29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak můžeme pokračovat, první díl zde http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=47698
Není tady
moc hezky to Tomáš Klus napsal..já si taky říkala, doprdele, to nikdo nevidí, že se tam kníže snaží prostrčit lístek bez obálky?
Vždyť se o to pokoušel vícekrát, protože se nemohl trefit..To jsou fakt takový svině, že to vidí,ale přesto se tváří, že ne, jen aby hned vzápětí na netu psali, že vhodil neplatný hlas..
Není tady
Viděla jsem kousíček zpráv a on o tom mluvil,že se prostě spletl. jsem jenom člověk řekl. říkal,že jak se tam fotilo, že byl zblblej z blesků. Stát se to fakt může každému.
Jo Kluse miluju.
Není tady
laminanonte napsal(a):
...já si taky říkala, doprdele, to nikdo nevidí, že se tam kníže snaží prostrčit lístek bez obálky?...
On ho tam třeba hodil schválně, protože to byl lístek pro Miloše...
Není tady
".....
Mikeš napsal(a):
dusička napsal(a):
Takže tam člověk vstoupí kvůli trendu - tahle strana je in, tak tam vstoupím, kvůli prospěchu? Ne kvůli tomu,aby se snažil to tu zlepšit?
Nu to se ale od toho bahna neodpíchneme takhle nikdy. tillfreds
Takhle se asi opravdu neodpíchneme nikdy sad
U nás ve městě máme třeba jednoho politika, který prošel už třemi politickými stranami... ale vždycky byl v té "správné" straně ve "správnou" chvíli... tedy ve straně, která byla aktuálně u moci..."
Taky jich pár znám - a většinou to jsou bývalí komunisti do 89 dumbom
Dušičko, přesně o tom jsem psala dnes ráno nebo včera, už nevím. Komunistická strana je dnes brána jako každá jiná strana, je účastníkem voleb, nikdo ji nezakázal, nikdo neudělal po revoluci pořádek. Je to výsledek porevolučních let. Havel - to nevím proč se o to nezasadil, Klaus kvůli tomu, že jedině komunisti měli peníze a kontakty (neexistence špinavých peněz). Teď už je pozdě bycha honit a divit se.
Mimochodem, jestli se díváš na Vyprávěj, je to tam hezky popsáno např. na příkladu rodiny Francových. Stejně tak si tyto doby pamatuju i já.
Není tady
Mikeš napsal(a):
laminanonte napsal(a):
...já si taky říkala, doprdele, to nikdo nevidí, že se tam kníže snaží prostrčit lístek bez obálky?...
a vidíš, to mě nenapadlo
Není tady
Mikeš napsal(a):
laminanonte napsal(a):
A já bych řekla,že to schválně nebylo. On by to určitě řekl,že ho tam hodil schválně.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
...holt už nejsem teenager...
Podle fotky v avataru seš teenagerka jak vyšitá...
Není tady
Judy - vím, pozdě bycha honiti.
Jo na Vyprávěj koukám se zpožděním na netu.
Není tady
Mikeš napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
to je hezký kompliment
Není tady
dusička napsal(a):
Viděla jsem kousíček zpráv a on o tom mluvil,že se prostě spletl. jsem jenom člověk řekl. říkal,že jak se tam fotilo, že byl zblblej z blesků. Stát se to fakt může každému.
Jo Kluse miluju.
Já taky
Není tady
dusička napsal(a):
Jo Kluse miluju.
to jo, stát se to může..ale spíš jde o to, že všichni ti novináři kolem to viděli a neupozornili ho. A jen pár minut poté, už na Novinkách byla zpráva, že hlas bude neplatný.. Při vší té honbě za senzacemi zapřou vlastní matku..
Není tady
dusička napsal(a):
Mikeš napsal(a):
laminanonte napsal(a):
A já bych řekla,že to schválně nebylo. On by to určitě řekl,že ho tam hodil schválně.
Duši, jasně že to nebylo schválně..jen tak s Mikešem vtipkujeme
Není tady
Já vím Laminanonte, hlavně hamty hamty, at mám tu fotku taky. už jsem to tu psala v 1.
Hele Andrej - můžu se zeptat?
Proč si založila další chlívek?
Volba prezidenta 2,vždyt zítra už bude konec.
Není tady
Všem tady přeju krásnou dobrou noc. Jdu do peřin. Pa
Není tady
Každopádně zítra budou někteří z nás slavit, někteří smutnit. That's all.
Od pondělka určitě chleba levnější nebude
Není tady
Mikeš napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Čééče díky, ale zdání klame
Není tady
dusička napsal(a):
Hele Andrej - můžu se zeptat?
Proč si založila další chlívek?
Volba prezidenta 2,vždyt zítra už bude konec.
můžeš se zeptat. Proč jsem ho založila? Ty fakt věříš, že zítra jako když utne a už o prezidentovi nepadne ani slovo
Já věřím, že bude toho ještě spoustu k debatování a tak.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Každopádně zítra budou někteří z nás slavit, někteří smutnit. That's all.
Od pondělka určitě chleba levnější nebude
Přesně tak.
To slavení a smutnění necháme těm "urputným". Já to prostě vezmu jako fakt a jede se dál.
Není tady
Přesně tak Judyno, vidím to stejně. Já si možná večer pustím telku, abych se teda dozvěděla, kdo vyhrál (sledovat to přes den nebudu, jsme na horách), ale klidně usnu i bez toho poznání, kdože je ten náš příští prezident. Já se spíše obávám té frašky kolem, co nastane pak, až poražený (ať to bude kdokoliv), bude výsledek bojkotovat a vymýšlet různé zneplatnění voleb.
Není tady
Takhle se asi opravdu neodpíchneme nikdy sad
U nás ve městě máme třeba jednoho politika, který prošel už třemi politickými stranami... ale vždycky byl v té "správné" straně ve "správnou" chvíli... tedy ve straně, která byla aktuálně u moci...
Mikeši taky takové znám: Kalousek, Schwarzenberk, hezky nakročíno má paní Karolínka....
Není tady
Je třeba být na situaci po volbách připraven. Tož tady si každý vybere (snad se nikdo neurazí)
http://www.reflex.cz/clanek/jine-volba- … pisem.html
Není tady
Judyna napsal(a):
To slavení a smutnění necháme těm "urputným". Já to prostě vezmu jako fakt a jede se dál.
Určitě ...
...nechám si zdát o protažených xichtech Schwarzenbergovců po zjištění, že prohráli...
...good night...
Upravil(a) Mikeš (25. 1. 2013 23:21)
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Přesně tak Judyno, vidím to stejně. Já si možná večer pustím telku, abych se teda dozvěděla, kdo vyhrál (sledovat to přes den nebudu, jsme na horách), ale klidně usnu i bez toho poznání, kdože je ten náš příští prezident. Já se spíše obávám té frašky kolem, co nastane pak, až poražený (ať to bude kdokoliv), bude výsledek bojkotovat a vymýšlet různé zneplatnění voleb.
Tak já doufám, že pán Okamura nepovedal posledné slovo a že svoje vyřazení z voleb požene před evropský soud.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Andreo, přeji hezký pobyt na horách. Já na telku kouknu, ale až navečer, až budu doma z práce.
Co se týče Tvé poslední věty - no to by byl vrchol trapnosti.
Není tady