29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
2013, myslím si, že bys měla nejdříve dořešit a uzavřít minulost, jak formálně, tak v sobě, odpočinout si od vztahů,naučit se hezky žít sama se sebou a až pak se pouštět do vztahů.
měla, teď jsem skoro půl roku sama, chybí mii blízkost druhého člověka, opora, sex...
Není tady
[q
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 18:59)
Není tady
sedím doma, jsem 14 dní nemocná...
Není tady
2013 napsal(a):
sedím doma, jsem 14 dní nemocná...
ja sedim v praci nebo doma ..... ale, resim to pres net ..... na real v mem veku moc nespoleham , i kdyz i to se stalo
Není tady
já se trápím chřipkou, fuj...
chtěla jsem moc poděkovat zúčastněným, moc jste mi pomohly, pomohly jste mi otevřít oči a vidět věci takové jaké jsou....
Není tady
dusička napsal(a):
A já bych zase řekla, že hraní, to zdravé hraní k lásce patří. HRavější je přeci fajn, než z vážnosti nuda.
tady jde ale o úplně jiné hraní, než o kterém tu mluvíš ty.
Není tady
Nene Pavli, já mám na mysli to hraní co k lásce patří.
Nemám na mysli hraní - jako zahrávání jen tak kvůli sexu.
Protože když budeš vážná a budeš si moc přát,aby to dopadlo,aby si něco nepokazila , jako že Ti na vztahu moc záleží, tak je to blbý. Proto píšu to "hraní" - uvolnění, žádné křeče
Není tady
no jo dusičko, právě, že tohle máš na mysli jen ty sama. byla tu řeč o úplně jiném hraní a to opravdu nemá vůbec nic společného s tím, o čem tu píšeš ty.
Není tady
Pavli tak nerozumím,jak to myslíte.
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 19:00)
Není tady
no jo, tvůj problém je, že ty nemáš žádný zájmy, kamarády, nic, čím by ses zabavila, sedíš jen na pr... a opravdu čekáš, až se ti ozve, abys mu s jásotem, že si vzpomněl, padla k nohám.
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Pavli tak nerozumím,jak to myslíte.
Ja myslim hrani takove, ze nemuzu jednat podle toho , jak to citit , ale nejak se prizpusobovat v komunikaci predevsim . Nemuzu napsat , kdyz mam chut , abych nahodou nebyla za moc akcni nebo vlezlou , odpovidat az za urcitou dobu z tech samych duvodu , delat, ze jsem strasne vytizena a nemit pokazde cas, kdyz ho ma on apod.
A bohuzel ... momentalne jsem zjistila , ze to opravdu funguje , akorat mne to nebavi
mela bys jednatpodle toho , jak to citis , stejne se tak nejak pozna, kdo to tak mysli a kdo to hraje.
jenze to neznamena cely svuj zivot PODRIDIT jen tomuto , mit i zivot mimo vztah.
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 19:00)
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 19:01)
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no jo, tvůj problém je, že ty nemáš žádný zájmy, kamarády, nic, čím by ses zabavila, sedíš jen na pr... a opravdu čekáš, až se ti ozve, abys mu s jásotem, že si vzpomněl, padla k nohám.
A to te napadlo , jak ? Zajmu mam dost , oni psi nejsou az tak nenarocny konicek
pratel taky a krome toho jsem porad v praci , presto si dokazu udelat cas , kdyz mne nekdo zajima .
Ale zmenila jsem taktiku ... delam mrtveho brouka .... zatim to funguje , na jednou je aktivni on .... zajimave
no napadlo mě to tak, že tě dost čtu, že pořád dokola už pár měsíců řešíš jedno a to samý v různých obměnách. tak si říkám, že asi nemáš do čeho rejpnout, když máš čas tohle řešit.
Není tady
[
Není tady
Grainne napsal(a):
Ale zmenila jsem taktiku ... delam mrtveho brouka .... zatim to funguje , na jednou je aktivni on .... zajimave
Promin Grainne, proc musis pouzivat vubec nejakou taktiku? Kdyz o tebe bude ten chlap mit skutecny zajem, tak s nim zadne hry hrat nemusis. Nemusis se bat, ze budes vlezla, protoze budes vedet, ze ho tvuj zajem naopak potesi.
Není tady
[
Není tady
Uvedom si, ze v rovnocennem vztahu nemusis pouzivat zadne taktiky. Bud ten chlap zajem o tebe ma nebo ne. Jinak nepomuze vubec nic a kdyz, tak jen docasne. Zbytecne ztracis cas.
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 19:02)
Není tady
Docasne, dokud budes hrat hry. Jak dlouho to chces vydrzet? Pak bude vsechno jako driv.
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 19:02)
Není tady
Eva. napsal(a):
2013, myslím si, že bys měla nejdříve dořešit a uzavřít minulost, jak formálně, tak v sobě, odpočinout si od vztahů,naučit se hezky žít sama se sebou a až pak se pouštět do vztahů.
Ty chytracku
Není tady
Grainne napsal(a):
ADFka2 napsal(a):
No... A jaký názor máš ty? Jinak teda když se neozývá, tak asi nemá zájem...
souhlas, naprosto klasická situace ..... já se řídím tímto .... nebo se spíš snažím
Pravda o lásce
Koho zajímáš, ten tě vyhledá......
Kdo tě chce vidět, najde si čas.........
Komu na tobě záleží, najde si tě sám........
Všechno ostatní jsou jen výmluvy a stojej za h..........
Graine,
tohle jsou romantické básničky, které se hodí na sdílení puberťačkami na facebooku. Většinou to není tak jednoduché. Já kdybych se neozvala tomu, o koho stojím, už bych moc kamarádů neměla. A myslím, že to není tím, že o mě kamarádi nemají zájem, spíš většina z nich nemá potřebu se častěji vídat.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Grainne napsal(a):
ADFka2 napsal(a):
No... A jaký názor máš ty? Jinak teda když se neozývá, tak asi nemá zájem...
souhlas, naprosto klasická situace ..... já se řídím tímto .... nebo se spíš snažím
Pravda o lásce
Koho zajímáš, ten tě vyhledá......
Kdo tě chce vidět, najde si čas.........
Komu na tobě záleží, najde si tě sám........
Všechno ostatní jsou jen výmluvy a stojej za h..........Graine,
tohle jsou romantické básničky, které se hodí na sdílení puberťačkami na facebooku. Většinou to není tak jednoduché. Já kdybych se neozvala tomu, o koho stojím, už bych moc kamarádů neměla. A myslím, že to není tím, že o mě kamarádi nemají zájem, spíš většina z nich nemá potřebu se častěji vídat.
tohle ale asi není míněno na kamarády .
Ted jsem v situaci ,kdy jsem si ověřila to, o čem se tu píše , je to tak , akorát že k ničemu
Není tady