29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Babu vzala si ho tchyne. B jde zitra do prace, tak kdyby prisla komplikace, bydleji kousek od nemocnice a ma to jednodussi nez ja s ryzikovkou.
Byl stastnej jak blecha
Jdu napsat ty homeo......
Není tady
Dituš, ještě ty homeo k porodu pls.
hlavně, že jste už OK - Kolombo bude mít chlapáckou jizvu a třeba ani to ne.
Eli, papír s fialovým pruhem jsem dostala na Socce, když jsem si tam byla v prosinci pro Skartu. Se slovy - když už jste tu, tak si to vezměte.
U nás je ze sexu trochu velrybí láska (mužík za těhotenství přibral to co já ), ale dobrý. Naopak mám pocit, že když pominu onu nemotornost, tak to je v těhotenství mnohem lepší než předtím
Není tady
Dito, diky. Zitra si mix vyzvednu, ze vcerejska na dnesek jsem spala 3 hodiny a uz z toho opravdu zacinam byt nervozni a bojim se vubec ulehat do postele. Citim totiz silenou potrebu spanku a je strasne frustrujici, kdyz lezim a cekam...a cekam...
Ja si jako mala rozsekla hlavu sekyrkou - mela jsem nekolik stehu na temeni. Na bolest si vzpominam jen bezprostredne po urazu, pak uz ne (coz neznamena, ze nebyla).
Evi, taky bych postupovala jako Dita. Driv se deti bezne hnavaly k tem infikovanym, aby si nestovice odbyly.
Není tady
Eli, ja si rozsekla sekyrkou koleno.
Napis pak, jak ti homeopatika zabiraji jo?
Holci, homeo jsou tam
Kolombickovi kdyz to celo sili, tak mu dali dejchat z nejake masky a on si to siti vubec nepamatuje
Volali na to chirurga a anestesiologa a ma to krasne udelany. Slaboucky tri nitky, ktery nejsou skoro ani videt
Jsem rada, ze se jim to povedlo, jizva bude minimalni.
Není tady
jj, dcera byla loni na operaci kýly a taky měla anestetikum z masky vdechováním, nepamatuje si dávno vůbec nic, byla to super rychlovka
Není tady
Eli to zní fakt depresivně... hele já pořád poslouchám, jak bych měla pracovat méně... tak ti to přetlumočím.... pracuj méně a užij si to těhu!!!
Ditu přeji Kolombovi, aby úplně na vše zapomněl a stejně taky ty a muž musí to mít ti chlapi náročné.... dítě od krve, žena těhule kácející se k zemi... tak koho první
Není tady
Kasi a nevis, co v te masce je? Rajsky plyn?
Amit, muj muz to zvladnul, ale byl na mrtvici Uz je po vsem, jen za sest dni jdem na vyndani stehu
Není tady
Holky, vy jste mi šikulky - ale koleno sekerkou ještě dovedu pochopit, ale temeno? El, to Ti někdo pomáhal, ne?
Ty homeo - se zobou kuličky? Nerozpouštělo se to ve vodě? Nebo to zase bylo něco jiného?
Není tady
Ahoj holky,
Elisabeti, ja nevim, jak to je s tema papirama na RP, jen mi dnes kamoska rikala, ze je ohlasovaci povinnost-musi se nahlasit na UP, ze koncite RP a nastupujete na materskou....
Poradte mi neco na zacpu
Upravil(a) Pavlinka81 (22. 4. 2013 12:30)
Není tady
Dnes jsem jeli koupit plíny, prací prášky atd do té Evy do Mělníka... a žrádlo (granule) pro koně na 4 měsíce, zadek auta "seděl", peněženka naopak lehčí... a úplně jsem z toho tepla ospalá a to teď jdu do práce.
Není tady
Ditu...tak Krýšovi foukáme...vy ste teda trdla!!!
Pavli...mě teda zabírá ráno čokoláda+kakao...ale prý sem divná, že čokoláda staví...ale babský rady sou šestky-kompot, sušený, nejlíp zapít mlíkem...taky to řeším, ale zatím to docela jde...na to, že beru železo, spíš se bojím po porodu, to zas bude maso
Není tady
Sluni, super, furt cela?
Holci, zobou se kulicky a miminum a malym detem se rozpousteji na lzicce vody. Je to furt jedno a to samy.
Pavli me na zacpu nezabira nic proste jak lezim, tak mam liny streva.
Ted tu byla PA, Dendiskovi zpomaluje srdicko, tak mi zakazala lezet na zadech a ve ctvrtek musim na kontrolni monitoring do porodky Navic je furt napric
pry naleha zadama. Sice mam asi kvuli tomu sanci, ze jsem doposavad neporodila, ale jak to vymyslim za dva mesice, to jsem fakt zvedava
Upravil(a) Dita.L (22. 4. 2013 15:51)
Není tady
Jejej, tak to Vám nezávidím, tyhle problémy se zácpou neznám, spíše naopak, musím si dávat pozor, co jím, abych neběhala moc často a rozhodně projímavě na mě působí kakao po ránu (asi nějaká mírná intolerance laktózy) a nebo salát z rajčat a nějakého zeleného listí k tomu a pokud bych to náhodou zapila podmáslím, tak běžím na WC asi tak 10x minimálně.
Jinak je mi po magnézku tak dobře, mnohem lépe než před páteční návštěvou doktorky, že jsem zvládla v pohodě i vytírání pod postelí.
Snažím se spát (alespoň usínat) na levém boku, to je pro miminko nejlepší. Při ležení na zádech se může utlačovat dolní dutá žíla a k miminku může proudit méně krve a to mu nemusí dělat dobře (občas nedělá dobře ani těhulím samotným).
Není tady
Ad. ležení na zádech a utlačování žíly: to je taky ten zásadní a největší důvod, proč rozhodně nechci rodit na zádech na koze a nikdo mě k tomu nepřesvědčí, ani kdybych náhodou měla rodit někde jinde než ve Vrchlabí. Ty porody na zádech často končí špatnými ozvami dítěte a pak se honem honem pospíchá, takže může následovat oxytocin, tlačení na břicho a podobné nesmysly.
Není tady
KHolčí pry může. Holčí pry může. Jak píše Eví. Pak na zádech klesá tlak a tím klesá i pidovi.
Musím ale fakt říct že si polohu napříč nemůžu vynachválit. Pide nikde netlačí. Nekope do žeber, nekope do mocaku, na wc teď chodím minimálně a na zádech se mi taky leží dobře.
Jen ten pupik má takovej divnej tvar.
Vypadám jak tehule ve filmech, co maj břicha vycpany polštářem
Není tady
slunicko napsal(a):
Ditu, jj, pořád 3v1
já jdu taky ve čt...doufám, že djdu z kontroly už s naplánovaným datumem, ať už můžu odškrtávat
vy to taky ještě chvilku vydržte...to dáme
Držíme, držíme. Už to máme za pár.
Eví každá jsme jiná. já třeba vždycky ležím při porodech, na levým boku mám dojem že to míň bolí. Před epiduralem jsem zkoušela balón a myslela jsem že se roztrhnu bolestí vejpul, a po epi na zádech lezení doporučuji, to se prý anestetikum pěkně rovnoměrně "rozlije" a zabírá nejlíp.
Nikdy jsme se srdickem problém neměli.
Není tady
Dobré ráno, kočky
Ditu, díky za sepsání homeo. Já jsem ještě našla jeden hezký článek, je tam přesně rozepsáno, co a jak a kolik toho brát: http://svethomeopatie.cz/cs/946-homeopa … tky-romany
Není tady
Ditu, taky sem měla jednu napříč, tak vím o čem mluvíš akorát tam je ještě jedna, takže to taková hitparáda nebyla
Holky, od naší dr sem dostala brožurku s homeo pro těhule, kdyby ste chtěli něco připsat...je to tam po pořádku od strachu ze zubaře až po zastavení laktace...zatím sem to moc nepročítala, k přir. porodu se nepřipravuju a dr mi slíbila, že jak dojde za holkama, tak to všecko v klidu proberem...
Není tady
Babů nemas zac
Sluni k těm homeo, třeba mě napadá že bych mohla dát na nastenku rozjetí laktace, uzdrhojení po nastrihu a něco proti únavě. Napadá vás ještě někoho něco?
Můžeš mi to prosím tě nechat ve zprávách na fb, já to zkopcim
Není tady
Sluni já se té chtěla vlastně zeptat. Ty jdeš na CS? To je tvoje rozhodnutí nebo dr?
Tu se rodí dvojky normálně přirozeně
Není tady
Dita.L napsal(a):
Sluni já se té chtěla vlastně zeptat. Ty jdeš na CS? To je tvoje rozhodnutí nebo dr?
Tu se rodí dvojky normálně přirozeně
Ditu, momentálně je Áčko KP, takže to nejde jinak než CS...vlastně od té doby, co řešíme, jak rodit, tak nikdy nezaujmuly polohu k normálnímu porodu tak už sem se s tím tak smířila
nehledě na to, že mám úzkou pánev (+mejch 156cm a 45kg před těhu) a měla sem problémy i u Lukyho porodu, tak dr naznala, že by i př. porod nebyl pro mě...ale rozlousknem to teď na kontrole ve čtvrtek, třeba se A otočila
jdu napsat ty homeo
Není tady
Posílám odkaz na pro mě hodně alternativní článek na téma bylinky a porod.
http://ona.idnes.cz/bylinky-a-porod-0id … 5_deti_job
Pro mě je z toho článku naprosto nepřijatelné dělat jakékoliv sedací koupele po porodu, přijde mi to strašně nehygienické, kdyby se cokoliv z povrchu těla dostalo dovnitř.
Není tady