29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Amites, tak to dobře s kočárkem dopadlo.
Dituš ve Francii jsou prý porody doma legální, tak tam asi nějak tu odpovědnost mají vyřešenou, ne? Určitě osobní odpovědnost nese i PA v případě, že by něco zanedbala. V Čechách mi vadí ten Kocourkov, že doktor sice odpovědný je, ale když něco zanedbá, nic se mu nestane (viz ten nedávno popisovaný případ z Neratovic v dokumentu).
Není tady
Amites, super s kočárkem, že to nakonec dopadlo Kočík pěkný, já bych měla strach z toho, že se podělá to uchycení a korbička se bude točit kolem své osy
- ale tak, asi to mají vyzkoušený, co
Dituš, tak Bára to má taky celkem za pár, ne? Kolik jí je? 16?
Evi, za svobodu v tomto případě považuji to, že mám možnost si třeba vybrat porodnici, vybrat si lékaře (nemyslím porodníka), vědět, že se o mě postarají, že se postarají o miminko, že mě může můj muž navštěvovat denně u postele v porodce, co víc, že se mnou může být přítomen u porodu, že mám možnost si zaplatit nadstandardní pokoj a starat se o své děti tak, jak já to považuji za správné. No a navíc mě nikdo nenutí k podobným kravinám s placentou, opustím-li porod tak k obřízce, vzdání se dětí, poslušnost manželovi.... atd.
To, že to není stopro je smutné, ale věřím, že je v dohlednu doba, kdy i porody doma najdou pochopení. Já bych do něj nešla, i kdyby tu měla být Konigsmarková.
Není tady
Není tady