Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 25. 1. 2013 18:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak to vyřešit?

LENNNA napsal(a):

Gabrielle napsal(a):

Ahoj Dušičko smile

Nedá mi se nepřipojit ké části diskuze, kde se řešilo přání, aby se dítě narodila s určitým pohlavím... Mně bylo u prvního dítěte jedno, co to bude. U druhého prcka jsem si holčičku přála (pohlaví bylo nicméně překvapením u porodu, na UTZ jsem se neptala). Přála jsem si ji proto, že můj manžel toužil po klukovi a já věděla, že by klučíka proti starší dceři protěžoval. (Dokonce mi při odjezdu do porodnice řekl, ať se s holkou domů nevracím...) Když se narodila holčička, byla jsem nekonečně nadšená...
Manžel se s tím smiřoval dlouho, téměř rok si malé skoro nevšímal...

No to je teda ale strašné! Nechápu to, já bych ho asi majzla pánvičkou po hlavě. Že si lidi přejí kluka či holku, to chápu. Ale říct, že s holkou se nevracej a pak si jí nevšímat, teda to bych asi neskousla butter

a víš, že to s tou pánvičkou mě napadalo taky :-)))

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#102 25. 1. 2013 18:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

to snad není možný, druhá holka, tak si ji skoro rok nevšímal. bože můj.

taky mě to zarazilo..že si dítěte vydrží nevšímat skoro rok jeho vlastní táta. Pohlaví dítěte určuje muž, takže co si "udělal" to má.. smile

místo co by byl rád, že dítě vůbec je a že je zdravý roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#103 26. 1. 2013 9:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

eremuruss napsal(a):

Grainne napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

Tato věta mě utvrzuje v tom, co jsem psala výše. Neskutečně se rouháš Erem.

Ja si take napodruhe prala holcicku .... nepovedlo se . Pysna jsem na sebe nikdy nebyla , ani moc nechapu za co .

Kdyz jsem cekala druhe dite.Kazdy me rikal,ze to zase bude kluk.Dokonce i sousedka s detstvi ktera byla na stejne tehotna se mnou a prala si take holciccku.Nevyvracela jsem ji to.Kdyz jsem si privezla holcicku sklapla ji celist.Ji se narodil druhy kluk.

lol lol

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#104 26. 1. 2013 9:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já zažila, jak se dvě kdysi kamarádky kvůli tomu, že jedna si přivezla holku s druhá kluka pohádaly tak, že spolu pak pár let nemluvily vůbec a teď teda tak něják vlažně, když není vyhnutí. někdy jsou lidi fakt divní.

Není tady

#105 2. 2. 2013 17:09

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Gabrielle napsal(a):

Ahoj Dušičko smile

Nedá mi se nepřipojit ké části diskuze, kde se řešilo přání, aby se dítě narodila s určitým pohlavím... Mně bylo u prvního dítěte jedno, co to bude. U druhého prcka jsem si holčičku přála (pohlaví bylo nicméně překvapením u porodu, na UTZ jsem se neptala). Přála jsem si ji proto, že můj manžel toužil po klukovi a já věděla, že by klučíka proti starší dceři protěžoval. (Dokonce mi při odjezdu do porodnice řekl, ať se s holkou domů nevracím...) Když se narodila holčička, byla jsem nekonečně nadšená...

Někteří chlapi jsou neskuteční kreténi. Takovej pablb si ani dítě nezaslouží.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#106 2. 2. 2013 17:11

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Prvního jsem měla kluka, bylo mi fuk, co to bude, hlavně, aby bylo dítě zdravý. U druhýho jsem si říkala, že by to mohla být holka, ale bylo mi to vcelku taky jedno, jako u prvního, důležitý bylo zdraví děcka, ne pohlaví.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#107 3. 2. 2013 11:56

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Wereno, jak se daří?

Není tady

#108 3. 2. 2013 12:12

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Modroočka napsal(a):

Gabrielle napsal(a):

Ahoj Dušičko smile

Někteří chlapi jsou neskuteční kreténi. Takovej pablb si ani dítě nezaslouží.

každá mince má dvě strany. možná, že "pablb" byl slaboch a nedovedl manželce vysvětlit, že už má dětí dost a jejímu naléhání podlehl. třeba, ale to si  všechno jen domýšlím wink

Není tady

#109 4. 2. 2013 19:18

werena30
♥♥♥♥---

sandra napsal(a):

Wereno, jak se daří?

Daří se nám dobře. Měla jsem sice nějaké zdravotní komplikace, ale už je to dobré.
Akorát jsem dneska měla hrozně hnusný sen usch .

Není tady

#110 5. 2. 2013 12:46

sandra
♥♥♥♥♥♥-

werena30 napsal(a):

sandra napsal(a):

Wereno, jak se daří?

Daří se nám dobře. Měla jsem sice nějaké zdravotní komplikace, ale už je to dobré.
Akorát jsem dneska měla hrozně hnusný sen usch .

Takže si nakonec miminko necháte? smile

Není tady

#111 5. 2. 2013 13:38

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Já bych druhý miminko brala smile.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#112 9. 2. 2013 7:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lvice a co ti v tom brání big_smilewink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí