytvat i jejim casem...

Není tady

#9 8. 4. 2014 21:13

Kajuška
♥------

Jak poznat, že je vám muž nevěrný? takhle
http://www.zenaafitness.cz/je-mi-neverny/

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí