27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím , syn by chtěl mobil dohodly jsme se e mobil dostane na narozeniny co je za nedlouho bude mu 15 let , syn si vybral telefon je to Samsung Ace II no kdy jsem viděla cenu o které syn říká e je výhodná je asi 6 500 Kč. co se my zdá celkem dost a řekla jsem mu to. On my na to řekl e jsem mu mobil slíbila a e nechce nějaký levný krám a být za blbce vichni ze třídy prý mají takové mobily. Co my poradíte ? Jaký mobil a za kolik mají vae děti ?
Není tady
A bude můj syn dost velký na telefon tak mu koupím jaký si jen řekne, ale na druhou stranu budu očekávat, e se o něho bude starat a vydrí mu. Pokud si jej zničí nebo ztratí tak dostane pak u jen levný krám.
No, ale taky to záleí na finanční stránce. Pro někoho to je prostě moc. Pak by byla monost tento telefon zkusit zakoupit třeba v zastavárně. Tak kolikrát koupí i ze zárukou a v dobrém stavu.
Nebo se můe syn domluvit třeba s více členy rodiny at mu místo dárku na mobil přispějí. (Babičky, dědečci, strýcové, tety).
Upravil(a) Kaly (25. 1. 2013 14:25)
Není tady