18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím a prosím o rady, názory.
HA beru teprve třetím rokem, ale vichni mě od ní odrazují. Je pravda, e rodinná anamnéza je dost zlá, takřka kadý onemocněl rakovinou a toho se právě hodně obávám. Můj lékař nedělal ádné jaterní testy, anamnézu neřeil. Beru Yaz a dá se říct, e vedlejí účinky nepozoruji Ale nejsem příznivcem chemie, vyhýbám se jí, jak jen to jde. Dokonce jsem začla uvaovat o přechodu na Gynefix nebo kondom. Jen se bojím , co můe přijít po vysazení HA. Máte někdo zkuenosti? Děkuji.
Není tady
U mě nepřilo nic. Ani po vysazení práku cca po 15 letech uívání, ani po vysazení hormonální náplasti evra cca po 8 letech pouívání. Ve v pohodě.
Není tady
Ahoj. Vysazení antikoncepce vnímá kadá ena jinak - jde o podobnou změnu, jak kdy jsi s HA začínala. Záleí na mnoha faktorech... jakou bere, jak dlouho a jaká je tvá přirozená hormonální výbava.
posílám odkaz na zajímavý článek:
http://www.zdravi-dieta.cz/se-stane-po- … ikoncepce/
Není tady