|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Já jsem žádný bublinky nebo motýlí křídla nezaregistrovala.. Ale okolo 20 tt, když jsem se převalila z boku na záda, tak se mi na bříšku objevila kulička 
Na pořádný čutnutí jsem si počkala až na 25 tt a teď, když si čtu, tak i 600-ti stránková kniha nadskočí 
Není tady
Jo a když se začne protahovat, tak mám někdy pocit, že mám natrženou slezinu nebo prokopnutý játra 
Není tady

Já mám také pohyby jako spíše takové bubliny. Hodně je cítím také když ležím na zádech a to prý je tím, že miminku vadí, když je jeho páteř na mojí a tak si hledá jinou polohu. Ale jestli to je tak, já nevím
Jen jsem se chtěla holky zeptat? Byla jsem teď pár dnů zvyklá, že pohyby cítím vždy po ránu, ale dnes nebyly a až odpoledne se mi zdálo, že trochu něco cítím. Trochu se bojím. Je možné, že se to ještě ustálí? Doktor říkal, že je ještě tak týden nebo tak nějak nemusím cítit pravidelně, ale už jsem si tak nějak zvykla a nejednou nebyly, tak jak mají. Je možné, že v týdnu co jsem, že ještě to nemusí být každý den? Díky moc.
Není tady

Díky maso. Takže myslíš, že mám počkat do zítřka a uvidí se ráno? Mě se sice trochu odpoledne zdálo, že je cítím, ale jen trochu a byla jsem zvyklá, že je cítím hlavně ráno a přes den méně. Jsem trochu nastydlá, ale to prý miminku neublíží, ale včera mě také bolelo břicho, tak snad mu nic není. Jsem hrozná, já vím. Fakt se bojí a snažím se to zahnat četbou nebo poklízím, ikdyž to moc nemůžu. Tak ti moc děkuju a snad to bude dobré.
Jo, a ještě jak jsem už někde psala, že jsem před uměým oplodněním byla u kartáře a vše se mu ohledně těhu a mimča vyšlo, tak jsem mu dnes volala a jdu k němu ve středu, tak jsem zvědavá co mi řekne. Tak zatím pá a dík.
Není tady
Holky, já už chci taky cítit pohyby mrňouska.... vím, že má ještě čas, ale už se nemůžu dočkat. Každý den ho přemlouvám a zatím nic... nebo je možné že jsem ty jemné pohyby nepoznala? Jinak Mišinečku pohyby mají být pravidelné až od 28 tt, do té doby mohou být i jen 1x za dva dny, takže buď úplně v klidu.
Není tady
Ahoj mišinečku,já pohyby cítila každý den od 16.tt,ale to bylo druhé těhu,ale nemůžu říct že by byly nějak pravidelné,malá mně kopala tak jak se jí zachtělo a taky je pravda,že ty pohyby jsou pravidelnější až tak kolem 24.tt
Není tady
Ahoj těhuldy! Taky se musim podělit s pohyby toho mýho fotbalisty;). Už jdeme sice do finále a čekala jsem, že pohyby nebudou už tak intenzivní,neb má mít méně místa. Ale poslední dny mám pocit, že mi chce vylézt skrz břicho už teď. Buší do mě v průběhu celýho dne a to dost intenzivně,až mám obavy zda je to normální
.
http://www.rodice.cz/metrik/]
[/url]
Není tady
Já cítím pohyby od 17.týdne a to jsem poprvé těhotná. Já jsem měla zase pocit, že jsem spolkla rybičku, která se mi tam občas mrská... A když tam půl dne nic necítím, taky jsem z toho docela nervózní. Ale když s bříškem trošku zahýbám a trošku s ním potřepu, za chvíli se to tam začne hýbat.
Není tady

Holky díky. Dneska jsem Danýska už cítila, tak jsem mu hned vynadala, že to takhle nemůže, že mám pak o něho strach. Tak to snad pochopil.
Tak jsme si chvilku povídali a zítra jdu k tomu kartáři, tak jsem zvědavá.
Anno, napsala jsi to moc hezky. Musela jsem se zasmát. Je to moc krásný, tam to mimi takhle cítit. Jak to řekla paní v lékárněˇ, člověk otěhotní a už má celý život strach. No, my umělinky už i před, co?!
Gio, já jsem se také včera snažila s ním protřepat, ale on nic. Jsem moc ráda, že dneska jsem ho cítila. Celou noc jse nemohla spát a pořád jsem čekala, že mě začne kopat. Naštěstí že začal, ale až ráno, ale začal.
Není tady

Anno my byli stejný případ jako ty. Malej kopal čím dál víc i když jsem si taky myslela že už nemá místo. Asi to normální je
A Dominikovi ta živost zůstala...
Není tady
Tak to mám Mišinečku radost. Tak pak napiš, jak jsi dopadla u kartáře, jsem na to zvědavá... Určitě to budou dobré zprávy. (mě zítra čeká akorát zubař)
Není tady

Gio, určitě dám vědět. Jsem strašně zvědavá, tak doufám, že mi zase řekne něco hezkého, co se mi splní, jako to bylo s mimčem
Zatím pá
Není tady
Tak jsem se konečně dočkala!!! S kamarádkou - sestřičkou na gynekologii - jsme dnes poslouchaly srdíčko miminka. Pořád nám utíkalo, prý ten přístroj vydává zvuky, které jsou vysoké a miminkům to vadí, a asi za půl hodiny jsem cítila pohyby miminka. Nedá se to popsat, připadalo mi to jako jemné stahování svalů v podbřišku a trvalo to asi 10 minut. Pak jsem to zaregistrovala ještě několikrát během dne. Fakt moc příjemný pocit.
Není tady
Ani, me ten nas broucek od predvcerejska take dost intenzivne okopava, a to jsem teprva v sedmem mesici. Docela to je az neprijemne, a to me jeste skoro tri mesice cekaji. To teda nevim, jak se to bude dal vyvijet...asi budu mit bricho brzy prokopnuty.
Není tady
Zdavím těhulky!
Již jsem asi 3 týdny přivyklá cítit pohyby našeho bobečka. Posledních 14 dní jsou to již pravidelné pohyby, které cítím několikrát za den. Jenže včera jsem měla hodně aktivní den (uklízení celého domu) a najednou jsem si odpoledne uvědomila, že jsem bobečka ještě necítila, pak ani večer v posteli. Byla jsem z toho dost vylekaná, v noci jsem se budila, zda je všechno v pořádku atd. Naštěstí dnes od rána už zase kope o 106, tak jsem moc šťasná. Myslíte, že je možné, že se mimi otočilo nožičkama směrem dovnitř břicha, a proto ty pohyby nebyly téměř cítit? Přijde mi, že pokud jsem hodně aktivní (celý den se hýbu), tak mimi skoro nekope, máte to podobně?
Není tady
Ahoj Pepulko,
nenech se znervóznit. Je úplně normální, že se mimísek hýbe někdy více a někdy méně. Také jsem měla někdy pocit, že mě kope dovnitř do břicha než se ustálil v poloze hlavičkou dolů. Měla jsi hodně práce, takže jsi pohyby prostě jenom nemusela zaregistrovat, přeci jen ještě nemá tak velkou sílu, počkej za pár týdnů.....jak píše Sakura....budeš mít pocit, že ti vyleze břichem ven 

Není tady
Souris, děkuju za uklidnění. Od té doby, co jsem viděla ten smutný díl Ordinace, tak jsem úplně vyjukaná a stále sleduju pohyby, aby bylo všechno v pořádku. Koukám, že ty už to máš vážně za pár, tak si užívej poslední dny s mimískem v bříšku 
Není tady

Ahoj Pepulko. Když to tvoje čtu, tak to je jako kdybych to psala já
Já jsem totiž byla už navyklá, jak cítím malýho a najednou jsem ho nějak necítila a bohužel jsem ten díl Ordinace také viděla a i jsem to tu také někde psala a holky mi tu také moc pomohly. Tři dny jsem nevěděla co a jak a tak jsem dneska ráno byla za doktorem a ten mi udělal ultrazvuk a říkal, že ty pohyby by se měly ustálit až tak kolem 24tt. Danýsek si tam vklidu ležel a jen tak brblal pusinkou a pak mávnul. Byla jsem tak šťastná, že je vše v pořádku. A také doktor říkal, že teď to mají miminka moc namáhavé, že hodně přibývají a rostou, tak také hodně odpočívají,tak proto to není takové providelné. Tak se snaž, já se také snažím
, být v klidu a povídat si s miminkem. J8 mu i vynadala že se mi musí hlásit, že se pak bojím
Nevím, zda to pomohlo, ale dnes jsme na sebe ťukali, tak snad jo. Držím palce. Pá
Není tady