|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 40
Pavli, v Lídlu jsem byla včera, koupila jsem si tílko M, ale bylo hrozně velké. Dnes jsem ho chtěla vyměnit, ale S už neměli...
Není tady
Babu, taky jdu z rodičáku rovnou na mateřskou. Teď jsem koukala, že na tom papíru pro Socku(?) je potvrzení od zaměstnavatele, tak to pošlu všechno tam a snad mi to potvrzené vrátí. A kdyby ne, třeba mi poradí. Ona je paní hrozně v pohodě - jen je v Praze
což je trochu z ruky 
Sluní - mívám obdobné potíže - když mám plná střeva nebo močák, tak se v noci probudím s břichem jak šutr, nemůžu se skoro vůbec hnout. Přes den to umím kočírovat, takže ty křeče už nemívám.
Koukám, že mi zmizely metříky 
Díky za tip - do Lidlu mrknu 
Upravil(a) Holčička (19. 4. 2013 12:41)
Není tady
Holky, asi to fakt bylo střevama...trošku sem je rozhýbala a dobrý...akorát sem teda unavená, jak sem pořádně nespala
ale přijela mi hlídačka za Lukym, tak jdu zalehnout...
Není tady

Dnes odpoledne jsem si udělala výlet k doktorce kvůli otravným a docela pravidelným poslíčkům, které mám hned od rána. Zjistila naštěstí akorát tonizaci dělohy, jinak se neotvírám, koukla i UTZ na mimčo a placentu, hrdlo ještě dlouhé 4 cm, takže jsem dostala magnézko a vše by mělo být OK.
Není tady
teda tak to máme tvrdnutí dneska a včera všechny. Já už včera přemýšlela, jestli to nezačnu počítat, já jsem ještě málo, pod 28tt, takže snad mi to jen příjde 
Není tady
děvčata pozor na sebe! ještě máme všechny čas
dnes mi dorazil ten kojící polštář, rychlost expresní a vypadá teda moooc dobře, doufám, že to jsou dobře investované peníze ... dokonce mi paní, protože jsem si vybrala jiný potah a ten zrovna neměli, poslala jinou barvu a ten mnou vybraný potah přiložila jako náhradní a neúčtovala ho
Není tady

Taky me tvrdne bricho , ted si vzala malou mamka a ja lezim...mpzna je to tim pocasim... Taky budu klidnejs, az budu po 34tt,ted je jeste brzo....
Evi" hrdlo dlouhe" to je jako cipek? Tak to mas dobry, me ted namerila 3cm a s malou jsme ve 28 tt mela dokonce 2,5cm...
Upravil(a) Pavlinka81 (19. 4. 2013 15:04)
Není tady
......a ja se pred chvili dozvedela, ze nasi kamaradi cekaji holcicku. 
Tvrdnuti mam taky pri plnych strevech a nebo mocaku. Jen se posledni dobou snizila frekvence kontrakci, zato pekne bolej. 

Není tady

Pavlinko, hrdlo je čípek a měřila ho UTZ, 4 cm je dobré, říkala.
To tvrdnutí nemám ani tak z počasí, ale z toho, že jsme se po delší době dostali k sexu (ráno). Když bude celibát, tak věřím, že magnézko vysadím nebo snížím dávky tak ve 34TT. Nechci ho brát moc dlouho, může zpomalovat a oddalovat porod. Už to magnézko asi zabralo :-)
Není tady
Sex, co to je ?

Není tady

Presne tak,co to je sex??
u nas nehrozi,manzel pry"neni uchyl aby prcal svoje dite do hlavy..." no v tom 3-4 m me to vadilo ze sex nemame,ted uz bych sama nechtela....
Není tady
Pavlinka81 napsal(a):
Presne tak,co to je sex??
u nas nehrozi,manzel pry"neni uchyl aby prcal svoje dite do hlavy..." no v tom 3-4 m me to vadilo ze sex nemame,ted uz bych sama nechtela....

Děloha mi tvrdne málo, ale zato už jsem dva dny oka nezamhouřila. Mám šíleně práce, kterou nechci (nebo nemůžu) delegovat na kolegy, a když ji večer odkládám, jsem tak plna úzkosti, že to nezvládnu, že prostě jen ležím, vnímám svou tachykardii a spánek nikde.
Holky, odkud máte papír pro sociálku? Já nic s fialovým pruhem nemám, dostala jsem jen papír pro zaměstnavatele o nástupu na MD. PPM nechci, budu přecházet z RP rovnou na RP, přičemž bude tentokrát žadatel manžel. Na ÚP mi řekli, že ať v tom případě neplaším, RP se bude řešit až po porodu.
Mě ten byrokratický netransparentní šiml jednou skolí...
Není tady
Jo, a ohledně jmen jsme se dnes s manželem shodli na jednom: že kvůli tomu skončíme u soudu.
Trvá totiž na Mariamě a ta je pro mě opravdu nepřijatelná, i kdybych si k tomu mohla přidat jméno, jaké chci. Pojmenovat dítě po švagrové...kde to jsme???
Není tady
Pavli
muj muž sice nic neříká o "prcani do hlavy" ale sexy mu asi neprijdu. Vyhýbá se mi a na jakykoli pokus o dotyk resi koktavym útěkem. Nekdy, teda často, si rikam ze jsme zase na rozvod. O nejakem romantickem hlazení briska se mi muze jen zdat. Zůstává mi jen večerní snění o stare velke lásce
ta se neomrzi a nic neposere kdyz je to imaginarni vec.
Eli ja naštěstí spim dobre a přeji ti ať to brzy vyjde srovnat a stres zahodit. Musi to byt depresivni...
Není tady
Pavli 
u nas jsem to zas ja kdo odmita sex. Citim se jak vyplavenej vorvan, vsechno me boli a jsem v urcitych mistech priserne natekla. Nevic stejne nemuzeme.... 
Eli magistersky smichano
nux vomica
arsenicum album
sepia off
gelsemium
coffea cruda
ignatia amara
vse 15CH , 5 kulicek vecer pred spanim.
Dneska se tesim na vecer. Za hodku dorazi kamaradi rusove. Vodku z moskvy sice tentokrat nedonesou bo ani ja ani Svetka ji nemuzeme, ale dozvedeli se ze cekaji holcicku, takze jsme jim pporidili ruzovy dort s napisem "Its a baby-girl" a koupila jsem jim ruzovy dudlik v krabicce. Zabalene v papiru to vypada jako sperk
Uz se moc tesim, az jim to po veceri dam.
Upravil(a) Dita.L (20. 4. 2013 17:06)

Není tady

Tak to já bych od 2. trimestru chuť měla často... ale jen tak do nějaké rozumné večerní doby a vzhledem k tomu, že Anička chodí spát kolem 22:00 a dobře nás hlídá a manžel často chodí na noční nebo vstává v 5: do práce..., tak není moc často šance... a teď po včerejšku jsem si samozřejmě i jen to občasné potěšení zakázala do 36 TT.
Upravil(a) eva4444 (20. 4. 2013 22:24)
Není tady

No a jinak mám strašáka neštovice. Teď ve vesnici je nebo nedávno bylo spousta dětí nemocných, ve škole taky a dnes jsme byli u známých na grilovačce, jejich jedno dítě nevylezlo z domu, protože je právě infekční s neštovicemi, ale sourozenec, který neštovice ještě neprodělal, vesele běhal venku s mými dětmi. Jiné 2 děti na té akci je prodělali před 2 týdny. No prostě se bojím, že jestli se moje děti nakazili zrovna teď a nebo to synek dotáhne později ze školy, aby pak nenakazili miminko. Raději bych snad byla, kdyby ty neštovice chytili oba dnes než aby to dotáhl synek za měsíc ze školy...
Není tady
Evo, ja bych synka na ferovku (po domluve ) poslala hrat k sousedum. Oba dva. Jestli jsi v tehu imuni teda.
Holky u nas byla ted akce. Spime a najednou rana a rev
tak jsme litli do pokojiku. Krystof ma vyvysenou postel asi metr nad zemi a samozrejjme z ni spadnul. Rozsekl si hlavu o psaci stul. Ja jak jsem videla jak krvaci, tak jsem s sebou sekla a B nas osetroval oba. Nastesti jsem citila ze to na me jde, tak jsem si jeste stihla kleknout. Oba dva jsme tim padem byli od krve jak po masakru momtorovou pilou
a nejvic rvala Aja 
Se musim smat. Pekne to dneska ten den zacina

No jsou na pohotovosti, tak cekam na zpravu, ale asi to Krysulkovi budou muset zasit, ma sekanec tak na 3 cm

Není tady
Ahoj holky.
Ditu, to jste teda měli probuzení!!!
Můžu tě poprosit - mohla bys k prvnímu příspěvku, jak máme naše jména a co čekáme, připsat ta homeopatika? Co na spaní, co v 1. době porodní? Jsem tu jedna z posledních a samozřejmě si zatím nic nepíšu a pak už to jen těžko dohledám... děkuji moc!
Včera mi dost tvrdlo břicho a v noci mám křeče v nohou, ach jo, už to asi začíná..
Není tady
Elisabeti: hehe, tak kdyby chtěl muž jméno po švagrové, to bych se s ním asi snad rozvedla
Dito: "prima" probuzení, ještě že jsi sebou neřízla na zem
Evo: hmm to by mě taky strašilo, neštovice u malého miminka
jinak sex u nás ok 
Není tady
Tak miláček má tři stehy. Holky měli jste někdo rozseklou hlavu? Bolí to moc?
Babů během dne to tam sepíšu.

Není tady

Dituš, rozseklou hlavu jsem nikdy neměla, ještě že jsi se neskácela v výšky. O neštovicích jsem vygooglila, že by snad miminko mělo být chráněné mými protilátkami první 3 měs., ale zároveň že neštovice do 1 roku jsou vždy rizikové.
Není tady
Dituš, já měla, ale jako malá, takže si to nepamatuji. Naši mi říkali, že jsem upadla do bezvědomí a měla i otřes mozku.
Asi to bolí, ale kluk to určitě zvládne. Už je doma?
Není tady
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 40