|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
LENNNA napsal(a):
Gabrielle napsal(a):
Ahoj Dušičko
Nedá mi se nepřipojit ké části diskuze, kde se řešilo přání, aby se dítě narodila s určitým pohlavím... Mně bylo u prvního dítěte jedno, co to bude. U druhého prcka jsem si holčičku přála (pohlaví bylo nicméně překvapením u porodu, na UTZ jsem se neptala). Přála jsem si ji proto, že můj manžel toužil po klukovi a já věděla, že by klučíka proti starší dceři protěžoval. (Dokonce mi při odjezdu do porodnice řekl, ať se s holkou domů nevracím...) Když se narodila holčička, byla jsem nekonečně nadšená...
Manžel se s tím smiřoval dlouho, téměř rok si malé skoro nevšímal...No to je teda ale strašné! Nechápu to, já bych ho asi majzla pánvičkou po hlavě. Že si lidi přejí kluka či holku, to chápu. Ale říct, že s holkou se nevracej a pak si jí nevšímat, teda to bych asi neskousla
a víš, že to s tou pánvičkou mě napadalo taky :-)))
Není tady
laminanonte napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to snad není možný, druhá holka, tak si ji skoro rok nevšímal. bože můj.
taky mě to zarazilo..že si dítěte vydrží nevšímat skoro rok jeho vlastní táta. Pohlaví dítěte určuje muž, takže co si "udělal" to má..
místo co by byl rád, že dítě vůbec je a že je zdravý 
Není tady

eremuruss napsal(a):
Grainne napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Tato věta mě utvrzuje v tom, co jsem psala výše. Neskutečně se rouháš Erem.Ja si take napodruhe prala holcicku .... nepovedlo se . Pysna jsem na sebe nikdy nebyla , ani moc nechapu za co .
Kdyz jsem cekala druhe dite.Kazdy me rikal,ze to zase bude kluk.Dokonce i sousedka s detstvi ktera byla na stejne tehotna se mnou a prala si take holciccku.Nevyvracela jsem ji to.Kdyz jsem si privezla holcicku sklapla ji celist.Ji se narodil druhy kluk.

Není tady
já zažila, jak se dvě kdysi kamarádky kvůli tomu, že jedna si přivezla holku s druhá kluka pohádaly tak, že spolu pak pár let nemluvily vůbec a teď teda tak něják vlažně, když není vyhnutí. někdy jsou lidi fakt divní.
Není tady

Gabrielle napsal(a):
Ahoj Dušičko
Nedá mi se nepřipojit ké části diskuze, kde se řešilo přání, aby se dítě narodila s určitým pohlavím... Mně bylo u prvního dítěte jedno, co to bude. U druhého prcka jsem si holčičku přála (pohlaví bylo nicméně překvapením u porodu, na UTZ jsem se neptala). Přála jsem si ji proto, že můj manžel toužil po klukovi a já věděla, že by klučíka proti starší dceři protěžoval. (Dokonce mi při odjezdu do porodnice řekl, ať se s holkou domů nevracím...) Když se narodila holčička, byla jsem nekonečně nadšená...
Manžel se s tím smiřoval dlouho, téměř rok si malé skoro nevšímal...
Někteří chlapi jsou neskuteční kreténi. Takovej pablb si ani dítě nezaslouží.
Není tady

Prvního jsem měla kluka, bylo mi fuk, co to bude, hlavně, aby bylo dítě zdravý. U druhýho jsem si říkala, že by to mohla být holka, ale bylo mi to vcelku taky jedno, jako u prvního, důležitý bylo zdraví děcka, ne pohlaví.
Není tady
Wereno, jak se daří?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Gabrielle napsal(a):
Ahoj Dušičko
Manžel se s tím smiřoval dlouho, téměř rok si malé skoro nevšímal...Někteří chlapi jsou neskuteční kreténi. Takovej pablb si ani dítě nezaslouží.
každá mince má dvě strany. možná, že "pablb" byl slaboch a nedovedl manželce vysvětlit, že už má dětí dost a jejímu naléhání podlehl. třeba, ale to si všechno jen domýšlím 
Není tady
sandra napsal(a):
Wereno, jak se daří?
Daří se nám dobře. Měla jsem sice nějaké zdravotní komplikace, ale už je to dobré.
Akorát jsem dneska měla hrozně hnusný sen
.
Není tady
werena30 napsal(a):
sandra napsal(a):
Wereno, jak se daří?
Daří se nám dobře. Měla jsem sice nějaké zdravotní komplikace, ale už je to dobré.
Akorát jsem dneska měla hrozně hnusný sen.
Takže si nakonec miminko necháte? 
Není tady

Já bych druhý miminko brala
.
Není tady
lvice a co ti v tom brání 

Není tady