|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 33 34 35 36 37 … 40
Pavli, odpocivej a bude to dobre. Koukej, jak drzim ja. Taky to doklepes 

Není tady
Caulophylum. Kazdych 30 minut po nástupu kontrakcí.
Tady jsou ty homeo. Teď tu byla p.a co mě chodí kontrolovat domů. Tak jsem se zeptala.
A jestli má někdo problém s bolavým spodkem (ta chrupavka pánve úplně dole ) a nebo nespavost, tak je sem ještě pripisu.

Není tady

Holky, držte tam ty prcky ještě. Dituš, mě zabolel spodek, když jsem nosila malou, to se asi nepočítá, co? Naštěstí téměř žádné problémy nemám, akorát mám rýmu a kašel a při zakašlání si občas cvrnku, tak preventivně chodím na WC velice často, asi už pánevní dno při 3. dítku není co bývalo za mlada...a stejně tak spodek cítím, když něco těžkého nosím: třeba Aničku jako malou opičku na zádech protože tu se bojí kopřiv, tam zase včelky a mám ji na zádech na přenesení od někud někam každou chvíli.
Není tady
Pavlinko: držte se a vydržte
zkrácený čípek je to jediný, co ještě nemám tentokrát "ve sbírce" (minule to bylo taky v 28 tt - takže vím ...)
Dito: díky za homeo, tak jsem to zadala do vyhledávače, vyhodilo mi to tohle
http://mladazena.maminka.cz/scripts/det … ?id=356138
a po přečtení jsem si uvědomila, že tohle (Caulophyllum Thalictroides) a Actea Racemosa byla přesně ta homeo, co jsem minule brala ... tak si to zase koupím a budu brát, myslím, že mi to pomohlo
mimochodem dneska jsem se u kadeřnice zmínila, že jsem 32 tt a ona na to - 32? no to už jsem rodila! úplně mi zatrnulo (ona jí prostě praskal voda a rodila o 2 měsíce dřív než měla termín)
Upravil(a) Kasiopea (16. 4. 2013 16:45)
Není tady
Kasi strašný... to já bych rodit nemohla, nemám ani jednu plínku 
s tím cvrnknutím
minule jsem to četla, že únik moči atd. a nic a říkala jsem si, jak jsem šikovná.... teď? jakékoli pšiknutí a šup
Minule jsem volala s klientem v kuchyni a hepší.... a na zemi jsem vykrojila louži
Jsem si říkala, že kdyby to někdo viděl... já důležitě do telefonu dobrý den a budu se těšit.... , nohy od sebe a dole louže

holky.... ale tohle nikomu neříkejte

Není tady

Amites, to jsem ráda, že nejsem sama a díky za otevřené "přiznání". Mě se přihodila 1x loužička na zemi, když jsem zakašlala při slézání z vany (na kt. si musím stoupnout, když chci zavřít okno v koupelně).
No a jinak jsem ráda, že mi babička prozřetelně darovala několik balení Tena Lady mini s tím, že ONA to nepotřebuje a doktor jít to pořád předepisuje :-)
A ještě mám dotaz na zkušené matky, stávalo se Vašim dětem, aby se počurali ze vzteku? Anička má období vzdoru a dnes se počurala 2x. Pokaždé to bylo proto, že jsme byly venku a nechtěla jít tam, kam já. Tak začala brečet (nebyl to vyloženě hysterák) a za chvilku mokré kalhoty a bylo po breku a začala řešit, že jí to studí. Jinak se počůrává málokdy i v noci je suchá a 3 roky ji budou v červnu.
Upravil(a) eva4444 (16. 4. 2013 17:40)
Není tady
evo, Aja se pocurava pri vztekani pravidelne a pamatuju si si ze Krystof mel uplne stejne obdobi kolem dvou let.
Tadyto boleni je vyslovene chrupavka v panevni kosti, kterou prochazi hlavicka pri porodu. Teda tim kruhem (otvorem) ktery to tvori. A strasne to pri kazdem pohybu praska. PA mi rekla ze je to hormonalni a ze vicerodicky na to trpi. I B to praskani slysi 
Jinak ja jsem si sekla louzicku, kdyz jsem na wc zvracela a pri kychani davam automaticky nohy krizem. 
Caulophyllum thalictroides 9 CH: Používá se rutinně VE DRUHE době porodní. Působí na nepoddajnost děložního hrdla, zefektivní práci svalů při atonické děloze, nepravidelných, neúčinných a křečovitých stazích dělohy. Podává se 5 granulí každých 15 minut po odtoku plodové vody nebo při nástupu porodní činnosti při každé děložní kontrakci. V tomto případě lze rozpustit 10 granulí v 1-2 dl vody bez bublinek a malým množstvím svlažovat jazyk.
Nema tam byt v prvni? Autor se splet.

Není tady

Dituš a neberou se homeopatika spíš v první době porodní? V druhé tlačící době bych už to nestihla, ale v té první bych si klidně něco dala: ležela jsem v porodnici skoro 6 hodin s "prý poslíčkama" kdy jsem najednou byla v té druhé době. Klidně bych si těch 6 hodin dovedla představit zkrátit a doufám, že by ten porod nebolel víc, jak by to bylo intenzivnější.
Doufám, že ten 3. porod bude rychlý tak akorát...
Není tady
No ta druhá doba porodní je v článku. Proto se tomu divím.
Má být první doba porodní

Není tady
asi jo, asi se někdo upsal
dneska 22:00 hod, ČT2: Pološero - Porody podomácku, Dokument. Byli jsme u domácího porodu. Ne vždy to dopadne dobře
Není tady
Pavli, dodrž klid a bude to ok. Máš magnesko? Já měla s AZ čípek s kritickými hodnotami už někdy od pátého měsíce. Byla jsem kvůli tomu šíleně stresovaná a nakonec jsem v klidu donosila až do termínu.
Dito, jak poznáš pozici miminka? Žasnu! Já podle kopanců v abdominální oblasti usuzovala, že mi to moje sedí, ale mylně...zřejmě je to spíš boxer než fotbalista.
Jinak už mě to těhotenství fakt nebaví. Manželovi zemřel otec, tak nám ve dne v noci pořád chodí někdo kondolovat, přičemž se většina lidí několik hodin ze slušnosti zdrží - nemám problém s návštěvami a společností, mám problém s návštěvami a společností, když 1) vypadám děsně a 2) musím každou chvíli odbíhat zvracet. 
Není tady
Teď dočítám vaše příběhy s loužičkama.
Nebudu zabíhat do podrobností, ale vězte, že patřím mezi vás. 
Žačko, to je fajn, teď už se ti snad točit zpátky nebude. Na jméno Konstantina jsem zrovna dneska myslela, ani nevím, z jaké pohnutky...S kamarádkou jsme na gymplu hltaly básníka Biebla...a důvěrně mu říkaly "Kosťa" 
Není tady

Elisabeti, upřímnou soustrast a taky Tě lituju, že ještě zvracíš.
Źačko, tak dobře, že se přetočil. Constantin se mi docela líbí.
Při sledování pořadu Pološero mi vřela krev, jak tam vyprávěli ty lidi, kterým nechali umřít dítě v porodnici v břiše jen proto, že p. doktor neměl 2 hodiny čas udělat císaře, protože si řešil svoje soukromé kšefty a téměř vůbec ho nepotrestali (rok zákazu činnosti není trest).
No a jinak té domarodičce proti mě trvalo děsně dlouho, než dítě vytlačila, ale zase to byl takový čistý porod, minimum krve...
Upravil(a) eva4444 (16. 4. 2013 23:53)
Není tady
já taky preventivně křížím při kýchání, kašli atd. nohy
jsem se úplně rozplývala, když jsem viděla to malinké miminko, jak mžourá na mámu, já se tak strašně těším, až bude to moje mžourat na mě - připomeňte mi to, až se začnu strachovat!
jo a ten případ Neratovice mě taky semlel, slzy mi tekly, ta nespravedlnost, on dostal podmínku a 1 rok!! zákazu činnosti - je mi z toho nanic
jinak domácí porody - osobně na to "nemám koule", ale myslím že je to každé věc, jak chce porodit, tak proč jí to neumožnit
Není tady
Jé domácí porody, to mě zas něco pichlo do pr..... :-D
Dejte odkaz sim :-P
Eli s tatínkem mě to mrzí. Upřímnou soustrast manželovi.
P.s. Pochopila jsem ty návštěvy správně? Jejich pravidlemslušnosti (tvůj manžel je muslim)? je přijít kondolovat hned jak se dozvědí a tak chodí i v noci? To mě totiž vytocilo když měla autonehodu teta. Dcera se zmínila muži a oni

Není tady
Přišli kondolovat. Ohlásil se k nám zeť plus rodiče a přišlo jich 9 
Já jsem tip který těžce nese porušení dohody a tenkrát mě to vytocilo. Pak jsem byla nepříjemná.
Pozice miminka. Ukázala mě to PA. Je třeba dost zmáčknout břicho ale to tělíčko se dá nahmatat. A kde je to tvrdé tam je hlavička. Toho pidu napříč mi oznámil gyneko a pa mi ji včera potvrdila. A ja ho pak taky nahmala. Jinak rozeznam "kopání" je silnější a pohybujou se při tom kolinka. Pod tou kůži to prostě jsioby tak klouže. Myslím ten pohyb že je rozsáhlejší. Rucickama jen tak boxuje na místě.
Konstantin 

Není tady
mě se teda Konstantin líbí, ale u nás by to neprošlo.... já musím české jméno k trapáckému příjmení 
Např. Konstantin Hnidopich by byl fakt drsný 
Eli tak to musí být náročné... já teď ani nevím, jestli půjdu na sraz. Včera jsem spala přes den 3 hodiny a večer jsem šla o 2 hodiny spát dříve než normálně. Začínám být nějaká unavená... Nebo je to tím, že dcera má horečky a já to chytám 
Takže návštěvy bych fakt nedala... a to zvracení mě teda u tebe děsí... ještěže tohle nemám, to raději budu poslouchat tchýni o mé širokosti 
Upravil(a) Amites (17. 4. 2013 8:27)
Není tady

Kasi, tak to miminko mě taky rozněžnělo jako Tebe :-)
Případ Neratovice jsem taky oplakala, zvlášť když ty lidi mi přišli už starší a asi už nemají šanci pořídit si nové dítě, když jim tamto v porodnici vlastně zabili. Hlavně že paní ležela na monitoru 2 hodiny a i ona viděla, že se miminko ztrácí a akorát její námitky umlčeli.
Doma bych taky nerodila, ale ten hon na čarodějnice, který se děje na tu P.A. tak to nechápu, jak je možné, že dostala přísnější trest než ten doktor? Kór když to dítě co jí po porodu umřelo nemohlo být v pořádku, muselo mít nějakou vývojovou vadu, jinak by po porodu dýchat začalo, když mu bilo srdce a narodilo se živé.
Dituš dokument určitě najdeš v archivu ČT 2 - Pološero včera ve 22:00. A říkali tam, že i ve Fracii se rodí doma a bez nějakých postihů pro P.A. U nás hrozí P.A. za porod vedený doma pokuta 1 mil. Kč.
Není tady
já to nechci vědět... co se stalo v neratovicích... mám z neratovic doktora - gyndaře, tak bych nerada zjistila, že s tím měl něco společného...
já se na to raději nepodívám... bulím i když se na mě muž jen podívá..... protože láskyplný pohled to dle mě není.... takže moje přecitlivělost je opravdu za hranicí 
Není tady

Ahoj holky,
diky za podporu, jojo, snazim se odpocivat, dopo jsme byly doma a odpo si malou bere mamka.
S pocuravanim teda nastesti zkusenosti nemam, mozna je to tim, ze jsem byla na cisare.....?ale curat chodim furt, to jo, kolikrat se mi stane ze zavru dvere od wc a musim znovu.
A s pocuravanim deti ze vzteku taky nemam zkusenost ( zatim, tuk tuk),ale uz jsme o tom taky slysela...podle me to prejde.
Ja jsme teda proti domacim porodum, protoze kdyby ta matka ohrozovala sebe, tak OK, je to jeji vec, ale ona ohrozuje i to dite. Mam kolem sebe spoustu pripadu, kdy musel byt cisar udelany do 15 minut, a to jde, kdyz jste v nemocnici, ale at mi nikdo netvrdi, ze do 15 minut se udela cisar, kdyz ta zenska bydli nekde vevesnici, a do nejbizsi porodnice to ma 30 minut....Tak to je muj nazor....
Upravil(a) Pavlinka81 (17. 4. 2013 12:41)
Není tady

Já bych doma taky nerodila. Nejbezpečnější by mi přišlo jet rodit do porodnice a vzít si s sebou ještě svoji soukromou P.A. jako bodyguarda a hlídače procesu porodu a po porodu.
Není tady
Se musim
Jsem koupila latkove pleny a B nadava jak Dan
Ne za to, ze jsem je koupila, ale za to, ze si pridelavam praci, budu muset navic prat atd.
Nevim proc, ale mam chut je vyzkouset. Prinese mi to neco v tom smyslu, jako uzit si poradne materstvi
kdyz je to naposledy.
Pani mi rekla, ze je pere na 90C to se da? Holky moje zkusene, kde jste? Jsou to tyhle, ale budu je mit az o vikendu http://www.leboncoin.fr/equipement_bebe … tm?ca=15_s
Budu je teda pouzivat jenom na doma, na noc a ven zlate pemprsky, ale i tak mi udelaji radost.
Dokument jsem jeste nevidela. Domaci porody odsuzuju. A sama bych se pripravila o epidural.... proste je to ptakovina 
Pavli, to je urcite tim cisarem, svaly panevniho dna se povoluji tim jak je napina hlavicka ditete pri porodu. Pak je treba cvicit.
Upravil(a) Dita.L (17. 4. 2013 18:26)

Není tady
Stránky: 1 … 33 34 35 36 37 … 40