Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 16. 1. 2013 23:36

Jann
♥------
Registrovaný: 16. 1. 2013
Příspěvky: 1

REISHI bojovník s rakovinou!

REISHI bojovník s rakovinou!

Mě osobně pomohla tahle houba respektive dvojitý výluh z reishi.
Zkoušel jsem vše možné, ale tohle tedy( alespoň podle mého názoru) zvítězilo. Samozřejmě že jsem se utrpěl i lékařské ozařování atd.
Zde podrobnosti: http://www.hypotekypujcky.cz/?p=1083
Houba reishi je jedlá houba z Dálného východu. Jméno reishi nebo Ling Zhi (Gano-derma lucidum) znamená "božská houba nesmrtelnosti". Obsahuje velké množství látek mimořádných vlastností a používá se již mnoho tisíc let v tradiční čínské medicíně jako jedno z nejcennějších terapeutik. Obsahuje všech osm esenciálních aminokyselin a má vysoký obsah železa, selenu a vitaminu B.

Použití
Antialergické a protizánětlivé vlastnosti - obsahuje betaglukany, (imunostimulační látky), antibakteriální a antivirální - prokázáno klinicky (Kim et al - 1994) a protizánětlivě (Stavinho et al -1990, Lin et al - 1993) Prevence stárnutí, posílení kloubů a šlach a kostí, obnova sil po náročných zásazích do organismu - operace, velké vyčerpání psychické či duševní
Astma, bronchitida, alergie - posilování obranyschopnosti, zastavuje kašel a přeměňuje hleny, (Kohad et al, 1985) preventivně proti bronchitidám (Chang But - 1986). Aktivními látkami jsou hlavně triterpeny kyseliny ganodermové, polypeptid LingZhi-8, kyselina olejová a cyklické monooxidy síry. U alergického astmatu je velmi účinná.
Detoxikace - přírodní antioxidant působící proti volným radikálům, obsah triterpernoidů ochraňuje cévy před kornatěním a pomáhá snižovat přilnavost krevních destiček k sobě (Wang et al - 1985, Chen Zhang - 1987)
Diabetes, dna - působením kyseliny ganodermové se snižují hodnoty triglyceridů a lipoproteinů (LDL)
Ochrana a detoxikace jater - pomáhá regenerovat játra - klinicky prokázáno (Chang But - 1986) po zatížení organismu od chemických látek, léčiv, alkoholu či následků hepatitid. Odstraňuje z těla těžké kovy, takže jedním z užití je vždy při ošetření amalgámovou zubní výplní.
Kardiotonikum - Hypertenze - prokazatelně snižuje krevní tlak, kardiotonické účinky(Cang But - 1986, Chen Zhang - 1987) - snižuje hladinu "špatného" cholesterolu
Nádorová onemocnění - podpůrný prostředek snižující vedlejší účinky chemoterapie nebo radioterapie, podporuje makrofágy a reguluje T a B lymfocyty, potlačuje nárůst nových nádorových buněk (Chilton - 1994) Její užívání potlačuje uvolňování histaminu, takže zabraňuje alergickým reakcím I, II, III a IV typu. V klinických testech stabilizuje obraz imunoglobulinu (včetně IgE, IgM, IgA a IgG protilátek), zabraňuje šíření mediátorů a ve vysoké koncentraci potlačuje jejich aktivitu (Hoobs - 1986)
Nespavost a neurózy - již tradičně užívané taoistickými mnichy k uklidnění mysli.smile

Není tady

 

#2 7. 2. 2013 19:25

Irena555
♥------
Registrovaný: 1. 2. 2013
Příspěvky: 14

Re: REISHI bojovník s rakovinou!

To mi připadá jako reklama. Jen houba a pomohla, ta je dobrá! Rakovina je složitá, je to následek infekcí, virů či bakterií, překyselení organismu, nerovnováha minerálů, vitamínů a tobě opravila vše najednou. Hm.....

Není tady

 

#3 18. 2. 2013 18:03

cen
♥------
Registrovaný: 18. 2. 2013
Příspěvky: 2

Re: REISHI bojovník s rakovinou!

http://www.podkovicnik-rakovina.cz/
muzu doporucit z vlastni zkusenosti, houby jsou jedny z nejucinnejsich bojovniku s rakovinou

rakovinu mela moje sestra u nas v rodine a diky tomuto pripravku se nador zmensil natolik, ze z puvodne planovane velke operace, kdy ji chteli vzit cely spodek, probehla laparo, odstraneni pouze zbytku nadoru....a to behem mesice....zde byla rakovina podchycena na pocatku, takze ucinek byl opravdu rychly.
Nicmene pripravek je na Slovensku klinicky testovan a maji s nim vyborne vysledky
doporucuji kouknout a precist si....uvidite sami

Není tady

 

#4 1. 10. 2013 21:24

kazatel
♥------
Registrovaný: 1. 10. 2013
Příspěvky: 1

Re: REISHI bojovník s rakovinou!

Léčbou rakoviny a její léčbou se zabývám již řadu let. A to výrobou léku zvaný fénixovy slzy. Tento lék je vhodný na většinu druhů rakoviny.

Není tady

 

#5 2. 10. 2013 14:17

rudolf
♥♥♥♥---
Registrovaný: 25. 3. 2013
Příspěvky: 339

Re: REISHI bojovník s rakovinou!

Neblbněte lidi, kteří mají problém s rakovinou.  A to myslím vážně. Jste trapní.

Není tady

 

#6 2. 11. 2013 19:18

Mandragorasa
♥♥-----
Registrovaný: 24. 8. 2013
Příspěvky: 68

Re: REISHI bojovník s rakovinou!

Irena555 napsal(a):

To mi připadá jako reklama. Jen houba a pomohla, ta je dobrá! Rakovina je složitá, je to následek infekcí, virů či bakterií, překyselení organismu, nerovnováha minerálů, vitamínů a tobě opravila vše najednou. Hm.....

Vše má vždy svojí příčinu, léčba je vždy na daném jedinci. Zde mohou probíhat jen některé názory na léčbu.
Vše, co nám může pomoci, je blízko nás ......

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů