|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
eremuruss napsal(a):
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Sveho syna jsem milovala hned od chvile,kdy me ho prinesli na pokoj.Rychle jsem zapomnela na to,ze to neni holciccka.Uz v porodnici jsem mu pletla modrou soupravicku,protoze jsem mela napletene vsechno pro holcicku.Kazdy me totiz rikal,ze tu holcicku mit budu,podle flekateho obliceje a bricha.
Dceru jsem nikdy pred synem neuprednostnovala spise to bylo naopak,protoze syn byl tichy,nesmeli ....erem, moje druhé dítě měl být kluk
Byla jsem 2x na ultrazvuku u dvou různých lékařů a ti mi sdělili, že očekávané dítě bude taky chlapeček. Tak jsem uvěřila s tím, že ultrazvuk je přece jen spolehlivý z osmdesáti procent, nechala jsem si výbavičku po prvorozeném chlapečkovi a konečného překvapení jsem se dočkala až na porodním sále
Je zajímavé, že jsem začala rodit a už během porodu jsem věděla - neptej se mě jak, ale prostě jsem to věděla - že tohle dítě nebude chlapeček, ale navzdory lékařským předpovědím holčičkaMe to na ultrazvuku nerekli,ja si to vsugerovala,ze to bude holcicka.Pri druhem diteti,bylo dite zase otocene takze to nebylo videt.Uz jsem v holcicku nedoufala.Rikala jsem si,ze takove stesti mit nebudu.Kdyz se me dcera narodila byla jsem poprve v zivote na sebe pysna.
jako jak pyšná ? pyšná na to, žes porodila holku, nebo jak to mám chápat ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak třeba to vůbec tím být nemusí, někdo prostě není dotykový, co už.
To je spíš jen detail. Ono to samozřejmě mělo nedozírné následky, ale tohle mi přetrvalo do teď.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Kiara napsal(a):
erem, moje druhé dítě měl být klukByla jsem 2x na ultrazvuku u dvou různých lékařů a ti mi sdělili, že očekávané dítě bude taky chlapeček. Tak jsem uvěřila s tím, že ultrazvuk je přece jen spolehlivý z osmdesáti procent, nechala jsem si výbavičku po prvorozeném chlapečkovi a konečného překvapení jsem se dočkala až na porodním sále
Je zajímavé, že jsem začala rodit a už během porodu jsem věděla - neptej se mě jak, ale prostě jsem to věděla - že tohle dítě nebude chlapeček, ale navzdory lékařským předpovědím holčičkaMe to na ultrazvuku nerekli,ja si to vsugerovala,ze to bude holcicka.Pri druhem diteti,bylo dite zase otocene takze to nebylo videt.Uz jsem v holcicku nedoufala.Rikala jsem si,ze takove stesti mit nebudu.Kdyz se me dcera narodila byla jsem poprve v zivote na sebe pysna.
jako jak pyšná ? pyšná na to, žes porodila holku, nebo jak to mám chápat ?
Áno, asi to bola jej zásluha alebo čo.... 
Není tady
Erem a u prvního porodu si pyšná nebyla na sebe? 
Já souhlasím s Andreou, že je to rouhání.
Ano, v koutku duše si přát můžeš, ale nezlob se na mě Erem, naplést růžové soupravičky jen kvůli kecům lidí, no fakt... 
Mně to u kluků na ultrazvuku nechtěli říct, já spíše u prvního měla pocit že to bude kluk. Ale bylo mi to jedno. U druhého mě podle prstýnku vycházela holka, tak to jsem fakt nevěděla, ale nic růžovýho jsem tedy nepořizovala. Byl to druhý kluk a fakt mě to nevadilo. Vyhráli si spolu, ideální tři roky od sebe.
U holky jsem byla na plodovce a vnitřně jsem cítila,že to bude holka. Ale i kdyby . Možná by mě to chviličku zamrzelo, ale kluci jsou tak roztomilý. 
Takže fakt hlavně to zdraví.
Jo a já jsem měla být taky kluk. Táta prý stál u postýlky a říkal mi, ty si tak krásná a já jsem tě v první chvíli nechtěl,protože si holka. Dá se říct, že jsem jeho "mazánek",
Upravil(a) dusička (21. 1. 2013 8:42)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Rikala jsem si,ze takove stesti mit nebudu.Kdyz se me dcera narodila byla jsem poprve v zivote na sebe pysna.
Tato věta mě utvrzuje v tom, co jsem psala výše. Neskutečně se rouháš Erem.
Není tady

AndreaP. napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Rikala jsem si,ze takove stesti mit nebudu.Kdyz se me dcera narodila byla jsem poprve v zivote na sebe pysna.
Ja si take napodruhe prala holcicku .... nepovedlo se . Pysna jsem na sebe nikdy nebyla , ani moc nechapu za co .
Není tady
AndreaP. napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nevim co je na tom za rouhani.Obe deti mam stejne rada,oba vzdycky ode mne meli stejne.To,ze si nekdo preje urcite pohlavi ditete neni podle me zadne rouhani.
Není tady
Grainne napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ja si take napodruhe prala holcicku .... nepovedlo se . Pysna jsem na sebe nikdy nebyla , ani moc nechapu za co .
Kdyz jsem cekala druhe dite.Kazdy me rikal,ze to zase bude kluk.Dokonce i sousedka s detstvi ktera byla na stejne tehotna se mnou a prala si take holciccku.Nevyvracela jsem ji to.Kdyz jsem si privezla holcicku sklapla ji celist.Ji se narodil druhy kluk.
Není tady
Erem - proč si tedy nebyla na sebe pyšná,když si poradila kluka?
ALe byla si pyšná,když si porodila holku?
Není tady
eremuruss napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nevim co je na tom za rouhani.Obe deti mam stejne rada,oba vzdycky ode mne meli stejne.To,ze si nekdo preje urcite pohlavi ditete neni podle me zadne rouhani.
Vážně?? A proč si teda nebyla pyšná po porodu syna?
Není tady
já jsem taky v 18. týdnu u Matýska, když mi řekli, že to bude druhý kluk, jeden den prořvala... - ale pak jsem si za to sama vynadala a přála jsem si, aby byl hlavně zdravý... ale ten jednodenní zkrat mám za sebou taky, pocitům prostě neporučíš, no...
Není tady
dusička napsal(a):
Erem - proč si tedy nebyla na sebe pyšná,když si poradila kluka?
ALe byla si pyšná,když si porodila holku?
Protoze se me splnilo me prani.....tim,ale nic nemeni na faktu,ze jsem jedno dite uprednostnovala.I kdyz z pohledu me dcery jsem vice uprednostnovala syna.Mozna proto,ze nebyl tak samostatny jako dcera,ze potreboval ochranu.
Není tady
tina napsal(a):
já jsem taky v 18. týdnu u Matýska, když mi řekli, že to bude druhý kluk, jeden den prořvala... - ale pak jsem si za to sama vynadala a přála jsem si, aby byl hlavně zdravý... ale ten jednodenní zkrat mám za sebou taky, pocitům prostě neporučíš, no...
A hned te tu budou napadat,ze si se rouhala....
Není tady
Tak u nás doma dusno. Manžel odmítá zrušit dovolenou, prý se nehodlá pořád přizpůsobovat. Dítě se prý musí přizpůsobit jemu. Prostě mu úplně hráblo
?
Není tady
Dítě se prý musí přizpůsobit jemu.
Nechce tím náááhodou říct něco jinýho?
Není tady
helena napsal(a):
Nevím, ale trucovitý je jak malé děcko.
Není tady
werena30 napsal(a):
Tak u nás doma dusno. Manžel odmítá zrušit dovolenou, prý se nehodlá pořád přizpůsobovat. Dítě se prý musí přizpůsobit jemu. Prostě mu úplně hráblo
?
Nějak jsem přehlédla, proč by měl manžel rušit dovolenou?
No a dle mého když říká, že dítě se musí přizpůsobit jemu, tak hledá to "místo" v rodině. Je jak malý kluk, žárlí na dítě. Ale řekla bych,že s ním počítá. Jinak by přeci o něm vůbec nemluvil, jako kdyby neexistovalo.
Není tady
dusička napsal(a):
protože na ni jedeme až za 8 měsíců
Není tady
werena30 napsal(a):
dusička napsal(a):
protože na ni jedeme až za 8 měsíců
Jo tak 
Není tady
Grainne napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
eremuruss napsal(a):
lk
Upravil(a) meduza (21. 1. 2013 14:22)
Není tady
helena napsal(a):
...
Není tady
to snad není možný, druhá holka, tak si ji skoro rok nevšímal. bože můj.
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Ahoj Dušičko
Nedá mi se nepřipojit ké části diskuze, kde se řešilo přání, aby se dítě narodila s určitým pohlavím... Mně bylo u prvního dítěte jedno, co to bude. U druhého prcka jsem si holčičku přála (pohlaví bylo nicméně překvapením u porodu, na UTZ jsem se neptala). Přála jsem si ji proto, že můj manžel toužil po klukovi a já věděla, že by klučíka proti starší dceři protěžoval. (Dokonce mi při odjezdu do porodnice řekl, ať se s holkou domů nevracím...) Když se narodila holčička, byla jsem nekonečně nadšená...
Manžel se s tím smiřoval dlouho, téměř rok si malé skoro nevšímal...
No to je teda ale strašné! Nechápu to, já bych ho asi majzla pánvičkou po hlavě. Že si lidi přejí kluka či holku, to chápu. Ale říct, že s holkou se nevracej a pak si jí nevšímat, teda to bych asi neskousla 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
to snad není možný, druhá holka, tak si ji skoro rok nevšímal. bože můj.
taky mě to zarazilo..že si dítěte vydrží nevšímat skoro rok jeho vlastní táta. Pohlaví dítěte určuje muž, takže co si "udělal" to má.. 
Není tady