29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pandorraa napsal(a):
http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-proc-nevyhral-schwarzenberg-dxf-/p_politika.asp?c=A130129_100956_p_politika_wag
S tím leze v mnohém souhlasit.
Některým to ještě nedošlo, takže preference TOPky jdou nahoru... Já opravdu nevím jaký je rozdíl mezi lidmi, které vkládají své naděje do téhle strany a mezi těmi, kteří je vkládají do Zemana...
A ty vkládáš naděje do které strany? Byl bych překvapen kdyby jsi to napsala.
Kaliku kde jsi se flákal takovou dobu?
Není tady
Petře, neboj, já tě nepřekvapím: zásadně nevkládám naděje do žádné politické strany. Nejsem blázen.
Není tady
Pandoro dobře, to beru. Já také žádné naděje nevkládám, ale budu volit Topku.
Není tady
OK, já ne. Pro mne je TOPka starý obsah v novém obalu.
Nepřinášejí nic nového, jen látají díry v potápějící se lodi a doufají, že po jejich zásahu se voda do vyšších pater lodi nedostane. Přitom materiál na záplaty berou ze dna lodi
Pokud se mýlím, budu jen moc ráda.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
...látají díry v potápějící se lodi a doufají, že po jejich zásahu se voda do vyšších pater lodi nedostane. Přitom materiál na záplaty berou ze dna lodi
Kam Ty na ty formulace chodíš?
Ale jinak naprostej souhlas...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Kam Ty na ty formulace chodíš?
To nevíš?
Jsem střevo.
Teda...mám střevo, spisovatelský
Není tady
Vy mě zasejc zbijete, ale toto je prostě tak dokonalý, že to sem nemožu nedat: Trailer na návštevu českého prezidenta na Slovensku
Není tady
KALIK napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Kdo zvládnete zklidnit vášně a alespoň trochu přemýšlet, tož čtěte:
http://www.marigold.cz/item/rozdelena-s … dvoji-lideHezky napsané a pravdivé. Shrnuje to vesměs co říkám už delší dobu. Dualita je v naší realitě hluboce zakořeněna a to i tam, kde by měla být už překonána. Je to ono dělení na já a oni, jeden nahoře, jeden dole, jeden kopáč, druhá manažer atd. Je to příznak hlubokého zabřednutí do materialismu, zapomnění, nevědomí. Není však jednotlivce bez celku a opačně, není nahoře bez toho dole atd. Lidé se posunou dále, až pochopí, že jsme stejné podstaty, že jsme jedno, že jsme tu pro sebe navzájem, že jsme jeden tým, že jsme vždycky byli, jen na to zapomněli. Kdo neviděl krásný film z roku 1927 Metropolis, doporučuji.
Není tady
KALIK napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Kdo zvládnete zklidnit vášně a alespoň trochu přemýšlet, tož čtěte:
http://www.marigold.cz/item/rozdelena-s … dvoji-lideHezky napsané a pravdivé. Shrnuje to vesměs co říkám už delší dobu. Dualita je v naší realitě hluboce zakořeněna a to i tam, kde by měla být už překonána. Je to ono dělení na já a oni, jeden nahoře, jeden dole, jeden kopáč, druhá manažer atd. Je to příznak hlubokého zabřednutí do materialismu, zapomnění, nevědomí. Není však jednotlivce bez celku a opačně, není nahoře bez toho dole atd. Lidé se posunou dále, až pochopí, že jsme stejné podstaty, že jsme jedno, že jsme tu pro sebe navzájem, že jsme jeden tým, že jsme vždycky byli, jen na to zapomněli. Kdo neviděl krásný film z roku 1927 Metropolis, doporučuji.
Není tady
Dala jsem za sebou dva příspěvky, o kterých si myslím že shrnují jádro, o čem to je.
Dovolím si ještě doplnit, že až uděláme celonárodní demonstraci za návrat českého vymáhání dluhů zpět mezi civilizované státy, zpět od středověku k demokratické společnosti, tak se znovu vrátíme tam, kde byli naši předkové před Bílou horou v první Masarykově republice a možná snad se opět staneme s vlastním uvědoměním a ne skupinkou která hledá ochránce a vlastníka v jedné podobě.
Až přestaneme obětovávat část obyvatelstva za možnost přežití celku.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-proc-nevyhral-schwarzenberg-dxf-/p_politika.asp?c=A130129_100956_p_politika_wag
S tím leze v mnohém souhlasit.
Některým to ještě nedošlo, takže preference TOPky jdou nahoru... Já opravdu nevím jaký je rozdíl mezi lidmi, které vkládají své naděje do téhle strany a mezi těmi, kteří je vkládají do Zemana...
Doplňuji,
tenhle příspěvek měl být na druhém místě, v rychlosti jsem dala dva stejné.
Mažu do práce, přeji Vám všem hezký den.
Není tady
sahleb napsal(a):
Ano, ty si myslis, ze soukroma firma jako Lukoil je proste soukroma a nema zadny kontakt k politice, protoze je soukroma a je kotovana na burze. Vztah k politice ma, to je znamo a ovlivnuje politicke deni.
Jako jakákoliv velká firma, řekla bych. Spíš mi najdi takovou velkou firmu, která politické dění neovlivňuje a to ani v místním měřítku.
Jedna hodně, hodně velká firma u nás se například ústy svého zástupce nechala slyšet, že nejspíš bude muset naběhnout do parlamentu, aby změnil zákon o obcích....že se obce moc rozcapují a brání rozvoji (samozřejmě, že dotyčné supernadnárodní firmy) A to nevím o tom, že by měla cokoliv společného s Ruskem.
Není tady