21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Táhne jse to ji několik let domluva není moná,řeim,ale bez uspěchu zkouim videa koukněte a poradte ??
Problem ale vlastně neni v pejskovi ale v jeho chovatelce.Ta má straně ráda kdy těká,dělá jí to straně dobře je tím přímo posedlá.Kdy jse jí manelka ptala,tvrdí,e její pes vůbec netěká,svádí to na jiné.Proto se snaím těkot natočit.Přes den psa schovává kdy vidí ,e bych mohl psa natáčet,pes má u domu oplocený výběh.Jak se setmí tak ho vystrkuje z domu a nutí těkat.Poslední dobou změnila taktiku přeruuje těkání několikrát za hodinu.těkání uslyíte počínaje tmou někdy a do 23 hodin.Nejedná se o psa který byl bezprostředně venku,ani není určen pro hlídání,psa má trvale doma - mazánek.Kolikrát člověk a,asne kdy to vydí dělat celý večer,já osobně bych to nevydrel a ani na to neměl povahu vyhánět a zahánět psa z domu ven a zpět.Chudák pes tomu to určitě nedělá dobře,povate kdy venku mrzne a pes je doma v teple.Můete jsi přijet poslechnout k nám do Vladyčína u Milevska ,jo řeklo by se malá zapadlá vesnička.Ůdajně má pes padoucnici,tak ho asi tímto způsobem léčí.
http://youtu.be/Bc3A3V3N8q8
http://youtu.be/_DnzfAKobC0
Není tady
U mě na vesnici brzy ráno kokrhají kohouti, těká ne jeden ale několik psů a do toho se přidá i ten můj. Holt jsem na vesnici. Kdybych bydlela ve městě, budily by mě brzy ráno třeba tramvaje. Já bych tomu pejsku radi hodila kousek salámu, aby se uklidnil a troku se zabavil. Anebo bych si na tu stranu postavila obrovský neprostupný plot. Jak je libo.
Není tady
Nepochopila jsem natáčení těch videí, nato jejich zveřejnění. Nechce jetě napsat číslo domu, telefonní číslo, číslo účtu, platební karty a pin?
Nemá co na práci na vesnici, ne zkoumat, jak dlouho těká pes evidentně daleko od vaeho baráku? Nemá v pořádku nervy, e ti těkání psa na vesnici dělá takový problém?
Co se teda odstěhovat do města do paneláku?
Není tady
Jo psi těkají i v paneláku třeba u nás jich bydlí est a co taky se nezblázním.
A na vesnici to je snad normální. Pán bude nějaký protiva. Takoví by se měli jít někam zahrabat.
Není tady
spam
Není tady